icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

ninna86
24. aug 2015

akoze aby ste si nemysleli teda, ze len vam je stale nieco, tak mna bolia druhy tyzden krize 😀 musim si uz nieco nahovorit, ked vy mate vseliake priznaky 😀 😝

puffu
24. aug 2015

@ninna86 no ja som tento mesiac uplne opacne ako minuly.. 😀 podbrusko ma minuly mesiac bolelo a pichalo skoro stale, teraz ziadne bolesti, ani pichanie...nic...jedine ma prsia bolia kvalitne, ale boleli ma este pred ovu takze asi bola extra silna tentokrat... 😀

petkazh
24. aug 2015

@meggie07 dakujem krasne verim silno ze su toto tie spravne pocity a uz sa neviem dockat zaciatku septembra na testiky 🙂

fergiea
24. aug 2015

Mne tento mesiac tiez je vsetko 😀 cely den chodim na wc a cakam, ze uz mrcha prisla a stale nic. Bolest krizov brucha hlavy mam silne krce picha ma stale na tom jednom mieste nalavo v podbrusku som unavena ale co je zvlastne chuti mi vela jest krd mam dostat MS tak mi jest nechuti no a dalsie PMS priznaky. No bodaj by teda MS neprisla, baby drzte mi palce 🙂 ale aj napriek vsrtkemu mi je super, pretoze mam u nas na tyzden znova mojho brata ktoreho milujem najviac na svete pred chvilou sme dovarili a ideme von s Nellcou 🙂

ninna86
24. aug 2015

@fergiea aa kedy sa budes testovat? 😝

fergiea
24. aug 2015

@ninna86 neviem. Mozno az v stredu. Ked uz mam vtedy dostat ms, tak vydrzim dovtedy. No a inak akoze uplne mi je tak, akooeby mam MS, ibaze bez MS 😀

lucia1002
24. aug 2015

@janikm ja som tento mesiac len 3dpo takze aj ja zaostavam...😀

lucia1002
24. aug 2015

@meggie07 tak ale niektore mesiace mas kratku litealnu fazu potom..ked.mavas ovu na 13dc...potom ked mas kratky mesiac sa fazulka nestihne uhviezdit...na to by mal pomoct duphaston..ved 24dc to je malinko...a to.musi liezt aj na nervy ze mas furt mrchu... 😠

lucia1002
24. aug 2015

@fergiea samozrejme drzime palceky najvia ako sa da 😉 tak si ten tyzden uzijes..a ako stary je brat?

lucia1002
24. aug 2015

Babulky, mne dnes nie je bohvieako... 😖 asi ma obchadza nejaka zaludocna viroza...minuly tyzden to mali ludia okolo mna a nakoniec ma to asi neobislo...zaludok mam ako na vode..v bruchu sa mi deju divne veci... 😠

motorolka
24. aug 2015

@espoleta takze,ziadna namaha, pekne pokojne..a bolesti nejake nemas? To nase tela snad vedia co robia, ja som ako na ihlach,mam naliate prsia,bolia ma zatial len po bokoch,dnes ma sialene bolela hlava,co mna nikdy neboli,nafuknute brucho,od vcera biely vytok,no neviem,vazne a este aj hlad..som zmatena, neviem ako vydrzim cely tyzden netestovat

fergiea
24. aug 2015

@lucia1002 moj brat ma 18 😀 mame dobry vztah odmalicka. Takze som stastna, ked je u nas, co byva celkom casto 🙂 inak uz som mala navecer slabulinke spinenie, bledunke, odvtedy zas nic 😲 som zvedava ci mi ten test nieco ukaze....v stredu

ninna86
24. aug 2015

@lucia1002 este to nam chybalo 😠

janikm
24. aug 2015

@lucia1002 ja ocakavam v najblizsich 2 dnoch no uvidime kedy sa dostavi ovulka, kazdopadne som rada ze v tom nie som sama 🙂

fergiea
24. aug 2015

@lucia1002 a to ma mrzi, ze ti je blbo, ale mozno je to dosledok nircoho ineho. Mne bolo takto presne cez ovulku dva dni, nejedla som iba som lezala a zaludok ako na vode...no a akurat som navecer teosku spinila, ale fakt ze uplne bledunkohnede do oranzovkasta, ale ani to mevyzeralo ako spinenie a iba trochu na toaletaku a od vtedy nic. No uz aby bola streda, uz chcem vediet na com som 🙂

puffu
24. aug 2015

@motorolka inak ja mam tiez velmi naliate prsia ale zacinali ma boliet este pred ovu a inak ma neboli nic tento mesiac 😀 tiadne krce, ziadne bolave podbrusko alebo pochanie.. ty si ako na tom? mas aj bolesti a pochanie ci iba bolave prsia ?

