Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@dendabambulka a robili ti aj sono? lebo tam sa da zistiť či ti dozruevaju vajicka a v akom stadiu sú ja som sa podla toho a podla ovu testu trafila
@veronika1603 ahoj tak uz som netrpezliva a dufam že budeme tehulkovat spolu velmi by si ma potešila keby si v piatok dala pozitívny tehu test 🙂 drzim ti moc palce a neboj ja som vôbec nič necitila ani som sa necitila ako tehu teda ja sa tak ani teraz este necitim 🙂 ale prvý tehu test som robila v deň MS a bol len velmi slabucky duch som ho hladala skoro lupou 😉 ale potom to silnelo a bola som pondelok na sono tak som videla bublinku 🙂
@butterfly333 nie neboli sme priateľ sa bojí pretože nevie čo ho čaká
@nibokazv86 áno robili ja som úplne zdravá
@dendabambulka ved to neboli nič nezvyčajne donesie v skumavke spermie a vyšetriai ich a hned mate vysledky.My sme boli s mm v piatok aspon vieme kde je chyba.
@nibokazv86 dakujem mojko ze cakas so mnou.no citim sa jak pred ns.vyhodili sa .ebaky na tvari,prsia bolia jak slak jak vždy pred ms a mam sem tam takú zravost..ja som mala ovu pozitívny v sobotu v nedelu aj ráno v pondelok navecer uz nie.a sex bol v sobotu večer a nedelu večer..myslim ze tu nedelu ame nemali dat a mali sme dat v pondelok.mozno som to presvihla..vy jak ste sexovali?aj po ovu?tesim ze aspoň tebe a ostatnym tu sa zadarilo😊
@nibokazv86 a este pred tou sobotou a nedelou sme mali 3 dni pauzu.ja neviem vôbec sa necitim tehu bojimsa testovania.uz nechcem 1ciarku
@butterfly333 ja sa ho snažím presvedčiť tak drž mi palce dúfam že pôjde dám vedieť
@dendabambulka ja som toho mojho ani nemusela prehovarat nič to nieje a aspon sa zistí či je niekde chyba.Tak držím palčeky nech to dobre dopadne.
@butterfly333 ďakujem dúfam že sa nebude báť posnazim sa A ako to teda funguje kam to musí ísť na vyšetrenie A tam priamo bude evakuovať alebo môže aj doma
@dendabambulka no ja som mm objednala k jeho urologovi ked je to na vlastnu žiadost tak sa platí ako u ktoreho my sme platili 10e a kupila som v lekarni sterilnu skumavku za 0,50centov a doma sa spravil do tej skumavky a do 20min sme boli u urologa ma sa príst do 1h.Tam to pozrel cez mikroskop a na pc a hned povedal výsledky.
Toto bolo vtipne,ze evakuovat... 😀 😀 😀 ...ale v podstate anoooo...nieco predsa evakuuje aledo skumavky... 🙂 ...este ze vas mam babeny.... 😲
Baby dnes som mala asi najhorsi den v zivote. Ja len dufam, ze vam nebude byvat takto zle. 💜
@kakatulik ja ani neviem. Vcera som si po dvoch tyzdnoch povedala, ze je to lepsie. Jedla som cely den, nebolo mi zle. A dnes bum. Rano zo mna isli piskoty, potom jablko a isla som nieco povybavovat s drahym do mesta a len cestou do Prievidze a z Prievisdze som v aute 3x vracala. Isiel mi zobrat sacky do Lidla. Akoze zazitok za vsetky drobne. Aj tak som nic nevybavila lebo som nemohla ani z auta vystupit. Jasne ze som uz ani nepila tak ked sme prisli domov uplny kolotoc. Lahla som si spat. A konrcnr teraz jem chleba s maslom a mineralku. Niekto si moze povedat, tak mi bolo zle a co. Ale do sacku za jazdy, to som este nezazila. 😃😃😃 asi sa mi to vratilo, ked som sa vcera tesila ze uz je lepsie.....to moje dieta je nepredvidatelne
fergiea, ja som pri prvom mala podobny problem ktorý pretrvaval az do stvrteho mes. Nevracala som sice ale trpela som obrovskym nechutenstvom nic som do seba nevedela dat. Stale som chudla a potom som prisla na chut mastnemu rozku s cibulkou 😀
A na zaludok vraj pomaha zihlavovy caj, kolegyna to ma overene 🙂
@fergiea moje chudatko. Ale zas na druhej strane ten pocit, ze budes mat krasne babo stoji za to vracanie. Ja som sa dostala len do 9tt a nic som nezjedla. Vsetko jedlo sa mi zhnusilo, smrdelo, za den som zjedla mozno jeden jogurt a dost,vsak som vtedy schudla 4 kg. Moja, dufam, ze mi tvoje bacilky nakazia a najdem si pred vianocami krasny predcasny darcek // 🙂
@fergiea chuda, dufam,ze ta to rychlo prejde.. Mne je tiez zle jak fras..a posledne dva dni mi nic nechuti..nasilu aspon polievku do seba dam.. A potom predychavam, nech to nejde von.. A v robote musim byt s usmevom na tvari, nech sa neprezradim..pritom by som najradsej pod stol si lahla a spala..
