icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

mojebabatko19
17. aug 2015

@ewell13 a ake aloe si pila?

majka_ka89
17. aug 2015

@mojebabatko19 bodaj by si mala pravdu. Lebo ako môj chlap hovorí je to so mnou na nevydržanie. 4dni za sebou plačem jak blba za každu somarinu, nepodarili sa mi muffiny, tak som sa rozplakala. Žarty môjho budúceho manžela, na ktorých som sa vždy smiala tak ma teraz rozplakal,lebo som mala pocit, že to myslí vážne. Už som sama zo seba zmätená aleže úplne. Pozerám sci-fi film a sa rozplačem lebo tam využili dieta na zničenie celej inej existencie /ten záner nemám rada, ale no nevyhovej chlapovi/, ako mi chlap hovorí, aktuálne som "ako tlakový hrniec, bud vybuchem, plačem alebo sa smejem". Je to divné so mnou.

sandra1989
17. aug 2015

Ahojte baby, tak sa k Vam pridavam aj ja. My sa snazime uy dlhsie, ale nakolko mam PCOS a poslednu mrchu som mala v mesiaci januar 2015 a predtym november 2014, tak to asi len tak nijak nepojde. nechcela som hned brat duphaston a umele veci, trosku sa toho bojim... skusala som inofolic, bio macu, alchemilku, ale ten cyklus sa mi nie a nie nastartovat. A bez fungujuceho cyklu babatko asi nie je velmi ako urobit... Chcela by som pre manzela pripravit narodeninove {november} alebo vianocne prekvapenie. Ste tu volajake take ako ja, ze nemaju ani mrchu pekne dlho? Co vam pomaha?

sundance
17. aug 2015

Baby, mam dva dni pred menzesom a rano som si robila test a bol tam uplne slabulinkyyyy duch
...neviem myslite ze sa podarilo?

majka_ka89
17. aug 2015

@sundance robila si si 10tkovy?

sundance
17. aug 2015

@majka_ka89 20kovy,preco? Ten najlacnejsi z dmky 😀

fergiea
17. aug 2015

@lucia1002 ja som za poslednych 5rokov bola v praci este ak na Vianoce 3roky po sebe a dva roky len den pred Vianocami ale mala som volno Vianoce 1.sv a 2.sv a zase pracovny maraton....to je tak ked mas pracu v obchodnom centre alebo v hypermarketoch kde maju otvorene nonstop (najskor o2 pobocka v PD co bola v Tescu a teraz Csob-cka u nas v korze), to je otras. Tak sa tak velmi tesim ze budem doma pred sviatkami a uzivat si klud a pohodu 🙂 vymyslanie a nakupovanie darcekov. Navyse my este chovame aj psy, tam sa clovek teda moze riadne vyblaznit, treba pri nich byt kazdy den, som za to stastna lebo milujem zvierata asi viac ako ludi 😂😂😂😂 hahaha. A teploty moje, no hadam su super a budu super ak budu uz iba vysoko 😀 a ty pracujes aj vikendy a aj sviatky tiez?

mimuska2109
17. aug 2015

@fergiea Ahoj, drzim palceky. Teplota vyzera dobre. Moja je tiez tak hore ale ja si myslim, ze tento mesiac nic nebude. Ovulku mi sice zaznacil ale vobec som ju necitila:(a ked ju necitim vacsinou nie je. A aj som si 3 dni pred davala canesten tabletku dnu lebo v den odchodu na dovcu som zacala mat dole nejake problemy. A vtedy sa asi spermosky nedostanu nikam:( uvidime. Bjdes testovat akor? Alebo pockas na ms. Ja som tento mesiac nebrala gynex a ovulku som necitila vobec. Ak pride ms tak si ho kupim.

motorolka
17. aug 2015

jeeej aka trefna skupinka 😉 mozem sa pridat? aj ja snazilkujem uz od konca juna, tak dufam, ze do vianoc to tam bude 😀

majka_ka89
17. aug 2015

@motorolka samozrejme, to dufame asi vsetky,tak pekne vitaj medzi nami a na Vianoce nech poctivo drzime fotky z ultrazvukov 🙂

motorolka
17. aug 2015

@majka_ka89 tak takato vyzva sa mi velmi paci 😀 dakujem za prijatie

mima177
17. aug 2015

Ahojte.Tak ja som si myslela,ze v tomto case uz budeme pomaly opat snazilkovat,avsak namiesto MS uz piaty den spinim.Nechapem.Kym sme sa nesnazili,vsetko bolo v poriadku. Tak cakam,kedy sa konecne rozbehne...

