Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@motorolka dakujem za podporu ale ono ťažko človek dokaže myslieť pozitivne, na jednej strane si to nechcem pripušťať, no na druhej počitam aj s takou možnosťou aby som potom na kontrole neostala ako obarená. Tak či onak, keby to dopadlo zle budem smutná, len teraz sa na to aspoň psychicky pripravujem a potom sa nezložim, a kebyže to bude dobre o to viac sa budem tešiť 🙂
Ahojte dievčatá. Pridávam sa aj ja 🙂 V nedeľu má byť MS tak som zvedavá či príde, nakoľko sa mi pred 3 dňami objavil duch na teste.... No odvtedy sa už neukázal na ďalších... Ale tak snáď 😉
@meggie07 ahoj tak neviem ešte zo mňa nič nevytieklo takže neviem či je to lepšie alebo nie. Ako popravde ten vytok je v takom istom množstve čiže raz za deň, len je zafarbeny do hneda. Dam vedieť, či sa to lepší alebo nie. Možno či som sa nepreťažila, lebo včera rano som mala najprv normalny biely a potom som povysavala a začala som špiniť. Uvidíme, každopadne sa šetrím, papam tabletky jak lentilky takže už to necham len na tom malom bobačkovi v brušku ako zabojuje 🙂
snazilky kazdy den vas citam a prezivam vsetko s vami 🙂 je tu pozitivna energia 🙂 my sa snazime 5 mesiac a dnes som 16 dc....drzim silno palce vsetkym snazilkam 🙂
@juliett99 jaaaj, toto je napotvoru!!! snad to je len blby den! 😉
mna hneva teplotka, este nejak nevyskocila... 😒 ale budem si musiet kupit iny teplomer...z toho co mam som uz na prasky 😒 je to klasicky digitalny, meria len na 1desatinne miesto a navyse sa tak blbo zapina, ze rano ho ledva stlacim, ked sa zobudim a este nemam silu poriadne... 😒 ak pride mrcha, tak kupujem ten co meria na dve desatinne...
@espoleta
@janikm
@meggie07
@lucia1002
@juliett99 dobre rano trochu som si pospala, lebo uz som z tohto vsekteho unavena, test, ten ani nepridam, nie je dovod, zrazu su to este slabsi duchovia, ktorych normalne lustim a nie este zachytit mobilom. Takze zletela som na zem, asi sa mozno vajko so spermiou stretlo ale tym to haslo ako vlastne asi vzdy 🙂 takze o 4 dni cakam MS vsetkym ostatnym vam drzim palce 🙂 inak dnes teplota zase trosku stupla. No ved uvidime. Ale inak som ok, sice som sa zacinala tesit, ale som realista 😀 espoleta a ty moja ako s tym spinenim uz to prestalo?
@fergiea ale použila si mamatest alebo iný? lebo to aj iná značka ukaže inú čiarku 🙂 Ja som tiež na mamateset mala ducha a na druhom ešte nebolo nič vidieť 🙂 a ja zatiaľ neviem či špinim, ešte dnes žiadny vytok som nemala ale neviem mam blbu predtuchu. Pred dvoma dňami mi bolo zle sadlo mi jedlo na žaludok a hnačkovala som, aj by som to pripisala tehotenstvu keby to každý v okoli nemal a preto sa bojim že to bola nejaka viroza, lebo deň po tom, čiže včera som špinila a neviem či to nezabilo dieťatko, lebo popravde už sa ani necitim jak tehotna. aj som za ten deň schudla pol kila, dajak som sa sfukla. Možno si len namyšľam ale to sa dozviem až o týždeň, aj ked ja ked mam blbu predtuchu tak to aj tak dopadne 😒

@nelinkam tak ono vzdy sa moze stat ze je to biochemicke tehu....budrm radsej skusat od lauritky testy a dakujem za rady 🙂