@butterfly333 tak teda ja ďakujem za radu veľmi si mi pomohla
@veronika1603, jaaaj tak to sledujem a citam tu uz od nejakého septembra 😀 a uz sa musim aj ja zapojit... 🙂....tak spoza pc stale pocitam s tebou lebo tiez mam cyklus podobne ako ty a tiez mam jedno dietatko a tiez velmi tuzime po dalsom a nedari sa...zatial 😉...a v nedelu ani za nic nechcem mrchu hnusnu dostat a tak cakam spolu s tebou a veeelmi drzim palceky, aby tam boli dve ciarky 🙂...ako ti je?...ziadne príznaky?..lebo ja mam kazdy mesiac vsetky 😀...a nic...
@veronika1603 neboj zubrienky prežijú v tebe aj 2-3 dni takže podľa mna ste to mali načasované dobre. U nás to bolo tak že som bola na preventivke u dokyho a ten povedal že nevidi dozrete vajíčko a to bolo 20.10 ale mne to nedalo a 25. 10 som si urobila ovu test a dve čiarky 🙂 tak som drahému povedala že vajíčko predsa len asi je tak sme dali sexik a bolo to a tiez som sa vobec necitila tehu a presne sa mi vyrážky porobili a boleli ma bradavky ako ored MS tak som si aj povedala že urcite pride a neprisla 🙂
@blanch12 ahoj.aj ja som najprv len citala fora...😊 takže čakáme spolu ale priznaky nemal bohužiaľ.ako hovorí @nibokazv86 akné ako pred ma prsia šialene bolia ale toto všetko mam aj pred ms..ale vnutorne citim ze to nevyslo.moj malý uz bude mať 9 a súrodenca pyta uz 3 roky a keď sme sa konečne nato dali tak nic uz 7 mesiac..a fakt sa snazime.a vy koľko sa snazite?bodaj by nám nam to vyslo uz😊
@nibokazv86 tak ako ked by mi to ozaj vyslo tak asi budem plakať od stastia cely deň..zajtra poslem foto testu ked bude pozit.ked negat tak nič.uzaj ho slahnem do kosa😊
@fergiea nie je zač, treba len skúsiť 🙂 ja osobne to nemám vyskúšané, mne ale naposledy ani len čaj nechutil... jediné čo som mala rada bola čokoláda mr chock duo z lidlu. v tom čase som bola v Holandsku a tam som aj pracovala takže to bol pre mňa môj spasiteľ. Myslela som si že už už dostanem krámy ale nejak nič z toho. Stále som mala čoko žravku a keď mi ju schovali tak som sa až rozplakala. teraz mi je to až smiešne. 🙂 ale potom prišlo to, že mi prestalo chutiť úplne všetko a keď som nemala niečo na čo som mala chuť okamžite, neskôr mi to jedlo šlo proti srsti. dlho som takto musela fungovať ale postupne to ustúpilo. keď som bola donútená pribrať lebo by som inak šla do nemocnice tak som sa snažila nasilu jesť. Celé tehu som s tým mala ale problémy, a aj sa mi malý predčasne narodil, resp mala som vyvolaný pôrod lebo ho nevyživovala placenta riadne. Bol maličký mal len 2350 gramov a 45 cm, ale teraz je z neho valibuk 🙂 Takže držím palčeky :-
)
@mima177 urcite to pride, treba verit 🙂 inak naozaj neviem od coho to zavisi, ja mam 2 kamosky (jednu velmi blizku), ktore sa snazia uz viac ako rok a pol a nic...a pritom nefajcia, nepiju, zdravo sa stravuju a aj tak sa im este nepodarilo...ale netreba sa vzdavat, raz sa to musi podarit 🙂 drzim moc moc palce!
@veronika1603 no aj mna uz prsia bolia ako stale, ze sa dotknut nemozem ☹ a pamatam pri dcere, ze ma tiez bolelei - ale inak...a ja som v januari prisla o babatko v 11tyzdni ☹....a tak som si myslela, ze hned ako po kyrete nabehne ms ideme na to...aj sme sli...a stale nic....takze od marca sa snazime opat...mala ma 4 roky sice, ale ja uz 40 😀 ...tak "trochu" to tlacim a fakt tuzobne cakam kazdy mesiac...a ked tak zas pocitam, tak aj snazime sa rovnako 🙂..joj, bodaj by to vyslo...som velmi zvedava na tvoj test...ja som si povedala, ze uz nebudem tesovat a pockam na ms a ked nedojde, tak az potom testujem...ale nevydzriiiim..idem dnes do lekarne 😀

@janikm ja mavam vsetko 😀
Ale nastastie je to stale ok..davam si aj na cmulanie..a aspirin c nemozem..tehulky mozu len septisan na hrdlo..tak si davam to..tak s tymi ozdobami to poznam..ale tak krotim sa, lebo inak by som aj ja minula majland 😀 akurat vcera mi prisiel svietnik a taka ozdobna LED retaz 😀