icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

butterfly333
5. dec 2015

@luciskooo meriaš si aj BT?

fergiea
5. dec 2015

@lucia1002 jeeej no asi ta chce vlastne sieta drzat v napati 😃 a cez 3d sono by to nebolo lepsie vidiet? A vsak to uz vydrzis a po Vianociach dostanes darcek, ze uz budete vediet co to bude. My si prajeme dievcatko. Vacsina aj z rodiny si myslia, ze budeme mat dievcatko. Tak drzim palce aby si to vydrzala a aby ti to rychlo uslo 🙂 ja nemam nic nove, stale len doma 😃 ale uz ked vstanem varim, uz mi az tak extremne nesmrdia veci, trosku viac vladzem, nezvracala som skoro tyzden az na dnesok doobeda 😃 cize mam pocit, ze nevolnosti mierne pomalicky ustupuju, teda hadam si telo zo mna nerobi srandu a nezacne to zas. Tak uz ked mi je o nirco lepsie, uz zase zacnem mixovat ovocie zeleninu varit a zdravsie, lebo teraz to boli len nsrychlo varene maso a somariny aby sa hlavne drahy najedol ja som toho vela nepojedla....alw uz bude hadam lepsie 🙂

senselinka
5. dec 2015

@mima177 aj mne sa den pred mrchou snivalo, ze sa mi narodila Julinka... Esteze moje prazdno ma kto zaplnit... Moj certik Eliska

eliska623
5. dec 2015

Tak baby nam sa podarilo na prvy sup ☺ cez plodne dni som v 6 týždni Len tie celodenné nevoľnosti sú katastrofa, ale ja dufam ze raz prejdu 😛

kakatulik
5. dec 2015

Ako sa tu kazdemu sniva.....to je sranda...ja mam zasa taky vnutorny vsugerovany pocit,ze budem mat dvojcata... 😎

kakatulik
5. dec 2015

@eliska623 gratulujeeeem!!!!

butterfly333
5. dec 2015

Dostala som srdiečko no neviem od koho ktorej z vás mám podakovat.Dakujeeeem. 😉 😉 😉

lucia1002
5. dec 2015

@fergiea praveze na 3dcko idem v tom decembri...takze skor ist je to zbytocne...a nechcela ma na poradni sonom zas dlho pozerat...takze musime sa nechat prekvapit 😀 inak uz asi zacinam citit male..tento tyzden citim kazdy den take zvlastne pocity v podbrusku...akoby take tukance...ani to neviem opisat...miestami mi to pripomina bublinku...doteraz som si myslela, ze su to asi creva...ale ked sa to opakuje kazdy den a viackrat, tak by to asi mohlo byt ono, nie? 😉 tak to je super, ze ti uz je lepsie...len tak dalej, hlavne aby sa to nezakriklo! 😉 mala si aj teraz poradnu ze? ako dopadla?

janikm
5. dec 2015

@lucia1002 ahooj jej tak drzim palce nech este pred silvestrom zistite co to bude 🙂 male vam asi chce urobit novorcne prekvapko 😀 u nas tiez vsetko po starom, dnes som 3dpo, ovulka naplno vyuzita aj ked do poslednej chvile som nevedela ci bude alebo nie 🙂 tak uz len cakat a vyhybat sa lekarnam oblukom, testovat by som chcela o tyzden v nedelu alebo potom v pondelok, to mam narodeniny tak by mohol prist takyto darcek 🙂 a vlastne mam jednu novinku-novu pracu sice len na par mesiacov ale aspon nieco a mam to 5 minut cesty z domu 🙂 tak aj to ma tesi ze pridem na ine myslienky a cely den som v praci tak aspon nebudem vykupovat tehu testy 😀

lucia1002
5. dec 2015

@janikm no veru natahuje..hanblive je po mame 😀 tak snad uz do konca roka budeme vediet co to bude..tak super ze prisla..budem drzat palceky aby si dostala krasny narodeninovy darcek..alebp das mne v nedelu pekny meninovy 😀 si 14.12? Moj drahy je 15.12..;-) gratulujem k novej praci..nieco som tusim zachytila..v tvojom obore ze?

