Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@fergiea ahoj no parada, vidis ze je to riadna ulava ked k tebe takto milo pristupuju a vies ze ich neobtazujes ked sa chces nieco opytat ani na teba nepozeraju ako na zjavenie ked sa tesis z babätka a chces ho vidiet na sone 🙂 a super ze nemusis cakat az do decembra kym uvidis bambulku, ani sa nenazdas a je tu streda 🙂 teraz mozes cele tehulkovanie este krajsie prezivat
@zzuzu09 jeeej dakujem za radu...vyskusame
@fergiea skoda ze nemoze byt pri tom, tak si to vychutnas sama pre seba 🙂 to som rada ze je to uz lepsie dnes som KO ja, od rana som behala z jedneho vyberka na dalsi pohovor a prisla som domov okolo 13tej s neskutocnou migrenou, az teraz ma presla ale uz som plakala od bolesti.. ☹ dufam ze sa mi tak skoro nezopakuje lebo to bolo hrozne..
@nibokazv86 gratulujem ti moooc..ja som začala s ovu testikmi pomaly ale isto silnie pocitam ze do 2 dni bude určite pozitiv...tesim sa stebou drz mi palce
@janikm dlho som sa netesila. Dnes je to zase onicom 😆 zacinam.si zvykat. Ale hlavne nech sa ma bambulka v brusku dobre. Mavas silne migreny? Ja som ich kedysi mavala. Ze migrena s aurou, videla som.divne tvary a striebriste obrazce. Fuj nehcem na to ani spominat, to je asi najhorsie co existuje. To som nevedela pri zachvate rozpravat strpol mi jazyk ruka prava alebo lava strana zvracacky hluk a svetlo mohlo ist do kelu ...a drzalo ma v tom v tom najhorsom obdobi aj tyzden kazdy den. Vtedy som byvala v Blave a na Kramaroch som bola na pohotovosti kazdu chvilu az da ma ujala jedna neurologicka. Spravili mi ct a aj mgneticku rezonanciu a ani som k nej nepatrila. Tu som o tie vysetrenia ziadala tei roky a prd z toho. Ze maju zavaznejsie pripady. Ta pani doktorka mi velmi pomohla, kazala vysadit antikoncepciu a vezmi si, ze to preslo. Este ma to chytilo tak raz za rok-dva ale tak ze zachvat za dve hodiny presiel a len som sa musela do dlsieho dna poriadne prespat. Inak tieto migreny som zistila v 4.triede na zakladke a mam to po mamine :-/ fuj fuj....ble
@veronika1603 Ďakujem dufam že sa s tych bacilov na teba nalepí aby som čoskoro videla aj tvoj pozitívny test 🙂
@fergiea ako pises o HAK,aj ja som s nom mala problemy ☹ 7 rokov mi nevedeli zistit co mam so srdieckom. Z nicoho nic som mala pulz 200 a vyssie, tak si to vies predstavit. Na pohotovosti som bola viac ako doma. Vysadila som HAK už rok a musim si zaklopat, ze už je vsetko ok. HAK je strasne svinstvo. už nech je utorok rano, nech mozem testovat 🙂
@fergiea pocuj a ked ti aj trpol jazyk a ruky nemohla to byt tetania? lebo tam su take zachvaty ze ti trpnu casti tela, len ona sa neda velmi zistit lebo sa nepovazuje za chorobu len za symptom.. vlastne podobne ako migrena.. Ja som to u lekarov zatial neriesila nikdy mi to netrvalo viac ako tych 5-6 hodin, ale ano tiez mavam niekedy aj tu s aurou to uz viem ze do par minut pride tak si uz vopred davam ibalgin 😀 nastastie nezvraciam len mam pocit ze mi vyskocia oci z hlavy a strasne mi slzia.. to musim mat potom ticho, tmu a ibalgin ☹ Ale poslednych par krat mi zabralo ked som si dala nieco sladke.. ved vcera som si v tych bolestiach isla kupit cokoladu do obchodu, este po ceste domov som sprasila jeden stlpcek a kym som dosla do bytu tak to bolo o polovicu lepsie.. A ja to mam tiez po mamine, no ona mava tiez dost dlhe tie migrenicke zachvaty ju to drzi aj 3 dni tak dufam ze sa mi to nezhorsi ☹ Ale inac je to na figu strasne to niekedy ovplyvnuje to co robim, hlavne ked som unavena a sme niekde s kamaratmi von ci na svadbe a vtedy ked ju dostanem tak mozme ist rovno domov.. a ten kto ju nikdy nemal tak potom ohovara ze kazis vecer lebo ta rozbolela hlava - to sa mi naozaj stalo 😠
@janikm o tej tetanii som este ani nepocula. Ale je to svinstvo fuj. Starka mi rozpravala raz mala mrtvicu a volali zachranku a to co opisovala ona sedelo na moju migrenu 😃😃😃 no a uz kaslat na to mne to presli. Antikoncepcia to len zhorsovala. A mne nepomahalo nic zoadne lieky a to som mala nejake najsilnejsie co 1 tabletka stala 15eur tusim v tej dobe. Ano to je hrozne xe to zasahuje takto do fungovania. A niekto povir ach aku mam migrenu a to toho cloveka trosku zaboli hlava ..to neznasam. Ale neboj. Ja som chodila aj v bojnicich ku neurologicke a ta mi na to dala lieky a na kramaroch mi povedali ze su to lieky na chrbticu 😃😃😃 tak som iz do bojnic nesla....
