Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@zdeneli No tak prepáč, to som ta nechcela strašiť, len som tým myslela, že ta viem úplne pochopiť v tom, že keď sa to stalo mne, vôbec som sa ani nedokázala tešiť, stále som bola z toho len v strese... Ale to určite nebude tvoj prípad😉 Ja som vtedy splnila v kuse, každý jeden deň od cca 5 - 6 týždňa až do konca 12tt. Možno z výnimkou 3 dni to určite trvalo min 6 týždňov v kuse. Mne dokonca ani duphaston nezabral a iné lieky mi vtedy doktor nedal. Stále totiž vravel, že to je v poriadku, že to je bežne a na začiatku to to tak môže byt a potom to tak aj dopadlo😒 Preto aj rozmýšľam, že keď teraz pôjdem k doktorovi, či ísť k nemu, alebo si vybaviť nejakého iného. Tento raz by som bola nerada, keby sa niečo zanedbalo. Okrem toho, to tvoje spinenie bolo len dva dni a bolo to v čase, kedy si mala dostať aj MS, takze vôbec z toho nestresuj, to je úplne normálne😉 Okrem toho, ja som tak isto na 10 - 11DPO mala take slabučko hnedé spinenie, tak som si uz myslela, že sa mi uz začína MS a pozri, vykukli z toho 2//😄 Takze hlavu hore a hlavne pozitívne myslieť😊
@janikm nie s chrbticou mi jic mevraveli ze by to mohlo byt spojene a ani v karte somto nemala pisane. Proste v Bojniciach su vselijaki doktori co ti poviem. Ale uz je to jedno, v Ba mi pomohli a mam pokoj, to je hlavne :') ozaj budes teda kupovat ten kavovar pod strom ? Ja som dnes este objednala z h&m dva svetriky mirkovi a trenky 😃 takze uz mam kompletku. Uz len rozmyslat co.ocovi a bratovi. Mamke uz mam vianocny darcek 😃
@evelyn1986 dakujem za info, trosku si ma ukludnila teraz 🙂 no uz som sa pomaly zacala tesit, ze cely tyzden nic a ze duphaston zabral a vcera a dnes, ale fakt len trosku...mozno sa len moc sledujem :/ ale inak sa snazim byt pozitivna, len som z toho nesvoja, ze preco to...tak ale verim ze to aj v mojom aj v tvojom pripade bude ok a v juli porodime krasne babuliatka 🙂 drziiim palce..ty sa kedy chystas k dr?
@fergiea ahoj, chcem sa Ta spytat k migrene, vsimla som si, ze si mavala poriadne zachvaty a potom Ti presli len vysadenim antikoncepcie? Ja mam migreny uz od detstva, tiez dedicne, aj mama aj babka mavali. Antikoncepciu uz neberiem 10 rokov, takze tam problem nebude. Uz zacinam byt zufala, lebo sa to len zhorsuje a lekari mi sice pomoct chcu, ale inak ako liekmi, na ktorych by som bola denne, nevedia. Pisala si, ze Ti v BA pomohli, ako?
@petra3312 no vzala si ma pod seba jedna neurologicka ale musela by som v karte pozriet meno, bolo to cca 5 rokov dozadu. Ona mi hned nariadila CT aj magneticku rezonanciu. Ja som sa hlavne bala, ze to vystupnovanie migreny aby nebolo nieco vazne, v tom case lezal na kramaroch moj bratranec, zistili mu rakovinu a vyoperovali 5cm nador z mozgu. Ja som mala vsetky vysledky ok cize migrena s aurou, jedina diagnoza. Doktorke som povedala, ze neberiem HAK a ona ze okamzite vysadit. A tym vysadenim mi tieto hrozne zachvaty presli. Naposledy som mala migrenu pred dvomi rokom v oktobri a na druhy den som bola fit. Takze nepomohli mi liekmi, ale ludskym rozumom a pristupom. Takze mne migreny ustali. Neviem cim to este moze byt, ved hak som brala az od 17 rokov a dovtedy som migreny mavala tiez s tazsimi zachvatmi, ale na druhy den som bola vzdy ok. Mavala som ich castejsie. Teraz raz za 1-2 roky. Mne nikdy nezaberali ziadne lieky. Ale som aj celiaticka a tym, ze som nedrzala dietu bezlepkovu, mohli byt tiez tie castejsie migreny sposobene. Mas aj ine provlrmy okrem migreny?
