Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@meggie07 nieja to drahy tipoval jun, ja som mala dlhodobo nejake vnutorne tusenie ze porodim v juli dievca.. ale to by som dlho prenasala 😀 a teraz mame obaja pocit ze to bude chlapec a zvysok rodiny tipuje dievca..🙂 ale v podstate nam to je uplne jedno co cakame.. kedze je to prve dieta tak akosi nemame favorita v pohlavi.. kebyze mame doma 2 chlapcov tak tuzba po babe by bola vacsia..🙂 ale hlavne si zelame aby bolo zdrave a spokojne..
@nibokazv86 @veronika1603 aj ja som s vami cakatelka.ovu test bol pozitívny včera doobeda, poobede uz bledota. Ešte vydržať dva týždne...
Vy ste ktorý dpo? 😉
@malalienka85 Ja som stále tiež dúfala, ešte 4 dni pred laparkou, vychádzalo mi to tak natesno. Až keď som mala negatívny test, tak som si povedala, že to asi tak má byť. Ešte som rýchlo zháňala nejakú košeľu do nemocky 🙂 Bola som len teraz koncom oktobra, ešte máme mesiac zákaz, tak v decembri uvidím 😉 Len dúfam, že sa mi upraví cyklus, lebo teraz už viac ako týždeň mám mezes, to som nikdy nemala. Držím palce
@zzuzu09 ale @nibokazv86 uz nieje cakatelka na ms ona uz čaká babko..ja som prava čakateľka.test pozitiv v sobotu a v nedelu ešte viac..aj pondelok doobeda sa ešte drzal sex bol v sobotu a nedelu aj 3 dni predtým tak dufam že to stacilo.dufam.takze po som len 1-2 dni..ms ma nedojst 28.11..tak cakam dovtedy s tehu testom a ty ako?
@nibokazv86 jejda pardon. Už aj ja chcem byť cakatelka tehulka 😊
@veronika1603 podvedomie zauradovalo...no ja som mala pozitívny ovu test v pondelok ráno, poobede uz bledota. Snažili sme sa v utorok ráno,lebo večer sme unavení padli do postele. Takže už neriesim nist,asi sme to nestihli...aspoň sme mali večer tutumutu s ocinkom len tak pre radosť 😊 ovu test bol strasne skoro - už 12dc, tak pre iatotu potestujem do 15dc
Vám to isto vyjde, dobre ste sa snažili 😉
@zzuzu09 ved ked si mala pozit.test v pondelok ráno a snažili ste sa v utorok tak to mohlo vyjsť.ved vraj ovu príde do 48 hod po pozit.teste a vajo žije asi do24 hodín takže je to ok.nevadi ze poobede už bol test bledý.doobeda bol pozit a odvtedy sa pocita okolo do 48 hod. Nastane ovu nie?stiahlu ste to neboj.ja zas dufam že sme neurobili zle ked sme tulili 2 dni posebe vies či spermijky stihli obnovit
@zzuzu09 ahoj nevadi 🙂 ja budem rada keď uvidim vaše kolajnicky @veronika1603
@veronika1603 ďakujem.... vy ste to určite dobre dali. Aj tu trojdňovu pauzu, neboj podarilo sa. 😊
Ahojte babulky. Fnuk, fnuk....ja nechcem aby mi klesala BT ☹ je nejaky strop, pod kt. by nemala klesnut, aby mi mrcha nedosla? ja sa v tom nevyznam...

@meggie07 to je super ze uz to vie..🙂 aj ti vychadza pekny datum..🙂 my mame termin 4.6 ale kazdy tipuje je to bude maj.. tak uvidime ale ty budem urcite julova..🙂