Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Dobre ranko dievcence...už vas tu cakam 😉
@majka_ka89 tak sa spustila 🙂 myslis ze mozem toto povazovat za 2-3 DC, kedze vcera som uz silnejsie spinila?
Dobre raaaaano 😉
@tinka881
@ninna86
@mojebabatko19 @puffu @lucia1002 @poisonblu @mia005 @janikm @mimuska2109
Dobre ranko baby. Tak dnes som sa riadne potrapila, aby som to odfotila, testy som robila rano o 5, ale zaspala som a reraz tam uz toho vela vidiet nebolo. Asi budem testovat az v piatok a ak nic, tak nic, mozno to bol vcera iba plany poplach 😀
Ale musim povedat, ze na mamateste je pekne vidiet slabunli ciarku a aj na jednom z tych modrych len mam tmu, svetlo zaznut mi nepomhlo a vonku prsi, takze odfotit, nic moc. Dnes 9DPO a 21DC.
@fergiea ale ale čo to pozeram, pokušenie ťa dostalo 🙂 No zatiaľ nič nevidno na testiku ale ak tam vidiš ducha, tak budeme už len čakať nech tmavne 🙂 Krpček si tam robi pohodlie a tebe neplechu 🙂 Držim prsty, nech je to tam 🙂 ale na tom mamateste tušim niečo vidím 🙂 skus dať foto vo farebnom prevedení 🙂
@espoleta ahoj, boze moj zabudla som oznacit aj teba. Ked sa mi nabije mobil, skusim odfotit este raz ale je to bieda. Ale normalne vidim 🙂 pokusenie ma dostalo vcera ked som si zo srandy spravila test a tam dusik slaby. No ved uvidime ako sa to vyvinie este je skoro a ja uz blaznim.
Ahojte,
tak ja mam dneska menzes dostať a test zatial negativny...ale už nech dostanem menzes, nech sa môžeme snažiť další mesiac 🙂
@mojebabatko19 1 DC sa pocita od prveho dna krvacania a ak zacne zena krvacat poobede/vecer, tak sa pocita az druhy den... Tak mi to vysvetlovala gynekologicka v CAR (mam za sebou 4 potraty a jedho uspesne IUI) 😉
@sany944 Je to otrasne. Volakedy zeny otehotneli len okolo nich chlapske trenky preleteli a dnes sa tu trapime preto ze chceme ale nemozme. To je strasne. A ty chodis do iscare? kam chodis k lekarom?
@motorolka Ahoj, no vidis to mi nenapadlo, idem skusit pogooglit. Femibion1? a To sa moze ked je to urcene pre tehu?
@senselinka aha, cize ak som vcera pri spineni mala aj take male kusocky (asi sliznice), tak az dnes je realny 1dc ked az v noci zacala aj krv?
@fergiea mozno sa ukaze az ked bude meskat MS...ale dufam ze uz skor! Uz som na teba myslela ze ako budes chodit k doktorovi s bruskom s tehotenskou knizkou, hihi 🙂
@mojebabatko19 ano 🙂
@senselinka vdaka, hned som mudrejsia 🙂

@poisonblu dakujem 🙂 ja som tiez povodne chcela az v sobotu. Ja uz mam take mindraky 5 dni, ze co to zas je, to brucho boli vkuse, vobec neprestava, ale len nech boli ak je tam krpcek.... drzim palce aj tebe, ked budes testovat 🙂