icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

blanch12
1. dec 2015

@veronika1603 tak ja neviem...z vikendu testy duchuju a z dnes a vcera biele (aj ked mne sa zda,ze nieco tam je...ale asi to vidim len ja lebo ms mala dojst vcera a zatial nic...a citim sa zmatene...posielam ti foto z vikendu - skus sa na to prosim pozriet 🙂 ...

tomasko27
1. dec 2015

@blanch12 Ahoj ja tam vidiiiim.Ja som sice mala takuto ciarku 4 dni pred ms ale tak kazda to ma ine.

zzuzu09
1. dec 2015

@blanch12 na tom spodnom sa mi nieci marí
@veronika1603 ja som zatiaľ bez mrsky klop klop klop, tehu test v sobotu biely, tak skusam akurát ovu testy.
Horný test zo včera, spodný dnešný.

baska1
1. dec 2015

@zzuzu09 skus este ten tehu test:o)

zzuzu09
1. dec 2015

@baska1 bojiiiim, ono je to také definitívne
Zajtra ráno testnem. ten ovu ma potešil, naživo je tmavšia, a pekne skočila. Tak duuufam ešte, duuufam 😊

tinka881
1. dec 2015

@zzuzu09 ked su kolajnicky na ovu teste, to znamena, ze si tehulka? o tom som ešte nepocula, nemozes mat posunutu ovulku?

zzuzu09
1. dec 2015

@tinka881 niekde som čítala že by na ovu teste mala tmavnut ciarka a vtedy to znamená že si tehu. Treba z ranneho a aspoň tri dni. Tehu test som mala už len posledný, tak skusam túto metódu 😊

veronika1603
1. dec 2015

@blanch12 no este teda počkaj ale niečo tam je...je ruzova ta čiarka?
@zzuzu09 drzim palce ale na fotke sa mi tie ovu udaju i keď ja som deň pred ms mala ovu skoro biely takže mas nádej 😊 u mňa sa ms rozbehla naplno az dnes..

veronika1603
1. dec 2015

@blanch12 ja som mala minulý mesiac takýto kanálik ale ten bol sivý a tenky

veronika1603
1. dec 2015

@blanch12 kukni trocha som ti to opravila ale hrúbka ciarky je dobrá ked je aspoň trocha ruzova tak je to na dobrej ceste

zzuzu09
1. dec 2015

@veronika1603 ďakujem, nadej a povzbudenie potrebujem😉
Som zvedavá na zajtra, čo ovu ukáže, a samozrejme nech mrcha mrchata nedorazi.

mima177
1. dec 2015

@zdeneli
@zzuzu09
@fergiea Tak, dnes uz je test negativny... To je znamenie, zeusim skoncovat s takym skorym testovanim... ;)

nelinka2009
1. dec 2015

Kocky sluste vsetky kvapky Gynex... Fakt som hned dany mesiac po jefen a pol roku snazenia otehotnela. Potom som ho tu na koniku darovala jednej kicje s ta tiez hned otehotnela... Fakt to stoji za ten pokus... A to som este mala muza na slyzobke... Sex sme mali kimo ovu... A len tri krat... A s gynexom to hned vyslo... Nech sa ux zbytocne netrapite.

kakatulik
1. dec 2015

Nechce sa mi googlit.Co je to ten gynex?

butterfly333
1. dec 2015

@nelinka2009 a ako dlho si gynex užívala?Ja som zobrala dve flaštičky a nič,čiže mne nepomohol a poznamaj pár báb čo im tiež nepomohol.Ja beriem femi kvapky od valoviča su lepšie hlavne na ovu a aj lacnejšie.Po nič mám vela hlienu a cítim ovu.

zzuzu09
1. dec 2015

@mima177 testovala si tou istou značkou? Začala ms? Veď tá druhá palička tam bola.

fergiea
1. dec 2015

@mima177 akoze negativny? :'/

mima177
1. dec 2015

@zzuzu09
@fergiea Ano, tym istym testom One step... MS este nezacala...ale tak biele testy su z dnesneho dna sta sneh v Alpach :/ :D

fergiea
1. dec 2015

@mima177 mne sa to nezda 🙂 este budes testovat?

zzuzu09
1. dec 2015

@mima177 skus ešte zajtra testnut, možno len na dnešnom teste bolo menej farbivá v kanaliku a preto neukázal. Hlavne nestracat nadej

mima177
1. dec 2015

@fergiea
@zzuzu09 Joj, ale ste zlate... ;)/moj muz, keby vedel, ze testujem tak skoro, uz by na mna hundral, ale vy ma aspon chapete...neberiem to negativne...nevesam hlavu, ale tak aspon dva dni si dam teraz pokoj s testovanim...mozno, ze aj pomaly zacne spinenie pred MS a nebude ani potrebne minat testy...

fergiea
1. dec 2015

@mima177 vies co ja som testovapa pomaly od 7-8dpo 😃 mne z toho sibalo. A drahy nemal rad, ked som testovala pred ms....kvoli tomu, ze v aprili nam to dalo nadej a aj tak ms prisla, biochemicke tehu. Drzim palce aby tam ta ciarka o par dni bola

mima177
1. dec 2015

@zzuzu09 tebe drzim prsty pri testovani. Pozeram, ze skusas aj ovu testy, aj ja som skusala, vcera vyskocila dost tmava ciarka, takmer bol pozitivny a dnes bol aj ovu test len s jednou ciarkoy, aj tehu....celkom zaujimave sledovanie. Este dobre, ze vacsinu dna stravim v praci, inac by som den zabila skumanim testov pid lampou :D

mima177
1. dec 2015

@fergiea no ved presne, my sme uz tiez mali jasnu ruzovu ciarku a bolo to asi biochemicke....a ked som mu povedala, ze sa zase nieco crta, uz som videla, ze ma neberie vazne akeby to bola pravda, ani neviem, ci by sa vedel tesit...tak radsej potajomky testujem..ani netusi, ze testy mam...okrem ovu testov, tie chcel, aby som mala, aby sme to neprepasli....

fergiea
1. dec 2015

@mima177 no ja som videla, ze ked som stresovala, ze nieco vidim, hlavne v jeho ociach take sklamanie ked prisla ms, ze zase nic. Ale tak uz je to jrdno, uz sa podarilo a ked nam vybehla ta odava ciarka bolo to naozaj ine ... ovu testu tie mu tiez nevadili :')

zzuzu09
2. dec 2015

@baska1 @zuzannaaa @mima177 niekto si tu zomma robí dobrý deň... Tehu test negatívny, ovu moc taký istý ako vcera, ms zatiaľ nikde. Ale furt mam tlak v podbrušku ako že mám ms... No poraďte čo teraz? Už som z toho na prasky.
Aj som sa zmierila s tým že nevyšlo, a mužovi naordinujem vitamíny... Asi všetky testy hodim do koša a basta. 😉

baska1
2. dec 2015

@zzuzu09 este nezufaj, kym nedosla MS nadej zije, mozno len HCG mas velmi nizke a neda sa zachytit:o)

zzuzu09
2. dec 2015

@baska1 no len pozitívny ovu test bol 16.nov, a odvtedy je už viac ako dva týždne. To by uz malo byť vidieť 😶

baska1
2. dec 2015

@zzuzu09 zazraky sa stavaju:o)

zuzannaaa
2. dec 2015

Zzuzu09 tak ja som nevydrzala a spravyla som si posledny....
belší uz ani nemoze byt :(