Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@espoleta moja ja pevne verim ze vsetko je v poriadku a budes sa o to viac tesit. Ale rozumiem ti,ze tak rozmyslas ☹ no co narobime. Robila som mamatest, na nom je slabulinky duch ale nie taky ako vcera rano, len ja som bola aj v noci 2cikat...a robila som aj ten od lauritky a tam to som vazne lustila. Nevadi, vydrzim do stredy a uvidime.
@fergiea no tak to ked si bola 2krát v noci na wc tak už to mohlo skresliť výsledok 🙂 ale ja si myslím že do stredy nevydržíš, maximálne do pondelka 😉 a určite bude silnejší, som si istá 🙂 no mne už nič iné neostáva iba veriť, čo pre to male môžem viac urobiť? 🙂 to je na ňom či chceš ostať v brušku alebo robiť surodenca tam hore 🙂
@lucia1002 ja uz mam popravde tych grilovaciek aj dost 😀 rano skoro chceme ist na hriby joj tak sa tesim. Potom pridu nasi z chorvatska no aj na nich sa velmi tesim. A jasne ze na nedelu tiez. Pride starka a teta s rodinou mi neskorsie gratulovat k narodkam. No kto by sa netesil? 😀
jupiii, konecne by mala dojst ovulka 🙂 uz len pockat nekonecnych par dni ci sa zadarilo
...mne dnes "očakávaná" mrcha došla...brucho a kríže bolia teda poriadne...tento mesiac sa jej az tak nečudujem- manžela mi poslali na sluzobku na týždeň v NAJNEVHODNEJSIOM termíne... 😖 este som neprisla na to ako ukecat jeho zamestnávateľa aby sa prisposobil mojmu cyklu😁😉☺
@majka_ka89 joj tazko veru povedat kde je problem.. Je na tebe ci budes cakat alebo si vecer uz das vinko?
@mojebabatko19 myslím, že 1dcl červeného vínka nič nepokazím, max povzbudím krvinky.
Je to ako naschvál všetko čo ti poviem, radšej by som už začinala nový cyklus ako takúto neistotu.
Tebe už aj mrcha pomaly končí, tak zbieraš sily na ďalšie aktivity 🙂
@mojebabatko19 inak prave som si utrela taky ruzovkasty vytok, takze si myslim ze vino len pomoze, lebo aj krize sa viac ozyvaju.
No dievcence pridavam sa kvam 🙂 ak mozem mm je prec 2 mes,na buduci tyzden pride a dohodli sme sa na dietatku snad to este dame i ked sme starsi ja 35 a mm 45 r mame dcerku ta ma 2,6r a chceme dalsie drte peste snad dovianoc to bude 🙂 ak boh da 🙂
Čaute baby, ja som vám už sem tam niečo napísala, ale aby som nebola anonymná a nevyzerala som ako obkukávačka 🙄 tak niečo o mne...
Mám doma krásne 14 mesačné dievčatko, ale cesta za ním bola viac ako tŕnistá. Mám za sebou štyri potraty v rôznych týždňoch, po druhom uvideli lekári v nemocnici do prepúšťacej správy, že treba spraviť vyšetrenie na trombofilné stavy, môj lekár to však odignoroval a myslím, že si tú správu ani neprečítal... veď u nás začínajú lekári niečo riešiť až po treťom potrate. Ja som ale mala šťastie, že mňa vlastne každý potrat niekam posunul a tak sa snažím na to doteraz pozerať a už zbytočne nežialim. Boli to moje detičky, vytúžené, milované, čakajú na mňa v nebíčku, ale každé mi dopomohlo k mojej dcérke, ktorú si môžem denne mojkať a lúbiť ju.
Nakoniec som sa dostala do tých správnych rúk, spravili mi vyšetrenia, zistili diagnózu a potom to už malo rýchly spád. Povedali mi, že s mojou diagnózou bude donosiť bábo veľmi ťažké, ale nie nereálne. Odporučili mi lekárku v CARe v BA, tá nám povedala, že spravíme všetko pre to, aby to dobre dopadlo, ale nič mi nezaručí a ak to tentoraz nevyjde, máme kontaktovať sociálnu sestru a dieťa si adoptovať.
