icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

lucia1002
16. nov 2015

@meggie07 tes sa..neboj, vsetko bude v poriadku...hlavne mysli ty na to, ze to bude ok...treba pozitivne mysliet a vlievat aj babu pozitivnu energiu...takze vsetky negativne myslienky prec, male to citi 😉 a ako ste sa dohodli s dr? ci nie ste zatial nijak dohodnuti?

meggie07
autor
16. nov 2015

@lucia1002 doktor iba mi naposledy povedal,ze ked to nevyjde tento mesiac, tak idem na tu laparku. Ak ano, tak sa vidime 2 tyzdne po planovanej ms.. takze este skusim test zajtra alebo v stredu a volam mu, nech ma objedna.. ;) nemyslim negativne neboj,len to je prvy test z rana..tak este som v soku z toho, ze nie som jedina,co tam vidi ciarku.. konecne! 😵

malalienka85
16. nov 2015

Ahojte dievčatá, tak čakajú ma ešte predoperačné vyš. interné a potom hneď po skončení ms laparka... ms by mala prísť vo štvrtok, ešte stále dúfam, že nepríde a nebudem to musieť absolbovať.... holt naivka do poslednej chvíle..

meggie07
autor
16. nov 2015

@malalienka85 aj ja som tomu verila do poslednej chvile.. hrozne som sa bala tej laparky a pozri ms zatial nikde.. idem si hned zaklopat na drevo.. 😀 😀

malalienka85
16. nov 2015

@meggie07 podľa krásneho testu tebe veru žiadna laparka už nehrozí, držím palce..... aj ja sa toho bojím, ja už som dnes v noci nič nenaspala a to som išla len na krv a kultiváciu, ani krv nechcela ísť.....
Zázraky sa dejú ja viem, tebe moc gratulujem 🙂

meggie07
autor
16. nov 2015

@malalienka85 dakujem moccc. budem ti moc drzat palce,aby sa ms nedostavila.. 😵

malalienka85
16. nov 2015

@meggie07 díky moc :D snád si zoberie dobrý príklad z tej tvojej 😀

fergiea
16. nov 2015

@lucia1002 ja prave vymyslam co by sa mi pod strom hodilo. Asi hodinky a je nova trilogia hotel v parizi na sposob 50 odtienov sivej. To by som si rada precitala 😂😂😂 ach dnes mi je zasa "uzasne" prave obedujem chleba s pastekou. Ta jedina sa mi nesprotivila. Do kedy to bude trvat? 😃😃

fergiea
16. nov 2015

@meggie07 no veru tes sa ja som tomu tiez nemohla uverit a vidis to uz treba len mysliet pozitivne kym nepridu prve nevolnosti 😃😃😃 jej musis byt strasne stastna 🙂 ale je krasne, ako sa to postupne do tych Vianoc plni vsak?

meggie07
autor
16. nov 2015

@fergiea akurat som nad tym rozmyslala.. este nam chyba @juliett99 a @mia005 tusim.. teda ked nepocitam novsie baby..

fergiea
16. nov 2015

@meggie07 aj janikm 🙂 sranda, ze ked si clovek stanovi ciel a aj casovo a vide to...

meggie07
autor
16. nov 2015

@fergiea dufam,ze sa k nam baby pridaju cim skor.. moc sa budem tesit, ked nam to vsetkym vyjde.. 😵 😵 prave som sa prepla z fazy "nemozem tomu uverit" na "neviem co so sebou od radosti" 😀 😀 uz nech su 4 a utekam domov, lebo som cela bez seba a neviem sa sustredit

fergiea
16. nov 2015

@meggie07 to ti verim 😀 aj to planujes teda nejak specialne oznamit drahemu?

