Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
1DC .... Takze do Vianoc som to nestihla a ani nestihnem. Najblizsia ovu bude cez Vianoce...ked vobec... Pekny vecer!
@mima177 neboj stihame.ja dnes 5dc uz finisujem a znova to tento mesiac musime dat.ked nie nevadi.niektorý mesiac snáď bude nas.urcite.tomu verim na 100%
@veronika1603 aaaa neboj určite to dáme. 😀
@butterfly333 jasneee dame to.musime verit
Baby,co to tu citam?jedna mrska,druha mrska.neblaznite,co sa nam to nepodari do konca roka?
@zuzannaaa a neskušala si nejaku inú značku??
@butterfly333 uz nebudem neoplati sa 🙂
@zzuzu09 aj moja mrchana dorazila... Este aj s predstihom 😠
@senselinka aj ja uz chcem ... ale este ani nazdak dufam ze uz zajtra pride
@senselinka no toto je už vrchol. Sak konečne si mala muža doma, aj ty si bola doma cez ovulku... Zakliaty november. Tak už len plodit na Vianoce musíme 😀
@zzuzu09 veru, ale zas mal nejaku virozu crevnu, tak ktovie, ako by to dopadlo... No co, budeme plodit pod stromcekom 😀
Tak uz aj ja..1 DC...
Baby, snivalo sa mi, ze rodim...rodila sim doma, strasne som sa bala, ale lekar bol mily a ja som sa vkuse smiala. Narodilo sa dievcatko, boli nadherne a okate...dali sme jej meno Danielka, ako sme aj tuzili..tulila som si ju, kojila...zobudila som sa a citim sa taak prazdna...
Baby tuaim sme všetky vyvesili červenú vlajku. Neni tu nejaká snazilka s pozitívnym tehu testom?
@fergiea @janikm ahojte babulky...ako sa mate? co mate noveho? ja nic nove...po tohto tyzdnovej poradni stale neviem co cakame...male opat strajkovalo a schovavalo sa...malo prekrizene nozicky...takze opat cakanie az do 28.12...to mam poradnu a aj velke sono, tak dufam, ze tam sa nam uz nasa bambulka odhali..lebo dr.mi na konci poradne povedala, ze ma taku intuiciu, ze to je dievcatko 😉 tak som zvedavaa...

@fergiea verim ze si to zmakla na jednotku 🙂 ja sa chystam piect zajtra a zdobit potom v nedelu, mame s muzom dohodu ze on robi tie na jedenie a ja tie na dekoraciu 😀