icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

puffu
17. nov 2015

@meggie07 to je super ze uz to vie..🙂 aj ti vychadza pekny datum..🙂 my mame termin 4.6 ale kazdy tipuje je to bude maj.. tak uvidime ale ty budem urcite julova..🙂

meggie07
autor
17. nov 2015

@puffu ty si tusim aj chcela v juni, ked si dobre spominam,ci? 23.7. Akurat zacina lev..a drahy je tiez lev..mozno budem mat doma dve levicata 😵

lucia1002
17. nov 2015

@fergiea ja som si myslela ze oslovujes v zenskom rode..lebo tu si viackrat pisala o malej..preto som si myslela...a drahy ako oslovuje? V muzskom? 😉

lucia1002
17. nov 2015

@meggie07 dnes nadherna ciarocka..vidis..tvoj sa tesil a moj tomu nechcel uverit 😉 prekvapenie teda vyslo..super 😉 male julovciatko 🙂

puffu
17. nov 2015

@meggie07 nieja to drahy tipoval jun, ja som mala dlhodobo nejake vnutorne tusenie ze porodim v juli dievca.. ale to by som dlho prenasala 😀 a teraz mame obaja pocit ze to bude chlapec a zvysok rodiny tipuje dievca..🙂 ale v podstate nam to je uplne jedno co cakame.. kedze je to prve dieta tak akosi nemame favorita v pohlavi.. kebyze mame doma 2 chlapcov tak tuzba po babe by bola vacsia..🙂 ale hlavne si zelame aby bolo zdrave a spokojne..

zzuzu09
17. nov 2015

@editka11 jeej, aké pekne kolajnicky. 😊 Ktorý dpo si ze tu druhu tak pekne ukázalo?

zzuzu09
17. nov 2015

@nibokazv86 @veronika1603 aj ja som s vami cakatelka.ovu test bol pozitívny včera doobeda, poobede uz bledota. Ešte vydržať dva týždne...
Vy ste ktorý dpo? 😉

fergiea
17. nov 2015

@lucia1002 nie nie drahy v zenskom rode on ju vola vikina 🙂 ja sice hovorim ze to bude dievcatko ale k babaku sa prihovadan v strednom rode 🙂

editka11
17. nov 2015

@zzuzu09 citila som sa akosi celý deň tak zvláštne... napadlo ma urobiť si test a takto to vyšlo.. som 4dni pred menštruáciou.. tak hádam sa nám podarì vydržať dokonca. V máji v 9tt sme o malinke prišli 😞

motorolka
17. nov 2015

@meggie07 gratulujeeem

lucia1002
17. nov 2015

@fergiea moj zasa v muzskom...tak ho musim vzdy poopravit..😀 tvoj by chcel babu? 😉

fergiea
17. nov 2015

@lucia1002 on tvrdi ze chce chlapca. Alebo myslim ze vo vnutri seba cce dievcatko, kedze ju tak nazyva 😃😃😃 no vsak uvidime som strasne zvedava ako to vide. Budem rada za cokolvek, nech vydrzi hlavne do konca a nech ma prestane uz trapit 😂😂😂

salmas
17. nov 2015

@malalienka85 Ja som stále tiež dúfala, ešte 4 dni pred laparkou, vychádzalo mi to tak natesno. Až keď som mala negatívny test, tak som si povedala, že to asi tak má byť. Ešte som rýchlo zháňala nejakú košeľu do nemocky 🙂 Bola som len teraz koncom oktobra, ešte máme mesiac zákaz, tak v decembri uvidím 😉 Len dúfam, že sa mi upraví cyklus, lebo teraz už viac ako týždeň mám mezes, to som nikdy nemala. Držím palce

kakatulik
17. nov 2015

@salmas to sa asi este cistis z tej operacie....ja som po jednom zakroku tiez krvacala ako prasa.

