icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

ninna86
30. júl 2015

@mia005 plati 😝

espoleta
30. júl 2015

@lilimoni super sme na tom rovnako, tiež utorok nečakam mrchu 🙂 tak aby sme v tom išli spolu 😉

lilimoni
30. júl 2015

Kto kedy testuje ? Uz by som rada konecne dake kolaje videla 😀

margaretkaoliver
30. júl 2015

@lilimoni ja budem testovať cca 4 al. 6.8. Ale nemam pocit ze by som bola tehu...pri prvom ma 2tyzdne pred mrchou boleli prsia teraz ziadne priznaky tehu nic ☹

lilimoni
30. júl 2015

@margaretkaoliver ja sa po kazdej ovulke citim strasne tehotno 😀

majka_ka89
30. júl 2015

Tak žeňušky, pre tie čo už k ním dorazila tá mrcha mrchavá, hlavu hore, pokračujeme ďalej, august bude najplodnejším mesiacom roku 2015, tým žeňuškám čo tetu mrchu ne-čakajú, nech objavia koľaje ako transibírska magistrála 🙂.
Čítala som to sem celý týždeň a som s Vami na rovnakej koľaji, mám 11DC a pomaly sa blíži teta ovu, tak ideme na to, takže "budem mať" asi všetky príznaky tehu ako sa poznám 😀

mojebabatko19
30. júl 2015

@majka_ka89 ja som tiez 11DC 😀 kedy mavas ovu?

majka_ka89
30. júl 2015

@mojebabatko19 väčšinou to mám tak 14-15DC, netestujem, viem len podľa hlienu a miernych krčov, ktoré mám každú ovu

margaretkaoliver
30. júl 2015

@lilimoni 😀 chvilu som sa tak aj ja citila 😀 az kym som si neskusila tehu test...ale skoro este bola som nedockava...rrozhodla som sa ze si nebudem kupovat tehu test kym nebude spravny cas lebo som nedockava, testujem jak sialena... 🙂 a nic z toho lebo skusam....dnes ja tapa som si urobila test lebo mam narodky tak ze isto tam budu // no jasne ze taky krasny darcek mi neukazalo ☹ ale nevadi uvidime snad sa jedno este zadari 🙂

mojebabatko19
30. júl 2015

@majka_ka89 ja tiez vsimam hlien, ale tento mesiac 1.krat skusam ovu testy, tak som zvedava 🙂

puffu
30. júl 2015

cafte zeny...🙂 ako tu vladne pozitivna nalada..🙂 super...🙂 ja som este stale cista tak neviem kedy sa mi dostavi ms alebo druha ciarka.. 😀 dnes ms uz asi nepride, uz je pomerne neskoro...este davam urodzenej cas cca1hod a ak nie tak mozno dojde zajtra...

lilimoni
30. júl 2015

A ako rozoznate hlien od chlapa? 😀

juliett99
30. júl 2015

@mojebabatko19
@majka_ka89 tak ja som dnes 4DC ale ovu byva az okolo 20DC... este si pockam kym dojde ovulka 😀

lilimoni
30. júl 2015

@margaretkaoliver ja testujem kazdy mesiac na 12 DPO 🙂

majka_ka89
30. júl 2015

@mojebabatko19 ja som zatiaľ na testy neprešla, lebo mám posledný rok (po MA) celkom ukážkový cyklus ako hodinky.
@margaretkaoliver ja keď som bola 1x tehu (hned na to mes MA) tak mi ukázalo tehu 1 deň pred mrchou, ale to s om testovala len kvôli tomu, že sme sa dlho snažili a na ďalší deň sme šli na Pohodu, že reku či motyka nevystrelila, a vystrelila a potom aj podkopala.
Keď čakáš medzi 4-6.8. tak by som skôr netestovala asi, aby si nebola takto sklamaná, pretože môžeš byť tehu ale ešte to nemusí byť vidieť. Tak hlavu hore a s úsmevom a pozitívnou mysľou čakaj aspoň do 4.8.

margaretkaoliver
30. júl 2015

@puffu ja nečakam este cca 5dni snsd nepride ...ale ak by som nebola tehu budem rada ak pride sama ms lebo ja musim mat lieky aby som vobec menstruovala...

