Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@meggie07sme obe v stadiu cakania 🙂 mojko aj minuly cyklus to vyzeralo nadejne a nevyslo to.. aj tento mesiac mam dufik do stredy tak az potom sa uvidi ci sa zadarilo a ci nie.
@tinka881 verim moja ze bude vsetko ok.. daj mi prosim Ta potom vediet ako si dopadla.. hlavne nestresuj dopredu ,, myslim na Teba.. kedy tam presne ides?
@mojebabatko19 juj, no tak to neviem, ale ja si znacim napr aj to kedy zacinam spinit. Tak to mi je luto ze sa takto rozbieha :(
Ahojte dievcata, pripajam sa k vam. Aj my sa znazime, uz viac ako rok. Hadam sa nam to do Vianoc podari 🙂
Som po predcasnom odtoku plodovej vody...
@majka_ka89 nemusi ti to byt luto, mne teda vobec nie je lebo som to cakala 🙂 a som rada ze nie je problem nejaky 🙂 ty stale nic? ty uz nedostanes dufam! 🙂
@mojebabatko19 jeeej dakujem. Ja som odfotila ten mamatest znova na nom vidno ruzovu ciarku len sa to blbo foti :-/ ale uz dost nejdem plasit a budem cakat 🙂
@mojebabatko19 ja stale nic, a prepada ma zufalstvo. Som nevydrzala a testla sa dnes rano. Test biely ako stena.je sice 25mIU ale tak neviem ci by nieco ukazal takto, alebo pockam az do buduceho tyzdna, pripadne mam nejaku poruchu. Neviem zacinambyt z toho taka nesvoja. Pricom ani svoju kavu som rano nedopila, tazila mi zaludok. Tak ma este pol salky caka na stole. Fakt neviem, aj ked moja mama je priklad toho ze x testov jej este aj na konci 2 mesiaca ukazovalo negativne, ale na to sa moc nechcem spoliehat.
@majka_ka89 no ved to ze niekedy clovek testom nemoze verit. Ako je to s lekarom? Mas tam nejakeho? Ze by ti zobral krv, z tej by mal zistit
@mojebabatko19 praveze nemam este ziadneho :( tak mi nezostava nic len cakat a oni by mi tu krv este ani nevzali, tu to maju trocha na hlavu vsetko 🙂
@fergiea mas aspon krasnych dusikov, mne tu tie 25mIU testy neukazuju este nic, alebo som velmi slepa, a to mi uz meska 3 den :( pricom aninnaznak ze by mala dojst, len sem-tam pichava bolest v podbrusku a citlivejsie prsia.
@majka_ka89 takze vidite? Supeeeer. No dusikov ano, len moje prianie je, aby silneli a aby ms uz neprisla ☹ toho sa obavam. Jaj a nevies tie citlivejsie zohnat co?

@juliett99 ahoooj, u mna nic nove.. v procese cakania.. 😀 19DC uz sa nam konecne vycasuje.. hadam cez vikend uz aj nove tujky budem moct zasadit a nevyplavi mi ich 😀 😀 moc sa tesim z tvojho grafu, vyzera to nadejne.. 😉 😵