icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

mojebabatko19
18. aug 2015

@majka_ka89 nespustila ☹ len hnede spinenie. Dnes je toho spinenia ale viac ako vcera, tak uvidim zajtra, ci sa este nesputi. Mozno kvoli tym teplam to nejak strajkuje 🙂 noo u teba ale nadcha moze byt prejav tehu, citala som, ze niektore zeny to mali na zaciatku tehu 🙂

majka_ka89
18. aug 2015

@mojebabatko19 tak dúfam, že sa ti ani nespustí. No aj teplo vie obcas zaštrajkovať, ale tak dufam, že u teba to bude niečo iné. No neviem, lebo to je taká nádcha, že nie som schopná nič robiť. Ležím na gauči, smadná som ako keby ležím na sahare, a to je vonku príjemných 16°C. Normálne už začínam byť vystresovaná čo sa deje. Lebo prvé tehu nemalo takýto priebeh. A teraz som zmataná ci som alebo nie.

sundance
18. aug 2015

Baby, zajtra by som mala dostať menzes, včera na teste bola slabulinka čiaročka...ale mam neskutočné bolesti ako pred menzesom....mam kupiť test a testnuť sa zajtra rano alebo mam čakať....

mojebabatko19
18. aug 2015

@majka_ka89 no len ak by som teraz bola tehu, tak potom je zase zle ze spinim 😀 som jak typicka zenska, ani tak ani tak 😀 😀 sprav si citronovy cajik 🙂

majka_ka89
18. aug 2015

@mojebabatko19 tak ak si tehotná, a špiníš, tak potrebuješ pokoj. Ja čajikujem vo veľkom, len som už strašne nedočkavá 🙂

mojebabatko19
18. aug 2015

@majka_ka89 no a sedim v praci 😀 uvidim, myslim ze zajtra by sa mohla rozbehnut mrcha, ak nie tak vo stvrtok skusim test a pojdem k lekarovi... ci nahodou nemam nejaku cystu alebo nieco... ty budes testovat? 🙂

majka_ka89
18. aug 2015

@mojebabatko19 ja budem testovať ale až vo štvrtok alebo piatok, lebo v IR majú len 20 alebo 25mIU testy, a včera bol biely ako stena, ale cely den ma neskutočne pichalo v podbrušku tak uvidím že či vydržím do piatka alebo vo štvrtok sa do toho pustím to už budem mať 32DC tak snaď by mohlo niečo ukázať.

mojebabatko19
18. aug 2015

@majka_ka89 a ty teda ani nespinis ani nic?

majka_ka89
18. aug 2015

@mojebabatko19 nie vôbec nič, okrem pichania v podbrušku a večernej bolesti v krížoch a tlakoch v prsiach nemám nič od čoho by som sa mohla nejak odraziť.

mojebabatko19
18. aug 2015

@majka_ka89 ty si podla mna tehu 😉

majka_ka89
18. aug 2015

@mojebabatko19 to ti ja neviem lebo sa cítim akoby ma prešiel celý regiment s ťažkou bojovou technikou. Keby nemusím ísť do školy, tak sa z gauča ani nepohnem.

mojebabatko19
18. aug 2015

@majka_ka89 aspon budes mat rozptylenie 🙂

majka_ka89
18. aug 2015

@mojebabatko19 ved to, aj ked neviem ci im budem nieco rozumiet 🙂 ked tak rýchlo speakuju

fergiea
18. aug 2015

@tinka881 ahoj 🙂 to sa vraj stava casto a zeny o tom ani nevedia. to je vtedy, ked aj vajicko opldoni spermia, ale vajko sa poriadne neuhniezdi a pride ti MS a vajicko s MS odide. Ja som to zistila len tym, ze som si robila testy pred MS, boli na nich duchovia a aj trosku silneli a potom uz nie a MS dosla s meskanim asi 2 dni. a bola som v nemocnici, lebo to boli neskutocne bolesti pri MS a tam som lezala 5 dni a tam mi aj povedali ze maternica je vyssie atd... ale krv mi brali po 4 dnoch - lebo akurat som nastupila piatok sviatok a vikend nerobili odbery. a hcg uz bolo skoro ziadne. len vela zien o tom ani nevie, lebo ti ms pride normalne. tak asi tak v skratke 🙂

