icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

veronika1603
2. dec 2015

@zuzannaaa ja tam napríklad ciarku vidím 😊

zdeneli
2. dec 2015

@mima177 :/ este podla mna nie je nic stratene...skus o dva dni 🙂 drzim palce!

veronika1603
2. dec 2015

@zuzannaaa kukni tu to mas upravené.je slabucka ale je tam ciarka

zuzannaaa
2. dec 2015

@veronika1603 teraz ten isty po uschnuti....

veronika1603
2. dec 2015

@zuzannaaa tu to skôr vyzera ako kanálik...no dufam že ciarku mas aspoň troska ruzovu

zuzannaaa
2. dec 2015

@veronika1603 nieje ani troch zafarbena ..... nevadiii ide sa dalej

zuzannaaa
2. dec 2015

sara34valentina ten hore

fergiea
2. dec 2015

Caute babulky 🙂 na povzbudenie, uz mame 2,6cm 🙂

kakatulik
2. dec 2015

@fergiea ,
krasa,to je fakt Bozi zazrak. Ze 2,6 cm a uz kolko viedno 🙂

fergiea
2. dec 2015

@kakatulik a tie rucky a nozky 💜 kraaaasne strasne sa tesim

zzuzu09
2. dec 2015

@zuzannaaa neboj, to ze je biely nevadí, veď on sa zafarbi. Teraz si daj pokoj s testami aspoň do piatku 😉
A potom to príde, tie kolajnicky 😊 buduuuu, musia, veď prečo by neboli 😊

zzuzu09
2. dec 2015

@fergiea jeeej, uz aké veliké je drobatko. Gratulujem

zdeneli
2. dec 2015

@fergiea jeeeej, ako krasne rastiete 😍

kakatulik
2. dec 2015

@fergiea a co tie nevolnosti. Je to l uz lepsie?

zuzannaaa
2. dec 2015

@zzuzu09 hehehe ty si ale optimistka 😀 ..... tabletky uz neberem,testy nemam,,,, cakam na MS

fergiea
2. dec 2015

@kakatulik ano poslednych par dni je to o trosku lepsie, chvalabohu

zzuzu09
2. dec 2015

@zuzannaaa musím byť optimistka, nic ine mi nezostáva 😀
Dnes som si našla na papieri takú krvavú nitku cez obed, ale odvtedy nič. Takže noc bude trochu napätá. Bojím bojím ale stále dúfam 😊
Budeme kinderka na Vianoce, neboj 😉

janikm
2. dec 2015

@fergiea ahooj jeej to je nadhera, tie nozicky a rucicky 🙂 🙂 este budes mat do Vianoc poradnu ci az po? 🙂 Dali ti aj tehotensku knizku? 🙂 Ja stale cakam na ovu, som si myslela ze po minulom cykle mi opät pride okolo 15dc ale zatial nic, teploty nizke a nejak sa nechcu rozhybat smerom nahor.. normalne sa bojim ze sa z toho vykluje anovulak ☹ ale hlien mam uz mozno tyzden co inokedy som mala uplne sucho tak som zvedava no

smoulinka1505
2. dec 2015

Ahojte.tak aj my takto rastieme😊.uz mame aj knizku a koncom mesiaca nas caka prva poradna.byva mi strasne zle.uz som bola 2krat v nemocnici😞.snad sa to uz bude lepsit lebo uz som schudla 7 kg.ale inak je vsetko v poriadku.drzim vam vsetkym palce a sledujem ako sa vam dari.pekny vecer

janikm
2. dec 2015

@zuzannaaa ahoj no ja tam vidim ciarku tak skus este rano, ked je pozitivny tak rano by to uz mohlo byt krajsie vidno 🙂 drzim prsty 🙂

depi
2. dec 2015

@smoulinka1505 ahoj...krasna foto. Podla kalendara som 9+3 ale podla doktora menejbo tyzden a poradnu mam nedohladne tak cakam 🙂

ninna86
2. dec 2015

@fergiea no cauteeeee, krasna foto..potesili ste ma, len pekne sa 'zvacsujte' 😉 🙂

smoulinka1505
2. dec 2015

@depi ja podla kalendara zajtra zacinam 10t.doktor zatial nehovori nic.iba mi vzdy povie ze ani nedycham ked pozeram na ten moitor.aj ti byva zle?

tinka881
2. dec 2015

@fergiea jejoooo, krasna fotecka. Uz nech sa aj nam zadari. Mala by som mat teraz ovulku, meriam si BT, ale v tom grafe sa moc nevyznam a ani neviem ci to znaci ovulku. Ale ovu test som mala pred dvoma dnami pozitivny. Tak drz palceky a pekne nas ostatne nakaz 🙂 inak ako sa citis? už viac papas? lebo brusko ti krasne rastie 😉

fergiea
2. dec 2015

@ninna86 mojaaaa dikyyyy uz aby ste nas nasledovali !! 💜

@tinka881 veeelmi drzim palce 🙂 citim sa vselijako. Jest jem hrozne vela hlavne navecer a vecer 😃 posledne dni mi je o nirco lepsiem tak mozno to uz zaina ustupovat pomalicky

fergiea
2. dec 2015

@janikm ahoj moja 🙂 v utorok idem na odbery a uz mi daju tehu knizku. A hadam aj povedia co dalej ake vysetrenia. Hlavne ze nam bije srdiecko a rastieme aj napriek tonu, ze mi je hrozne zle. No trn graf mas riadne hnusny ☹ uz aby ovu prisla budem drzat palce aby to nebol anovulak.... moja 💜

depi
2. dec 2015

@smoulinka1505 nevracam ale zle mi byva...a to zo vsetkeho...z hladu, potom ked sa najem, a kyselina kazdy vecer....ale posledne dni ma trapia uz len vecer kyselina...a ked idem von s malou radsej s muzom byva mi dost slabo

blanch12
2. dec 2015

@veronika1603 dakujem ti, si zlata,ale dnes 1 dc ☹ ☹ ☹ ..ta ciarka mala aj hrubku a aj ruzovu farbu...a nic...som smutna...sklamana a nastvana!!!...verim, ze o mesiac sa budeme tesit z dvoch ciarok a budu to carovne vianoce 🙂

iwulqa
2. dec 2015

Baby myslite ze mam este sancu ked mi 3 dni meska teraz som si robila test vyzeral negativny ale aj ta negativna palicka bola taka nevyrazna a hlavne miestami prerusovama, zajtra skusim znova.