Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@termoska15 tak to mas o to lepsie. Moj drahy nemal rad ked som testovala skor. Lebo potom sme boli sklamani ked ja som tam vzdy vynurala ducha alebo kanalik a ms prisla 😃 rob ako to citis 🙂 hlavne treba mysliet pozitivne. Zahodit za hlavu sa to neda. Ked sa snazis o nieco po comtuzis 🙂
@termoska15 tak u nas ti bol prvy poku..a poplakala som si cez vikend kvoli tym priznakom ktore jasne hovorili ze sa podarilo..a ano..ideme dalej 😄
@fergiea uf no cakat do decembra by som ja asi nevydrzala ale tak ked si to tak vezmes ku staremu by si sla tiez 27 novembra a to je len par dni rozdiel 🙂 no MS zatial nechodi, teplota rano klesla na 36.7 este je to nad ciarou a mala som taku teplotu 5-6 dpo tak uvidim ci pride este do vecera alebo az zajtra.. ale uz by mohla ja uz chcem zacat novy cyklus, uz som mohla byt 4dc a odpocitavat cas do ovulky 😖 takze de facto ovulku som mala o tyzden skor a 1dc napriek tomu bude v case kedy by som ho mala pri ovulke o tyzden neskor (snad som to zrozumitelne napisala).. nuz co prirodu neobabres 😀
@hranoska aspom budes vediet,ze si v poriadku,co sa vajcovodov tyka a oplodnene vajicko tade lahucko prejde a super,ze manzelik ma spermiogram v poho to su super vyhliadky 🙂 a milovanie,hej je super,ked si to uzivame,vtedy sa skor aj podari miminko 😉 ja mam dnes 13DC a citim pobolievanie v podbrusku,mam pocit plodnych dni,len neviem,ktory vajecnik je na rade,kedze nemam pravy vajcovod,no neva,skusame aj tak. A kedy ides na to vysetrenie? A jasne do Vianoc je este casuuu,to dame😉
@denidi ja som dnes 24DC, lenže cyklus mávam od 24-30 dní..mne sa ťažko určuje ovulka, aj keď sa vždy aspoň podľa hlienu snažím odhadnúť.. na to vyšetrenie ešte nemám termín, najskôr si musím spraviť predoperačné (to idem zajtra) a po ms mám zavolať kvôli termínu, ale vraj sa nečaká..tak možno aj budúci týždeň to stihnem...uvidíme čo zistia, ale ja verím, že ak sú tam aj nejaké drobné prekážky, tak to odstránia a najneskôr v januári sem pridám foto dvoch čiaročiek 🙂 cítim, že to je už blízko, že sa to proste podarí.. ;) len si trochu vyčítam, že som sa tým zase začala až priveľmi zaoberať, ale keď je také super vidieť, že sa babám darí..a veľa vecí som sa ale aj dozvedela za posledné dni, takže to predsalen bolo na niečo dobré, že som to tu začala sledovať ;)
@janikm ano pozitivne myslenie je dolezite a dost mi pomohlo aj to,ako som si vas tu citala a som sa tak vzila do toho vsetkeho tu a ako sa to tu krasne rozbieha tehulkovanim,tak ani nezbadame a sme v tom vsetky 🙂 joooj ked mne sa taknechce cvicit,ked som cely den v praci na nohach,ale mozno su to len vyhovorky 😉 potrebovala by som trosku pevnej vole
@fergiea aj mne blbol konik, cely den mi ho sem-tam nechce nacitat 😖 to ti zbehne teraz budes mat co robit pred vianocami s nakupmi a tak a hlavne je ze budes mat lekara ktoremu mozes verit tak radsej si pockat 🙂 dnes 15dpo a nebyt tej teploty ze trochu klesla tak sa vobec necitim na ms, len mam take zvlastne pocity na vajecniku ako by mi ho chcel niekto vytiahnut z tela alebo co 😀 vcera bol test biely tak neviem to by uz tam bol aspon duch 🙂 Ale inak zajtra mam pracovny pohovor aj vo stvrtok a dostala som zakulisne info ze sa mi asi ozvu z jedneho miesta kde som mala minuly rok staz tak konecne po dlhej dobe sa to rozhybalo a dufam ze nieco z toho vyjde, to by ma mohlo rozptylit trochu od snazenia sa 🙂