luciskooo
5. dec 2015

@zzuzu09 neviem ci prva ale velmi by ma ta potesila po dvoch rokoch snzen8a ☺

luciskooo
5. dec 2015

@butterfly333 odhodlavam sa na to uz velmi dlho..kupila som si na to aj teplomer ale strasne som na to leniva... Takze zial nie..

janikm
5. dec 2015

@lucia1002 boze vidis v prvej chvili ma nenapadlo ze ty si Lucka ze mas meniny 😀 bola by som stastna ale zaroven mam obavy aby som si nepokazila narodky negativnym testom.. 😖 este to nejak premyslim 🙂 tak nie som pravnik ale okrajovo vyuzijem aj to pravo pri praci 🙂 ale vcera som mala pohovor priamo na miesto pravnicky tak uvidim ci z toho bude nieco, ale mala som z toho dobry pocit tak uz len cakat 🙂 len ono je to take mozno trosku blbe ze si hladam pracu a zaroven sa snazime o mimco, ze sa moze stat ze nastupim do prace a par dni na to zistim ze som tehu.. aj ked v tej chvili by mi bola srdecne ukradnuta praca no nechcem aby som potom bola za nedoveryhodnu 😠

eliska623
5. dec 2015

@kakatulik ďakujem 😁

tinka881
7. dec 2015

Dobre ranko babenky.Tym,kt.sa uz podarilo byt tehu,viete sem pridat svoj graf BT ked sa vam zadarilo?lebo chcem porovnat s mojim

butterfly333
7. dec 2015

@tinka881 chod na stranku výtazne grafy

tinka881
7. dec 2015

@butterfly333 dakujem

lucia1002
7. dec 2015

@janikm tak ja dufam, ze ti to narodky nepokazi...tak potom radsej testuj neskor 😉 treba verit, ze dostanes krasny darcek 😉 tak drzim palceky, aby ti to vyslo! tak kazda skusenost je dobra, hlavne, ze si spokojna... 😉 no ono je to dilema s tou pracou a so snazenim...ale tak keby si zas mala cakat kym si najdes pracu a nesnazit sa, tak bohviekolko by si musela cakat...no aj ja som mala taku dilemu...ale my sme sa v tom case prestali snazit...ale tak ja som si rychlo robotu nasla, takze ta pauza zas nebola taka dlha...no a vies ako funguje zakon schvalnosti? no na just, ked si najdes robotu, tak ostanes tehu 😀 kolko sa uz vlastne teraz dokopy snazite?

tinka881
7. dec 2015

Viete mi poradit?pouzivar graf fertility,dnes som 6dpo a znaci mi to dva dni po sebe modrou farbou v kalendari?neviete preco?

me3
7. dec 2015

@tinka881 nemerala si vtedy v iny cas? Sa mi zda ze to dava modre vtedy ked je v iny cas merana teplota alebo je choroba atf

tinka881
7. dec 2015

@me3 praveze nie.stale ten isty cas.

tinka881
7. dec 2015

@me3 teraz to tam nemam,nechapem tomu.Ale nejsom rada,lebo mi strasne klesla teplota ☹aj pod ciaru.neviem ci este stupne.ach jaj,vianoce budu smutne☹

me3
7. dec 2015

@tinka881 to ma mrzi :( mozno este vyskočí? Ja som 5dpo a dufam ze zostane hore ...tiez by som chcela na vianoce extra darcek 🙂

tinka881
7. dec 2015

@me3 ja uz nedufam.drzim aspon tebe palceky.tentok rok mi nebol sudeny☹asi zalozim novu stranku od januara do vianoc 2016☹

butterfly333
7. dec 2015

@tinka881 ked si 6DPO a klesla ti BT tak to može byt uhniezdenie tak to tu baby písali si pozri tehu grafy.

tinka881
7. dec 2015

@butterfly333 bodaj,by si mala pravdu

butterfly333
7. dec 2015

@tinka881 no skus si tu na MK pozriet výtazne grafy baby čo ostali tehu to tak mali ten pokles teploty na 6DPO.

me3
7. dec 2015

@tinka881 nikdy nevies ;) mozno ide o uhniezdovanie ;)

me3
7. dec 2015

@butterfly333 mas nejaky link kde si mozem kuknut aj ja tie grafy prosim ta? Dakujem 🙂

butterfly333
7. dec 2015

@me3 link žial nemam no tu na MK si daj vyhladat forum že výtazne grafy.A tam je vela grafov.