icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

zzuzu09
2. dec 2015

@mima177 ahoj, čo move u teba?

janikm
2. dec 2015

@fergiea joj tak len nech nevolnosti najneskor do skoncenia prveho trimestra ustupia nech si to uz mozes vsetko vychutnavat a tesit sa 🙂 a planujes ist aj na morfologiu?to je dobrovolne, pekne ti tam poukazuju organy a vedia uz aj vypocitat pohlavie podla lonovej kosticky, sice to nie je vzdy 100% ale poväcsine to kazdemu vychadza 🙂 hej ved prave ja som sa prve dni tesila ze pekne klesla krivka a pojde to ukazkovo hore no len nie a nie sa rozhybat, ale sledujem si krcok uz asi 3. cyklus a dnes sa mi zda ze je ovela viac otvoreny ako inokedy tak uvidim ze co.. Len ma strasne tesii ten hlien, prvy cyklus ho mam takyto ukazkovy normalne tomu nemozem uverit 😀 Inak pozeram stare grafy tak v septembri bola ovu az 23dc cize este to nie je uplne stratene 😀

mystisch
2. dec 2015

Cakame na imunologiu...a musime naplanivat la Po aroskopicke vysetrenie ...

veronika1603
2. dec 2015

@blanch12 moji nevadi...uspokoj sa stym ze aspoň ms dosla a nenatahovala nas a nemusela si ist na vyvolavacku.
Neboj dame to...ja budem mať ale asi problém..ked budem mať ovu ako min.mesiac na 16-17dc tak celý týždeň mam poobedne a mm ranne ja neviem ako to zvladneme.asi sa budem muset vykaslat lebo to sa nebude dat nijako...no uvidím nechal to tak.tento krát sa musim uspokojiť ze cytologiu mam negat.som totiž po jednej konizacii kvôli HPV a minulý rok mi vyšla cyto zle a bála som sa že keby idem na ďalšiu konizaciu som v riti.a zraaaazu ju mam negat.tak sa stále vytesujem z toho ze nemusim az tak s tehu ponahlat..raz to príde.vsetkym nam ktoré tu za to tehu bojujeme.raz určite 😊

tinka881
3. dec 2015

@janikm ahoj, vies mi poradit ako si mam ulozit graf BT do mobilu? Neviem dobre po anglicky a nechcem tam vsetko mozne postlacat a chcela som vam ukazat moj graf 😀

petkazh
3. dec 2015

babulky nezvladam situaciu musim ist na operaciu myomu ktory mam v maternici manzel ma zly spermiogram takze nas caka umele...

veronika1603
3. dec 2015

@zuzannaaa ahoj dnes niečo nové?

zuzannaaa
3. dec 2015

@veronika1603 neviem zajtra si spravym 🙂 rano

janikm
3. dec 2015

@tinka881 juj neviem ako v mobile ja som vzdy ukladala len cez pc ale tam ako je hlavicka sharing tak dam view a potom uz len pravym klikom ulozim obrazok.. 🙂

janikm
3. dec 2015

@fergiea tak asi hlasim 1dpo, nechcem zakriknut ale po tom vcerajsom otvorenom krcku dnes teplota stupla 🙂 este sme to vcera s drahym pre istotu skusili tak rano som mala prijemne prebudenie ze hadam sme aj pocali tento mesiac 😀

mima177
3. dec 2015

@zzuzu09 Ahoj, dalsie testy boli negativne, tak netestujem uz...aj ked ma to hrooozne pokusa ;)

mima177
3. dec 2015

@petkazh Moja zlata...Drzim silno prsty, skore uzdravenie a zazraky sa deju...len ver, budeme na teba vsetky mysliet a spolu hoc len virtualne, ale vsetko zvladneme ;)

zzuzu09
3. dec 2015

A som jasná, prave mrcha dorazila, juchuuuu 1dc 😉
Priznávam že mi odľahlo, nebola som stotoznena s pôrodom v letných horúčavách. Tým že mám vyšší vek, hrozili by opuchy a komplikácie a ja mam s malým odskúšaný porod v zime a neviem si to vynachváliť.
Tie ktorým sa to zatiaľ nepodarilo, nezúfajte, tieto Vianoce budú plodné 😎

