icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

veronika1603
29. nov 2015

@butterfly333 dnes som tiež robila test a biely.tak cakam nech uz ms čim skôr dorazi a mozme sa snažiť.

meggie07
autor
29. nov 2015

@sany944 to ma mrzi.. ☹ budem drzat palce, aby to v decembri vyslo.. 😉

dendabambulka
29. nov 2015

@meggie07 ahoj Meggie smiem sa opýtať ako sa tebe podarilo malinke ja sa snažím S priateľom ale nedarí sa akurát dnes cítim nieake bolesti v podbrusku A po ovulacii mám už 5 deň A sex sme mali aj pred aj po ovulacii

senselinka
29. nov 2015

@butterfly333 my sme boli, pohodka to je... Len si s mm pospominajte na diagnozy aj u st.rodicov, bratrancov, rodicov a ich surodencov...

butterfly333
29. nov 2015

@veronika1603 no mne dnes ms skončila tak sme hned dali sexíík.No za 10dni by som malamat plodne dni kupila som si aj ovu tak snad sa podaríííí.

butterfly333
29. nov 2015

@senselinka no tak to vzdialene pokolenie ani netuším či maju dajake choroby.To nestačí zobrat krv poslat na genetiku a je?

senselinka
29. nov 2015

@butterfly333 nie, ten pohovor je tam dolezity praveze

veronika1603
29. nov 2015

@butterfly333 aj ja som mala ovu testy aj super pozitiv a nic...drzim palce.pred ovu je dobre vraj dat pauzu aspoň 4-5 dni.tak nazbierajte matroš a šup nato potom.neskusis tu metodu podľa sara34valentina?

nibokazv86
29. nov 2015

@veronika1603 ahoj no ako predsa dorazila???

veronika1603
29. nov 2015

@nibokazv86 zatiaľ mi a ráno test biely tak ju cakam😡

veronika1603
29. nov 2015

@nibokazv86 nedosla ms tak som to myslela

butterfly333
29. nov 2015

@veronika1603 no len neviem či bude ovu tak ako bývala kedže som už vyše pol roka netestovala.Tak neviem kedy bude ovu a kedy dat pauzu pred ovu.

iwulqa
29. nov 2015

ahojte baby, nechce sa mi citat cele tie strany ale tzm ktorym sa to podarilo gratulujem a ostatne sa snazime dalej 😀 , s priatelom sme sa snazili o babo rok podarilo ale v 8tt som o babo dosla teraz sa uz 4 mesiac snazime ale nedari sa nam. tento mesiac som si davala pozor na ovu a mali sme sex 3 dni pred potom presne cez ovu a potom 2 dni po a potom sme dako mali sex kazde 3 dni dnes som mala dostat ms ale zatial nic predvcerom mi vysiel test neg. dufam ze to len neukazalo, ked nedorazia do utorka spravim druhy a uvidime drzte mi palce.

ejbyk
29. nov 2015

drzim palce...my sme v lete prisli o babatko v 8tt...včera mala dorazit mrcha...nedorazila a test nam uzakaz takého silnejsieho ducha...tak sa tesime...
neboj aj vam sa podari, treba len verit a dufam a uzivat si....
ja teraz mierne stresujem aby sme s touto fazulkou uz dorazili do uspesneho konca

iwulqa
29. nov 2015

@ejbyk drzim palce aj my sme v lete prisli ☹ je to strasne tak nech sa vam to podari uspesne.

zzuzu09
29. nov 2015

@veronika1603 ahoj, tak ako je u teba? Poz.ovu test si mala deň predo mnou 😉
Ja som testovala včera a beloba, akurát stale jemny pocit že začne ms ale zatiaľ nič (klop klop klop) 😊

veronika1603
29. nov 2015

@butterfly333 no ja mavam cyklus 28-29 dni a začala som testovat na 11dc a pozitiv mu vyšiel az 16a 17 dc ale to som ho uz mala mega potitiv..podla toho aký mas cyklus.ked budeš vidieť ze ti čiarka pomaly zosilnuje date pauzu a pockas kým bude pozitiv.natom nic nepokazis..my sme hneď po ovu začali obden a po ovu už sme "nezvladali"bolo uz toho moc.a možno aj vduchu nasilu.tento december to chcem pojat nejako tak s lahkostou nie to moc silit.skusime.len teda aby uz ms tu rýchlo bola.mala uz dotazit a nič.a testy biele tak som z toho vedľa trocha 😊

veronika1603
29. nov 2015

@zzuzu09 moja podobne ako ty.predvcerom test biely a dnes ráno taktiez takže cakam na MS..ja sama neviem prsia bolia už tyzden ale teda totálne Ms nič.akurat pojem červené vinko nech sa uz spustia toto cakanie ma nebavi...a koľkokrát ste dali cez ovu?

