icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

lucia1002
22. aug 2015

@kaatuuskaa takze ti vychadzaju plodne cez dovcu? Nooo tak to by bolo super 😉

fergiea
22. aug 2015

@lucia1002 krasna teplota 🙂 mne dnes trosku klesla, ale neviem ci ju brat do uvahy, merala som o dve hodiny skor ako zvycajne :-/ inak sa nedalo. No a veru cakam, nemyslim na to radsej uz 🙂

motorolka
22. aug 2015

@espoleta neboj sa verim tomu akosi,ze budeme tehulkovat spolocne 😉 a ako sa citis?

motorolka
22. aug 2015

🙂 @sundance urcite ano, pekne vidno, gratulujem 🙂

kaatuuskaa
22. aug 2015

@lucia1002 ...4-13 DC travime v chorvatsku a este do 16 DC sme obaja doma...tak snáď 😃 ...nebudem mat tie blbe nocne a smeny...tie mi najviac energie beru.

lucia1002
22. aug 2015

@fergiea tak tu dnes neber do uvahy...to je uz velka odchylka...keby si merala tak ako zvycajne mozno by neklesla...resp.by bola asi vyssia 😉 no som zvedava aka bude zajtra teplota..dufam ze sa bude pekne drzat hore 😉

lucia1002
22. aug 2015

@kaatuuskaa tak snad bude akurat vtedy ovulka 😉 no to poznam s tou robotou..niekedy je to na nervy..

fergiea
22. aug 2015

@lucia1002 dobre tak tu teplotu zmazem, sice o vela neklesla, ale aj tak. Ja som tiez zvedava. Dnes som vazne myslela, ze pride ms a nic. Aj bolesti brucha presli. Len ma trosku pobolieva na tom jednom mieste nalavo, kde predpokladam sa zavrtala fazulka (dufam 😀) aky mas zatial vikend? Ja upratujem o100- 200 😀 fuj uz nevladzem, ale milujem, ked mam vsetko vyvonane od ciastiacich prostriedkov 😀 a konecne som si upratala aj svojich veeela vela kniziek...tak za vytesujem 🙂

senselinka
22. aug 2015

@fergiea kazdu hodinu stupa teplota o cca 0,1 st., takze keby si merala vo zvycajnom case, bola by taka, ako ma 😵 Nemusis zmazat, len si niekde poznac, ze si merala skor

fergiea
22. aug 2015

@senselinka cez FF mi aj vyznacilo prazdnu gulicku, ze som teda asi merala v iny cas. Ale este si to dam do poznamky 🙂 dakujem pekne 🙂 bt meriam len prvy mesiac...

cejarka
22. aug 2015

@senselinka Krasne, krasne, krasne! 🙂 Velmi ti fandim aby druhe mimco prislo bez zbytocnych tortur 🙂

espoleta
22. aug 2015

@motorolka tak ja tiež budem veriť 🙂 ale akosi mi prestava chutiť jedlo, zjem parky alebo halušky alebo hocijake normalne jedlo a citim ich cely deň na žaludku, najradšej by som jedla iba ovocie z toho mi nieje ťažko 🙂 tak dufam že to je dobre znamenie 🙂 juj tešim sa na tvoj vysledok o týždeň, budem ti veeľmi držať prsty nech to vyjde a nech sa o tyždeň čo ja budem mať kontrolu, tešíme spoločne 🙂

mojebabatko19
22. aug 2015

@majka_ka89 no ale aspon vies ze nemas ziadny zdravotny problem 🙂 takze sup sup mrcha prejde a potom ideme na to, dostat bubacikov do bruska 🙂

majka_ka89
22. aug 2015

@mojebabatko19 veru tak, dnes som si tu uz kupila vitaminy, nieco podobne ako femibion len tu je to v ich verzii a uvidime, tiez rozmyslam ze skusim ovu testy, lebo si nie som moc ista ci tento cyklus vobec prebehla a kedy, kedze to mam takto rozhadzane. Aspon abt som sa uistila, ci ovu prebieha vtedy ked si to ja myslim

motorolka
22. aug 2015

@espoleta urcite ano, myslim velmi pozitivne, to sa mi nestavalo naposledy, cize citim, ze sa to podarilo a samozrejme som si ista, ze aj u teba bude vsetko v poriadku a babo si pekne bude uzivat v tvojom brusku, URCITE 🙂

puffu
22. aug 2015

@motorolka tak to by bolo super..🙂 ale ja si myslim ze pojdem este do dalsieho mesiaca... 😀 neviem ani preco ale nejako to tak citim ze tento mesiac ms dojde.. ale tak uvidime o tyzden..🙂 inak ak by to nevyslo tak sa aj celkom tesim na snazenie v septembri kedze babka co sa o ju starame ide na dovolenku s mamou, tomas ide na tyzden na sr aby mohol nieco spravit na dome a dufam ze bude ovulka spolupracovat a dojde po jeho prichode a este budeme mat tyzden volno osamote takze sa tesim ze sa oddychneme a vypneme..🙂 mali tu dojst aj svokrovci ale nakoniec asi nedojdu..

