Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@janikm este sme boli u svokrovcov, nedalo sa kurit kedze sa robila izolacia a aby nenatahala vlhkost z kurenia do seba .. a odkial ste sedacku kupili nakoniec? my sa tomu uz tiez venujeme par mesiacov a velmi sme zvazovali nova alebo beta sedacky, no nakoniec to asi vyhra beta.. uz mame vybraty aj tvar aj farbu a vo februari by sme chceli objednat.. kreslo a stolik uz mame takze ako stale sme zacali od tych najpodstatnejsich veci :D
@puffu tak tie nazvy pocujem prvy krat, my sme kupovali z Aska isli sme sice obzerat uplne cosi ine ale udrela nam do oci jedna sedacka ale povedali sme si ze ekokoza nieeee tak sme ju zavrhli ale nedala nam spat tak asi po 3 tyzdnoch sme ju prisli omrknut zase ale vybrali sme si latkove potahy 😀 a sme spokojni.. klop klop 🙂 len kym sme ju dostali do bytu po schodoch na 8.poschodie a este ani do bytu sme ju nevedeli vopchat no horor.. vobec nas nenapadlo ze nevojde do nakladneho vytahu tak som sedela na zmontovanej sedacke pred bytovkou kym siel muz po mojho brata a potom sme ju my traja vynasali po tych nasich uzkych schodoch- resp. posuvali ju po zabradli kedze sa nevosla ani na schodiste.. keby sme sa mali stahovat tak ju vyhodim z okna radsej ako absolvovat to znova 😠 😠 😠 Hotova story 😀
@janikm och tak to vam veru nezavidim toto.. teraz to sice znie vtipne ale viem si predstavit ako sa z vas lialo..🙂 my mame terasove dvere v obyvke takze to supneme cez nich rovno tam kde to ma byt.. to su slovensky vyrobcovia sedaciek na mieru kedze mame vacsiu obyvku tak sme potrebovali nieco vacsie co bezne v predajniach nie je tak preto sme sa obhliadali po vyrobcoch na mieru.. my sme sa zamilovali do jednej latky, je cistiaca a na dotyk aj vyzorovo posobi ako brusena koza, nadhera.. ako ked som sadla a citila ze brusena koza tak vravim predavajucej ze toro nie kedze kozu nechceme a ona ze toto je latka takze nebolo o com.. kebyze sa da objednat aj cez net tak kupime mozno aj skor ale prijimaju iba objednavky na mieste takze februar to isti..🙂
@puffu vau ta latka znie super ta vam ostane pekne dlho, ani deticky vam ju neuspinia 🙂 a nie je to nahodou teflon? lebo o tom som pocula ze je takyto dobre cistitelny 🙂 no jasne tak do domceka je ine kupovat ako do bytu.. nam sa aj tato nasa Lkova zdala zo zaciatku az prilis velka 😀 jeej to budete mat super ze z obyvky rovno terasa a zahradka, ked sa nam raz podari dostat sa k stavbe domu tak tiez to mam takto vysnivane 🙂 no a veru lialo sa z nas riadne to bol zaciatok jula, najväcsie horucavy, navyse brat akurat dosiel z celodennej brigady - stahovania nabytkov 😀 a manzel isiel par hodin na to na nocnu.. a dokonca mu z toho odisli krize uz po druhom poschodi tak to bolo strasne krute.. ☹ ja som mala este 2 tyzdne podliatiny na predlaktiach co ma tak otlacila 😠
@puffu ahoj.. moja kamoska odchadzala z uk 2 mes po nas, to bola uz v 8.mesiaci a dala v pohode tu cestu z Manchestru.. je to 24h ked ides nonstop, ale mali prestavky a ostali spat v Nemecku.. opuchli jej nohy, ale inak vsetko dobre dopadlo..posielali veci kurierom+mali narvane auto, takze az tolko pohodlia tam nebolo.. to len na upokojenie 😉