meggie07
autor
16. nov 2015

@fergiea mam nieco vymyslene v hlave uz vyse roka.. 😀 😀 potom dam vediet.. 😉

fergiea
16. nov 2015

@meggie07 oki no tak tosom zvedava. Ja som bola slaba hráčka... rozplakala som sa s tehu testom a bezala som za mirinom ukazat mu to s placom do postele... a tak som to mala naplanovane inak ha ha

lucia1002
16. nov 2015

@meggie07 jasne, ja som to myslela aj pre buducnost 😉 ja ti verim, ze je to na neuverenie....zrazu to prislo po tak dlhom case.. 😉 este dlho tomu nebudes verit 😉

lucia1002
16. nov 2015

@fergiea hotel v parizi poznam...jednotku mam precitanu a na dvojku cakam kym svagrina docita 😀 odporucam, aj ked na 50 odtienov sivej to nema..a niekedy som mala nervy na tu knihu 😀 no ja som este neuvazovala ani ze co by sa mne hodilo pod stromcek 😀 ja som zatial vo faze dekoracii a predstavach akoby mal vyzerat stromcek a pozeram nove nejake ozdoby 😉 jaaj, no a este budes musiet nejaky ten mesiac vyckat kym to prejde pravdepodobne....

janikm
16. nov 2015

@lucia1002 no a este kopec oblecenia dostanes, kamoska tak podostavala pre dcerku tolko veciciek ze sa smiali ze ich mozu doma prehadzovat vidlami a mozno tretinu veci ani nemala oblecenu 🙂 a prerabate byvanie ci myslis len nejake male investicie do byvania? 🙂

puffu
16. nov 2015

@meggie07 tak nech ti ten oznam dopadne lepsie ako u nas, ja ked som si na 9dpo nasla toho mikrodusika na teste tak cela vytesena som isla pripevnit baner na chladnicku co som mala uz dopredu pripraveny, ked som po hodine kukla na test ked vyschol tak ziadna ciarocka tam uz nebola...tak cela sklesnuta som isla dat baner z chladnicky dole, tak som mu to potom povedala co sa stalo a samozrejme na fotke nevidel ziadneho ducha...potom som uz testovala s nim, na 10dpo a 11dpo boli testy ciste tak ja smutna..on ma chcel rozveselit tak mi kupil moje vytuzene kresielko a nase dieta je uz od takeho maleho makoveho semiacka asi dost vymrdane a tak som uz 12dpo rano ani netestovala ze skoda cestov, vecer sme sa chystali mat steaky tak ze predsa len pojdem ocikat test a tam uz pekny viditelny dusik ktoreho uz videl aj muz... atak dlho som vymyslala ako mu to oznamim a pozri sa 😀 😀 😀 tak drzim palce aby to tebe vyslo..🙂

meggie07
autor
16. nov 2015

@puffu tak dufam,ze sa mi to podari.. ked som vydrza netestovat az do 17dpo.. tak tu chvilku uz vydrzim.. len neviem ci vydrzim do rana, kym spravim kontrolny test, alebo uz to rozbalim vecer.. 😀
ale zato prekvapenie pre rodicov ti vyslo na 1.. 😉

puffu
16. nov 2015

@meggie07 ano, aspon to nam vyslo..🙂 aj tie kinderka pre sestry..🙂 no sa mi zivo vracaju spomienky ako som to prezivala ja, no nepotesim ta...prve 2tyzdne podla mna su take pomale, stale pri pichnuti brucha som sa pozerala do nohavic ci nedosla ms...a testovala som priblizne kazde 2-3dni..samozrejme do ms to bolo kazde rano, potom uz menej a ked uz boli kolajnice rovnako silne tak som prestala...len si na to musis zvyknut ze ms nepride a ze si tehotna...urcite sa tvoj drahy velmi potesi..u vas to musi byt este emotivnejsie ked to je po tak dlhej dobe..ak mas viac testov poruke tak testni aj dnes vecer ak mas uz iba posledny tak radsej az zajtra rano lebo predsa len ranny moc je silnejsi..

meggie07
autor
16. nov 2015

@puffu to ako keby si o mne pisala 😀 😀 😀 len co ma pichne v bruchu, utekam na wc kontrolovat sa.. 😀 inak nie ze by som tam nebola aj tak dost casto.. cikam kazdych 20 min pomaly..
boze na tu reakciu som vazne zvedava.. ten vyskoci z koze, aky bude stastny.. 😵 mam este zopar testov doma.. tak skusim.. 😵 inak ako to prezivas? nebyva ti zle?

