icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

emuska08
21. aug 2015

@mimika123 My prideme do noveho, ak sa podari urobit babatko,siedmy 😀 😀 😀 kedze mame styroch psikov 😀 drzim palce nech vam to vyjde a este s takym bonusom ze to bude dcerka 😉

lucia1002
21. aug 2015

@fergiea ja som napr.este nikdy nebola zbierat hriby..pri mojom stasti by som nejake otravene nasla 😀 my sme praveze toto leto malo grilovali tak sa tesim..presne, kto by sa netesil ked mame pred sebou taky pekny vikend 😉

lucia1002
21. aug 2015

@kaatuuskaa tak toto vie "nasrat"...zakon schvalnosti..to by mali zamestnavatelia dat najprv sluzobku schvalit manzelke/partnerke 😀.snad na dalsi to iz vyjde 😉

mojebabatko19
21. aug 2015

@majka_ka89 to skusa nasu trpezlivost, lebo pri babatku budeme trpezlivosti potrebovat velmi vela 😉

majka_ka89
21. aug 2015

@mojebabatko19 to asi áno, aj keď ja mám trpezlivosť celkom dobrú, ale toto je už aj na mňa trocha moc. Teraz sa každú chvíľu sledujem, či príde, nepríde, alebo či sa znova objaví špinenie, je to zábava sledovať vlastné telo, ktoré si robí čo chce.
Inak ta fytosoja je aspoň chutná, či to je vo forme tabliet. No ak mi to nevyšlo tak ja skúsim aspoň ten grepový džús.

lucia1002
21. aug 2015

@senselinka drzim palce, nech to pre tentikrat.prebehne hladko a vratite sa uz styria 😉

luciskooo
21. aug 2015

Ahote dievcaa..rada by som sa k vam pridala... my sa s manzelom snazime uz dva roky o babatko a stale nic...dufam ze to teraz vyjde...uz mi z toho hrabe...uz som si aj povedala ze necham tomu volny priebeh ale neda sa mi..znova som sa vratila na tieto fora a citam vsetky mozne priznaky a snazim sa ichvsugerovat si :D :D fakt mi hrabe...ale teraz naozaj verim ze to vyslo.. drzim vsetkym prsty nech to vyjde a budeme cim skor drzat v naruci nase vytuzene deticky... :D

poisonblu
21. aug 2015

Ahojte, mne sa spustaju kramy, uz spinim, dostat mam zajtra, takze tento mesiac zase nic ☹ myslela som, ze to pojde lepsie...snazime sa sice iba 2.cyklus, ale predosle 2 tehu vysli hned, tak som myslela, ze to pojde tak lahko opat...no nic, tak v septembri ideme zase na to a uz to musi vyjst

motorolka
21. aug 2015

@espoleta Ja tomu verim,ze vsetko bude v poriadku, mas pravdu, vsetko bude tak ako ma byt..mysli pozitivne 😉

motorolka
21. aug 2015

@espoleta @puffu dievcata dnes som bola na kontrolu, myslela som si,ze idem na krv,ze ma sestricka odpichne a cakam do pondelka,no nakoniec ma vo dverach s usmevom ako mesiacik prijal moj dr, hned sme si poklabosili a kedze uz aj sestricka bola zvedava, tak som absolvovala sono, uz som hned cakala nejaku zlu spravu, ako stale, ale nakoniec som nedostala ani dobru no co je dolezitejsie, ani zlu spravu. Pocula som len oblubenu vetu "musime cakat",ze vidno pozostatky ovulky,co som velmi rada ale dal mi hned info,ze sa moje telo nepripravuje na ms, cize pekne pockam tyzden podla instrukcii a ked ms stale nikde,tak mam testovat 😉

puffu
21. aug 2015

@motorolka tak to je potom slubne..🙂 dufajme ze to tentokrat vyjde a pekne az do konca..🙂 ja cakam ms o 9-10dni tak uvidime co bude ale rada by som uz tentokrat vydrzala a netestovala skor..
tak dufam ze o tyzden budes mat ciarky na testiku.. hoci si myslim ze budes testovat skor ako o tyzden 😀

fergiea
21. aug 2015

Ahojte baby,tak u mna tak, ze som navecer dve hodiny spala, co ma zacalo boliet podbrusko, teraz uz mam krce, akoby mala dojst mrcha, a to este takto ovela skor? No mna picne, som veru zvedava, ako tento cyklus dopadne....

motorolka
21. aug 2015

@puffu Ako si ma mohla tak rychlo odhalit 😀 hihi...budem sa snazit vydrzat, tak uvidime, tentoraz mam z toho nejako lepsi pocit ako naposledy tak uvidime, ale samozrejme drzim palceky aj tebe, to by sme tehulkovali pekne spolocne

kaatuuskaa
21. aug 2015

@luciskooo ...ahoj a vitaj...😉 my sa síce snazime "len" cosi vyse roka...ale nebranili sme sa tomu ani skor...čiže sme na tom podobne. 😃 Ale najväčší gol bolo to...ze az teraz v maji som absolvovala laparku...a zistili ze som mala obidva vajcovody nepriechodne...tak snad uz čoskoro...do Vianoc15😉😃 drzim paluchy

kaatuuskaa
21. aug 2015

@lucia1002 ...no jasné 😃 to s tymi sluzobkami by mali uzákoniť 👍😅 aj mi do placu bolo aj mi bolo smiesno ...tak asi to tak malo byt.

