icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

trdielko149
26. nov 2015

@fergiea zlatko mne bývalo pri Maximkovi zle do 32. týždna kazdy den hociaky cas nielen rano a z hocicoho .... takze ti drzim palce aby tvoje tehotenske nevolnosti ustupili kym skonci 1.trimester 😉

@zdeneli presne ja nepijem už roky alkohol ani pripitky nic,nefajcila som nikdy stravujem sa normalne 5x denne aj pitny rezim dodrziavam,vyhybam sa stresu,pre babatko som urobila vsetko splodili sme ho po roku a pol snazenia sa vsetky testy boli v poriadku a aj tak sa narodil chory a zomrel nam ... ale verim ze dalsie babatko sa nam podari rychlejsie 🙂 ale hlavne nech je zive,zdrave ....

zdeneli
26. nov 2015

@trdielko149 o Maximkovi som citala, je mi to velmi luto...ale presne treba verit a mat nastavenu mysel len na pozitivne myslienky 🙂 drzim palce a verim ze tentokrat to uspesne vsetko zvladnete...

veronika1603
26. nov 2015

@blanch12 ja mam 30 rokov ale uz tiež tuzim po babatku ked malý je už veľký..ja síce testnem ale nemal pocit že to vyslo.ovulku citim viem kedy ju mam ale objednala som ovu testy aby sme to nepresvihli ani náhodou a mam k tomu kupene aj 3 tehu testy.tak zajtra tesneme spolu.uvidíme niboka písala ze necitila nic ib všetko ako pred ms tak stále dufam.dufame spolu😊 som zvedava na zajtra.fuj ked bude biely 😩 potom skusime tu metodu od sara34valentina citala si/

nibokazv86
26. nov 2015

@veronika1603 drzim ti päste 🙂 a verim že to budu // čiarky 🙂

mystisch
26. nov 2015

ahojte dievcence...po dvoch neuspesnych rokoch...buduci tyzden vstupka vo Ferticente ... 🙂 tak pevne verime,ze nam pomozu...

veronika1603
26. nov 2015

@nibokazv86 dakujem mojo.ked bude pozit dam vedieť ked negat asi nie...budem nahnevana na celý svet😏

mima177
26. nov 2015

Trocha od veci, ale kamoske sa po 12tich rokoch podarilo babo. Skaacem odzemok za nu 🙂))) Aj Vam vsetkym prajem, nech je to cim skor, aj sebe samozrejme :D

kakatulik
26. nov 2015

@mima177 a to rmalne uuuplne prirodzene bez pomôcok? 😀

michhaela
27. nov 2015

Dievčatá ja už asi nevydržím omg... Prečo neexistujú testy že by sme vedeli že sme už do cca 48-72h tom a mali krásne dve // tieto čakanie a čakanie na mrchu či príde či nepride je dost vycerpavajuce a že nemyslí na to... To proste NEJDE A NEJDE /nemyslieť na,to/ :'(

nibokazv86
27. nov 2015

@veronika1603 ale no urcite budú 🙂

veronika1603
27. nov 2015

@nibokazv86 nic😡 test biely...snad nabudúce😢

veronika1603
27. nov 2015

@blanch12 ako ?ja nic 😡

zzuzu09
27. nov 2015

@veronika1603 to ma mrzí že test nič neukazuje. Kedy si mala pozitívny ovu test? Možno je len skoro na testovanie. Nie všetkým ukazuje pred mrskou.

veronika1603
27. nov 2015

@zzuzu09 ovu bol pozit v sobotu nedelu este vic a v pondelok doobeda...sex bol v sobotu aj nedelu potom už nie.dnes je to asi 11-12dpo.nieco by tam museli byt.tak cakam ms dufam že cez víkend je tu...zajtra by mala podľa vypoctu.nevadi mam pms symptomy tak som to aj čakala...