motorolka
17. aug 2015

@sandra1989 hmm..ahoj aj ja mam PCO, jedine co mi pomohlo aby som bola tehu (aj ked sme o mimi prisli v aprili) bolo, ze som schudla, ze pri PCO to velmi pomaha, ist vahou dole okolo 10% z celkovej vahy a potom zmena stravy...u mna este pomohol clostylbegit a aj duphaston, tak aj teraz na "druhe" kolo skusame rovnaky recept...keby som nemala lieky vobec mi ms nepride ☹

hanik90
17. aug 2015

Ahojte, pridávam sa k vám, my sa snažíme už rok. Ale neprestávam dúfať, že tento mesiac to vyjde 😀
@sandra1989 ja som na tom podobne, ja som mala mrchu aj 40 dní a potom mi to dr. zastavoval, potom som nemala vôbec, tak mi pichal vyvolávačky, potom nasadil na pol roka antikoncepciu, po vysadení sa mi to upravilo, ale len na tri mesiace, a odvtedy mam rok a pol ms tak, že raz mám dobre a potom aj 3 mesiace mešká 😒

sany944
17. aug 2015

Ahojte aj ja sa k vam pridavam 🙂 snazime sa uz takmer rok a pol. A verim ze do vianoc sa to aj nam podari, lebo uz som z toho vsetkeho a hlavne z tolkeho chodenia ku gynekologovi uplne na prasky :D

fergiea
17. aug 2015

@mimuska2109 ahoj 🙂 ja som tento mesiac vobec ovulku necitila, co mi je divne, pobolievalo ma trochu brucho ale inak nic. No a uz tri dni ma stale picha raz na jednom boku, raz na druhom a brucho cele boli ako na MS. Zostava len cakat. Co ty vies, mozno ovulka bola a budes prekvapena 🙂 a uz si ok po tych neprijemnostiach zabral canesten? Ja som gynex brala ale po par dnoch som ho vysadila, lebo som mala pocit, ze mi bolo vdaka nemu zle. A testy? Skusim urcite na 12DPO, lebo podla tychto bolesti, co teraz mam som velmi zvesava 🙂

cejarka
17. aug 2015

Ahojte dievcata, ja mam 7 dni do predpokladanej ms, ale citim ze svina svinska pride...a este do toho mam nejak rozhadzane vnutno...
Uvidime, mavam ju pravidelnu, aj ovulku presne viem kedy mam podla hlienu a krcka maternice... ale stale nehadzem flintu do zita, ktovie 🙂 Stale verim a vsetkym augustovkam stale velmi drzim palce 🙂

laura1989
17. aug 2015

Ahoj snažilky 🙂
Som tu nová a tiež som snažilka my sa snažíme už asi rok intenzívne a ešte stále nič :(
Veľmi túžime po rodine ešte nemáme žiadne deti bola som na rôzne vyšetrenia ale všetko je v poriadku skúšala som už oreganové kvapky atd momentálne užívam kyselinu listovú ale neviem neviem som z toho popravde už veľmi smutná :(
Chcem Vám všetkým popriať veľa veľa štastia 🙂

lucia1002
17. aug 2015

@fergiea no ja robim v sluzbach, takze vikendy a sviatky to je moje..minuly rok som robila den pred vianocami, predtym aj na vianoce...minuly rok son bola zase cez den na silvestra...poriadne som vianoce cca 2 roky neuzila a sviatky tak to uz nepamatam...teraz robim v hoteli na recepcii veducu..
My zvierata nemame a tu na byte by to ani nebolo dobre..ale inak mam rada psov ale leb tych co poznam 😀
Teploty mas super, nech to tak je aj nadalej..😉

lucia1002
17. aug 2015

@mima177 tomu sa hovori zakon schvalnosti 😉 nech sa rychlo rozbehne...ja tiez uz cakam na ms..

