Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Mne tento mesiac tiez je vsetko 😀 cely den chodim na wc a cakam, ze uz mrcha prisla a stale nic. Bolest krizov brucha hlavy mam silne krce picha ma stale na tom jednom mieste nalavo v podbrusku som unavena ale co je zvlastne chuti mi vela jest krd mam dostat MS tak mi jest nechuti no a dalsie PMS priznaky. No bodaj by teda MS neprisla, baby drzte mi palce 🙂 ale aj napriek vsrtkemu mi je super, pretoze mam u nas na tyzden znova mojho brata ktoreho milujem najviac na svete pred chvilou sme dovarili a ideme von s Nellcou 🙂
Babulky, mne dnes nie je bohvieako... 😖 asi ma obchadza nejaka zaludocna viroza...minuly tyzden to mali ludia okolo mna a nakoniec ma to asi neobislo...zaludok mam ako na vode..v bruchu sa mi deju divne veci... 😠
@espoleta takze,ziadna namaha, pekne pokojne..a bolesti nejake nemas? To nase tela snad vedia co robia, ja som ako na ihlach,mam naliate prsia,bolia ma zatial len po bokoch,dnes ma sialene bolela hlava,co mna nikdy neboli,nafuknute brucho,od vcera biely vytok,no neviem,vazne a este aj hlad..som zmatena, neviem ako vydrzim cely tyzden netestovat
@lucia1002 a to ma mrzi, ze ti je blbo, ale mozno je to dosledok nircoho ineho. Mne bolo takto presne cez ovulku dva dni, nejedla som iba som lezala a zaludok ako na vode...no a akurat som navecer teosku spinila, ale fakt ze uplne bledunkohnede do oranzovkasta, ale ani to mevyzeralo ako spinenie a iba trochu na toaletaku a od vtedy nic. No uz aby bola streda, uz chcem vediet na com som 🙂
Ahojte snažilky tak som sa rozhodla pridať sa k vám. s priateľom sme sa rozhodli naplno sa snažiť asi pred mesiacom. Momentálne teraz mám plodné obdobie asi o 17 dní by mala prísť mrcha... mohla by pre tentokrát na mňa vykašľal a prísť až o 9 mesiacov...
@fergiea ahoj, prosim ta to pichanie vlavo v podbrusku, take pulzujuce a etapovite mam aj ja, to tiez moze byt symptom tehu? Dnes.som 29 DC, co vacsinou aj byva den, kedy mi pride ms, brucho ma bolelo ako pred ms, ale uz dva dni je ticho, prsia ma bolia riadne, ale to mna vzdy ked mam dostat.....snazim sa moc sa nesledovat a netestovat, ale zajtra ked mi uz vlastne budu meskat by som to mohla skusit (ak nedostanem)....
Baby, potreujem radu, nechcem sa na to moc upinat a byt potom sklamana.....myslite ze to mam zajtra risknut?
@motorolka jedina vec kt.sa bojim je to sklamanie....ved len dnes mi mali prist, podla mna len meskaju....uvidim rano, budem testovat podla pocitu 🙂
Ja sa totiz snazim vnimat to tak, zem mam v mojich ociach dokonaleho muza, sme dvaja a to je super zaklad, takze nech bude vysledok akykolvek, som stastna zena, ale sklamana by som bola chvilocku, to nepopieram 🙂
@motorolka no keby sa dalo oddychovať pri ročnom chlapcovi 🙂 ale tak snažim sa v ramci možnosti. Tak ja ked ležim tak mi nieje absolutne nič, ale ked už chodím takych 15 minut tak ma popichuje v maternici a potom už aj vytok pride, nie masivny ale po trošičku vyteka a taky bledohnedy. A boli ma cele brucho ale to take zvlaštne pichanie aj v oblasti okolo pupka, maternice, proste cele brucho. Nie ako na MS ani nič podobne, skôr ako ked sa človek preje a až je z toho jak balon plus to popichovanie, pobolovanie či ako to nazvať. Ale tak som sa rozhodla že dokym sa špinenie nezhoršuje tak budem doma čo najviac odpočivať, aj tak mi inač doktori nepomôžu, tabletky už mam nasadene a do nemocky ma nedostanu lebo sa musim starať o maleho 🙂

akoze aby ste si nemysleli teda, ze len vam je stale nieco, tak mna bolia druhy tyzden krize 😀 musim si uz nieco nahovorit, ked vy mate vseliake priznaky 😀 😝