mia8862
24. aug 2015

Ahojte snažilky tak som sa rozhodla pridať sa k vám. s priateľom sme sa rozhodli naplno sa snažiť asi pred mesiacom. Momentálne teraz mám plodné obdobie asi o 17 dní by mala prísť mrcha... mohla by pre tentokrát na mňa vykašľal a prísť až o 9 mesiacov...

motorolka
24. aug 2015

@puffu pichanie podbruska a aj po oboch stranach si uz ani nevsimam 😀 uz to mam skoro stale a posledna dva dni mabolia aj krize, som ti ja zvedava..urcite to nevydrzim, budem testovat isto skor,s nadejou,ze bude aspon duch 😉

cejarka
24. aug 2015

@fergiea ahoj, prosim ta to pichanie vlavo v podbrusku, take pulzujuce a etapovite mam aj ja, to tiez moze byt symptom tehu? Dnes.som 29 DC, co vacsinou aj byva den, kedy mi pride ms, brucho ma bolelo ako pred ms, ale uz dva dni je ticho, prsia ma bolia riadne, ale to mna vzdy ked mam dostat.....snazim sa moc sa nesledovat a netestovat, ale zajtra ked mi uz vlastne budu meskat by som to mohla skusit (ak nedostanem)....
Baby, potreujem radu, nechcem sa na to moc upinat a byt potom sklamana.....myslite ze to mam zajtra risknut?

motorolka
24. aug 2015

@cejarka aj ja isto nevydrzim, a to zajtra budem 14-ty den po vyvolacke,tak mozno uz nieco bude vidiet

cejarka
24. aug 2015

@motorolka jedina vec kt.sa bojim je to sklamanie....ved len dnes mi mali prist, podla mna len meskaju....uvidim rano, budem testovat podla pocitu 🙂
Ja sa totiz snazim vnimat to tak, zem mam v mojich ociach dokonaleho muza, sme dvaja a to je super zaklad, takze nech bude vysledok akykolvek, som stastna zena, ale sklamana by som bola chvilocku, to nepopieram 🙂

lucia1002
24. aug 2015

@fergiea tak to je super ze mate skvely vztah..ja som si predchvilkou objavila take iste spinenie... ☹ plus tie krize, podbrusko ma tusim zacina pobolievat ako na mrchu ☹ do toho ten zaludok a dnesny otrasny den v robote...depka jak vysita ☹

cejarka
24. aug 2015

@cejarka sklamana z negat.testu, ak by som testovala 🙂

motorolka
24. aug 2015

@cejarka ja ukecam samu seba,keby bol neg. ze je este priskoro, cize ziadne extra sklamanie 😀

puffu
24. aug 2015

@motorolka tak uvidis dokedy to potiahnes a nebudes testovat.. ja som dnes 9dpo tak uvidime ze ako budem pokracovat.. tak ci onak, tesim sa co nam prinesu nasledujuce mesiace 🙂

lucia1002
24. aug 2015

@ninna86 sak totok...ach...dala som si cierne uhlie a snad to rozdycham ...😀

lucia1002
24. aug 2015

@janikm dufam ze sa objavi cim skor, nech si neni moc pozadu 😀

lucia1002
24. aug 2015

@fergiea ja si skor myslim ze je to skor ta viroza...este nemam prehanky ale nemam od toho daleko...ani na obed mi moc nechutiko...ale teraz tlacim ananas doseba 😀

bobulko
24. aug 2015

@puffu mna picha na pravej strane ako keby slepak. Nakolko mi test vysiel pozitivny, doktor to skontroloval a ze sa to podarilo prave z tej strany 🙂

Kocky, mne pozitivny test vysiel az na 3den meskania ms. Testovala som 3dni pred a bol uplne biely. Oneskorena ovu 🙂

espoleta
24. aug 2015

@motorolka no keby sa dalo oddychovať pri ročnom chlapcovi 🙂 ale tak snažim sa v ramci možnosti. Tak ja ked ležim tak mi nieje absolutne nič, ale ked už chodím takych 15 minut tak ma popichuje v maternici a potom už aj vytok pride, nie masivny ale po trošičku vyteka a taky bledohnedy. A boli ma cele brucho ale to take zvlaštne pichanie aj v oblasti okolo pupka, maternice, proste cele brucho. Nie ako na MS ani nič podobne, skôr ako ked sa človek preje a až je z toho jak balon plus to popichovanie, pobolovanie či ako to nazvať. Ale tak som sa rozhodla že dokym sa špinenie nezhoršuje tak budem doma čo najviac odpočivať, aj tak mi inač doktori nepomôžu, tabletky už mam nasadene a do nemocky ma nedostanu lebo sa musim starať o maleho 🙂