@fergiea vies co tuho rozmyslam ale neviem lebo drahy je velky kavickar a kapsulovy nechce lebo by sme kazdy druhy den len kupovali naplne, ked uz tak nejake espresso ale take kvalitnejsie je uz uplne mimo mojho rozpoctu 😀 tak uvidim co mu dovtedy vymyslim asi nejake oblecko alebo si kupime nieco spolocne.. Pre mna je to fakt prilis skoro nad tym premyslat lebo ja kym nemam adrenalin v krvi z toho ze nestiham tak ma nic nenapada 😀 Ono najkrajsi darcek pre nas oboch by bol asi pozitivny tehu testik za 1,20e 😀
@janikm tak to je jasne 💜 ked mna tak tesi tesit druhych ze ja saliem strasne skoro ved som ti pisala.... 😃😃😃 to len ja som taka sibnuta. Ja sa vzdy strasne snazim. A vies co sa stalo pred dvomi rokmi na nase prve Vianoce? Tak ja klasika znahanie darcekov od oktobra pomaly 😃😃😃 a ja som si pod stromom nasla zabalenu skatulku, ktoru Mirko balil dolu v garazi asi dve hodiny pred tym a v nej 100 €. Ja som revala ako mape decko 😃😃😃 to bol riadny odfajc na mna. Teraz sa na tom strasne smejem. Ale mirino je tak bohuzial, na niektore veci si nenajde cas a zvoli pre seba lahsiu cestu 😃
@zdeneli No tak to dúfam aj ja, nič iné si neprajem😊 Ešte vôbec neviem, kedy pôjdem, budúci týžden zavolám k doktorovi a uvidím, čo mi povie. Asi by som uz mohla aj ten další týžden, ale neviem, či to budem časovo stíhať, má ambulanciu dosť ďaleko. A zas chcela som tam ísť uz zhruba v takom čase, aby uz bolo všetko pekne vidieť😊A ty toho 20-teho ideš prvý krát?
@fergiea dakujem za odpoved, si zlata, ale nemusis hladat meno lekarky, nezijem na Slovensku, takze by som sa k nej asi aj tak nedostala. Este mam problemy so spankom, byvala som na tom aj tak, ze som sa zobudila po 3-4 hodinach uplne cerstva a potom uz len do rana pocitala ovecky. Teraz sa skor velmi casto v noci budim a kvoli tomu sa citim dost unavena a nevyspata hlavne rano. Je to taky kolotoc, ze raz ma boli hlava, pretoze som nevyspata a potom zasa celu noc nemozem spat, lebo ma boli hlava. Ale inak si myslim, ze som na tom fyzicky dobre, akurat som mala prehliadku u doktora, vysledky testov boli v poriadku az na nedostatok vitaminu D.
@evelyn1986 no tak ja som tehotna prvýkrát 🙂 no keby mi nemeskala tak asi by som ani nevedela ale okrem toho dnes ma tak viac boli podbrusko tak dufam že je to normálne
@zdeneli ahoj ja som mala poslednu 7.10. a mam take mierne bolesti v podbrusku ako keď mavam mrchu a dnes som sa objednavala k dokimu na 23.11. tak uvidime
ahojte babulky.to su ovu testy...ta ovu snad ani nepride???dnes 14dc hlien aj pichanie v podbrusku uz mam tak cakam na ovu ale ciarka stale slaba...