@puffu tak to ano, a v lete ranajky, obedy, vecere na teraske.. no v dobrom zavidim 🙂 vies co praveze celkom rychlo sme to zvladli mozno za hodinku - hodinku a pol.. lebo sme dali 1 poschodie a potom 3 minuty pauza atd.. a to poschodie extremne rychlym tempom sme dali kedze nas otlacali ruky tak aby nam nespadlo tak asi stylom ze sme to vsetci traja rychlo dvihli a behom po schodoch 😀 ale smrt v ociach lebo ked sme ho vytacali na zabradli tak hrozilo ze nam spadne az dole na prizemie 😀
Dnes som sa konecne dockala 1DC 🙂 dufam ze posledny krat na najblizsich par mesiacov, tento cyklus nam to musi vyjst lebo pri stedrovecernej veceri chceme mat uz aj nase babo 🙂 🙂
@puffu Ahoj, dnes som bola na poradni.Vsetko je v poriadku ale som poctivo doterz pribrala 1,5 kg a dnes ked som sa postavila na vahu tak som mala o to 1,5 kg menej ale ved nechudnem tak neviem preco.Len jem 5 krat za den a medzi tym nic a babo je este aj o tyzden vacsie podla sona a je v poriadku tak to asi nemusim riesit ci?Len by som chcela asi zmenit dr len ci sa to bude dat teraz.
@puffu Mam kamaratku ktora je tehotna ale chodi k inej dr a jej poviem nech sa spyta dr ci by ma nezobrala a skusim este jedneho dr ku ktoremu by som najviac chcela ist pri nom som dceru rodila ci by ma zobral.Len mi pisala tu jedna baba ze ten doktor ku ktoremu chcem ist neberie nove pacientky pocas tehotenstva ale skusim mu zavolat
jaaaj dnes 21DC a 5DPO a uz sa neviem dockat na testovanie,skusim vydrzat aspon do 12 dna po pregnyle,ci sa nieco necrta...unavena som uz dva dni a bolia ma krize,brucho ani nehovorim,dnes to bolo cely den na nevydrzanie,bolesti a pichanie,som ja zvedava co z toho bude 😀
Baby jak pridam fotky ked tu nemal tu možnosť?máme nového konika či co?
@veronika1603 no to by som aj ja rada vedela tiež mi to nefunguje :-/ proste zmizla tá možnosť že pridať foto
@termoska15 Ahoj. Už si testovala? Ci pockas do buduce týždna? Ja pockam asi do utorka, ako naschval teraz strasne pomaly leti cas
@tinka881 Ahooj 🙂 netestovala, ja tiez cakam do buduceho tyzdna, no presne ako hovoris, ide to taaak strasne pomaly..ako za trest. Snazim sa ani sa tolko nesledovat...co ty, ako, mas stale nejaky priznaky, popripade zmeny?? 🙂
@termoska15 nemam ziadne zmeny, ani priznaky. Ja si myslim, ze baby si hned po ovulke tieto veci namyslaju. Kazda mame ine telo. Akurat, ze si meriam BT, je vyssia, ale pred mrchou ma byt, cize nic ine neriesim.

@puffu aha vidis to s tou materskou mi nenapadlo.. ale verim ze tak ako teraz si mala bezproblemovy priebeh tak aj ku koncu budes vsetko zvladat a pojdete spolu domov autom tak ako to mate naplanovane 🙂 tak to uz mate fakt takmer komplet hotove, podlaha to je rychlovka a ten nabytok tiez raz-dva vyberiete a zmontujete.. akurat to s tou sedackou ak nemate este konkretnu vybratu tak mozno trosku potrva lebo aj dodanie cosi trva.. my sme napr. sedacku vyberali mozno rok... ale to len tak ze sme pozerali ci nas nieco neoslovi a aktivne mozno 3-4 mesiace 🙂 a som rada ze je to za nami 😀 a dvor naozaj pocka hlavne ze budete byvat a exterier postupne pomalicky dorobite to je najmenej 🙂 A ked ste boli teraz tu na SR tak ste uz fungovali u seba ci este ste boli u rodicov?