zzuzu09
27. nov 2015

@veronika1603 možno sa len vajko zatulalo a zakecalo a uhniezdilo neskor. Počkaj na termín ms, uvidíš že ešte sa môže niečo ukazat 😊

dendabambulka
27. nov 2015

Ahojte baby tak ja som mala ovulacny test pozitívny V stredu A sex bol V stredu aj včera dnes nie použili sme palčekovu techniku chcem sa opýtať ak má sňou niektorá skúsenost či funguje ďakujem

nibokazv86
27. nov 2015

@veronika1603 aleeee no kedy ti má prist? až zajtra nie??? ja som mala v deň MS na teste takého ducha že som ho hľadala pod lampou a v uhle tak ešte vydrz urcite nepride 🙂

cvakatko
28. nov 2015

Joooj baby, velke bolesti krizov a ako v prvy den ms, na 24dc, ale ovulka bola okolo 12-13dc, myslite ze sa mohlo podarit? Ani sme s tym neratali a zatial nic viac sa nedeje len tie bolesti ma zmiatli a aj to ze tak skoro, som myslela ze ked tak az okolo dna meskajucej mrchy... Co vy na to? Na test je asi prilis skoro, co?

sany944
28. nov 2015

@meggie07 tak nič z toho, vo štvrtok prišla mrcha v plnej paráde, ach, už ani neverím že sa niekedy dočkám, som vedela že to nebude také jednoduché aj keď nádej bola veľká. Nevadí dnes začínam s clostylbegytom a snáď narastú aspoň 2 vajíčka nech môžem ísť na insimináciu. Inak na 4 deň meškania ti vyšiel krásny test!

blanch12
28. nov 2015

@veronika1603 ahoj 🙂..zatial neviem...nevydrzala som do ms a testla som dnes rano...a ja tam chcem vidite nieco...a otacala som pod svetlom asi 10 minut...a videla som tam nieco...ale to vidim kazdy mesiac :( aaaale...pockam do dna ms a to je nedela/ponedlok...testnem v pondelok rano, ak dovtedy nepride...zatial sa nevzdavam, ale vidim to na ms...aj bolesti, aj krize, aj brucho...aj nervna som...ako stale pred ms...ani ty sa este nevzdavaj!!!!! joj, som mala vydrzat a testovat az v den ms...drziiiim ti silno palcoky!! 🙂

veronika1603
28. nov 2015

@blanch12 moja nevzdame to obe...ja mam dostať ms dnes alebo zajtra.zatiaľ nič.ked môžeš posli foto testu dam to do negativu a uvidíme😏

butterfly333
28. nov 2015

@veronika1603 ahojky tak držím palce nech ms nepríde. 😀

veronika1603
28. nov 2015

@butterfly333 no som zvedava.myslim ze dojde...a ty ako co nove?

butterfly333
28. nov 2015

@veronika1603 ja už 4DC zajtra ms končí tak začíname znova som teda zvedava či sa zadari. No zrejme si ešte počkame kym sa mm neupraví spermio. Berie čo treba tak verim že si tiež najdem //

veronika1603
28. nov 2015

@butterfly333 tomu ver ze si najdes!!!to je jasne neboj...ja cakam na ms a vduchu necakam...za chvilu ti skončila mozte ísť nato.co spermiogram bol zlý?

butterfly333
28. nov 2015

@veronika1603 no nebol až taký zlý len niektore spermie su lenive no nie všetky,ma ich dost aj zdrave su.Tak som mu naordinovala macu zinkosel a čaj z kotvičníka verím že to pomože.No ano zajtra ms konči.Ešte mam ist ku gyn na geneticke vyš a asi aj hematologiu to všetko sa zrejme robí z kvi ak sa nemýlim?

veronika1603
28. nov 2015

@butterfly333 nooo to vôbec netusim..mne doktor robil len preventivku a že ked nám to nepojde do marca tak potom pojdeme na vysetrenia.pevne verim ze to nebude nutne..ale asi ozaj iba z krvi tie tvoje vysetrenia..a možno nam jezisko posle darček...ta ne?

senselinka
28. nov 2015

@butterfly333 genetika aj hemato sa robi z krvi,plus genetika taky pohovor o rodinnej anamneze oboch partnerov

butterfly333
29. nov 2015

@veronika1603 ja už čakat nechcem roky letia tak nieje načo čakat,tak nech mám všetko v poriadku.A ty dnes ako???

butterfly333
29. nov 2015

@senselinka Dakujem ešte som na takom nebola tak hádam je všetko ok.