@nibokazv86 supeeeer, gratulka 🙂 a skus vylezat, cajik, postel - malo by trosku pomoct 🙂
@fergiea no mozno mysleli ze ta boli od chrbtice, mojej mamine raz ta migrena neprestavala uz vela dni tak sla do nemocnice a nakoniec zistili ze to ma od krcnej chrbtice.. Ale tak mohli ti to aspon povedat 😖 Ta antika je fakt riadne svinstvo som rada ze som ju nikdy nebrala aj ked v jednom obdobi som chcela ale nakoniec som si to rozmyslela 🙂 A ano nikto nepochopi aka to je strasna bolest kym nezazije a take ked ma trosku boli hlava z unavy ani neberiem za bolest 😀
@zdeneli ďakujem a skúšam všetko čo je dovolené a pomaličky to ustupuje ale aj tak by som už chcela byť fit aby som sa mohla sústrediť na bublinku 🙂
@nibokazv86 Gratulujem ku krásnym 2// a prajem skóre uzdravenie, o chvíľu to prejde😉 Ja tiež keď som bola v obdobi, keď som si našla 2 čiarky, som mala chorobu už pomaly na ústupe. To je asi ta oslabená imunita...
@evelyn1986 Ďakujem si zlatá a asi máš pravdu ja mám celkovo slabú imunitu už od dieťaťa ☹ ale dnes je to už podstatne lepšie tak dúfam že po víkende som fit 🙂
@nibokazv86 No a ešte je teraz take klamne počasie, cez deň teplo, ráno a večer už dosť chladno, to tiež k tomu prispieva. A kedy si mala poslednú MS?
@evelyn1986 áno presne toto počasie ja som vždy nachladnutá keď sú takéto teplotné rozdiely ☹ mne začala posledná 07.10.2015 a to som potom bola na preventívnej u doktora 20.10.2015 a hovorila som mu že by sme chceli bábo tak pozeral ale povedal že tam nevidí dozretý folikul tak že tento cyklus asi anovulačný ☹ tak som bola nešťastná a hneď som volala priateľovi že nemáme vajíčko, ale prešlo pár dní a nedalo mi to tak som si 25.10.2015 urobila ovu test a tam dve čiarky 🙂 tak mu hovorím že asi predsa len je tam 😝 a teda podarilo sa 🙂 a ty???
babulky dnes som si nasla na papieriku malu krvavu nitku a potom uz vsetko ciste ...som 16 dc ovula uz na 10 dc ...od nej mam stale take steklenie v podbrusku nie je to bolest skor taky prijemny pocit ..myslite ze sa jedna o uhniezdenie ..
@nibokazv86 No tak to sme potom na tom skoro rovnako, ja posledná 09.10.2015😃 Ja som tento rok tehotná 2 krát, o jedno bábätko sme v apríli prišli. Doktor mi povedal, že sa môžeme snažiť o ďalšie takmer hneď, som myslela, že keď sa to pred tým podarilo na prvý krát, tak sa to podarí aj teraz. Takže od mája sme sa snažili a konečne nám to vyšlo😊 Pritom keby mi MS nemeškala a BT sa nedržala stále okolo 37', ani by som nevedela, že som tehotná😄 Pritom pred tým som to vedela takmer hneď, aj prsia má strašne boleli... S teraz nič. A ty sa ako cítiš, okrem toho, že ta prechádza akurát choroba?
@petkazh No možné to je😉 A si merias BT, alebo si si robila ovu testy, keď si vedela, že si mala ovu tak skoro? A aké dlhé máš cykly?
@evelyn1986
@nibokazv86 baby aj ja som mala poslednu ms 9.10. a mam dve ciarky 🙂 len mam obcas to spinenie, tak sa ani tesit poriadne neviem...20.11. idem k dr., tak uvidime co a ako...vy sa kedy chystate?
@zdeneli Jej, tak to sme na tom úplne rovnako😉 A bola si s tým spinenim u lekára? Alebo toho 20-teho ideš prvý krát? Viem ta upne pochopiť, ja som mala minule tehotenstvo to iste...

Baby baby 🙂 tak dnes som s drahym isla k novemu doktorovi. Sestricka velmi mila a dobra. Dojtor tiez. Sice ako pacientka budem az od noveho mesiaca, prvu poradnu spravia oni v decembri. Buduci tyzden v stredu mam prist na sono a prvu prehliadku. Boli naozaj mili ... to sa neda porovnat s povodnym doktorom a sestrou. Ze nemaju problem ma vziat aj hned, aj napriek papierom a zaradeni od decembra. Takze v stredu uvidim nase babatko a hadam uz budem mat aj jeho foto :') som straaaaaasne rada 🙂