Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@zuzannaaa ja tam napríklad ciarku vidím 😊
@zuzannaaa kukni tu to mas upravené.je slabucka ale je tam ciarka
@veronika1603 teraz ten isty po uschnuti....
@zuzannaaa tu to skôr vyzera ako kanálik...no dufam že ciarku mas aspoň troska ruzovu
@veronika1603 nieje ani troch zafarbena ..... nevadiii ide sa dalej
sara34valentina ten hore
@fergiea ahooj jeej to je nadhera, tie nozicky a rucicky 🙂 🙂 este budes mat do Vianoc poradnu ci az po? 🙂 Dali ti aj tehotensku knizku? 🙂 Ja stale cakam na ovu, som si myslela ze po minulom cykle mi opät pride okolo 15dc ale zatial nic, teploty nizke a nejak sa nechcu rozhybat smerom nahor.. normalne sa bojim ze sa z toho vykluje anovulak ☹ ale hlien mam uz mozno tyzden co inokedy som mala uplne sucho tak som zvedava no
@smoulinka1505 ahoj...krasna foto. Podla kalendara som 9+3 ale podla doktora menejbo tyzden a poradnu mam nedohladne tak cakam 🙂
@depi ja podla kalendara zajtra zacinam 10t.doktor zatial nehovori nic.iba mi vzdy povie ze ani nedycham ked pozeram na ten moitor.aj ti byva zle?
@fergiea jejoooo, krasna fotecka. Uz nech sa aj nam zadari. Mala by som mat teraz ovulku, meriam si BT, ale v tom grafe sa moc nevyznam a ani neviem ci to znaci ovulku. Ale ovu test som mala pred dvoma dnami pozitivny. Tak drz palceky a pekne nas ostatne nakaz 🙂 inak ako sa citis? už viac papas? lebo brusko ti krasne rastie 😉
@janikm ahoj moja 🙂 v utorok idem na odbery a uz mi daju tehu knizku. A hadam aj povedia co dalej ake vysetrenia. Hlavne ze nam bije srdiecko a rastieme aj napriek tonu, ze mi je hrozne zle. No trn graf mas riadne hnusny ☹ uz aby ovu prisla budem drzat palce aby to nebol anovulak.... moja 💜
@smoulinka1505 nevracam ale zle mi byva...a to zo vsetkeho...z hladu, potom ked sa najem, a kyselina kazdy vecer....ale posledne dni ma trapia uz len vecer kyselina...a ked idem von s malou radsej s muzom byva mi dost slabo
@veronika1603 dakujem ti, si zlata,ale dnes 1 dc ☹ ☹ ☹ ..ta ciarka mala aj hrubku a aj ruzovu farbu...a nic...som smutna...sklamana a nastvana!!!...verim, ze o mesiac sa budeme tesit z dvoch ciarok a budu to carovne vianoce 🙂
Baby myslite ze mam este sancu ked mi 3 dni meska teraz som si robila test vyzeral negativny ale aj ta negativna palicka bola taka nevyrazna a hlavne miestami prerusovama, zajtra skusim znova.

http://zdravie.pravda.sk/zdrava-rodina/clanok/3...