icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

senselinka
27. dec 2015

Ja uz ani testovat nemusim, ked som revala na Stedry den, moj muz nechapal,ze ako to uz mozem vediet... Reku normalne, poznam svoje telo... Len nechapem tu dlzku cyklu, ze 23DC???? 😢😢😢
@butterfly333 vidis, som ti slubila, ze neostanes sama 😮

blanch12
27. dec 2015

@veronika1603 ...tak ja som rano /solidarne s tebou testla...viem, ze je skoro, ale som chcela...jasne, ze som nevydrzala...a belobaaaaa...co ty?..ukaz uz tie dve //

butterfly333
27. dec 2015

@senselinka ale to hádam nieeeee ☹ ☹ ☹ ☹ myslela som že sa to podarilo ale čo ten krátky cyklus?? máš už ms??

senselinka
27. dec 2015

@butterfly333 nie, ale rozbieha sa, ale aj keby, teplotu neoklames... A ja som to aj tak citila par dni dozadu, na Stedry vecer som sa dorevala ako mala,lebo som uz podla bolesti vedela, aky bude vysledok.

senselinka
27. dec 2015

@butterfly333 a tu dlzku cyklu uz vobec nechapem...

butterfly333
27. dec 2015

@senselinka no jamám BT aj v den ms 37,1 tak ja sa podla teploty nemožem spoliehat.

senselinka
27. dec 2015

@butterfly333 hej, ja zas opacne, klesne a druhy den MS

kakatulik
27. dec 2015

@senselinka ahoj,vies comu nerozumiem v tom tvojom grafe? Tie dva tmavozelene pruzky obden. Co to znamna? Ovulaciu?

veronika1603
27. dec 2015

@blanch12 zlato ja takisto.beloba.smola.cakam ms a ideme ďalej.caka nas nový rok snáď bude úspešný 😃

senselinka
27. dec 2015

@kakatulik hej, ale jednu mi vyznacil graf podla teploty (tu skor) a druhu ja podla testov

mima177
27. dec 2015

Kto bude testovat so mnou na Silvestra? ;)

esminka85
27. dec 2015

@mima177 ja...i ked mozno uz 30....kedze do silvestra nevydrzim...dnes som 11 dpo 😄

melissandra
27. dec 2015

Ahojte kocky s manzelom sa snazime od jula, prvy mesiac vonku 40 stupnov a my ako zajaciky... Sklamany nic z toho... Potom som skusala jeden mesiac ovu testy vysiel pozitivny, tak sme sa hned snazili... Tiez prislo sklamanie, potom ja nova praca stres venovali sme sa sebe a snazeniu pomenej, rozhodli sme sa nesnazit a nechali vsetko na nahodu. Na stedry den mala prist mrcha zatial nic... Tak dufam ze uz nedojde, drzte prsteky pls

melissandra
27. dec 2015

@mima177 ak nedojde mrcha ja urcite

zuzannaaa
27. dec 2015

@melissandra uz mozes testovat

july_pk
27. dec 2015

@melissandra ja by som nevydrzala a testovala... Uz to bude urcite vidiet ak si tehulka. Drzim palce 😉

elenkataki1
27. dec 2015

ahojte baby..chcem sa spýtať vy si robíte ovulačné testy?-je to na princípe tehotenských testov? či niečo zložitejšie?..ja chodím do car Iscare, a tam mi vždy testujú ovuláciu a folikulometriu a povedia mi aj detailnejšie že sliznica apod...spýtam sa na to najbližšie aj doktorky, ale tu môžem mať odpoveď skôr, hneď by som ho napríklad zajtra aj vyskúšala..ďakujem

melissandra
28. dec 2015

@july_pk ja viem ze by to uz ukazalo ale jeden cas od jula som uzivala inofolic a natiahlo mi to cyklus dostavala som svoje dni aj na 32-34 den dokonca raz som bola chora a dostala som na 36 tak preto nepredbieham, nechcem sa sklamat.
Aj ked este jedna vec sa mi stala Asi tak 5 dni po milovani ze som rano vstala z postele a znicoho nic som dostala hrozne krce do brucha, asi 15 min to trvalo no myslela som ze nerozchodim znicoho nic prestalo. Snad sa uhniezdovalo.
@zuzannaaa

melissandra
28. dec 2015

@elenkataki1 ahoj ja som si robila len 1 mesiac, ak mas 28 dnovy cyklus zacni testovat od 10 dna-10dc ( pocita sa od prveho dna menstruacie- prvy den cyklu- 1dc) malo by sa testovat kazdy den v rovnakom case, mne sa nedalo chidila som aj na poobedne tak cas si z foto nevsimaj. Testuj okolo 15-17, myslim ze sa hodinu- dve predtym nepije voda. pozitivny je ak testovacia ciarka je silnejsia ako kontrolna pekne to vidno na mojom 19 dc... A po pozitivnom teste by si mala mat styk.

kakatulik
28. dec 2015

@melissandra ahoj.
A ten Inofolic si potom vysadila,alebo brala dalej...ka ho beriem Terz prvy cyklu. Mam relativne pravidelny,preto sa bojim,ze mi ho rozhadze.

melissandra
28. dec 2015

@kakatulik vysadila som a brala inofolic

melissandra
28. dec 2015

@kakatulik
Pomylila som sa femibion

kakatulik
28. dec 2015

@melissandra ok,dakujem. A kolko cyklov sl brala ten inofolic?

melissandra
28. dec 2015

@kakatulik asi dva cykli potom som sa docitala ze sa neodporuca zenam co maju pravidelny cyklus ze vraj potom natiahne volala som doktorke A ta my povedala ze to vraj nevadi dolezite je ze mi upravy ovulaciu... Ze ak som ju nemala tak ju budem mat ... Ale tazko povedat su zeny co po inofolicu mali aj z 29 na 35 takze je to na tebe.

abusa
28. dec 2015

Ahohte dievcence 🙂 druhy tyzden mi meska ms aj napriek tolkym liekom a testy negativne tak zajtra idem k lekarovy a ked potvrdi co urcite potvrdi ze som neni tehotna tak sme sa rozhodli ist na iui lebo tak ci tak davam na lieky vyse sto eur takze takto to bude asi najlepsie 🙂 dufam ze to vyjde zajtra sa rovno pojdem objednat na konzultaciu 🙂

mima177
28. dec 2015

Dievcata, ak zistim, ze to nevyslo ani tento mesiac, tak musim zacat hladat sposoby...Citala som, ze mnohym pomohol Infolic. To mozem uzivat aj bez lekarskeho predpisu? Zacinam byt zufala. Druhy mesiac mi ovu testy nezachutili ovulaciu. Mozno su len chybne...ale zacinam uz aj pochybovat.

kakatulik
28. dec 2015

@mima177 inofolic je doplnok vyzivy,cize ano.

mima177
28. dec 2015

@kakatulik Aha, ospravedlnujem sa. Skor, ako som si o nom nieco precitala, tak som pisala sem. Ale zlozenim sa to podoba Femibionu a Femibion uzivam...

melissandra
28. dec 2015

@abusa potom daj vediet som zvedaca, dufam ze si tehu. Castokrat som tu citala ze boli baby kde test biely ale z krvi vyslo ze su tehu

kakatulik
28. dec 2015

@mima177 za co sa ospravedlnujes? 😉 ...Femibion ma asi este aj nieco plus.Zlozenie som necitala.
Vraj ten Infolic upravueje cyklus tym,ze dopomaha dozrievaniu vajicok,ale -Vraj existuju aj vedecke studie ze pomaha....ved skus. 🙂