icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

fergiea
20. aug 2015

@nelinkam tak ono vzdy sa moze stat ze je to biochemicke tehu....budrm radsej skusat od lauritky testy a dakujem za rady 🙂

fergiea
20. aug 2015

@janikm dakujem pekne. Musim si trenovat trpezlivost, kvoli nasej fazulke budem pokojna 🙂 ak tam niekde v brusku je. Stale mi to dava najavo ze ano 🙂

espoleta
20. aug 2015

@motorolka dakujem za podporu ale ono ťažko človek dokaže myslieť pozitivne, na jednej strane si to nechcem pripušťať, no na druhej počitam aj s takou možnosťou aby som potom na kontrole neostala ako obarená. Tak či onak, keby to dopadlo zle budem smutná, len teraz sa na to aspoň psychicky pripravujem a potom sa nezložim, a kebyže to bude dobre o to viac sa budem tešiť 🙂

janikm
20. aug 2015

@fergiea presne tak, hlavne klud a oddychuj, ak tam niekde je tak je to to najlepsie co teraz mozes urobit 🙂

espoleta
21. aug 2015

@fergiea ahoj moja tak ako dneska? testovala si? je to silnejšie? hod sem foto som nedočkava 🙂

meggie07
autor
21. aug 2015

@fergiea bre rankooooo, ako to vyzera s tebou??? uz sme nedockave 😀 😀
@espoleta ahoj, uz je to lepsie? dufam,ze mas pozitivne spravy aj ty..
@juliett99 draha, nejako som ta uz dobehla.. ms 27.8. 😀 😀

emuska08
21. aug 2015

Ahojte dievčatá. Pridávam sa aj ja 🙂 V nedeľu má byť MS tak som zvedavá či príde, nakoľko sa mi pred 3 dňami objavil duch na teste.... No odvtedy sa už neukázal na ďalších... Ale tak snáď 😉

espoleta
21. aug 2015

@meggie07 ahoj tak neviem ešte zo mňa nič nevytieklo takže neviem či je to lepšie alebo nie. Ako popravde ten vytok je v takom istom množstve čiže raz za deň, len je zafarbeny do hneda. Dam vedieť, či sa to lepší alebo nie. Možno či som sa nepreťažila, lebo včera rano som mala najprv normalny biely a potom som povysavala a začala som špiniť. Uvidíme, každopadne sa šetrím, papam tabletky jak lentilky takže už to necham len na tom malom bobačkovi v brušku ako zabojuje 🙂

juliett99
21. aug 2015

Dobre raneckooooooo🙂

@meggie07 mojko neviem ci Ta aj nepredbehnem teplota uz klesa 😠 ..36,83 ale tak co uz skusime dalsi cyklus ☹

juliett99
21. aug 2015

😠

meggie07
autor
21. aug 2015

@juliett99 nevesaj hlavu.. nic neni stratene.. 😉 ja mavala teplotu este na 2dc vysoku,az potom zacala klesat.. preto som aj prestala merat.. uz sa neda podla nicoho riadit 😀 😀

petkazh
21. aug 2015

snazilky kazdy den vas citam a prezivam vsetko s vami 🙂 je tu pozitivna energia 🙂 my sa snazime 5 mesiac a dnes som 16 dc....drzim silno palce vsetkym snazilkam 🙂

juliett99
21. aug 2015

@meggie07 dakujem mojko ale nie som zatial smutna... snazim sa to brat tak ako to ide.. uvidíme buduci tyzden 😵

meggie07
autor
21. aug 2015

@petkazh ahoj... dakujeme a tiez drzime palce

lucia1002
21. aug 2015

@fergiea no co, dnes ako? testla si? moje kanaliky to urcite nie su, to ostatne sa uvidi casom 😉 ja verim, ze je to tehuuuu 😉

lucia1002
21. aug 2015

@juliett99 toto sa mi nepaaaaci 😠

juliett99
21. aug 2015

@lucia1002 Lucka ani mne a uz aj hlava ma pobolieva a vstavala som asi hore ritou ☹

lucia1002
21. aug 2015

@juliett99 jaaaj, toto je napotvoru!!! snad to je len blby den! 😉
mna hneva teplotka, este nejak nevyskocila... 😒 ale budem si musiet kupit iny teplomer...z toho co mam som uz na prasky 😒 je to klasicky digitalny, meria len na 1desatinne miesto a navyse sa tak blbo zapina, ze rano ho ledva stlacim, ked sa zobudim a este nemam silu poriadne... 😒 ak pride mrcha, tak kupujem ten co meria na dve desatinne...

