icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

lucia1002
19. aug 2015

@ninna86 ja som vedela, ze som niekoho zabudla oznacit v prispevku 😀 to som si aj ja povedala, ked som to zbadala.... 😲

ninna86
19. aug 2015

@lucia1002 nevadiiii, ved ja vas sledujem 😉

fergiea
19. aug 2015

@lucia1002 jaj tak :-/ no aspons a mozte este posnazit, aj ked to asi nepotrsi ci ako to beries? Aj tak budem drzat palce nech to dopadne dobre a nech sa podari aj ked je neskorsie ovu.... no aj ja by som chcela taku robotu 😀 to by bolo super, ale tak mozme byt vdacne, ze vobev robota je, aj ked som rada, ze tam koncim 🙂 Jej a tiez sa vola nellinka ? Aj moja yorksirka je nellynka 😀 nasa nellynka tiez ma rada rodinu a vserkych co k nan pridu musi vyoblizovat a nechat sa maznat 🙂

lucia1002
19. aug 2015

@mia005 tehu to nebude...skor ovu,...pridala som aj graf...uvidime najblizsie dni...ale brutal ma boli vajecnik pravy...celkom akoby mala dojst ovulacia! sa moje vajecniky nejak neskoro vspamatali tusim 😀
inac nad tym som aj ja rozmyslala, len tam nemam s kym chodit a samej by ma to nebavilo 😀

sugadec
19. aug 2015

babulky ja mam na vas taku otazocku, uz asi rok sa snazime o babetko...ked som bola na gynde Dr. my povedal ze vajičko je oplodnitelne len 6-12 hod.a ked to premeskáme musime sa posnazit dalši mesiac. ja som sa to nikde nedocitala...mate skusnosti, vedomosti?

motorolka
19. aug 2015

@sandra1989 ano,je tam vela kyselinky listovej a pripravy to telo na tehu a ked sa mi to podari,tak len budem pokracovat 😉

lucia1002
19. aug 2015

@fergiea vies co aj ked som vcelku rada tomu...je tu sanca ze sa moze este podarit tento mesiac...tak som tak pozitivne naladena! 😀 aj ked som bola v soku dnes, kedze som uz cakala mrchu...ale tak uvidime najblizsie dni ako sa to vyvinie...

hanik90
19. aug 2015

Ahojte. Tak ja som dnes nevydrzala a testovala som. A zase nic 😞

lucia1002
19. aug 2015

@fergiea zlatko, akurat som kukala tie tvoje testiky...volaco sa mi tam mari ❤️ kedy budes znova testovat? dufam ze budu silniet... 😉

fergiea
19. aug 2015

@lucia1002 jasne ze sa podari a velmi drzim palce ❤ to ti verim ze si bola v soku....ako ja vcera ked sa mi zjavil duch na teste 😀 a dakujem krasne budem testovat znova v piatok 🙂 na tom mamateste je ruzova ciarka na fotke velmi nevidno

lucia1002
19. aug 2015

@juliett99 fuuha, zaujimave tie tabletky...bohvieci to ma nejake pozitivne ucinky...

sundance
19. aug 2015

Dnes som mala dostat menzes a on nikde...rano som si robila mamatest citlivost 10 a vysiel negativny. Ale po navrate z roboty som nanho kukla a tam jasne dve ciarky. A ja som teraz stoho jelen...toto cakanie ma ubija ..

mima177
19. aug 2015

@hanik90 uz ti aj meska? Nie je ziadna nadej? Nezufaj,vyjde to urcite.Ja som 6 dni namiesto MS mala len obcasne spinenie,tak som mala svetielko nadeje a urobila si test.A v ten den popoludni prisli neznesitelne krce a trvaju uz druhy den.MS sa rozbehla...ale s manzelom som si isti,ze najblizsi mesiac uz ziadne krvacanie nebude,lebo uz sa to podari...aj vam to vyjde! Espoleta a Fergiea na nas poslu tehu virus 🙂)))))

mima177
19. aug 2015

@sundance S mamatestom mam zlu skusenost.Aj mne chvilu po odlezani ukazal dve ciarky a nic z toho nebolo.:( Ale skus inu znacku,mozno len predsa mas este len velmi nizke hcg a nezachytil to hned...to ti prajem,aby to radsej bolo tak 🙂

lucia1002
19. aug 2015

@fergiea tak som zvedava na piatok...jooj, bodaj by to silnelo...skus ale opat mamatest 😉 podla mna to vam vyslo...to bolenie podbruska, slabucke dusiky...no som zvedava...bodaj by! ❤ budem na teba intenzivne mysliet 😉

mima177
19. aug 2015

mia005 Aj ja som chodila na jumping..uuuzasny zazitok 🙂 len mam prestavku,lebo mi to znicilo koleno..pozor na klby pri tom ;)