mima177
3. dec 2015

@zdeneli Tak skusila som to teraz, ale bolo to zbytocne...vyzera to asi takto...ta druha ciarka je typucky kanalik, oproti svetlu priesvita a s ruzovou to nema nic spolocne. Ale mam absolutny komplex, na prsnikoch mi zacali rast tmave chlpky...mam podozrenie ci sa mi nezblaznili hormony :( Uz sa asi ani pred muzom neukazem...

mima177
3. dec 2015

@zzuzu09 Ale tak mozno august nebude buduci rok taky horuci... ;) Chcela som aj teba oznacit v prispevku vyssie, len som to doplietla... skusila som teraz test, ale nic z toho..cakam tiez MS...a nech pride cim skor, nech je cim skor ovu 🙂))

zzuzu09
3. dec 2015

@mima177 suhlasim, nemusel by byť august horúci, sak budeme finisovat s bruškom 😉
Chcela som ist k dr.až tehotná, takze zase mam naháňačky. musím stihnúť ročný prehliadku ešte po ms... 😀 celá ja...

mima177
3. dec 2015

@zzuzu09 Podarena si..este pred Silvestrom stihas :D Ale to je akaaa viera.... Veris si, ze to vyjde, tak co budes chodit skor na prehliadku ;)) Dlho sa uz snazis? Mozno, ze zase mize zistit, kde je problem...

zuzannaaa
3. dec 2015

@mima177 ja mam tie iste testy nie su dobre ,,,, kanalikuju duchuju a strasne dlho schnu takze odporucam inee

mima177
3. dec 2015

@zuzannaaa One step? Tie prave vychvalovali, tak som si ich objednala...ja uz ani mamatesty nechcem vidiet...dnes uz asi nic nie je kvalitne :D Ani testy pre netrpezlive

zuzannaaa
3. dec 2015

@mima177 ano tie... ja skusim nejake ine nabuduce 🙂

senselinka
3. dec 2015

@zuzannaaa
@mima177 ja som vzdy bola najspokojnejsia s pepino testami...

fergiea
3. dec 2015

@janikm drzim palce potom daj vesiet ked budes testovat 🙂 ja som dnes vypekala medovniky no celkom zaberacka to bola pre mna

petkazh
4. dec 2015

@mima177 dakujem za povzbudenie aj ked som uz taka vycerpana a zufala z toho vsetkeho :/
nech je to uz vsetko za nami a nech uz mam v brusku bublinku ....

baska1
4. dec 2015

@zzuzu09 to mi je luto, ze dosla:o( ale aspon ides podla planu na septembrovku:D

zzuzu09
4. dec 2015

@baska1 jj. Snad to vyjde na september. S muzikom sme ešte začali detox s chlorellou, tak som zvedavá či to prinesie želaný účinok. Už je toho toľko čo treba papat a piť a kontrolovať, že mám pocit že som pacient 😉
Pre bubacika všetko vydrzim

baska1
4. dec 2015

@zzuzu09 skus vitamin.D pripadne:o)

zuzannaaa
4. dec 2015
zdeneli
4. dec 2015

@mima177 no ten 9dpo vyzeral nadejne..ale to by uz malo byt teraz tmavsie...nevadi, ide sa dalej, urcite sa k nam coskoro pridas 😊a ja mam s testom pepino tiez dobru skusenost (teda neviem velmi porovnavat, lebo som ich vela nevyskusala) ale mne na 11dpo ukazal slabu druhu ciarocku a potom pekne postupne tmavla...

zuzannaaa
4. dec 2015

@zzuzu09 tu je na dennom svetle

zzuzu09
4. dec 2015

@zuzannaaa je mi ľúto mojko, nist tam nevidím 😞
Neboj, budeme spolu v septembrovkach 😉
Dáme Femibion, alchemilku, avokado a aj grep. Dúfam že sa z toho nepototo 😀😀