puffu
16. nov 2015

@meggie07 mne skoro vobec nebyva zle, obcas ma napne, je mi akoby po opici ale to iba na par minut, predtym to bolo trochu intenzivnejsie a teraz uz skoro vobec len musim jest lebo ked vyhladnem tak mi je z toho zle..takze aj o 3-4 rano chrustam mandarinku... 😀 a inak sa tomu tesim kedze ja som mala dost zle dni pocas ovu a pred ms, napinalo ma, migreny som mavala takze som rada ze ma dieta od toho usetrilo...🙂 a uz ma ani hlava neboli kedze prve 2 a pol mesiaca som mala blesti hlavy skoro kazdy den a uz zhruba 10dni ziadna bolest takze snad aj toto mam za sebou...🙂 dalsi tyzden uz idem konecne na scan a uz budem posledny den v 13tt tak sa uz neviem dockat...myslela som ze ma objednaju este tento tyzden,bol by to pekny darcek k narodeninam ale tak bude pekny ponarodeninovy darcek... 🙂 verim ze je vsetko v poriadku a ze vam tu napisem prijemne spravy... 😉

meggie07
autor
16. nov 2015

@puffu tak vsetko najlepsie prajem a budeme cakat na info.. 😉 som rada,ze mas take bezproblemove tehotenstvo 🙂 este som ti zabudla povedat,ze ak to vyjde, tak to bude najskor male levica.. a nakolko je Robi tiez lev, tak to bude double radost... 😀

lucia1002
16. nov 2015

@meggie07 a kedy tebe cca vychadza termín? 😉

lucia1002
16. nov 2015

@janikm sak toto, ze dostanem aj od svagriny, ta ma sice chalana, tak ak by to bol chlapec, tak toho bude viac...plus dalsie vecicky od inych...preto ani neplanujem nejak vela nakupovat...iba take co sa mi budu brutal pacit, ze to tam nebudem mat srdce nechat 😀 no mali by sme zacat prerabat, tak uvidime, ci sa to uskutocni 😉

janikm
16. nov 2015

@lucia1002 tak tak, take imidzovky si asi nebudes vediet odpustit 😀 a tie nakupy mini veciciek si asi ziadna tehulka neodpusti 🙂 ano? tak drzim palce ak sa do toho date tak nech vam to pojde rychlo a babo pride do zrekonstruovaneho 🙂 my tiez robime ale iba malicke upravy bez väcsich zasahov, este by som chcela do vianoc premalovat kuchynu, chodbu a spalnu kym si to muz nerozmysli 😀

lucia1002
16. nov 2015

@janikm no do porodu to asi nestihneme...ale planujeme zrekonstruovat dom, zvnutra je povodny, takze nas caka viacej roboty...navyse je to este len v stadiu riesenia a uvidime, ci sa nam to podari doriesit a budeme moct vobec zacat...takze je to este na dlhsie...
no veru, to by som si neodpustila, ze by som fakt nic nekupila...presne ako ty hovoris, imidzovky tak tie nesmu chybat 😉
tak musis zacat co najskor, aby ste postihali a aby si to chlap nerozmyslel 😀

janikm
16. nov 2015

@lucia1002 aha takze taka rozsiahlejsia prerabka, uf ja by som si netrufla ja som strasne nervozna len ked malujeme a vsade je bordel a prach, keby sme mali robit vo velkom tak by som sa asi musela odstahovat 😀 ach ta moja trpezlivost 😀 ale my sme v byte to by sme sa stale o nieco potkynali, v domceku sa to v pohode da zvladnut aj pomaly po castiach 🙂 Ja uz som tolko krasnych veciciek videla ze ma trhalo ich kupit lebo potom ked budem hladat tak uz take nenajdem no nechcem dopredu nic kupovat aby som nic nezakrikla 🙂 ale potom si budem musiet davat pozor nech to neprezeniem 😀

salmas
16. nov 2015

@veronika1603 Aj ja držím palce😉 Asi naozaj stačí každé 2 dni. Len mne sa každý test zdal už pozitívny a nechcela som to premeškať a asi sme to tiež trošku prehnali. Ja tento mesiac nič, ale v decembri to bude na 100%, iné si ani nepripúšťam. Som po laparke, tak snaď to na niečo bolo, len vôbec neviem ako budem na tom teraz s cyklom