Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@lucia1002 ja som to len citala v knizke pre oteckov co som drahemu kupila na vianoce tak mozno tam nie je take presne info 🙂 a to s hudbou je super urcite to tiez potom neskor budem praktizovat 🙂 aj sa chystas spievat mu? 🙂 ja som rozmyslala ze sa nejake uspavanky naucim ale tak chudak dieta vsak si bude tymi mini rucickami zakryvat uska ked ja zacnem nôtit 😀 Tak na take vianoce by som veru aj ja sla ake budete mat u svagrinej, uz som dlho take nezazila a zazijem asi az ked ich urobime nasim dietkam 🙂
Tak dievcata piatkove hcg 170 je dnes už 452. Dufam ze takto pekne bude stupat aj nadalej.. A nie ako minuly tyzden. Dakujem za podporu, oplatilo sa veriť 😉
@july_pk super, vsetko bude vporiadku, uvidis 😘
@senselinka ahoj my tuším budeme testovat spolu ze?kedy 27.28.12? Ja zas mam stresy ako vždy ze to nevyslo..
@veronika1603 aj ja vtedy 😄
@veronika1603
@esminka85 ja budem az tak 28.-29., teda ak vydrzim 😂
Vcera mi bolo hrozne zle, grcala som jak mala, dnes ma vsetko boli, krize, hlava, klby... Aj teplotu mam zvysenu, tak ked si predstavim, ze do tohto lazarskeho tela sa ma zavrtat nejake babo, uz teraz som skepticka 😞
@senselinka ja som 28.12. 12dpo...pred silvestrom chcem urcite testnut aby som vedela...ale neviem ...
@esminka85 tak ja tiez chcem vediet, ci na Silvestra zapijam zial 😁
zienky tak nam to do vianoc teda nevyslo :/ vo february ma caka operacia myomu a potom umele oplodnenie ....dufam ze cas bude letiet nech to uz mam za sebou a vsetko sa podari...
vam snazilkam aj tehulkam zelam krasne sviatky a dakujem za konika ktory je pre mna velka podpora...
@esminka85
@senselinka baby ja budem v nedelu 12dpo asi to skusim ráno testnut tiež aby som vedela comi na silvestra piť.bodaj by to vyslo všetkým ked nie budeme muset založiť novú tému od januára 2016 do leta 2016..snad uz potom to dame dnes som len 5dpo ale citim sa jak vždy pred ms.prsa zatiaľ necitim v tomto čase uz zacinaju bolieť pomaly tesne pred ms uz bolia strašne..uz sa tesim na testovanie a zároveň veľmi bojim
@butterfly333 a ty vlastne ako?na Vianoce skusis testnut?ci nechceš?jak to môžeš vydržať...
@veronika1603 neviem mojatesty somsi naschvál nekupila aby ma to nelákalo,Uvidím možno skusim 24.12.Dnes som 11DPO. a 27DC.
@butterfly333 na Vianoce uz ti určite ukaze a keď vyjde tak das manzelovi najkrajší darček.drzim ti palce😊
@veronika1603 ano bolo by to krasne a super darček k jeho narodeninám.
@veronika1603
@butterfly333 tak ja neviem ...dnes 5dpo a boli ma podbrusko..na ms je skoro a nechcem aby prisla 😢
@esminka85 ani ja nechcem aby dosla a už chcem nech to už konečne vyjde.fuu no bude to ťažké ked ne..sa ozerem od smutku
@esminka85 A ake su to bolesti??
@butterfly333 take jemne ako pred ms..ale nie uplne stale...len chvilkami
@esminka85 ja mám take od včera tak neviem snad ms nepríde.A ked ano kašlem na to. 😒
@butterfly333 snad nie...ja moc neverim, ale nadej umiera posledna 😄
Dievcence poradte testovat ci netestovat :D v stredu idem na krv po IUI, zatial som 12dpo a zatial sa drzim a vydrzala som netestovat aj ked ma ruky palia :D neviem ze ci spravit aspon jeden testik pred tym ako tam pojdem alebo si rovno pockat na krv???
@butterfly333 @esminka85 @veronika1603 @senselinka a baby drzim vam vsetkym palceky, dufam ze to vsetky dame este v tomto roku!!! 😉 Aj ked ja mam slabe bolesti v podbrusku uz par dni ako pred MS ale teplota sa zatial drzi hore, tak neviem co sa deje
@sany944 dakujem si milá...ja by som tiež testovala ja dlho nevydržím nikdy i keď vždy si poviem že az ked bude ms meskat..je lespie počkať le zvedavoat je vždy silnejsia.vydrz teda ked si este netestla..drzim silno palce😚
@sany944 dakujem, si zlata 💖
Ja som po IUI testovala od 11 DPO, takze kludne cikaj 😉
@sany944 no moja dnes si asi 13DPO však ??tak skus spravit testíík určite bude pozit,ja nemám kupený test inak by som spravila ale sa mi ani nechce do mesta.

@zuzannaaa to áno to by bol ten najkrajšííí