Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@salmas neboj ked ne teraz tak čoskoro to vyjde.aj ja sa každý mesiac upinam nato ze to určite vyslo.muselo.a pod.teraz mam ovu potvrdenu testom a zas mam nádej ze to uz musí vyjsť.ved sa spermijky nemozu nestretnut s vajkom...no ked to zas nevyde budem sklamana a bat sa že mi niečo je..
@petkazh Tak držím palce, aby to tento raz vyšlo😉 My sme sa snažili od mája, každý mesiac som myslela, že to určite určite vyšlo a nič z toho. Tento mesiac som paradoxne bola presvedcena, že nič z toho, prestalo som ti brat tragicky, som si v nemom úžase našla 2//😊 Práveže som bola z toho viac prekvapená, že to vyšlo, ako keby to nevyšlo😄 Takze možno aj ty, keď to budeš najmenej čakať, to príde. Inak veľa báb uz na 10DPO testuje, to by si aj uz pomaly mohla? Neskúsiš?
@nibokazv86 No jasne, na to sa uz veľmi teším😉 Ja tento raz myslím len pozitívne s tým najlepším koncom😃
@meggie07 Gratulacia k dvom krásnym //😊
@evelyn1986 ano budem testovat len este trosku pockam lebo ja by som nevedela tych duchov lustit 🙂
@salmas ďakujem, ja viem že to nie je hrozne, ale ten blbý pocit tam proste je 🙂 a tebe pomohlo?
@meggie07 no ako, testovala si rano? 😉
Ahojte, ja zase tento mesiac nic, ale uz som objednala inofolic, posledna moznost a v januari idem k dr...
@lucia1002 aha tak o to lepsie ze nebudete mat ten neporiadok pri prerabke pred ocami 😀 tak mozes kupovat zatial take neutralne farby- zlta, bezova, zelena 🙂 a myslim ze ked kupis par ruzovych veci tak sa synator nenahneva ze bude mat na sebe parkrat ruzove dupacky a naopak 😀 alebo potom podarujes/vymenis s niekym 😀
@janikm tak zatial nenakupujem..nechcem to mojmu synovi urobit 😀 keby to bolo dievca tak ta by zase modru prekusla 😀 ale radsej to neriskujem lebo mam tusaka na babu...uvidime 😀 ved som kupila uz nieco v neutralnej farbe..ale to skor preto ze bola dobra cena..nekup 5bodyciek spolu za 3.30e..;-)
@fergiea no moja..len aby to nebol chalan 😀 nebojis sa toho ze ked male oslovujes v babskom rode a bude to nakoniec chalan? Vies ze to male to citi a casom ta uz bude aj pocut..ja sa niekedy seknem ale kvoli tomu sa snazim hovorir v neutrale..vies aby sa male na mna nehnevalo 😉
@editka11 krásna ciarocka.gratulujem😊 jakoze pomaly ale isto sa to tu rozbieha s tým tehu a ja cooo? Ja mam pravdepodobne po ovulke potvrdenej testom tak a teraz to dllllhe cakanie.do ms😅 kto čaká somnou?
ahojte snazilky...vsetkym prajem co najskorsie kolajnicky na tehu teste....my sme v auguste prisli o babatko takze sa prave pomaly pokusame, snazim sa fungovat normalne, len same viete ako to je ked uz sa snazite, clovek sa sleduje a tak podobne...
otazocka je ze ako casto myslite ze sa treba snazit? viem ze niekedy staci raz a bubm...ale skor tak myslim ze ci treba nechavat aj pauzu...(moj muz by teda rad aj kazdy den ale no ja neviem)
@ejbyk ahoj my sme prisli o babo v juni a ked som bola ok snazili sme sa kazdy druhy den hlavne okolo ovu a zadarilo sa hned najdolezitejsie je byt psychic ok 😉
@lavender84 no prave mam ovulku tak to troska zintezívnime tfuj tfuj nech sa zadari.
som rada ze sa vam tak rychlo hned podarilo.
@veronika1603 ja čakám s tebou a na každú novú správu 🙂
ahojte....aj ja sa pridavam....planujeme 2 mimco....s prvym bol dost Problem, nastastie je zdrava a krasna 🙂....dnes som uz 37 DC a vcera test negativny,,,ovu som mala ale pozitivny az 23 DC....neviem , co si mysliet....a to som myslela ,ze pri druhom bude vsetko jasne 🙂
@veronika1603 Neboj sa este to do Vianoc stihame 🙂 MUSIME !!! 🙂
@meggie07 waaaaw, krasa 💜💞💗💕💖

@malalienka85 Ja som bola taká naivka v októbri, takže presne viem ako sa cítiš. Prajem nech sa tomu vyhneš a ak nie, tak nemaj žiadne stresy, nie je to také hroznē