majka_ka89
30. júl 2015

@juliett99 to ubehne šubi dup, ja som ani nevedela ako a už je pomaly tu, ale je pravda, zamestnáva ma škola 🙂

fergiea
30. júl 2015

Babule, kto vsetko je teda dnes 1DC? Ja mavam ovulku cca 16DC, prvykrat budem testovat aj ovu testami, chcela by som merat aj BT ale neviem ci to u mna ma vyznam, kedze v noci vstavam a chodim na wc 😀 inak lezim znicena v posteli s mega bolestami, ako vzdy ked zacne MS, take bolesti by mali zakazat 😀

meggie07
autor
30. júl 2015

ja 1DC, ovu ?DC, lebo sak kazdy mesiac inac(8-18).. 😀 podla hlienu nezistim nic, lebo cely mesiac rovnaky.. podla teploty nezistim nic, lebo sak grafy na burze sa mozu strcit oproti mojim.. 😝 tento mesiac som to aspon citila (ako som zacala pit alchemilku) a uz 6 mesiac na folikulometriu a zatial doktror sa este ani raz netrafil do terminu,kedy by som mala mat ovu.. 😀 😀 tento mesiac bol eliasko presnejsi ako moj doktor.. tento sa minul iba o 1 den.. 😎

mojebabatko19
30. júl 2015

@majka_ka89 cyklus mam aj ja presny, ale chcem si overit ovulku, ze ci je aj ona ukazkova 🙂 tak som zvedava

majka_ka89
30. júl 2015

@lilimoni to rozoznáš ešte predtým, než s ním robíš tutu mutu 🙂 ked maš v daný deň ovu (aspon u mna tak som nútená dat si intímku a hlien mám uplne ako bielok prehladný a taký elastický) neviem, ale predsa každá sme iná, tak budeš sa musieť trocha odsledovať

puffu
30. júl 2015

@margaretkaoliver ja ju uz naopak 3dni ocakavam...:D dnes som 34DC ale mala som posunutu ovulku o den tak tak som myslela ze ms dojde na 32DC no zatial sa jej akosi nechce dojst...tak drzim palce aby nedosla kvoli tomu spravnemu dovodu 😉

fergiea
30. júl 2015

@meggie07 wow no sranda. Ja som ovu vzdy citila, ja mam take krce ako pri MS a nechut do jedla, presne ako ked pride mrcha potom zrazu tie bolesti ustupia a je tam. Ale tak nikdy som to nevedela uplne presne urcit, to je tak odhadom. Preto chcem skusit tie ovu testy a aj zo zaujimavosti ako to bude u mna vyzerat a na tu BT som tiez u seba zvedava 😀 a koloo sa uz snazite? Za posledne dni tu je uz tolko informacii na mna 😀

lilimoni
30. júl 2015

@majka_ka89 ked mi casto kazdy druhy den tutu-mutu 😅

majka_ka89
30. júl 2015

@puffu možno sa ani nedočkáš 🙂 poviem ti, že tehu test niekedy nemusí ukázať hneď.
Našim sa stala taká "nehoda" mamine povedali, že menopauza ako vyšitá, tak naši OK. To že mamine nechodila MS pravidelne už niekedy aj 3 mes to sme vedeli, ale zrazu sa začala spravať čudne, začalo jej byť zle, atd, boli Vianoce tak reku že z toľkého jedla má podráždený žalúdok. Tatko zahlásil, "Mamka si tehotná", mamina ani za svet, že som v menopauze. 8 tehu testov na konci decembra vyslo negativných, 7.1. lekár povedal mamine, úspešne končíte tretí mesiac a mám 6roč. brata.
A vysvetlenie, nízke hladiny HCG, ktoré testy nezachytili.

To že 3 dni nechodí a testy sú negatívne ešte nič neznamená.

majka_ka89
30. júl 2015

@lilimoni to poznám, my tiež, ale teraz sme mali 3 dni pauzu, reku nech urobí zásoby :D

meggie07
autor
30. júl 2015

@fergiea ved prave.. to ani nestiham citat... 😀 😀 my uz od novembra sa snazime

fergiea
30. júl 2015

@meggie07 ves hadam do konca roka sa nam kazdej zadari... strasne to leti mesiac za mesiacom nejak rychlo, od kedy chceme babatko 😀 a inak uz ss nemozem spoliehat ani na tehu testy, lebo ako tak pozeram, zakazdym mi duchuju....

belasakobylka
30. júl 2015

Baby tento mesiac sa nam to uz podari 🙂

puffu
30. júl 2015

@majka_ka89 jej tak to je inak aky pekny pribeh..🙂 sranda..🙂 a ano, viem ze stale sanca je ale radsej to beriem tak ze nie som ako potom byt sklamana ze nakoniec ms dosla ...potom by som bola naozaj milo prekvapena kebyze sa prekvapko dostavi... 😉 dakujem krasne za povzbudenie 😉