v tom druhom obrazku chyba este jeden test z dneska vecera ale slabota stale
@veronika1603 neboj moze byt aj neskor ja som mala az na 18DC len skusaj ďalej
@evelyn1986 ovu testy som si robila minuly cyklus ovula byvala tak na 14 dc ale teraz som len podla priznakov bolesti a hlien na ten 7 az 10 dc a minuly cyklus som mala kratky tak podla toho sa nejako orientujem ...no uvidim pockam co ine nam ostava 🙂
@nibokazv86 Takze prvé mimi budete mat😃 Ja uz jedno mám, ale uz ho ani ako malého neberiem, uz má osem a je druhacik😊 No mne tiež keby nemeškala, ani o tom neviem😄 Sranda, úplne iné tehotenstvo, ako to predošlé... Dúfam, že je to v poriadku a že má tie nevoľnosti zatiaľ len obchádzajú😃 A tie bolesti v podbrušku sú normálne, obzvlášť keď nie sú silne a nesprevádza ich nejaké spinenie, tak je to ok😉 To sa pomaly, ale iste rozťahuje maternica. Takze uz si sa objednala ak doktorovi, aj ja by som uz mala😁 A ty máš koľko rokov, ak sa možem spýtať?
@petkazh Aha, tak len podľa príznakov si sa orientovala. Lebo sa mi to zdalo volalo skoro, ale tak ty sama poznáš svoje telo najlepšie😉 Skús do budúcna merať BT, tak budeš vedieť najlepšie, kedy a či ovu vôbec prebehla. Ja na to meranie meranie nedám dopustiť, lebo ako som začala merať, tak hneď na druhý krát sa nám podarilo😊 Každopádne ti držím palce, aby si to uz ani nepotrebovala a onedlho sa pridala medzi tehu a našla pekne 2 //😉
@evelyn1986 Áno moje bude prvé miminko a priateľ už jedného syna má ale tešíme sa 🙂 no ja sa aj trosku bojim ale to je asi normalne 🙂 tak ja tiež nevoľnosti necitim a dufam ze ma ani velmi trápiť nebudú a špinenie nemam žiadne a ak všetko dobre dopadne tak bublinka sa narodí pár dní po mojich 30.tych narodeninách 🙂
@nibokazv86 Hej, myslela som si, že to číslo 86 bude asi tvoj rok narodenia. Tak to sme rovnaký ročník. U mna ak pôjde všetko podľa plánu, tak sa narodí pár dni pred mojou tridsiatkou😃
@evelyn1986 tak super obe budeme mať darček na tridsiatku 🙂
@evelyn1986 dakujem velmi pekne za podporu ...verim silno aj ja ze sa o dva tyzdne pridam k vam 🙂
@nibokazv86 Však toto, to bude ten najkrajší darček, aký si človek môže priať😊 Ja som aj tomu veľmi rada, že termín je v lete. Podľa mna to musí byt fajn, keď sa dieťatko narodí, keď je vonku teplo. Stačí ho dať do kočíka, nemusí sa toľko obliekať a dá sa s ním byt veľa času vonku. Tak budem to mat s čím porovnať, mne sa maly narodil v októbri, ale potom bol ešte dlho v nemocnici a keď mi ho dali domov, tak bol uz takmer december a bola veľká zima. Tak teraz to bude trosku o inom😃
@petkazh Nemáš za čo, budem na teba myslieť😊 Koľko sa uz snažíte o bábätko? A koľko DPO si uz vlastne teraz?
@evelyn1986 no presne tak ja som chcela aby sa narodilo cez leto lebo je to podľa mna ovela jednoduchšie aj s obliekaním a tak celkovo ja nemam rada zimu a neviem si predstaviť čo by som si obliekla keby som bola už pred pôrodom a vonku -15 stupňov brrrrr....
@veronika1603 ahojky no ako pokracujes?

@evelyn1986 no, tak to si ma teraz velmi nepotesila...ano, bola som na 14 dpo u lekarky, hcg som mala 437, dr. povedala ze zatial vsetko ok, dala mi duphaston...to spinenie som mala 12 a 13 dpo a vcera a dnes trochu co je 21 dpo...ty si mala silne to spinenie?