icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

meggie07
autor
19. aug 2015

@juliett99 ahoooj, u mna nic nove.. v procese cakania.. 😀 19DC uz sa nam konecne vycasuje.. hadam cez vikend uz aj nove tujky budem moct zasadit a nevyplavi mi ich 😀 😀 moc sa tesim z tvojho grafu, vyzera to nadejne.. 😉 😵

tinka881
19. aug 2015

@juliett99 ja po starom, stale nic ☹ poobede idem k dr, tak sa trosku aj bojim, ci je vsetko ok, lebo už to bude 7 týždnov...a malo byt 4-6 t. Sa mi dokaslal cely cyklus...

juliett99
19. aug 2015

@meggie07sme obe v stadiu cakania 🙂 mojko aj minuly cyklus to vyzeralo nadejne a nevyslo to.. aj tento mesiac mam dufik do stredy tak az potom sa uvidi ci sa zadarilo a ci nie.
@tinka881 verim moja ze bude vsetko ok.. daj mi prosim Ta potom vediet ako si dopadla.. hlavne nestresuj dopredu ,, myslim na Teba.. kedy tam presne ides?

majka_ka89
19. aug 2015

@mojebabatko19 juj, no tak to neviem, ale ja si znacim napr aj to kedy zacinam spinit. Tak to mi je luto ze sa takto rozbieha :(

fergiea
19. aug 2015

@espoleta robila som vcera o 5 poobede a tieto su z dnesku, len ja som ich robila uz o 5 rano a zaspala som a neskor som ich odfotila a hodila sem cize troski zoslabli a po tme sa mi aj tazko fotilo 😀ale na mamateste bolo vidiet ruzovu palicku

puffu
19. aug 2015

@fergiea uvidis za par dni ako budes pokracovat..🙂

kava01
19. aug 2015

Ahojte dievcata, pripajam sa k vam. Aj my sa znazime, uz viac ako rok. Hadam sa nam to do Vianoc podari 🙂
Som po predcasnom odtoku plodovej vody...

mojebabatko19
19. aug 2015

@majka_ka89 nemusi ti to byt luto, mne teda vobec nie je lebo som to cakala 🙂 a som rada ze nie je problem nejaky 🙂 ty stale nic? ty uz nedostanes dufam! 🙂

fergiea
19. aug 2015

@ninna86 hodim este raz mam odfotene na dennom svetle 🙂

fergiea
19. aug 2015

@mojebabatko19 jeeej dakujem. Ja som odfotila ten mamatest znova na nom vidno ruzovu ciarku len sa to blbo foti :-/ ale uz dost nejdem plasit a budem cakat 🙂

fergiea
19. aug 2015

@tinka881 mojko ms ma dojst az o tyzden v stredu........hanbim sa ako pes ze uz stresujem

tinka881
19. aug 2015

@juliett99 robim do druhej, ale ešte pojdem domov hodit sprchu, tak snad o 15:30 už budem tam, asi aj skor.

tinka881
19. aug 2015

@fergiea ahaa, tak to velmi skoro testujes. Ja som den ked mala dojst a vtedy bolo vidiet kolajnice. Musis ešte chvilku pockat

majka_ka89
19. aug 2015

@mojebabatko19 ja stale nic, a prepada ma zufalstvo. Som nevydrzala a testla sa dnes rano. Test biely ako stena.je sice 25mIU ale tak neviem ci by nieco ukazal takto, alebo pockam az do buduceho tyzdna, pripadne mam nejaku poruchu. Neviem zacinambyt z toho taka nesvoja. Pricom ani svoju kavu som rano nedopila, tazila mi zaludok. Tak ma este pol salky caka na stole. Fakt neviem, aj ked moja mama je priklad toho ze x testov jej este aj na konci 2 mesiaca ukazovalo negativne, ale na to sa moc nechcem spoliehat.

juliett99
19. aug 2015

@tinka881 oki budem na Teba mysliet a drzat palceky 🙂 potom cakam imelo

tinka881
19. aug 2015

@juliett99 jasneeee 🙂

mojebabatko19
19. aug 2015

@majka_ka89 no ved to ze niekedy clovek testom nemoze verit. Ako je to s lekarom? Mas tam nejakeho? Ze by ti zobral krv, z tej by mal zistit

juliett99
19. aug 2015

@kava01 Vitaj u nas a cit sa tu jak doma... do Vianoc verime vsetky ze sa nam podari vytuhuzene tehulkovanie 😀

majka_ka89
19. aug 2015

@mojebabatko19 praveze nemam este ziadneho :( tak mi nezostava nic len cakat a oni by mi tu krv este ani nevzali, tu to maju trocha na hlavu vsetko 🙂

kava01
19. aug 2015

@juliett99 Dakujem 🙂 neostava nic ine, ako verit i ked u mna sa sa strieda bolest s obavami...

fergiea
19. aug 2015

Baby tak 2.pokus na dennom svetle a aj upravene. Neviem naozja ci to uvidite, ale ja tam mam palicku do ruzova ktora sa neda poriadne odfotit az ma to vytaca 😀

majka_ka89
19. aug 2015

@fergiea mas aspon krasnych dusikov, mne tu tie 25mIU testy neukazuju este nic, alebo som velmi slepa, a to mi uz meska 3 den :( pricom aninnaznak ze by mala dojst, len sem-tam pichava bolest v podbrusku a citlivejsie prsia.

juliett99
19. aug 2015

@kava01 ty mas aj nejake ine problemy ako to co sa stalo?? v ktorom tt si bola ked ste prisli o babenko?, Ak ti teda nevadi ze sa pytam

kava01
19. aug 2015

@juliett99 Nie, nemam ziadne. Myslim, ze to je momentalne v hlave. Bola som v 6 mesiaci ☹

meggie07
autor
19. aug 2015

@kava01 ahoooj, vitaj medzi nami.. pevne verime, ze to vyjde 😉

fergiea
19. aug 2015

@majka_ka89 takze vidite? Supeeeer. No dusikov ano, len moje prianie je, aby silneli a aby ms uz neprisla ☹ toho sa obavam. Jaj a nevies tie citlivejsie zohnat co?

juliett99
19. aug 2015

@kava01 to ma mrzi ale tak z hlavicky rychlo vyzen skarede myslienky a sup sup sa venovat mangelikovi a tulkat sa aby sa cim skor podarilo babatenko..

meggie07
autor
19. aug 2015

@kava01 v 6.mesiaci?? ☹ chuda.. obdivujem Vas vsetky, ktore to zvladate a bojujete dalej.. pri Vas mi pride problem,ze sa nam nedari iba malicherny.. drzim palce, aby sa Vam cim skor podarilo.. 😉

kava01
19. aug 2015

@meggie07 Dakujem, ste mile 🙂 ani som nevedela, ze taketo nieco existuje, som sem len "zabludila" ale som rada, trosku sa porozpravat s niekym co podobne zazil a hlavne sa snazi o babo, verim aj ja i ked je to tazke a hlavne su v tom obavy...

kava01
19. aug 2015

@juliett99 Ako sa to da nemysliet na to??? Bol to najhorsi zazitok v mojom zivote. Nikdy by ma nenapadlo, ze sa mi nieco take stane. Tehotenstvo prebiehalo ukazkovo a zrazu, bolo vsetko prec