juliett99
21. aug 2015

@lucia1002 micka ale stupa to je hlavne .. ked budes mat 3 teploty vystupene graf ti oznaci ovulku..
ja viem tiez dufam ze je to len pocasim a ze to rychlo prejde.
no veru mala by si kupit taky na dve desatinne miesta 🙂

lucia1002
21. aug 2015

@juliett99 snad zajtra bude zase vyssia....skoda, ze som si vcera nemohla odmerat...mozno by bola nizsia a bola by som kludnejsia 🙂 vies je to vystup len o 0,1 tak preto som z toho taka nesvoja...no ak pride mrcha, tak si isto kupim druhy, lebo na tento mam aj tak nervy 😀

juliett99
21. aug 2015

@lucia1002 to urcite ale tak aspon ze Ti chyba jeden x mearanie.. to bude asi rozumnenjsie.. budes hlavne kludnejsia. Skus nato mojko nemysliet.. Viem lahko sa to vravi ale tak musíme to skusit. Aby sme zbytocne nestresovali telo

lucia1002
21. aug 2015

@juliett99 ja viem....len ked ja som uz tak nestastna z tej mojej ovu...tak sa bojim ze neprebehne 😠 ale tak snad to bude v pohode...dnes ma caka perny den, takze uz nebudem mat kedy na to mysliet 😀

fergiea
21. aug 2015

@espoleta
@janikm
@meggie07
@lucia1002
@juliett99 dobre rano trochu som si pospala, lebo uz som z tohto vsekteho unavena, test, ten ani nepridam, nie je dovod, zrazu su to este slabsi duchovia, ktorych normalne lustim a nie este zachytit mobilom. Takze zletela som na zem, asi sa mozno vajko so spermiou stretlo ale tym to haslo ako vlastne asi vzdy 🙂 takze o 4 dni cakam MS vsetkym ostatnym vam drzim palce 🙂 inak dnes teplota zase trosku stupla. No ved uvidime. Ale inak som ok, sice som sa zacinala tesit, ale som realista 😀 espoleta a ty moja ako s tym spinenim uz to prestalo?

juliett99
21. aug 2015

@fergiea to ma mrzi mojko ale este nevesaj hlavu pokial mrcha nepride tak sa usmievaj nemusi byt nic stratene. 🙂

fergiea
21. aug 2015

@juliett99 to je pravda, ale mna uz takyto duchovia nepresvrdcia. Chcem silne palice. A mozno je skoro, 11DPO, no a brufho boli stale picha na jednom mieste, ividime ci prode MS, ale aspon do stredy netestujem. 🙂

janikm
21. aug 2015

@fergiea to ma mrzi 😖 no pokial neni mrcha tak este nie je nic stratene 🙂

lucia1002
21. aug 2015

@fergiea zlatko, tak to ma mrzi...ale nevesaj hlavu, este nic nie je stratene 😉 ale uz netestuj az do mrchy! bude to tak lepsie 😉 vycisti si hlavu a maj krasny den! urob si ho taky, nech nemyslis na tych blbych duchov a s drahym si uzite vikendik 😉

fergiea
21. aug 2015

@lucia1002 ano idem varit piect upratovat zajtra pridu nasi z dovolenky rano a v nedelu mame navstevu dalsiu rodinu chvalabohu ono mna to tak mata vzdy ked som sana soma chvalabohu drahy ma rannu a vikend volno 🙂 tak mam co robit ale dakujrm vam 🙂

espoleta
21. aug 2015

@fergiea ale použila si mamatest alebo iný? lebo to aj iná značka ukaže inú čiarku 🙂 Ja som tiež na mamateset mala ducha a na druhom ešte nebolo nič vidieť 🙂 a ja zatiaľ neviem či špinim, ešte dnes žiadny vytok som nemala ale neviem mam blbu predtuchu. Pred dvoma dňami mi bolo zle sadlo mi jedlo na žaludok a hnačkovala som, aj by som to pripisala tehotenstvu keby to každý v okoli nemal a preto sa bojim že to bola nejaka viroza, lebo deň po tom, čiže včera som špinila a neviem či to nezabilo dieťatko, lebo popravde už sa ani necitim jak tehotna. aj som za ten deň schudla pol kila, dajak som sa sfukla. Možno si len namyšľam ale to sa dozviem až o týždeň, aj ked ja ked mam blbu predtuchu tak to aj tak dopadne 😒

ninna86
21. aug 2015

@fergiea hlavu hore zlaticko, viem ze to vzdy po takejto situacii "prestane bavit", ale ved nic neni stratene..len bohuzial stale to cakanie 🙂 vsetko bude dobre 🙂