fergiea
19. aug 2015

@lucia1002 ano budem testovat mamatestom urcite. Dakujem pekne 🙂

lucia1002
19. aug 2015

@fergiea a som zabudla, ze hej maju, ale pisu ze Nelinka...tak ona je taka, ze ked sa brutal tesi, tak sa pocura 😀 a to zatial robi len pri mne, pri sesternicinom ex a pri niekom z jej rodiny /teda jej rodicia, ona alebo jej sestry/..podarena je strasne... 😉

kava01
19. aug 2015

@juliett99 Prepac, ale nerozumiem

kava01
19. aug 2015

@mimuska2109 Tak to ma mrzi, tiez nepekny zazitok a v kolko tt si bola?

sandra1989
19. aug 2015

@motorolka fiha,ja som si myslela, ze na to je inofolic dobry,myslim tu kyselimu listovu. Daj potom vediet ci citis volajake zmeny...

fergiea
19. aug 2015

@lucia1002 hej to poznam takych psikov ze sa az pocikaju od stastia 🙂 moja Nelca zrovna nie, ale pisti a vydava taky zvlastny zvuk, ze sa az o nu bojim a to sa ona iba tesi 😀 moja Nellka ma 10 mesiacov iba ale chcela by som aby aj ona mala aspon raz steniatka, mozno keby sa harala o taky rok. Jedno steniatko chcem dat mamine, nrch maju po nasej Nellci, lebo ju maju strasne radi a najradsej by mi ju ukradli 😀

lucia1002
19. aug 2015

@fergiea veru, aj ja by som brala takeho psika...uvidim, mozno casom 😉 teraz sa bojim ze by sa o to nemal kto starat, ked robim tak ako robim...ked som v praci, tak moj vtedy moc neni doma, on je skor u mamy na dome, na zahrade a tak...takze by bol casto sam doma a to by nebolo dobre...a taky psik by ani babatku neublizil...napr.Nela je totalny poserko 😀

fergiea
20. aug 2015

@lucia1002 moja Nelca sa napriklad boji inych psov, ale ako strazny pes je super. Este niekto ani nestihne zazvonit a uz viem, se sa niekto motka okolo, Nelca steka a chrani si nas dom 😀 zvonka si musia mysliet, ze tu mame nejaku krvilacnu bestiu 😀 ja som sa tiez bala co a ako, lebo robim 10 hodinovky plus este cesta do Prievidze a z Prievidze cize odchadzam o 8 a pridem o 8, priatel robi na smeny do toho mame este dalsich psikov a vacsinou je zas u statkej na dome. Ale Nellka je zvyknuta, ze potom jej to zas vynahradim, ked som doma. A teraz som druhy mesiac doma tak je stastna prestastna 😀

lucia1002
20. aug 2015

@fergiea ty co nemozes spat? 😀 no oni byvaju na byte, takze ked zazvonis, tak tiez steka odusu 😀 ale veru zlaty to pes 😉

fergiea
20. aug 2015

@lucia1002 drahy siel na rannu, tak som sa prebrala, ako vzdy 🙂 no a celkovo sa mi dnes uplne zle spalo a teplota trosku klesla... :-/ raz som s nelcou spala u nasich. No to bol des ona zvyknuta na dedine kde je ticho q zrazu v panelaku kazdu chvilu bolo pocut vytah a ludi zvonka auta chudatko taka bola dezorientovana a stekala celu noc a mamina sa s nou este aj blaznila celu tu noc tak to sme sa vazne vtedy vsetci vyspali 😀

lucia1002
20. aug 2015

@fergiea to nevadi ze troskla klesla...pokial neklesla pod ciaru, tak je to v pohode...ona nemusi byt v jednej rovine alebo len stale stupat... 😉 no to musela byt paradna noc...susedia museli byt nadseny 😀

fergiea
20. aug 2015

@lucia1002 klesla asi o 0,1'C, mozno aj preto, ze som zle spala. A neodolala som a testla som zas, nieco tam je znova. Jej ako sa tesim, len nech v stredu nepride ms :-/ no neviem ci susedia, ale brat s ocom boli rano taki pokrceni a povedali, ze psa nechcu 😀 samozrejme zo srandy 🙂

lucia1002
20. aug 2015

@fergiea jooj to je nic taky pokles...necakaj, ze teplota ti bude stale len stupat...ona ti moze aj klesnut o cosi, na dalsi den ti zase stupne 😉 heej? a je to silnejsie? skus odfotit..som zvedava....juuuj, zeby? 😉

espoleta
20. aug 2015

@fergiea jasne hod sem fotku aj ja som zvedava 🙂