Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@mima177
@july_pk
@veronika1603
@senselinka
@butterfly333
Baby tak stále som vydržala netestovať :D aj keď ruky ma pálili veľmi, ale som nakoniec asi odhodlaná počkať na telefonát výsledku krvi aj keď ráno to možno už nevydržím, fúú už nech to viem, lebo ma porazí z toho čakania. Idem sa asi poriadne pomodliť aby to vyšlo :D
@sany944 bola si na krv??prečo?nerobila si test?ja dnes 😒 no biely je.
@butterfly333 zajtra rano idem na krv, test som nerobila, neviem sa odvazit akosi, stale to predlzujem, bojim sa ze bude biely.....a ty este nezufaj mozno je len priskoro este!!! budem drzat palceky.
@sany944 dakujem moja a čo to znamená to IUI? či tak nejak si to mala napísane?
@butterfly333 inseminacia v CAR, nakolko 2 roky sa skoro nedari, uz sme museli vyskusat toto, tak sa modlim ze vysla na prvy krat aj ked uspesnost je len 15%
@sany944 ahaa tak to moooc držím palčeky aby sa vám to podarilo a všetko dopadlo dobre.
@sany944 nam vysla na 1x 😉
@july_pk ja som nevydrzala az teraz ked som prisla z krvi a test je uplne biely, do kelu, ale podla sona mi doktor povedal ze mam vysoku sliznicu maternice, ze podla neho tehotna mozem byt a asi aj som ale pockame na krv, len preco mi test vysiel uplne biely, asi sa to nepodarilo nakoniec, idem piect kolace nech na to nemyslim lebo ma porazi asi z toho cakania....
@senselinka super, tak niekomu vyjde hned na prvy krat ale takych pripadov je asi malo, ste mali fakt stastie 🙂 ja som dnes robila test a je biely :( uz len pockat na tu krv este par hodin
@sany944 to ma mrzi... Pockaj na krv, este nie je nic stratene 😉
@senselinka no ved stale dufam, si hovorim ze je to test z ciny tak to preto :D nejaky vadny isto bol :D
@senselinka
@july_pk
@petkazh
@butterfly333
Baby je to tam, vyslo nam to na prvy krat, placem uz 15 minut od radosti, nemozem tomu verit, dnes uz nie som schodpa nic robit, len sa tesit :D dakujem za podporu
@sany944 uzasne, gratulujem z celeho srdiecka, tfuj tfuj, nech je vsetko ok 💞
Kolko si mala hcg?
@senselinka dakujem moc, 219 som mala na 14 den po, dufam ze je to ok, o dva tyzdne idem zas na sono
@sany944 je to super, ja som mala 247 a uz ma dnes rok a pol 😉
A aky test si si robila? Ked nic neukazal, to je divne...
@sany944 bože moja som velmi štastná a teším sa s tebou opatruj sa davaj na seba pozor.
@sany944 moja aj maš nejake priznaky ako sa cítiš? Dnes si ktory den 14 po
..dakujem za srdiecko 🙂
@senselinka no to je test z ebay, kupovala som ho tu od jednej kocky, divne ze nic neukazal, idem dnes do lekarne kupit nejaky umelohmotny a zabalim ho zajtra manzelovi pod stromcek, na nom uz snad budu // ciarky :D
@butterfly333 dnes je 14 den po, 28 den cyklu a priznaky nemam nejake extra, bolesti v podbrusku jedine uz asi 5 den, furt mam pocit akoby mala mrcha prist a prsia ma bolia trosku, ale to aj pred mrchou som mavala, len tie bolesti podbruska mi boli podivne, lebo to nemavam pred MS, ale pripisovala som to tabletkam utrogestan ktore si uz druhy týždeň vkladám. A keď mi dnes vyšiel negatívny test už som ani nedúfala... Držím pršteky aj tebe a posielam tehu bacilky 🙂

@july_pk ja sa tiez snazim to brat este s rezervou ale dufam ze vsetko bude v poriadku 🙂 moj prv yuzv je zatial v nedohladne tak dufam ze sa aj ja dockam 😀