mojebabatko19
21. aug 2015

@majka_ka89 su to tablety, take kapsule velke. Nemam take rada, ale tak poprehltam, zapijem a je to 🙂

lucia1002
21. aug 2015

@fergiea ty to mas nejake vselijake tento cyklus..ja si myslim ze to dopadne dobre 😉 vsetko tomu nasvedcuje 😉

lucia1002
21. aug 2015

@kaatuuskaa tak veru, asi to tak malo byt..teraz bude urcite na to vhodnejsi mesiac 😉

bia49
22. aug 2015

Baby pridavam sa ku vam, mam 23 a s manzelom sme si dnes povedali, ze uz nebudeme cakat, lebo ako sa vravi, nikdy nie je ten spravny cas. Ratame aj s tym ze sa na prvykrat nemusi podarit, takze od buduceho mesiaca zaciname snazilkovat. Myslite, ze mozem rovno vsadit na vypocty, alebo len tak kazde 2-3 dni cez cely cyklus? Ake boli v tomto vase kroky? Ked pojdeme podla plodnych dni, bojim sa ze stratim nadhlad a tu psychiku, ze vsak uvidime :D

espoleta
22. aug 2015

@motorolka tak to je super správa, teším sa že si dopadla tak sľubne 🙂 budem netrpezlivo čakať na testiky 🙂 tak ja špinim každým dňom menej ale popravde ja sama neviem čo si o tom myslieť, aj naposledy som špinila asi 4 dni a nakoniec to takto dopadlo, iba sa utešujem že vtedy som špinila taky čiernym vytokom a teraz to bolo iba take hnede ako narušena cievka a hned druhy deň to zoslabovalo. ale nechame sa prekvapiť, ja len dufam že milo 🙂

fergiea
22. aug 2015

@ninna86
@espoleta
@lucia1002
@janikm
@juliett99
@meggie07
@janikm dobre ranko sa praje 🙂 tak ja blazniva - o 4 sme vstavali, vratili sa nasi z chorvatska a isli cez nas. Ja ako prve zhrabla som posledny mamatest ( poslesny tehu test co som doma mala) a sup prvy ranny moc. Jasne, ze na teste ani naznak. Asi neviem uz ani testovat. Potom som isla spat a ked som teraz vstala, krce bolest brucha, nemam chut jest, vsetko ma boli, isla som na wecko a reku uz asi pridr mrcha. No a cuduj sa svete na toaletaku len hlienik, strasne vela, taky do bledozlta az bledoruzova a to je co? Aj som si hned odpovedala, ale neverim tomu, ked testy sa tvaria inak. Takze pekne cakam do buduceho tyzdna.

majka_ka89
22. aug 2015

@mojebabatko19 ahoj, taknja dnes 1.DC. Ani vino som som neepila, no ta bolest po 5 dnoch meskania je neskutocna. Takze pokracujeme so snazenim nadalej 🙂 Dufam, ze tentonmesiac uz bude pre nas obe uspesny 😝

sundance
22. aug 2015

ahojte baby, tak moj test po troch dnoch meškania, včera ráno robený, vidíte tam niečo? 🙂

ninna86
22. aug 2015

@sundance jasneeee, uplne zretelne 😉 supeeer

ninna86
22. aug 2015

@fergiea tak toto je pekny napinak 😀 som napnuta jak guma v trenkach 🙂

espoleta
22. aug 2015

@fergiea tak to je teda zvláštne, tak teraz ti už naozaj neostava nič iné iba čakať, a ked nepríde stredu mrška tak si kupiš nový testik 🙂

fergiea
22. aug 2015

@ninna86 nieco mi hovor 😀 citim sa akoby ma presiel parny valec ale mam dnes kopec roboty chvalabohu nebudem na to mysliet a aj zajtra 😀
@espoleta cvicim si trpezlivost haha 🙂

kaatuuskaa
22. aug 2015

@lucia1002...bude to ine v pondelok odchadzame na 10 dni na dovolenku a este 4 dni budeme oddychovat kym sa zas vrhneme do zamestnania...😃 takze sluzobka cez plod.tyzden nehrozi😉😃 dnes mam 2DC.

@sundance ...ahoj,áno vidime😃 super 👍😉

lucia1002
22. aug 2015

Babulky, tak ja dnes takto 😉

lucia1002
22. aug 2015

@fergiea ja tiez uz neviem co si mysliet...asi len treba fakt vydrzat a potom sa uvidi 😉