icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

janikm
18. aug 2015

@fergiea tak zevraj tie testiky od lauritky su velmi citlive, videla som uz par bab co davalo tiez takto skoro a tiez sa im tam uz nieco crtalo a po par dnoch uz boli pekne dve // 🙂 aj som tusim videla nejake porovnanie, na pro matris testoch bola slabucka palicka a napr. na pepinach takmer nic 🙂

fergiea
18. aug 2015

@janikm vazne? Tak to je super, uz len cakat a testovat dalej. Joj ale som ostala az v soku, len uz sa na to celkom upinam a ak nic, budem musiet zletiet na zem 😀 ja som aj lairitke poslala fotky a vraj by z toho nirco mohlo byt, uvidimeeeee uz nech je rano 😀

janikm
18. aug 2015

@fergiea uplne ta chapem ze si teraz nedockava ked ti ten test dal nadej 😀 rano nam hod foto nech mozme studovat 😀 a nepi vela vody pred spanim nech nebude slaba koncentracia hcg (ale zas nieze budes dehydrovana 😀 )

ninna86
18. aug 2015

@fergiea toto je feeer, toto sa mi paci 😉

mojebabatko19
18. aug 2015

@fergiea nadherne testy na tak skory cas po ovu a tak neskory cas dna 🙂 az ma tak zahrialo pri srdci ked si napisala ze sa bubak zavrtava 🙂 potom nam povinne poposielas tehu bacilky 🙂

ninna86
18. aug 2015

Kto je lauritka??

tinka881
18. aug 2015

@fergiea aha, zas viem nieco nove. Aj si si musela dat pauzu, dokym si sa zacala zase snazit?

janikm
18. aug 2015

@ninna86 jedna baba tu na konikovi, predava ovu a tehu testiky za velmi priaznivu cenu 🙂

ninna86
18. aug 2015

@janikm ahaaaa.. Dakujem za objasnenie 😉

fergiea
18. aug 2015

@janikm jasan dam vediet, ale pijem strasne vela lebo som stale smadna. A zase roro mi vyslo o 5 poobede :D

fergiea
18. aug 2015

@ninna86 vo vsetkom sme vsetky spolu 💜

fergiea
18. aug 2015

@mojebabatko19 ale este sa velmi netesme, aby neprislo sklamanie. Velmi mo drzte palce, rano sa hned hlasim. A ak nam to vyslo, co mam pocit, ze ano, jasne ze to na vas vsetly prenesiem! 💜

fergiea
18. aug 2015

@tinka881 nie, ziadna pauza nic, keby si nerobim testy, ano by som nevedela. Vraj je to bezne a stava sa to casto bohuzial. Proste prisla MS ako mala a tym to haslo 🙂

majka_ka89
18. aug 2015

@mojebabatko19 dakujem, dufam ze sa vyliecim coskoro. je mi popravde vselijak, a hlavne mi jest nechuti co sa mi tak tazko dycha.
s vinkom to moc neprezen aby si si ju fakt neprivolala aj ked by prist nechcela 🙂

tinka881
18. aug 2015

@fergiea strasne ti drzima palceky, rano hned piiiis....som od 6 hod v praci, tak asi si to rano prva precitam radostnu spravu 🙂 🙂 🙂

janikm
18. aug 2015

@fergiea jaaj no tak pohoda potom, uz len dockat sa rana, to bude asi najtazsie 😀

fergiea
18. aug 2015

@tinka881 dakujem krasne 💜 ani nevies ako so to velmi prajem... dnes do rana sa mi snivalo, ze som si nasla pozitivny tehu test, asi to bolo znamenie... 💜 rano sa budem hlasit. Dufam ze s pozitivnou spravou

fergiea
18. aug 2015

@janikm nervozna budem rano 😁😀

tinka881
18. aug 2015

@fergiea podla mna ani nebudes spat 🙂

fergiea
18. aug 2015

@tinka881 ale budem spat 🙂 zas tych duchov som za tych par mesiacov zazila celkom dost....tak uvidime ci tento taky skory bude trn pravy dusisko. Ale spat urcite budem, stale sa mi chce spat 🙂

tinka881
18. aug 2015

@fergiea aj ja by som sa už chcela testovat, ale musim ešte pockat dva-tri mesiace, zajtra musim ist ku gyn ☹

mojebabatko19
18. aug 2015

@majka_ka89 mne vela nechuti, takze mam tak deci a aj s colou 😀

mia005
18. aug 2015

@fergiea aale aleeeee co to tu citam.. 🙂 drzim palce nech je to rano tam 🙂

fergiea
18. aug 2015

@tinka881 drzim palce 🙂

fergiea
18. aug 2015

@mia005 no sama som prekvapena 😀 dakujem velmi pekne 🙂 tolke mi drzite palce, ze to musi vist 😀

ninna86
18. aug 2015

..ja uz idem spat a chodte aj vy 😀 :-P rano sa tu cakame
..Dobruuuu

sugadec
18. aug 2015

caute babulky tak sa k vam pridávam ak mozem, citid tu z vas pozituvnu energiu ktoru nam treba...drzim nam vsetkym palceky 🙂

puffu
18. aug 2015

@fergiea tak zeby ten gynex bol az taky ucinny a vyslo to.. 🙂 drzim palce..🙂 rano testujes opat? daj vediet ako si dopadla..🙂

fergiea
18. aug 2015

@puffu ahoj 🙂 neviem ci gynex, po 5 dnoch som ho prestala brat, nerobil mi velmi dobre. Rano budem testovat. Dam vediet, taka som zvedava 😀😀 dakujem krasne

poisonblu
18. aug 2015

@fergiea jeej, super, tak.nech silnie ciarka...no.ja som dnes.9dpo, ale netrufam si testnut, pockam do soboty..tiez ma bolelo podbrusko, take divne pocity 2dni