Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@puffu vau to som este nepocula ze podla brucha a ani si neviem predstavit ako to asi prebieha 😀 a inak neskusala si tu "babsku metodu" so sodou bikarbonou, celkom to tu babam aj vychadzalo v jednej skupinke, ale to len tak zo srandy jasne ze to clovek nesmie brat vazne a kupovat hned ruzovy kocik 😀 Takze este mesiac a budete uz vediet co to bude no tak nech vam to ubehne rychlo 🙂
@janikm jasne ze skusala 😀 nesumelo, ale podla inych babskych povier vychadza vacsinou chlapec.. https://www.modrykonik.sk/blog/puffu/album/rodi...
ano, dnes je presne mesiac do dnu odhalenia, tak samozrejme ak nebude hamblive...🙂 ale kebyze sa nam neukaze v januari tak ideme na dovolenku na sr zaciatkom februara tak sa prinajhorsom objednam na 3D lebo chcem vediet co cakame, ako je mi to jedno ale som nedockava a zvedava...proste to chcem vediet.. 😀
@puffu jaaj to je milee.. a skusala si vyratat podla krvi? toto ze sa kazdych 7 rokov meni a kto ma v case pocatia mladsiu tak take bude pohlavie 🙂 ja som si zo srandy pozerala teraz cinsky aj tu krv tak dievcatko haha ale nejdem spekulovat len vcera som ocikala test tak mam cas este na take srandy 😀
@mia295 ja som spinila na druhy den po poslednej tabletke,co u mna nebyva.Beriem ho 3 mes,ale uz som ho jeden cas brala asi 3-4 mes a tiez som hned nespinila.Ale spinenie trvalo len doobedie,teraz zas nic a vo stvrtok cakam bohuzial mrchu,lebo mi klesla BT.Drzim palceky,aby ste mali krasny darcek k vianociam.
@july_pk aj si pridavala testik lebo som si nevsimla 🙂 tak gratulujem budeme spolu v augustovkach 🙂 ja som lekara este neriesila, skor ako o 2 tyzdne neplanujem ist ale budem asi volat sestricke ci je potrebne prist na krv na potvrdenie HCG a u mojej lekarky sa objednava tak aby mi dala nejaky termin (asi az v januari kedze su sviatky) 🙂
@july_pk ahoj...ja som na tom podobne ako ty, tiez som teraz v septembri prisla o babo :( a myslim si ze som zasa tehu len este mi to test nepotvrdil, MS mam dostat az buduci utorok, ale mam vela priznakov ako v predchadzajuce tehotenstvo....tebe uz vysie pozitivny test? alebo si isla rovno k dr. nech ti zoberie krv?
@july_pk viem o com hovoris este teraz ked si spomeniem na september tak sa mi tisnu slzy do oci, ale verim ze tento krat sa to uz nestane 🙂...tesit sa tesis odkedy si si nasla // na teste, to sa neda az od urciteho dátumu, alebo týždna tehotenstva...len v januari to uz bude take istejsie...velmi ti drzim palce nech ste v poriadku 🙂
no ja som bola v 12tt ked mi zistili MA 21.9, ale babo malo iba 7t a 3 dni a to som isla povodne iba na kontrolu v 12tt co robia to velke sono :(...na druhy den som mala ist rano do nemocnice na kyret, ale uz v noci som utekala na pohotovost
@veronika1603 ahoj 🙂 ..trochu som sa odmlcala lebo mi uz 'hrabalo' z pocitania, testovania..musela som si dat oauzu od MK 🙂...velmi sa nesnazime teraz lebo sme ani neboli spolu...sme sa Slovenska vracali spat do Rakuska, tak to bol chaos 🙂...tak sme sa konecne stretli na 14dc 🙂...ani neviem kedy mam ovulku tentokrat 😀...dnes je 16dc a skusime to 🙂...takze ja takto...chcem si vychutnat stavanie stromceka a pecenie vanilkovych rozkov s malou ako neustale mysliet na to, ze sa nedari...hihi, ale velmi mi to nejde 😉..a vy ako?...pocitas?...ako ti ti v chadza tento mesiac?..drzim ti silno palceky!!! 🙂
@blanch12. No super možno pri tom chaose sa ti zadari ani nebudeš vedieť ako.my sme sa snazili.vyzera to tak že som dnes už po ovu tak ma čaká to dlllhe cakanie do silvestra kedy mam dostať ms.snad uz to vyjde.ked ne po novom roku sa budem snažiť uz nesledovat.dnes asi 1dpo.tak už len čakať.drzim palce aj ja....😊
@8adriana8 @ july_pk ahojte dievcata, myslim, ze s adrianou sme sa uz stretli v prvej menstruacii po potrate. Ja si to tu chodim sem tam citat a ukludnovat sa. A vidim , ze sme na tom podobne. Tiez som v septembri prisla o babo. Teraz som znovu tehotna a som viac v strese, ako by som sa tesila. Akurat pred tyzdnom som mala na teste slabulinku druhu ciarku, v sobotu rano uz riadne kolajnice, ale uz od soboty tak s prestavkami slabo spinim a idem sa z toho zblaznit. Vcera som bola na ultrazvuku, videli sme malu bublinku, ze vsetko zodpoveda stadiu tehotenstva ( ani presne neviem 4tt+1, 4tt+4, lebo ja sa z toho mojho posledneho menzesu neviem nejako vysomarit, ze kedy mam pocitat zaciatok), ziadna zjavna pricina spinenia. Takze len cakat do 30.12. na dalsi ultrazvuk. Ak sa samozrejme do vtedy nic nezmeni.
@petra3312 o tom strese ani nehovor... ja som bola dnes druhy krat na krvi... prvy krat v pondelok a vysledok bol vraj hcg 1569 a dves po dvoch dnoch 111. lekarka nechape, sestricka nechape, ja nechapem... za dva dni to je strasne vela takto klesnut, tak idem zajtra do tretice a uvidime ze co... ale skusala som si robit zasa test a ciarka bola ovela silnejsia ako v pondelok. som z toho uplne zmatena... stresovat nam ale ziadnej nepomoze... hlavne ked ti gyn povedala ze vsetko zodpoveda stadiu tehu, tak sa nestresuj.. spinenie moze aj nemusi byt nieco zle... mysli pozitivne a malicko sa tes ked ti lekarka povedala ze je to ok. strasne drzim palce
@july_pk NEboj, to musi byt urcite chyba, mne klesal hormon vyse mesiaca a to som ho mala len nieco vyse 2500. Aj ked je to samozrejme velmi individualne, nikomu by to nekleslo tak super rychlo. A hlavne, ked mas test pozitivny a ciarka hrubsia ako v pondelok. Jasne, ze stresy neprospievaju, ved sa snazim zapodievat niecim inym, ale ide to tazko. Aj ja drzim palce a daj o sebe vediet.

@janikm ano pred tehu som si myslela ze budeme mat urcite babu kedze v rodine mame iba same dievcata ale radsej sme chceli chlapca ale ked som otehotnela tak nam to je uplne jedno co to bude len ten pocit mame ze chlapec ale presne ako pises ze clovek ked este nie je tejotny tak chce to alebo to pohlavie ale uz ked je v tom tam mu to je uplne jedno..🙂 poradnu mam teraz vo stvrtok, sama som zvedava ako to bude prebiehat kedze idem prvykrat na poradnu k midwife u mojho obvodneho lekara, vraj zistuju velkost babatka podla velkosti brucha ci tak nejako kedze tu utz robia iba 2krat za cele tehu a potom v polovici januara ideme na morfologicky utz a tam by nam uz mali povedat pohlavie..🙂