icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

lucia1002
15. nov 2015

@janikm budem drzat palceky aby uz toto bol posledny cyklus 🙂 slubila som ze napisem info ako na velkom sone, len nebolo kedy 🙂 takze vsetko je ok, aj merania dopadli dobre, takze zatial ziadne odchylky a ani nic podobne, takze malicke je zatial v poriadku...len neviem co mam zas s mocom, lebo zas mi vysiel zly, tak uvidim na poradni kedze sestricka mi viac nepovedala, len ze to treba zasa opakovat... 😒 ale tak asi to nie je nic vazne, ked staci prist na poradnu az...

fergiea
15. nov 2015

@lucia1002 no este brata s ocinomvybavit a bude vsetko tip top. Ale to vezmrm brata nech si vyberie nejake veci a najdeme aj ocinovi. Takze pohodicka 😃 no ja mam strasne rada vianoce a kedze si teraz valam doma sunky neviem co so sebou, sice uz mi tyzden byva zle, ale to dozeniem 😃😃😃

lucia1002
15. nov 2015

@fergiea ked ja sa tiez tesim na tieto vianoce a ovela viac ako doteraz...ale ked ja strasne neznasam kupovanie darcekov, lebo neviem co komu kupit :-/ mam z toho kazdy rok dilemu a nakoniec to s drahym riesime na poslednu chvilu 😀

veronika1603
15. nov 2015

@nibokazv86 ahoj moji.dnes ovu test pozitiv.vcera bolo tutu mutu asi aj dnes budeme muset.som rada ze aspoň tie ovu testy funfuju a ukazuju 2krasne kolajnice.uz len aby to vyslo ak to je natom tam hore.on vie komu kedy poslať dar menom dieťa..berem to tak a určite ho posle každej snazilke len každej v tej spravnej chvíli.my robíme všetko preto uz viac s nedá a potom uz to cakanie do ms...ved to dobre poznas ze mam ovu citim len som si to chcela testami potvrdiť... Pijem inofolic sex skoro každý druhy deň snažil sa.uvidime..a ty kedy ides s dokymu s tesis co?aj by som poslala foto ale cez mobil mi to nejde

fergiea
15. nov 2015

@lucia1002 moj drahy tiez riesi na poslednu chvilu, resp.ja ho musim dokopat a povedat mu co makupit mamine a starkej 😂 a pre mna, pn so vzdy vypyta zoznam.on nejak nie je na ziadne prekvapenia . Ale minuly rok prekvapil. Po fiasku este z predosleho roka si pofotil co pouzivam co nosim veci a kozmetiku a nakupil podla fotiek 😂😂😂 to sombola vazne prekvapena. Ale ved vianoce nie suo darcekoch , ale ja som rada, ked mozem potesit nasich, brata a Mirina.

veronika1603
15. nov 2015

Baby uz pozitiv?

veronika1603
15. nov 2015

Samoska ze je to ovu test zabudla som

kakatulik
15. nov 2015

@veronika1603 pozitivnejsi uz asi byt ani nemoze..... 😀
Ty si zacala s tym Infolicom? Ake mas zatial skusenosti?...

veronika1603
15. nov 2015

@kakatulik sa tesim...ano začala ale kúpila som si ho az na vyplatu 9.11 takže ho berem len týždeň.ci to ma vply neviem.ale ja to mu verim.len to berem krátko.znama v lekárni ze ta latka inzotol pomaha folikulom dozrievat a to dosť výrazne.no neviem ale verim tomu😊

kakatulik
15. nov 2015

@veronika1603 , 🙂 beries raz,alebo dva krat.

veronika1603
15. nov 2015

@kakatulik berem len raz..vraj 2 krát sa bere aj na upravu cyklu čo ja nepotrebujem.a na krabicke je písané ze dávka 1x denne sa nesmie prekročiť.samozrejme led niekomu kaze doktor 2x je iné.lekar vie čo môže.skus nic za to nedas. "len" 17e ale tie by si aj tak minula na hocičo ine

kakatulik
15. nov 2015

@veronika1603 ved hej,
ja sa bojim ze si rozhadzem cyklus,kedze ten mam pravidely a aj ovulka podla testov a BT je vzdy pekne citatelna.

veronika1603
15. nov 2015

@kakatulik aj ja mam pekný 28-29 cyklus.ovu vždy citim boli ma vajecnik mam hlien a pod.ovu testy som chcela vyskúšať lebo sa nám doteraz nezadarilo a mylsim si ze možno som to dakedy presvihla.ked dame tutumutu dnes aj zajtra presvihnut to nemozem a teda sa uvidí...aj ja sa bojím aby mi to nerozhadzalo ale co už..dost bab na fore to aj chváli ten inofolic..

majorosovalucia
15. nov 2015

@veronika1603 existuje aj cista forma inozitolu a da sa kupit v tbl forme 100ks a zvlast sa da kupit kys.listova co je dokopy cca 20eur na 3 mesiace,tiez dom brala inofolic a potom som presla na tuto formu.

kakatulik
15. nov 2015

@majorosovalucia
aha a ma rovnaky ucinok?...tak asi ano ked je to ucina latka. Ale preco potom infolic niekomu rozhadze cyklus?

butterfly333
15. nov 2015

@majorosovalucia ak sa smiem spýtat mala si PCO led si brala inozitol?či je to dobre aj na samotne otehu aj ked je cyklus pravidelný aj ovu ok.