motorolka
22. aug 2015

@puffu tak z toho bude velmi pekny tyzden na "pracu" 😉 to by uz aj pomaly zacinalo vychadzat na jun, ked sa nemylim, ze to je ten mesiac kedy sa ti najviac pacilo porodit drobceka 😉

puffu
22. aug 2015

@motorolka muz si mysli ze koniec maja, zaciatkom juna a ja mam uz velmi dlho tusaka ze koniec juna, zaciatkom jula.. takze uvidime.. muz ma iba september na uspech a ja este 2 mesiace k mojmu tusaku tak uvidime ci bude mat jeden alebo ani jeden z nas pravdu.. 😀 ale vcera opat pozeral kociky 😀 zlatusik moj 🙂
ale vzdy som chcela mat deti narodene v teplych mesiacoch aby mohli oslavovat narodky vonku kedze ja novembrova taku moznost nemam a vzdy som chcela 😀

laura444
22. aug 2015

Konecne 2 DC kedy mozem zacat z ovu testami?

lucia1002
22. aug 2015

@fergiea nemusis ju zmazat..vo FF si ju mozes dat ako discarded..cize zaznacenu ju budes mat ale graf ti ju nespoji..mozes si to aj na mojom grafe vsimnut...inac vikendujem super, len ma stve ze uz je koniec soboty... 😠 sme predchvilkou dosli z oslavy...a zajtra zas musim chystat obed, teda druhu oslavu...stihla si dnes vsetko co si chcela?

fergiea
22. aug 2015

@lucia1002 dobre skusim si to tak poznacit. No ja sol dnes postihala uplne vsetko, drahy nebol cely den poriadne doma co mal tiez kopec roboty, zajtra navsteva takze to ide pekne rychlo 🙂 ale som strasne uz unavena, tesim sa na pondelok alebo na utorok, to by uz test mal ukazat skutocnost....ja som si zo srandy spravila teraz ovu test a trosku chyba tej druhej aby boli rovnake, ale vazne iba kusok 😀 a akp ste oslavovali? Tak tiez mas toho dost, stihnes si aj oddychnut?

fergiea
22. aug 2015

Dnesny vecerny ovu test. Ze by sa blizila dalsia ovu? Ano je este negativny, ale aj tak mi ta druha palicka skoro oci vybila. Ja uz neviem, co je zac tento mesiac 😀 😀 😀

motorolka
22. aug 2015

@puffu inak aj ja sa zabavam poslednych par dni,lebo som zas ratala v akom znameni by mimi bolo,cize podla vsetkeho maly bycek a tiez si predstavujem predletne mimi,aby som mohla hrdo kocikovat cele leto 😀 tak snad sa to podari

lucia1002
22. aug 2015

@fergiea no ono sa hladina lh moze stale menit, stupat a klesat takze vobec to nemusi nic znamenat..ale moze to.suvisiet aj s tehu..no tieto ovu testy to je ina sranda podla mna..clovek sa v nich niekedy nevyzna 😀 tak ja som si vcelku oddychla dnes..keby sme neboli na oslave tak zas doma upratujem...a dorobim sa ako kon 😀 zajtra bude narocnejsi den ale vecer si hadam uz oddychnem lebo chystame len obed takze potom uz budeme mat viac menej klud..inak malokedy mam taky den ze nic nerobim.len oddychujem..pre mna to je skor taky psychicky odpocinok ako fyzicky kedze sa v ronote fyzicky nenarobim 😉

fergiea
22. aug 2015

@lucia1002 viem, ze hladina lh sa meni, ale ovu testami sa da sledovat aj tehotenstvo, teda co som si nastudovala a videla nejake porovnania pri pozitivnom tehu teste bol aj ovu test pozitivny preto sa smejem, ze celkom silna palicka, aj ked je negativny 😀 ja som sice druhy mesiac doma, ale kym som robila, tiez som bola len v jednom kolotoci a neoddychla som si ani cez volno, lebo som dohanala to, co cez roboru som nestihala :-/ tak si to teraz pekne uzivam...tak sa zajtra zabavte, ja mam chvalabohu vsetko nachystane, len este terasu s posedenim upracem a vyumyvam nech je sicko tip top a bude 🙂

espoleta
23. aug 2015

@fergiea ja si myslim že si tehotna len to ešte testy neukazujú 🙂 ale všetko tomu nasvedčuje 🙂

fergiea
23. aug 2015

@espoleta ja sj to radsej nechcem mysliet, aby som nebola sklamana. Ale dnes som nejaka kludnejsia 🙂 idem sa apomotkat po zahrade a so psami dnes je u nas krasne svieti slnircko 🙂 a ty sa ako citis?

espoleta
23. aug 2015

@fergiea tak tak nemysli na to už len 3 dni to vydržiš 🙂 tak ja sa citim dobre, špinenie mam stale len tak raz do dňa, inak zo mňa nič neide a každym dňom je to svetlejšie, hlavne ked som dlho na nohach tak to vyjde, tak možno je chyba niekde inde, asi pri fyzickej namahe sa to spušťa, no uvidim, ako pochodim. 🙂

puffu
23. aug 2015

@motorolka tak coskoro sa to snad dozvies..🙂 ms este stale nikde nie? 🙂

motorolka
23. aug 2015

@puffu Uz som celkom netrpezliva,lebo ms nikde, uz zas zacinam mat blbe napady,ze mozno ani neprie ale pre nejaky novy problem, je to uz na hlavu, snad buduci vikend tu zahadu rozlusknem a vysledok budu //, lebo inak uz vazne neviem, snad mi to viac ako 14DPO uz nieco ukaze