Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@fergiea nadherne testy na tak skory cas po ovu a tak neskory cas dna 🙂 az ma tak zahrialo pri srdci ked si napisala ze sa bubak zavrtava 🙂 potom nam povinne poposielas tehu bacilky 🙂
Kto je lauritka??
@mojebabatko19 ale este sa velmi netesme, aby neprislo sklamanie. Velmi mo drzte palce, rano sa hned hlasim. A ak nam to vyslo, co mam pocit, ze ano, jasne ze to na vas vsetly prenesiem! 💜
@mojebabatko19 dakujem, dufam ze sa vyliecim coskoro. je mi popravde vselijak, a hlavne mi jest nechuti co sa mi tak tazko dycha.
s vinkom to moc neprezen aby si si ju fakt neprivolala aj ked by prist nechcela 🙂
@majka_ka89 mne vela nechuti, takze mam tak deci a aj s colou 😀
..ja uz idem spat a chodte aj vy 😀 :-P rano sa tu cakame
..Dobruuuu
caute babulky tak sa k vam pridávam ak mozem, citid tu z vas pozituvnu energiu ktoru nam treba...drzim nam vsetkym palceky 🙂

@fergiea tak zevraj tie testiky od lauritky su velmi citlive, videla som uz par bab co davalo tiez takto skoro a tiez sa im tam uz nieco crtalo a po par dnoch uz boli pekne dve // 🙂 aj som tusim videla nejake porovnanie, na pro matris testoch bola slabucka palicka a napr. na pepinach takmer nic 🙂