icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

mia005
25. aug 2015

@fergiea ty si teda samé prekvapko.. nás tu napínaš jak gumu v trenkách 😝 mne tiež cyklus akosi preskakoval. dúfam, že už sa po pol roku dal do poriadku..
@ninna86 a že bezpríznaková.. baby naštvete ma ak sa jediná presuniem na september 🙄 😝 😀 Ale nieee, želám to každej jednej rovnako zúfalej snažilke ako som ja 😉

meggie07
autor
25. aug 2015

@fergiea tak s tebou ratam,ze sa presuvas do inej skupinky k @espoleta... 😉 este niekto sa pridava?
tusim zatial len my dve sme iste @mojebabatko19 ze bojujeme dalej.. 😠

janikm
25. aug 2015

@fergiea jooj skoda tej teploty hlupej, tak uvidime co povie test a keby nahodou tento mesiac nic tak nezufaj podari sa na buduci mesiac 😉

ninna86
25. aug 2015

@mia005 tak pytala sa ma @fergiea tak ju nebudem klamat 😀 ale ved to predsa nic neznamena, ňuňuňuuuuu 😀 😝

mia005
25. aug 2015

@ninna86 no šak počkaj, keď sem capneš test s dvomi //.. si ťa podám 😀

ninna86
25. aug 2015

@mia005 vymazem tu jednu / a budem sa tvarit, ze nic 😀

mia005
25. aug 2015

@ninna86 jednoznačne 😀 a ja si ju tam zase dokreslím.. už len pre ten pocit 😀

mia005
25. aug 2015

@lucia1002 posielam :-*

ninna86
25. aug 2015

@mia005 mam to tazke s tebou zenska 😀

meggie07
autor
25. aug 2015

@ninna86 @mia005 @fergiea dnes sa nas vsetky rozhodli ignorovat to tak vyzera.. 😀 😀 😀 😀

ninna86
25. aug 2015

@meggie07 su asi silno zaneprazdnene 🙂 mne sa dnes nic nechce, tak tu oxidujem pri vas 🙂

espoleta
25. aug 2015

čaute baby tak nakoniec som skončila u zastupujuceho lekara, ale tak o nič šťastnejšia som neprišla. Povedal že tam mam hematom z ktoreho špinim, liečba ostava taka istá, mam oddychovať ale som trochu smutná lebo podľa utz sedí 6+2 tt ale nebolo vidno akciu srdiečka, takže ešte tyždeň počkam a potom sa rozhodne. Ako nepovedal na to nič že to nieje ani zle ani dobre, že v tomto štadiu to už môže a nemusí byť akcia. Ale aj tak sa bojím či to bude dobre. Spomínal aj niečo že žltkovy vak je zväčšený ale že to nemusí nič znamenať ale nepovedal čo to môže znamenať. Tak som taka trochu skepticka ako to o tyždeň dopadne 😒

mia005
25. aug 2015

@ninna86 no dovooooooľ 😀 😀 mne už preskakuje asi zo všetkého. Včera som mala fakt super deň... išli sme sa s mojim pozrieť na jeden dom čo sa nám pozdával a je kúsok od nás, kde teraz bývame. môj nebol doma, bol zase zavedený s motorkou. Volám mu, aby nezabudol, že o 14hod tam máme byť a nech mi zavolá, keď vyrazí a nezabudne sa pre mňa zastaviť. 13:57 telefonát, kde som, že on už čaká pred tým domom na obhliadku 😀 😀 Mám sa ho doma načakať že jo.. A potom kto s kým to má ťažké 😀 😀
Potom som šla s kamoškou na nákupy do Brna.. Podotýkam, že Brno absolútne nepoznáme 😀 Vrátili sme sa domov o 22hod. Lebo cesta tam masaker. Pokazené závory na priecestí, tak sme to obchádzali bočnými uličkami. Lenže sme museli ísť obchádzkou cez susedné dediny, lebo jeden most bol uzavretý. Fajnééé... Obchádzka cca 20km... Odtiaľ sme vyrážali o 19:45. Sme si vraveli, že cesta späť už bude pohoda. Vieme kade ísť.. Haha.. Zle sme odbočili, gpska v aute si ukazovala svoje snáď niekde na ukrajinu.. Telefon sa nám vybil.. Nabíjačka nefungovala.. Tak som to otočila späť do brna a tam sme jazdili podľa tabúľ jak dve trubky 😀 Si nevieš predstaviť tú radosť, keď sme našli tabuľu s mestom, kam sme chceli ísť 😀 Ale dali sme to a už máme v pláne radšej nákupy v BA, kde to poznáme 😀 😀 Podotýkam... nie nie sme blondínky. (nič proti blondínam!!!)