zzuzu09
17. nov 2015

@editka11 jasne ze vydržíte až do konca a o osem mesiacov budeš držať malinký ružový uzlicek na rukách.... Pekná ciarocka na to ze ti ešte nemeska. Nie že by som chcela strašiť ale máte v rodine dvojicky? 😉

salmas
17. nov 2015

@kakatulik Myslíš? Lebo nie som si istá, či je to už MS, ja moc nekrvácam, skôr také špinenie. To som mala aj po operácii, potom to prestalo a teraz znova.

kakatulik
17. nov 2015

@salmas ,mozno uz MS taka nesmela...inak jedna moja znama otehotnele hned v prvom cykle po laparke. 😉

salmas
17. nov 2015

@kakatulik My máme skúšať až po mesiaci, tak snáď to hneď vyjde, nech to na nieco bolo🙂

veronika1603
17. nov 2015

@zzuzu09 ale @nibokazv86 uz nieje cakatelka na ms ona uz čaká babko..ja som prava čakateľka.test pozitiv v sobotu a v nedelu ešte viac..aj pondelok doobeda sa ešte drzal sex bol v sobotu a nedelu aj 3 dni predtým tak dufam že to stacilo.dufam.takze po som len 1-2 dni..ms ma nedojst 28.11..tak cakam dovtedy s tehu testom a ty ako?

zzuzu09
18. nov 2015

@nibokazv86 jejda pardon. Už aj ja chcem byť cakatelka tehulka 😊
@veronika1603 podvedomie zauradovalo...no ja som mala pozitívny ovu test v pondelok ráno, poobede uz bledota. Snažili sme sa v utorok ráno,lebo večer sme unavení padli do postele. Takže už neriesim nist,asi sme to nestihli...aspoň sme mali večer tutumutu s ocinkom len tak pre radosť 😊 ovu test bol strasne skoro - už 12dc, tak pre iatotu potestujem do 15dc
Vám to isto vyjde, dobre ste sa snažili 😉

veronika1603
18. nov 2015

@zzuzu09 ved ked si mala pozit.test v pondelok ráno a snažili ste sa v utorok tak to mohlo vyjsť.ved vraj ovu príde do 48 hod po pozit.teste a vajo žije asi do24 hodín takže je to ok.nevadi ze poobede už bol test bledý.doobeda bol pozit a odvtedy sa pocita okolo do 48 hod. Nastane ovu nie?stiahlu ste to neboj.ja zas dufam že sme neurobili zle ked sme tulili 2 dni posebe vies či spermijky stihli obnovit

nibokazv86
18. nov 2015

@zzuzu09 ahoj nevadi 🙂 ja budem rada keď uvidim vaše kolajnicky @veronika1603

zzuzu09
18. nov 2015

@veronika1603 ďakujem.... vy ste to určite dobre dali. Aj tu trojdňovu pauzu, neboj podarilo sa. 😊

janikm
18. nov 2015

@fergiea 😀 ale ved prinajhorsom podarujes niekomu alebo hodis na bazar 😀 aloebo odlozis pre druhe 🙂

janikm
18. nov 2015

@lucia1002 vau tak to si dobre natrafila ved to by bol hriech nechat to tam 🙂 a hlavne bodynka vyuzijes naplno 🙂

zdeneli
18. nov 2015

@meggie07 gratulujeeeeem ;)

tinka881
18. nov 2015

Ahojte babulky. Fnuk, fnuk....ja nechcem aby mi klesala BT ☹ je nejaky strop, pod kt. by nemala klesnut, aby mi mrcha nedosla? ja sa v tom nevyznam...

juliett99
18. nov 2015

@meggie07 nadhera micka gratulka

juliett99
18. nov 2015

@tinka881 zlatko ked Ti klesne pod ciarku ... ale videla som aj tehu grafy ktore boli aj pod ciarkou a zrazu vyskocili hore .. tak este nevesaj hlavku

tinka881
18. nov 2015

@juliett99 už som ju zavesila 😉 no musime to do konca roka dat, lebo budeme musiet urobit onvu stranku, ze od januara do vianoc 2016 ☹