sany944
18. aug 2015

@sandra1989 ahoj ja beriem duphaston uz asi 9 mesiacov ak nie dlhsie a zatial som pribrala za tu dobu 2-3 kila ale priberat som zacala az ked som zacala brat clostylbegit predtym ani nie, ale je pravda ze som sa prestala obmedzoat v jedeni a prestala som cvicit kvoli clostylu lebo sa nesmie skakat a namahat pocas toho, a povedala som si ze kaslem na udrziavanie vahy ze mozno mi pribratie prospeje nie som sice az taka chuda ako ty ale pri vyske 162 som vazila tiez 48kg, podla mna akurat ale podla tabuliek tiez podvyziva :D a svokra mi stale hovori ze taka chuda nikdy nepriberiem co je podla mna blbost lebo zatial ziadny doktor mi nekazal pribrat, a mam este chudsie kamosky co su tehu a v poho donosili 🙂 inak asi si ten isty rocnik co ja a aj sa volame rovnako 🙂 ako dlho sa uz snazite?

laura444
18. aug 2015

Ahojte 6.8 som bola u doktora bo už 8 dni mi meskal menzes. testy negativne, na utz nic nebolo vidno ale nasiel mi cystu na pravom vajecniku ze je to neprasknuty folik, pichol vyvolavačku ze do 7- 10 dni pride menzes cysta by mala zmiznit a on este nic, len taky bielozlty vytok som mala asi cca 4 dni. dnes je to 13 dni a menzes nikde. Moze ist aj o tehotenstvo ? kedze sa z chlapom nicomu nebranime a snazime sa o dietatko. mam nepravidelny cyklus niekedy aj anovulak . chcem zacat z Ovu testami no bez menzesu asi tazko :( prosim poradte mi. vo stvrtok ak nepride menzes urobim test a navstivim doktora, Bt nemeriam kedze pracujem aj na nocne smeny. Dakujem za kazdu radu a odpoved.

sandra1989
18. aug 2015

@sany944 Ahoj, no my sa snazime uz to budu asi aj dva roky, ale zatial sme nic extra pre to nerobili, akurat co som skusala inofolic, alchemilku atd... akurat na buduci mesiac idem do brna do reprofitu tak som zvedava co mi povedia... to akoze nesmies cvicit ked beries clostyl? Tak to neviem ako skombinujem. Mam totiz este jeden zdravotny problem a pre ten mi lekar vyslovene kazal, ze kazdy den aspon hodinu behat, inak bude zle... Ja osobne kaslem na tabulky... Nepapam sice vela, ze by som sa prejedala, ale papam zdravo a to co mi chuti. A raz tyzdenne si davam taky riadny hovorim tomu obzierak 🙂 ze je mi este aj na druhy den zle. No ale spat k teme... Poznam baby, ktore su chude ako prst a maju babatko uplne bezproblemov. Ja si myslim, ze o vahe je to v pripade velkej nadvahy alebo opacne, ked niekto nahle vela schudne ale pokial si prirodzene stihla tak ti nema kto preco kazat priberat pokial nie si chuda preto ze drzis drasticke diety... Ja by som uz strasne chcela babatko, kamoske sa pred mesiacom narodila malinka a som do nej uplny blazon. Ja sama som pred par r. stratila maminku a z mojej strany okrem manzela ziadnu rodinu nemam (oficialne ano a velku ale zachovali sa ... ale to je na inu temu) a odkedy som stratila maminku, mam proste obrovsku tuzbu po babatku... Niekedy je mi az do placu, ked vidim tie krasne babatka v kocikoch aj my slzicky vybehnu... Ale verim, ze vsetkym sa nam to raz podari... A vy uz 9 mesiacov sa snazite?

mojebabatko19
18. aug 2015

@majka_ka89 kupila som si cervene vinko nech napomozem mrche 🙂 uz ma aj zacalo pobolievat podbrusko takze si s kludom dam poharik 😊

fergiea
18. aug 2015

@lucia1002 az teraz som si vsimla, xe som ti vcera odpisala a neoznacila som ta 😀 mna porazi haha

majka_ka89
18. aug 2015

@mojebabatko19 aj ja by som si dala 🙂 tak bud dopomôže k mrche alebo aspon napraví krvný obraz 🙂 a jeden poharik môžeš hocikedy. Ja som to už dnes nezvládala a dala si 1/2 paralenu, lebo som mala zimnicu

