Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@lucia1002 jeeej no asi ta chce vlastne sieta drzat v napati 😃 a cez 3d sono by to nebolo lepsie vidiet? A vsak to uz vydrzis a po Vianociach dostanes darcek, ze uz budete vediet co to bude. My si prajeme dievcatko. Vacsina aj z rodiny si myslia, ze budeme mat dievcatko. Tak drzim palce aby si to vydrzala a aby ti to rychlo uslo 🙂 ja nemam nic nove, stale len doma 😃 ale uz ked vstanem varim, uz mi az tak extremne nesmrdia veci, trosku viac vladzem, nezvracala som skoro tyzden az na dnesok doobeda 😃 cize mam pocit, ze nevolnosti mierne pomalicky ustupuju, teda hadam si telo zo mna nerobi srandu a nezacne to zas. Tak uz ked mi je o nirco lepsie, uz zase zacnem mixovat ovocie zeleninu varit a zdravsie, lebo teraz to boli len nsrychlo varene maso a somariny aby sa hlavne drahy najedol ja som toho vela nepojedla....alw uz bude hadam lepsie 🙂
@mima177 aj mne sa den pred mrchou snivalo, ze sa mi narodila Julinka... Esteze moje prazdno ma kto zaplnit... Moj certik Eliska
Tak baby nam sa podarilo na prvy sup ☺ cez plodne dni som v 6 týždni Len tie celodenné nevoľnosti sú katastrofa, ale ja dufam ze raz prejdu 😛
Ako sa tu kazdemu sniva.....to je sranda...ja mam zasa taky vnutorny vsugerovany pocit,ze budem mat dvojcata... 😎
Dostala som srdiečko no neviem od koho ktorej z vás mám podakovat.Dakujeeeem. 😉 😉 😉
@fergiea praveze na 3dcko idem v tom decembri...takze skor ist je to zbytocne...a nechcela ma na poradni sonom zas dlho pozerat...takze musime sa nechat prekvapit 😀 inak uz asi zacinam citit male..tento tyzden citim kazdy den take zvlastne pocity v podbrusku...akoby take tukance...ani to neviem opisat...miestami mi to pripomina bublinku...doteraz som si myslela, ze su to asi creva...ale ked sa to opakuje kazdy den a viackrat, tak by to asi mohlo byt ono, nie? 😉 tak to je super, ze ti uz je lepsie...len tak dalej, hlavne aby sa to nezakriklo! 😉 mala si aj teraz poradnu ze? ako dopadla?
@lucia1002 ahooj jej tak drzim palce nech este pred silvestrom zistite co to bude 🙂 male vam asi chce urobit novorcne prekvapko 😀 u nas tiez vsetko po starom, dnes som 3dpo, ovulka naplno vyuzita aj ked do poslednej chvile som nevedela ci bude alebo nie 🙂 tak uz len cakat a vyhybat sa lekarnam oblukom, testovat by som chcela o tyzden v nedelu alebo potom v pondelok, to mam narodeniny tak by mohol prist takyto darcek 🙂 a vlastne mam jednu novinku-novu pracu sice len na par mesiacov ale aspon nieco a mam to 5 minut cesty z domu 🙂 tak aj to ma tesi ze pridem na ine myslienky a cely den som v praci tak aspon nebudem vykupovat tehu testy 😀
@janikm no veru natahuje..hanblive je po mame 😀 tak snad uz do konca roka budeme vediet co to bude..tak super ze prisla..budem drzat palceky aby si dostala krasny narodeninovy darcek..alebp das mne v nedelu pekny meninovy 😀 si 14.12? Moj drahy je 15.12..;-) gratulujem k novej praci..nieco som tusim zachytila..v tvojom obore ze?
@butterfly333 odhodlavam sa na to uz velmi dlho..kupila som si na to aj teplomer ale strasne som na to leniva... Takze zial nie..
@lucia1002 boze vidis v prvej chvili ma nenapadlo ze ty si Lucka ze mas meniny 😀 bola by som stastna ale zaroven mam obavy aby som si nepokazila narodky negativnym testom.. 😖 este to nejak premyslim 🙂 tak nie som pravnik ale okrajovo vyuzijem aj to pravo pri praci 🙂 ale vcera som mala pohovor priamo na miesto pravnicky tak uvidim ci z toho bude nieco, ale mala som z toho dobry pocit tak uz len cakat 🙂 len ono je to take mozno trosku blbe ze si hladam pracu a zaroven sa snazime o mimco, ze sa moze stat ze nastupim do prace a par dni na to zistim ze som tehu.. aj ked v tej chvili by mi bola srdecne ukradnuta praca no nechcem aby som potom bola za nedoveryhodnu 😠
Dobre ranko babenky.Tym,kt.sa uz podarilo byt tehu,viete sem pridat svoj graf BT ked sa vam zadarilo?lebo chcem porovnat s mojim
@tinka881 chod na stranku výtazne grafy
@butterfly333 dakujem
@janikm tak ja dufam, ze ti to narodky nepokazi...tak potom radsej testuj neskor 😉 treba verit, ze dostanes krasny darcek 😉 tak drzim palceky, aby ti to vyslo! tak kazda skusenost je dobra, hlavne, ze si spokojna... 😉 no ono je to dilema s tou pracou a so snazenim...ale tak keby si zas mala cakat kym si najdes pracu a nesnazit sa, tak bohviekolko by si musela cakat...no aj ja som mala taku dilemu...ale my sme sa v tom case prestali snazit...ale tak ja som si rychlo robotu nasla, takze ta pauza zas nebola taka dlha...no a vies ako funguje zakon schvalnosti? no na just, ked si najdes robotu, tak ostanes tehu 😀 kolko sa uz vlastne teraz dokopy snazite?
Viete mi poradit?pouzivar graf fertility,dnes som 6dpo a znaci mi to dva dni po sebe modrou farbou v kalendari?neviete preco?
@tinka881 ked si 6DPO a klesla ti BT tak to može byt uhniezdenie tak to tu baby písali si pozri tehu grafy.
@butterfly333 bodaj,by si mala pravdu
@tinka881 no skus si tu na MK pozriet výtazne grafy baby čo ostali tehu to tak mali ten pokles teploty na 6DPO.
@butterfly333 mas nejaky link kde si mozem kuknut aj ja tie grafy prosim ta? Dakujem 🙂
@me3 link žial nemam no tu na MK si daj vyhladat forum že výtazne grafy.A tam je vela grafov.

@luciskooo meriaš si aj BT?