A tak som si povedala, že keď iba raz, tak do toho vložíme VŠETKO!!! Zmenila som stravu, brala vitamíny, počas ovulky pila grepový džús (zlepšuje tvorbu ovu hlienu), potom jedla ananás (pomáha pri uhniezďovaní)... proste čo som vedela, som na seba aplikovala. A hlavne som sa snažila ostať v klude a zmenila som dokonca prácu... V CARe sme boli na IUI a po zákroku som šla do drogérie a kúpila môjmu budúcemu bábätku cumlík, vysvetlila som mu, že to bude jeho a a ni mi nenapadlo spochybniť, že tam nejaké bábätko bude 😵 A vyšlo to na prvý šup!!!!
Teraz má naša malá veľká slečna 14 mesiacov a my túžime po druhom bábätku, takže práve si užívam poslednú MS (som sa rozhodla 😀 ) a verím, že tentoraz žiadny neúspešný pokus nebude... že proste už vieme, čo a ako, ako sa správať k svojmu telu, ako papať, čo je nutné užívať, čo sú blbosti... a keďže zajtra odchádzame na dovolenku, verím, že sa z nej vrátime s drobcom v brušku 😅
Takže dievčatá, ak máte nejaké otázky, pochybnosti, potrebujete poradiť, poplakať, posťažovať sa... pokojne môžete, prešla som si všeličím. Ale jedno viem... IDE TO!!!!!!!!!!!!!!
@senselinka waaaaaau 🙂 tak drzim palce pri druhom 🙂
@senselinka krasne si to napisala ja som si tiez vytrpela svoje a tiez to nakoniec vyslo aj ked porod bol hrozny a vtedy som si povedala ze uz nikdy viac .. Teraz sa neskutocne tesim na dalsie babenko ak sa nam podari. Verim ze ked to islo raz tak to pojde este raz teda aspon raz. Vela stasticka Vam tu vsetkym prajem babulky aby ste cim skor pocitili ake uzasne je to byt tehulkou a tesit sa na to male stvorenie ktore po 9 mesiacoch uvidíme a pritulkami si ho.. 😵 😵 😵
Takze babulky moje hlavicky hore ideme natoooooooooooooooooooo... 😀 😀 😀
@senselinka to je krasne 🙂 drzim palce 🙂 velmi silno 💜 ked clovek chce, da sa vsetko 🙂
@majka_ka89 daj si veru to vinko, mne pomohlo, za par hodin sa to uz rozbehlo. No mam momentalne treti den, ale uz dost slaby, takze veru cakam kedy prestane 🙂 zacalasok dnes s tou sojou a plus onedlho budem pit grepovy dzusik na podporu hlienu 🙂
@senselinka ...velky obdiv...sme silne ženy a zvládneme všetko co nam osud nadeli. 👍 podobné fora su úžasné na nakopnutie sil do ďalšieho boja. 😘😘😘
@mojebabatko19 vieš čo je sranda, že sa mi objavil hnedý výtok hneď na to, a už aj ten je preč, aj bolest krížov prešla, všetko. Ja som už fakt asi zrela k psychiatrovi 🙂
A vínko si určite dám, uvidím čo to spraví.
@majka_ka89 fuha tak to je dobree toto 🙂 ale mozno telo nestihlo zasravit priznaky mrchy, tak ju chcelo spustit a potom si uvedomilo, ze vlastne je tehotne,tak to stoplo 🙂
@mojebabatko19 no uvidíme, lebo ja už si pripadám tak, že aj doktor by sa z toho zbláznil.
Úplne je to mimo všetko, som zvedavá, čo ma čaká cez víkend, či sa spustí, nespustí. Je to úplne na nervy.
Prečo nemôže byť každe tehotenstvo automaticky známe, len sa telo takto zahráva 🙂

@mojebabatko19 ahojky, tak ja dnes už podávam rezignáciu, ale aj psychickú :/
Test znova biely, ráno mi bolo nevolno, som raňajky jedla na dvakrát. Neviem či si so mňa robí moje telo dobrý deň alebo čo. Nadcha už odišla, len mi trocha z nosa tečie, prsia na odpadnutie, včera neustále pichanie v podbrušku a na večer neznesiteľná bolesť v krížoch.
Už mám červené víno v chladničke a bud sa spustí mrcha po pár dnoch alebo ja neviem.
Ale aby mi stále vychádzali neg testy, tak tehotná určite nie som.