Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@lucia1002 tesim sa s Tebou Lucka,,, silno drzim palceky a verim ze to date. 😵
@fergiea jajj tak ja som pochopila ze uz dosla mrcha.. tak u Teba este stale nieje nic stratene nemysli nato najdi si nejaku robotku.. hahah vysivaj a uvidis vsetko bude OK..
@lucia1002
@mia005
@meggie07 No ja uz mam riadne bolesti a uz ma tlaci aj na wcko.. uz mam jednu etapu placu za sebou a to dokonca uz aj drahy mal slzicky na krajicku.. Uz sa musim konecne objednat ujovi elisakovi
ahojte baby, dnes uz 4.den papam tu fytosoju... musim povedat, ze nieco sa deje, nikdy som si necitila pichanie na stranach ako su vajecniky, ale veru teraz ich normalne citim... ano moze to byt aj nieco ine, ale nieco sa dnu proste deje 😀 tak som zvedava.... radsej zacnem s ovu testami, aby som nepresvihla ovu, ktovie ci sa mi aj neposunie....
@fergiea tak ked su ine, mozno to nie je na MS... 😉 no ja neviem...bolia ma bradavky...ale to je asi sposobene ovu, co som tak citala na nete...a vcera vecer a dnes ma uz krize zacali pobolievat...tak to mi pride take divne...a vdaka tebe si teraz stale sledujem podbrusko! kurnik 😀 sa teraz sledujem ako blazniva...lebo ako si pisala ze ta picha na jednom mieste, tak sa snazim nejake zmeny na podbrusku badat 😀
Inak baby vy tu cakate na vysledky tohtomesacneho snazenia a ja stale este len tuzobne ocakavam ovulku kvoli tomu mojmu minulomesacnemu dvojtyzdnovemu meskaniu 😠
@meggie07 vieš čo ja som tiež mala v poslednej dobe skratene cykly a dočitala som sa na nete, že ked sa nevytvori kvalitne vajičko, tak ani žlte teliesko nieje natoľko správne vytvorené aby produkovalo dostatočné množstvo progesteronu, preto je kratka lutealna faza. Ja som na to jeden čas brala duphaston, ale ked som si kupila inofolic, tak som mala taku silnu ovuláciu, že som si bola ista že tento mesiac kratka lutealna faza nebude a nakoniec nebola 🙂 takže bud to vyriešiš tabletkami alebo vitaminmi a ešte som brala aj b6 vraj je tiež dobra na predlženie tejto poovulačnej fázy. Vyskúšaj nič za to nedáš, aspoň tu B6 🙂 a alchemilku som pila vkuse cely cyklus a tiež prišiel presne na 28. deň 🙂
@mojebabatko19 ahoj, no tak to mas zaujimave. Mozno mas ovu skor ako si si myslela. Ja mam dnes 3 DC a vyzera to tak ze aj posledny den mrchy. Takze tiez sa budem trocha viac sledovat aby som tu ovu nepresvihla 🙂 tento mesiac nam to jednoducho musi vyjst 🙂
@majka_ka89 ano teraz to vyjde 🙂 aj grepovy dzusik idem pit, takze to bude fajn 🙂
ahojte babulky tak ja som dnes 19 dc citim take steklenie v brusku inak nic mozno slaby tlak v prsiach ale nie stale ...ach este dva tyzdne cakat kym budem vediet na com som ...
je tu nieto kto sa posnazi aj v septembri?
Ahojte pridavam sa kvam, minuli mesiac nam to nevyslo, tento dufam bude ten stastny, dnes som 4 dpo este musim aspon tyzden vydrzat a mozem testovat🙂 uz som nervozna s toho cakania

@lucia1002 ale mam priznaky na MS vsetko co sa mi deje, len je to nejakym inym stylom 😀 jasne dam vediet som sama zvedava ako to dopadne po tych duchoch......a ty ako, citis sa "inak"? 😀