Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@blanch12 na tom spodnom sa mi nieci marí
@veronika1603 ja som zatiaľ bez mrsky klop klop klop, tehu test v sobotu biely, tak skusam akurát ovu testy.
Horný test zo včera, spodný dnešný.
@blanch12 ja som mala minulý mesiac takýto kanálik ale ten bol sivý a tenky
@blanch12 kukni trocha som ti to opravila ale hrúbka ciarky je dobrá ked je aspoň trocha ruzova tak je to na dobrej ceste
@veronika1603 ďakujem, nadej a povzbudenie potrebujem😉
Som zvedavá na zajtra, čo ovu ukáže, a samozrejme nech mrcha mrchata nedorazi.
Kocky sluste vsetky kvapky Gynex... Fakt som hned dany mesiac po jefen a pol roku snazenia otehotnela. Potom som ho tu na koniku darovala jednej kicje s ta tiez hned otehotnela... Fakt to stoji za ten pokus... A to som este mala muza na slyzobke... Sex sme mali kimo ovu... A len tri krat... A s gynexom to hned vyslo... Nech sa ux zbytocne netrapite.
Nechce sa mi googlit.Co je to ten gynex?
@nelinka2009 a ako dlho si gynex užívala?Ja som zobrala dve flaštičky a nič,čiže mne nepomohol a poznamaj pár báb čo im tiež nepomohol.Ja beriem femi kvapky od valoviča su lepšie hlavne na ovu a aj lacnejšie.Po nič mám vela hlienu a cítim ovu.
@fergiea
@zzuzu09 Joj, ale ste zlate... ;)/moj muz, keby vedel, ze testujem tak skoro, uz by na mna hundral, ale vy ma aspon chapete...neberiem to negativne...nevesam hlavu, ale tak aspon dva dni si dam teraz pokoj s testovanim...mozno, ze aj pomaly zacne spinenie pred MS a nebude ani potrebne minat testy...
@zzuzu09 tebe drzim prsty pri testovani. Pozeram, ze skusas aj ovu testy, aj ja som skusala, vcera vyskocila dost tmava ciarka, takmer bol pozitivny a dnes bol aj ovu test len s jednou ciarkoy, aj tehu....celkom zaujimave sledovanie. Este dobre, ze vacsinu dna stravim v praci, inac by som den zabila skumanim testov pid lampou :D
@fergiea no ved presne, my sme uz tiez mali jasnu ruzovu ciarku a bolo to asi biochemicke....a ked som mu povedala, ze sa zase nieco crta, uz som videla, ze ma neberie vazne akeby to bola pravda, ani neviem, ci by sa vedel tesit...tak radsej potajomky testujem..ani netusi, ze testy mam...okrem ovu testov, tie chcel, aby som mala, aby sme to neprepasli....
@baska1 @zuzannaaa @mima177 niekto si tu zomma robí dobrý deň... Tehu test negatívny, ovu moc taký istý ako vcera, ms zatiaľ nikde. Ale furt mam tlak v podbrušku ako že mám ms... No poraďte čo teraz? Už som z toho na prasky.
Aj som sa zmierila s tým že nevyšlo, a mužovi naordinujem vitamíny... Asi všetky testy hodim do koša a basta. 😉

@veronika1603 tak ja neviem...z vikendu testy duchuju a z dnes a vcera biele (aj ked mne sa zda,ze nieco tam je...ale asi to vidim len ja lebo ms mala dojst vcera a zatial nic...a citim sa zmatene...posielam ti foto z vikendu - skus sa na to prosim pozriet 🙂 ...