lucia1002
15. nov 2015

@fergiea ja by som velmi rada potesila niecim originalnym, len ma nikdy nic nenapadne...vies nieco ine, co nemavame kazdy rok...lebo uz sa to stale opakuje...minuly rok som mala vcelku dobre napady a aj bolo vidiet, ze potesili...len co teraz zase vymysliet 😀 my s drahym kupujeme spolocne darceky, teda spolocny pre moju mamu a brata a spolocny pre jeho mamu a sestru a svagra a maleho..😀 najhorsie je, ze uz neviem co pre maleho..ten ma fakt uz vsetko..ja uz tak nadavam jeho rodicom, ze naco mu furt kupuju tolko hraciek...potom si nic nevazi a nevie sa tesit z novej veci...a tiez uz neviem co mu kupit... 😀 moj ma vie aj pekne prekvapit...minuly rok som dostala hodinky...sice vedel ze by som si priala hodinky aj aky priblizny typ...ked chce tak sa vie vynajst a prekvapit 😀 a predtym rok sme to poriesili tak, ze sme si nic nekupovali ale zaplatili si wellness pobyt 😉

janikm
15. nov 2015

@fergiea haha to je dobre ale aj originalne ze ich takto zabalil 😀 😀 typicky chlap no 😀 ja som od mojho raz dostala krabicku caju a nechcela som dat najavo sklamanie tak som nahodila falosny usmev a ze jeej moj oblubeny caj, no on sa zacal strasne smiat a hovori ze to len krabicka z caju lebo nevedel do coho zabalit darcek, no a nakoniec tam bolo zabalene puzzle z nasej spolocnej fotky 😀 hrozne trapne som sa citila 😀

janikm
15. nov 2015

@lucia1002 a pohlavie vam este nenaznacovali? som rada ze ste OK, a ten moc dufam ze nebude nic vazne ale to by ti povedali, mozno len nejaky lahky zapal kedze je teraz aj blbe pocasie a tehulky maju stale problemy s mechurom 🙂 a uz obzerate postielky a kociky ci este sa do toho nehrniete? 🙂

majorosovalucia
15. nov 2015

@kakatulik mne inofolic a potom cisty inozitol+kys.listova upravili cyklus,mala som dost nepravidelny cyklus.Brala som ho od januara tohto roku.

lucia1002
15. nov 2015

@janikm este veru nie...nakolko male strajkovalo, bolo otocene chrbatikom a ritkou...a len hlavicku nachvilku pootocilo...takze este vobec netusim...dufam, ze 30.11 na poradni mi uz povie 🙂 este nic neriesim...este je podla mna skoro...nejak to este tak neprezivam... 😉 navyse najprv chcem vediet pohlavie a az potom budem tak viac nakupovat...navyse postielku mam este po mne 😀 a to som velmi rada, lebo je to taka aj s prebalovacim pultom...a este neviem co vsetko mi svagrina da, pravdepodobne vsetko co ma a aj postielku mi nukala...takze jedine co budem kupovat je kocik, lebo ten chcem novy a potom jedine par veci, ktore svagrina posunula niekomu inemu, pripadne co ona nemala a ja budem chciet...a samozrejme par veciciek 😉 a ten moc si myslim, ze keby to bolo nieco zle, tak ma vola aby som prisla skor ...takze som kludna 🙂

majorosovalucia
15. nov 2015

@butterfly333 ja som nemala PCO,mala som po dlhorocnej antikoncepcii potom rozhadzany cyklus.Predosly gyn.mi nasadil duphaston na upravu co sposobil u mna +12kg vahu hore,potom som to zhadzovala dlsie hore.Tento rok v januari som zacala brat inofolic a potom cistu formu inozitolu+kys.listovu.Cyklus sa mi upravil a sledovanim sa teploty a ovulac.testov sommala kazdy mesiac ovulaciu.

janikm
15. nov 2015

@lucia1002 tak to mas super ze podedis vela veci, aspon usetris nejake peniazky a mozes investovat do inych veci co bude treba 🙂 u nas v rodine ziadne babo uz 15 rokov (naposledy moj brat) akurat teraz jedno pribudlo 🙂 tak nech sa na poradni uz male otoci tak aby ste ho pekne videli 🙂

butterfly333
15. nov 2015

@majorosovalucia ja mam cyklus 30DC presný ako hodinky aj ovu len už nemam 20r tak asi preto sa nedari. Beriem kys listovú a femi kvapky od valoviča.

petkazh
15. nov 2015

@evelyn1986 snazime sa od aprila takze toto je 8 cyklus brala som uz vsetko mozne hormony vitaminy cajiky homeopatika...teraz berieme obaja len vitaminy ....dnes by som mala byt 8 dpo...a ta mini krv bola na 6 dpo..

bersi757
15. nov 2015

dievčatá 🙂 myslela som si že som tehotná, potom prišiel menzes síce trval len dva-tri dni, problém je že mi poriadne stmavli bradavky ale fakt viditeľne až také hnedofialové a boli ružové a stále ma bolí bolí v pravom boku ako cez menzes ale ten už nemám, skončil pred 3dňami... neviem čo to môže znamenať,nestretli ste sa s tým?

butterfly333
15. nov 2015

@bersi757 test si neskušala?

bersi757
15. nov 2015

@butterfly333 skúšala ale ešte pred tým "menzesom" asi 2dni a bol to pepino a negatívny

butterfly333
15. nov 2015

@bersi757 pepino vraj niesu dobre mala by si skusit iný napr gravitest mamatest tie fialove.

bersi757
15. nov 2015

@butterfly333 asi to skúsim, lebo ja som to prestala riešiť keď došli moje dni len teraz som si uvedomila že to nebolo nejako ono a stále to zvláštne pretrváva