Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@fergiea joj tak len nech nevolnosti najneskor do skoncenia prveho trimestra ustupia nech si to uz mozes vsetko vychutnavat a tesit sa 🙂 a planujes ist aj na morfologiu?to je dobrovolne, pekne ti tam poukazuju organy a vedia uz aj vypocitat pohlavie podla lonovej kosticky, sice to nie je vzdy 100% ale poväcsine to kazdemu vychadza 🙂 hej ved prave ja som sa prve dni tesila ze pekne klesla krivka a pojde to ukazkovo hore no len nie a nie sa rozhybat, ale sledujem si krcok uz asi 3. cyklus a dnes sa mi zda ze je ovela viac otvoreny ako inokedy tak uvidim ze co.. Len ma strasne tesii ten hlien, prvy cyklus ho mam takyto ukazkovy normalne tomu nemozem uverit 😀 Inak pozeram stare grafy tak v septembri bola ovu az 23dc cize este to nie je uplne stratene 😀
Cakame na imunologiu...a musime naplanivat la Po aroskopicke vysetrenie ...
@blanch12 moji nevadi...uspokoj sa stym ze aspoň ms dosla a nenatahovala nas a nemusela si ist na vyvolavacku.
Neboj dame to...ja budem mať ale asi problém..ked budem mať ovu ako min.mesiac na 16-17dc tak celý týždeň mam poobedne a mm ranne ja neviem ako to zvladneme.asi sa budem muset vykaslat lebo to sa nebude dat nijako...no uvidím nechal to tak.tento krát sa musim uspokojiť ze cytologiu mam negat.som totiž po jednej konizacii kvôli HPV a minulý rok mi vyšla cyto zle a bála som sa že keby idem na ďalšiu konizaciu som v riti.a zraaaazu ju mam negat.tak sa stále vytesujem z toho ze nemusim az tak s tehu ponahlat..raz to príde.vsetkym nam ktoré tu za to tehu bojujeme.raz určite 😊
babulky nezvladam situaciu musim ist na operaciu myomu ktory mam v maternici manzel ma zly spermiogram takze nas caka umele...
@zuzannaaa ahoj dnes niečo nové?
@veronika1603 neviem zajtra si spravym 🙂 rano
A som jasná, prave mrcha dorazila, juchuuuu 1dc 😉
Priznávam že mi odľahlo, nebola som stotoznena s pôrodom v letných horúčavách. Tým že mám vyšší vek, hrozili by opuchy a komplikácie a ja mam s malým odskúšaný porod v zime a neviem si to vynachváliť.
Tie ktorým sa to zatiaľ nepodarilo, nezúfajte, tieto Vianoce budú plodné 😎
@zdeneli Tak skusila som to teraz, ale bolo to zbytocne...vyzera to asi takto...ta druha ciarka je typucky kanalik, oproti svetlu priesvita a s ruzovou to nema nic spolocne. Ale mam absolutny komplex, na prsnikoch mi zacali rast tmave chlpky...mam podozrenie ci sa mi nezblaznili hormony :( Uz sa asi ani pred muzom neukazem...
@mima177 no ten 9dpo vyzeral nadejne..ale to by uz malo byt teraz tmavsie...nevadi, ide sa dalej, urcite sa k nam coskoro pridas 😊a ja mam s testom pepino tiez dobru skusenost (teda neviem velmi porovnavat, lebo som ich vela nevyskusala) ale mne na 11dpo ukazal slabu druhu ciarocku a potom pekne postupne tmavla...

@mima177 ahoj, čo move u teba?