mia005
25. aug 2015

@meggie07 ja neignorujeeeeeem, písala som mega dlhý príspevok o včerajšom super dni 😀

ninna86
25. aug 2015

@espoleta mojaaaa, drzim palce.. zo mna budu lekarky raz chore, ja mam na vsetko otazky a bez odpovedi nikdy neodidem, lebo ja musim furt vsetko vediet..zo mna budu na prasky 😀 mysli hlavne pozitivne 😉

ninna86
25. aug 2015

@mia005 aaaaa, tak ty si pani 😀 vcerajsok si vazne vychytala 🙂 mate aspon zazitky.. no a co dom? pozdaval sa, ci zatial len take tie obzeracky?

cejarka
25. aug 2015

Ahojte baby, tak moja ms meskala 5 hodin, dnes na 30 den som ju o 5 rano dostala, nevadi, tesim sa aspon z toho, ze ju mam spravidelnenu ako hodinky 🙂 Idem na to aj v septembri, plna optimizmu, ze to dam 🙂 A vsetkym vam, ktore este veria drzim palce 🙂

meggie07
autor
25. aug 2015

@mia005 ja viem.. 🙂 vas baby som oznacila,ze sme jedine komunikovali.. 😀 😀 fajn zazitky zo vcera 😀 😀
@espoleta dufam,ze vsetko dobre dopadne a drzim silno palce.. 😉

mia005
25. aug 2015

@espoleta držím silno palce, všetko bude dobré 😉
@meggie07 šak preto 😀
@ninna86 zážitky boli fakt super.. aspoň máme na čo spomínať. ale keď sme videli tabuľu olomouc diaľnica, krvi by sa v nás nik nedorezal 😀 😀 úplne opačný smer ako sme mali ísť my 🙄 len som periférne videla, že kamoška sa pomaly na sedačke posúva nižšie a nižšie a prestáva byť s ňou reč 😀 😀 domy zatiaľ len obzeráme a selektujeme.. uvidíme ako to bude po prázdninách. Či sa uvoľnia ešte nejaké iné domy..

lucia1002
25. aug 2015

Babulky, ja dnes takto...zacala som spinit..dnes uz hnedy vytok vo velkom...snad to je to hniezdenie 😒

ninna86
25. aug 2015

@mia005 ved jasne, to potrebuje cas hladanie domceku 🙂 aby vam padlo do oka to hniezocko lasky 🙂

mia005
25. aug 2015

@ninna86 veď práve... a sme dosť obmedzení výberom, keďže musíme ostať v tejto dedine, kde žijeme kvôli synovi môjho drahého..

lucia1002
25. aug 2015

@fergiea fuuu to ti teda inak klesla...mozno mas pokazeny teplomer 😀 aa tehu test ukaze nieco ine 😉

ninna86
25. aug 2015

@mia005 jaaaj no tak to taktoooo 🙂

lucia1002
25. aug 2015

@mia005 dakujem..tento tyzden zacal uplne fasa...uz dlho som sa takto naprd necitila...dakujem 🙂 aspon, ze vy vsetky tu viete rozveselit ❤️ a dakujem za ❤️..myslim, ze bolo od teba 😵

lucia1002
25. aug 2015

@meggie07 my silno pracujemeeeee 😀 aj Slavka (julliet99)...maju audit, takze zarezava 😉

meggie07
autor
25. aug 2015

@lucia1002 viem, viem.. Pisala mi 😉

fergiea
25. aug 2015

@mojebabatko19
@meggie07
@lucia1002
@ninna86
@mia005
@janikm baby dakujem za podporu, tak cca za dve hodiny sa ozvem, musim pockat a nepit a skusim teda test. Aspon budem vediet na com som. 🙂 @espoleta vsetko bude v poriadku uvidis 🙂

ninna86
25. aug 2015

@fergiea jaa by som to skusila este potom rano 🙂

petkazh
25. aug 2015

@meggie07 tak ja som dnes len 20 dc ale silno verim ze tento mesiac to uz vyslo 🙂 zatial nic neboli rano som mala trosku zaludok na vode ale uz to preslo...uvidime co bude o tyzden...