Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@motorolka jasne, vtedy uz urcite by malo cosi ukazat...tak my sme nakoniec dnes objednali letenky svokrovcom takze nakoniec dojdu...aj sa tesim ze bude zmena a ze ich ukazeme kde sme stravili 8rokov zivota atd ..a hlavne ak to tento mesiac nevyslo tak dalsi mesiac to budeme mat pestre na vrzgajucej sedacke 😀 😀 😀
@fergiea @ninna86 @espoleta @lucia1002 @janikm @mia005 @motorolka @puffu a vsetkym ostatnym prajem dobre rano.. takze tento mesiac opat nic ☹
@juliett99 mojko ahoj.. tak uz som ta aj predbehla.. dnes 2.DC, takze prisla uz na 23DC 😒 o 5 dni skor.. zachvilku kazde dva tyzdne ms.. ☹ ale tesim sa, ze aspon niektorym z Vas sa to rysuje 😉
@motorolka jaj ja smo čitala v druhom fore že krvičku ti brali, asi som sa splietla 🙂 tak budeme čakať obidve. Vieš čo ja neviem čo je to moje za špinenie, lebo ked nič nerobim iba ležim alebo sedim tak mam normalny biely vytok, a potom včera ked sme boli na takej dlhšej prechadzke tak už bol vytok hnedy. Tak neviem čo si o tom myslieť, či to nemam nahodou po namahe a niečo si tam draždim. Možno po kyretaži či tam nemam nejaku ranku, ktoru si namahou nejako draždim alebo neviem čo. Chvalabohu špinenie sa nezhoršuje takže sa neplašim do doktora, aj tak sa mi nechce k zastupujucemu, ani neviem kde ma ambulanciu 😀
@fergiea @ninna86 @espoleta @lucia1002 @janikm @mia005 @motorolka @puffu Dobre raneckoooooooo @meggie07 ahojky mojko Ty si uz mrchujes?? No pani ale neboj mojko coskoro Ta dobehnem dnes uz teplota klesla ale ze uplne. uz sa ziadny zazrak nekona uz len cakam kedy pride mrchana ☹ ale fnuk trosku tajne som dufala ze si dovezieme nieco pekne z dovci
@lucia1002 Ahojky Luci u Teba ako?? teplotka stupa 😵
@juliett99 veru uz ano ☹ @espoleta inak cely ten moj cyklus je divny..priemer 26 dni.. posledne mesiace:
-22dni, 26 dni, 24, 28,24,27,25,26,24... hormonalny profil vraj uplne super.. ale tak neviem.. 😒
uz druhy mesiac pijem alchemilku,ale ziadne zmeny..teda tento mesiac este kratsi cyklus.. nejake rady baby?
@meggie07
@juliett99
@espoleta
@mia005
@lucia1002 @ninna86 @janikm ahojte baby dobre rano 🙂 vikend nam usiel ako voda. Vobec netusim co sa so mnou deje 🙂 dnes rano mi dokonca ani nezvonil budik na BT, takze som nemerala. To je take oslobodzujuce haha. Zasa by som dala teraz rano ruku do ohna, xe prisla MS a zasa nic. No nic, idem cakat na testy od lauritky a zajtra asi skuim, Dnes uz 14DPO, tak zajtra sa hlasim, aky je vysledok 😀 vserkym drzim oalce a tym co maju MS, drzim palce do dalsieho mesiaca, aj september je fajn. Ja sama o sebe uz neviem co si mam mysliet. Vcera a predvcerom som mala dokonca aj taky bielozlty hlien aj dnes rano, treti den ked idem na "velku" tak ma len paradne prezenie (ospravedlnujem sa, nepatri to sem, ale taky "priznak tu este una nebol 😀 ) bolesti brucha MS nikde, aj ked ma prist pozajtra... krasny den vam zelam :')
@fergiea
@juliett99
@lucia1002 my sme mali v sobotu oslavu.. čo to sa popilo. No ja v rámci normy a slušnosti 🙂 v nedeľu sme išli na výlet. došlo mi neskutočne zle v aute. celú cestu mi bolo zle. neviem vôbec z čoho mi došlo tak nevoľno až na odpadnutie. no pripisujem to tým kopcom a divným zákrutám, ktoré u nás nie sú 🙄 dnes je mi už trošku lepšie, dokonca aj hlad pociťujem. včera som ani poriadne nejedla, no večer ma chytila žravá 🙄 😀 mimochodom vôbec to nepovažujem za nejaké príznaky, to len na spestrenie témy 😀 😀
@lucia1002 to veru bolo prekvapko.. priemer 26 dni.. posledne mesiace:
-22dni, 26 dni, 24, 28,24,27,25,26,24.. ale takto skoro este ani raz.... 😒 @juliett99 este ma napadlo, ze som pribrala po tom clostile.. skusim upravit tu vahu naspat dolu a mozno to nieco pomoze.. pred tym som mavala pravidelne na 26-28den ms a odkedy sa pokusame o mimi tak taketo vykyvy.. 😖

@motorolka zajtra budeš mať vysledky z krvičky? tak rychlo rano volaj ako si dopadla 🙂