zzuzu09
30. nov 2015

@veronika1603 mam pocit ze sme išli nakoniec neplánovane podľa sara34valentina. V nedeľu som si večer nestihla testnut, v pondelok doobeda bol pozitívny, poobede uz bledý. Ale snažili sme sa až v utorok ráno aj večer a ešte v stredu večer. Predtým sme asi týždeň pauzovali.

meggie07
autor
30. nov 2015

@dendabambulka ahoj, nam sa nedarilo vyse roka.. a co zabralo? sama netusim.. asi ze som sa prestala sustredit na to... mame doma teraz choreho havina, takze jedine na co som myslela, ako jej pomoct, aby nemusela ist na operaciu.. tento mesiac som mala 1.krat aj taky velky folik.. na 13dc 26mm, ani mi doki nepichol pregnyl.. tento mesiac som akurat ani gel na podporu nepouzivala ani vitaminy.. sexovali sme obden..zajtra idem akurat k doktorovi,ci je vsetko v poriadku..

blanch12
30. nov 2015

@veronika1603 som bola mimo cely vikend 🙂...skusim poslat, ale to musim byt sama a odfotit a zatial sa mi nedari 😀....skusila som aj vcera a zas duch...alebo nie?...neviem...a dnes som kupila kazetovy test a biely ☹ ....juj, uz netestujem...zajtra rano az...dnes by mala dojst ms, ale neviem ani ako sa citim...ja mam tak 28/29 cyklus, ale aj 23 alebo 34...sem/tam mi to skace...a ty dnes ako?..uz dosla?

veronika1603
30. nov 2015

@zuzzu09 @blanch12 baby dosla ms.dnes...este sa úplne nespustila ale je tu.hnusoba...neva snazime sa dalej

zzuzu09
30. nov 2015

@veronika1603 ale nieeee, nech si ostane tam kde ju chcú. To je mi ľúto že mrcha mrchata došla. Ale máš nadej na nový začiatok, dokúpiť vitamíny, rýchlo urobiť pár brusakov a znova hupsnut na manžela len tak 😊

mima177
30. nov 2015

Ahojte...ja zatial takto..nic nove, zase vidim duchov..9dpo...

fergiea
30. nov 2015

@mima177 tento duch sa mi paci. Ja na 9dpo som nemala este nic 🙂

zzuzu09
30. nov 2015

@mima177 vidím aj ja, super! Ako dlho ste sa snažili?

zdeneli
30. nov 2015

@mima177 jeeeej, drzim moc palce...sprav zajtra z ranneho 🙂

nibokazv86
30. nov 2015

@veronika1603 aaaaale to ma mrzi ☹ ale budem ti držať palce na ďalší cyklus a posielam ti energiu 🙂 nemam jej sice vela lebo mi v piatok zacalo byť zle a stale s tym bojujem ☹ ale podelim sa s tebou aspon trošku 🙂

iwulqa
30. nov 2015

Baby tak mrcha mala dorazit vcera a nedosla tak dufam ze nedojde v utorok bol test neg.asi moc skoro som si ho robila, priznaky ze by mala prist mrcha nemam iba ma boli prsia tak dufam ze sa nam to podarilo, ape bojim.sa testovat este asi pockam bojim sa toho sklamania zase.

veronika1603
30. nov 2015

@zuzzu09@blanch12 ako ste babenky na tom?mne sa az teraz rozbieha ms
Straaaasne pomaly ale isto.dnes si znacim 1dc.musim este objednať testy a skusime tento mesiac metodu po sara34valentina.uz ma ďalšiu 12 tehulku..tak snaaad.len dat to hneď ráno no neviem či sa podari.mm mava ranne stále jedine ze sa trafime do vikendu s ovu..no uvidíme.ked tak dat o 4:30 budik a dat sex 😆 no neviem.😁