@denidi ano vladne tu prijemna atmosfera a aj mne sa velmi paci ze sa vsetky tak podporujeme, mne to velmi pomaha.. kolkokrat som bola strasne smutna a stacilo ze som si precitala pekne slova od dievcat a nedalo sa inak len nahodit usmev 🙂 vsetky zazivame nieco podobne tak sa vieme aj lepsie pochopit ako s ludmi okolo nas ktori nezazivaju to iste a nevedia sa mozno az tak vcitit 🙂 aspon u mna osobne je to tak, manzel ma sice chape ale kamosky este nezakladaju rodinky tak riesia uplne ine veci 🙂 veru roztrhlo sa tu vrece s pozitivnymi testikmi, dufam ze to bude pokracovat v tomto trende 🙂 hehe, no ja som cely den doma a som leniva tak po dni stravenom v praci sa ti ani necudujem ze sa ti nechce 😀
@fergiea no ja si tiez myslim ze ked si najdem super pracu tak vtedy aj otehotniet lebo to je zakon schvalnosti ze teraz nemam ani pracu ani bublinku a potom ich budem mat naraz 😀 ved aj ty si to tak mala ze sa ti rysovala pekna praca a nakoniec ta prekvapili // na teste 🙂 no ked som tehu nech nechodi ale ked nie som tak nech ma uz nezdrziava od dalsieho snazenia 🙂 🙂
baby ktorý test je najspoľahlivejší?? 🙂
Ahojte, ojoj, ozaj tu neostavam sama a je nas akosi vela... vyznelo to akosi sebecky z mojich pismen. Radsej nech sama ostanem ako nas ma tolko naraz smutit. Ja sa neozyvam teraz, od vikendu mi je velmi prevelmi zle. PMS je najhorsi ako som doposial mala... MS sa stale len rozbieha a nedosla este v plnom prude. Som znicena a unavena...srdce mi busi ako o zivot a robota je pre mna aj lezat :( Uz naozaj nechcem MS vidiet, snad je to poslednykrat takto na rozlucku.
@bersi757 ja som skúšala tri značky ale myslim že najviac sa mi páči mamatest 🙂
@nibokazv86 dakujem pôjdem kúpiť, ja som len pepino za 1,09€ a negatívny...ale mešká mi to a aj príznaky, nechcem ešte k dr. skúsim iný počkám 🙂
@denidi ano vidim to aj z okolia ze to takto funguje 😀 teraz robim len na dohodu par dni v tyzdni to je len taka brigada nech sa doma doma nezblaznim a aspon co-to si privyrobim 🙂 takze by som sa ozaj velmi potesila keby som si nieco nasla, hoci len na par mesiacov ak by sa nam podarilo babätko (predpokladam ze by som dostala vypoved ako to dnes vsade funguje) 🙂
@denidi vies co,ja som to ani nespominala gynekologovi,lebo mi to nepripadalo nejake podstatne...skor sa asi moc sledujem..ale proste niekedy mam aj cele poobedie take slabe pichanie a take mini bolesti..ale nikdy som sa nezamyslala,ze by to mohlo byt nieco nezvycajne,kedze kazda sme ina..ci??
@hranoska urcite ano,kazda sme ina,kazda ma ine priznaky ovulky aj tehotenstva,iny cyklus a pravdepodobne je to uplne v pohode,mna len napadlo,ci si to nespominala svojmu dr. ale co si budeme hovorit,ked som bola na poslednej kontrole po marodke,tolko otazok som si v hlave nachystala a ked som bola vo vnutri,moja hlava urobila reset 🙂

@fergiea podla mna si urobila spravne ze si zmenila lekara, tak ako pises mas sa tesit k lekarovi ze uvidis bambulku a dozvies sa nieco nove a nie bat sa ze ta sprdnu a mat strach sa hocico opytat aby neboli nevrli 🙂 tak nech je ten novy prijemnejsi a aj sestricka 🙂 bolo by super keby ti spravili take rychle kontrolne sono, a podla mna by mali robit vstupnu prehliadku nie? 🙂 napis potom ze ako bolo 🙂