sany944
18. aug 2015

@sandra1989 no ja som inofolic tiez brala asi 6 mesiacov ale to boli asi vyhodene peniaze, aj 2 mesiace kvapky gynex,, niekomu pomohli nam nie :( my sa snazime uz skoro rok a pol ale zo tri mesiace sme sa pomedzi to nemohli lebo som brala antibiotika kvoli zapalom, mala som ureoplazmu a zevraj aj ta sposobuje neplodnost ale uz som sa jej nastastie zbavila. Mne doktor vyslovene zakazal cvicit, nakolko z tyh liekov su moc stimulovane vajecniky a nesmu sa natriasat lebo sa mozu az moc zvacsit a moze byt zena z toho az hospitalizovana takze ja hned ako ho zacinam brat a potom este aspon 2 tyzdne vobec necvicim, a ked necvicim kazdy den stratim motivaciu a tazko sa mi do toho vracia :( tak sa uz tesim ked to svinstvo prestanem konecne brat. To ma mrzi ze si prisla o maminu :( ja maminu mam nastastie aj celu rodinu a hlavne uzasneho manzela, ale tiez som na tom podobne ze ked vidim babatka alebo aj deticky tak som uplne dojata a stale myslim kedy aj my budeme mat. Teraz som este aj PN a uz mi z toho fakt hrabe, kazdu jednu hodinu myslim iba na to co este urobit aby sa nam podarilo, a to tiez nie je vobec dobre, este aj to neustale chodenie po doktoroch, potom na to myslim este viac :( Ja uz som chcela tento cyklus co budem brat clostyl aby som isla do CARU na isiminaciu, nech ho neberiem zbytocne ked sa nam uz 2 x s nim nepodarilo ale este nechceli, ze este mame vyskusat 3.x normalne a zobrali mi krv na dalsie vysetrenia a podla toho sa uvidi co dalej. A este mi spominali ze mam aj slabe PCO, a pravdepodobne pojdem aj na prefuk vajcovodov, lebo mozno je to kvoli nepriechodnosti, tak som zvedava. Drzim prsteky, hadam nam bude co najskor dopriane mat malych drobcov 🙂

mojebabatko19
18. aug 2015

@majka_ka89 dufam ze sa z toho vyspis a zajtra ti bude lepsie 🙂

motorolka
18. aug 2015

@sandra1989 dakujem ti velmi pekne, ja to beriem tak,ze vsetko zle je na nieco dobre,lebo keby sme on neprisli teraz,tak urcite neskor,lebo mi zistili problem s krvou,cize by to urcite prislo,ale neskor 😒 co sa tyka duphastonu neviem ti povedat,kedze ja som dost citliva na priberanie,ale po duphastone som nastastie nepribrala nic,dokonca ked som chudla, slo to celkom prirodzene,hmmm..ked ti netreba chudnut,skus zmenit stravu,skus si kuknut na google strava pri PCO, celkom dobre to pomahalo aj u mna,este mi pomaha femibion 1 ,ktora sa berie v tehu na prvy trimester

fergiea
18. aug 2015

Caute 🙂 tak vam pridavam tehu test, co si o tom myslite. Dnes o 17:00 som si zo srandy isla spravit ovu test, lebo su nejake nove a ze skusim aj tehu test, tie mi prisli od lauritky, nemala som este tieto. Islo cisto o srandu a cakala som 1 palicku. 20DC, 8DPO , 4-5 dni ma nonstop boli podbrusko a do toho ma stale picha, cez ovulku mi bolo dva dni na vracanie 😀 no a cuduj sa svete na teste sa mi nirco crta. Som uz zvykmuta na kanaliky a duchov, ale nie na 8DPO, tak uvidime nasledujuce dni, ci bude silniet , alebo je to naozaj len kanalik 🙂

ninna86
18. aug 2015

@fergiea uuuuuuu, to vyzera slubne 😉

janikm
18. aug 2015

@fergiea vyzera to celkom slubne, sa mi zda ze je ciarka hruba tak uvidime ako bude vyzerat dalsie dni 🙂 drzim prsty nech silnie 🙂

fergiea
18. aug 2015

@ninna86 ak sa podarilo, uverim az ked nepride ms, ktora ma prist az o tyzden, takze bubak nech sa zavrta a nrch silneju testy ;-D

fergiea
18. aug 2015

@janikm dakujeem, je do ruzova. Ale je to uplne slabe, ale cudujem sa, ze tak skoro nieco......budem sa poctivo hlasit 🙂

ninna86
18. aug 2015

@fergiea mne ma prist ms za 14 dni, takze najprv budem cakat na teba a potom na seba 😀

fergiea
18. aug 2015

@ninna86 hadam to ujde rychlo 🙂 budem potom cakat dalej s tebou 😀