fergiea
17. aug 2015

Jaaj, tak to tiez nemas bohvieco s tou robotou cez vianoce. A silvester jak by dal, zatial som kazdy silvester bola v robote 😀 ja mam rada asi vsetkych psov na svete, ale najviac nasu Nellynku yorksirku, tu mam vnutri v dome, potom Miuska fr.buldocka a Lolinka bordodoga tie dve su "na strazenie" ale to su taki flegmosi, ze az. To su nase tri deti 🙂 ale mame viac psikov..... a take teploty nebyvaju aj normalne po ovu? Trda myslim tym, ze nie su nejak nezvycajne ?

janmanuel
17. aug 2015

jej..muzu se pridat?
my mame syna 11 let a dcerusku brzy 2 roky. gynekolog po synovi mi rikal ze to byla trefa 1 ze 100.... 😎 a presto ted nasi mysicku mame...treba to nekoho povzbudi...ted by hom radi 3 aby mala mela s kym si hrat...

sandra1989
18. aug 2015

@motorolka ahoj, no mne lekarka zatial uiadne lieky nechcela dat. Schudnut? Ja som pocula, ze po duphastone sa velmi pribera, je to pravda? No u mna chudnutie asi nepojde, mam 166 cm a vahu 48 kg ˇa uz teraz vsetky tabulky tvrdia, ze som vraj podvyzivena, ale mne aktualne nejde mat viac...
Juj velmi ma mrzi, ze ste o babatko prisli :((( taketo veci sa velmi zle citaju az mi slzicky vybehli. Prepac, som na tieto veci velmi citliva...
Hm, my premyslame ze skusime reprofit v brne co nam poradia...

sandra1989
18. aug 2015

@hanik90 hm, je to hrozne. Hlavne vYvolavacky nam len vyvolaju krvacanie ale pricinu nam nik neriesi... Som z toho zufala. Ale vidim, ze ty uz jedno dietatko mas... Tak aapon jedno velke stastie sa podarilo 🙂

mimuska2109
18. aug 2015

@fergiea Mozno naozaj motyka vystrelila🙂ale snazime sa uz od novembra minuleho roka a v az v januari som ju citila a vtedy sa to podarilo. Ale o babatko sme prisli. Uvidime o par dni. Mna neboli nic, ziadne pichanie. Mne to po tom canestene preslo hned na druhy den. Takze ani som po dovolenke nesla k lekarovi. Aku mas dnes teplotu? Ako si brala gynex? Mne inofolic urobil to ze mi skratil cyklus z 26 dni na 22. Brala som ho na odporucanie lekara. Mne dnes teplota trosku klesla pod 37.

fergiea
18. aug 2015

@mimuska2109 nic nam nezostava ine, iba cakat 🙂 to ma mrzi ☹ my sa snazime od aprila a hned prvy mesiac sa podarilo, co by som bez testu nevedela, ale bolo to biochemicke tehu. Tak musia sa aj take veci asi stat. Mna pri ovulke vzdy bolel vajecnik, lavy, a v den ovulky som mala silne krce ako pri MS, no tento mesiac prvykrat v zivote ani naznak, brucho ma bolelo stale rovnako, tak mierne. Neviem ci vdaka gynexu, bohvie no a brala som iba 2xdenne po 3-4 kvapky viac som sa bala 😀 a dnes mam teplotu 37,07 cize zas o malilinko vyssia.

tinka881
18. aug 2015

@fergiea mozem sa opýtať co to znamena biochemicke teho? ešte som o tom nepocula.

ewell13
18. aug 2015

@mojebabatko19 nepamatam si uz presny nazov ale bolo to z lekarne 100percentne aloe bol tam aj certifikat ale nazov si ujx nepamatm ☹

majka_ka89
18. aug 2015

@mojebabatko19 ako? spustila sa ta mrcha? u mňa stále nič, ale osedlala ma neskutočná nádcha, ani chodiť nevládzem. ešte musím počkat 3dni do testovania, aj keď mám takúto nadchu, tak asi už mám aj dôvod meškania.

mojebabatko19
18. aug 2015

@ewell13 a to bol hotovy napoj alebo nejaky prasok na zarabanie?