Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@fergiea tak s tebou ratam,ze sa presuvas do inej skupinky k @espoleta... 😉 este niekto sa pridava?
tusim zatial len my dve sme iste @mojebabatko19 ze bojujeme dalej.. 😠
čaute baby tak nakoniec som skončila u zastupujuceho lekara, ale tak o nič šťastnejšia som neprišla. Povedal že tam mam hematom z ktoreho špinim, liečba ostava taka istá, mam oddychovať ale som trochu smutná lebo podľa utz sedí 6+2 tt ale nebolo vidno akciu srdiečka, takže ešte tyždeň počkam a potom sa rozhodne. Ako nepovedal na to nič že to nieje ani zle ani dobre, že v tomto štadiu to už môže a nemusí byť akcia. Ale aj tak sa bojím či to bude dobre. Spomínal aj niečo že žltkovy vak je zväčšený ale že to nemusí nič znamenať ale nepovedal čo to môže znamenať. Tak som taka trochu skepticka ako to o tyždeň dopadne 😒
@ninna86 no dovooooooľ 😀 😀 mne už preskakuje asi zo všetkého. Včera som mala fakt super deň... išli sme sa s mojim pozrieť na jeden dom čo sa nám pozdával a je kúsok od nás, kde teraz bývame. môj nebol doma, bol zase zavedený s motorkou. Volám mu, aby nezabudol, že o 14hod tam máme byť a nech mi zavolá, keď vyrazí a nezabudne sa pre mňa zastaviť. 13:57 telefonát, kde som, že on už čaká pred tým domom na obhliadku 😀 😀 Mám sa ho doma načakať že jo.. A potom kto s kým to má ťažké 😀 😀
Potom som šla s kamoškou na nákupy do Brna.. Podotýkam, že Brno absolútne nepoznáme 😀 Vrátili sme sa domov o 22hod. Lebo cesta tam masaker. Pokazené závory na priecestí, tak sme to obchádzali bočnými uličkami. Lenže sme museli ísť obchádzkou cez susedné dediny, lebo jeden most bol uzavretý. Fajnééé... Obchádzka cca 20km... Odtiaľ sme vyrážali o 19:45. Sme si vraveli, že cesta späť už bude pohoda. Vieme kade ísť.. Haha.. Zle sme odbočili, gpska v aute si ukazovala svoje snáď niekde na ukrajinu.. Telefon sa nám vybil.. Nabíjačka nefungovala.. Tak som to otočila späť do brna a tam sme jazdili podľa tabúľ jak dve trubky 😀 Si nevieš predstaviť tú radosť, keď sme našli tabuľu s mestom, kam sme chceli ísť 😀 Ale dali sme to a už máme v pláne radšej nákupy v BA, kde to poznáme 😀 😀 Podotýkam... nie nie sme blondínky. (nič proti blondínam!!!)
Ahojte baby, tak moja ms meskala 5 hodin, dnes na 30 den som ju o 5 rano dostala, nevadi, tesim sa aspon z toho, ze ju mam spravidelnenu ako hodinky 🙂 Idem na to aj v septembri, plna optimizmu, ze to dam 🙂 A vsetkym vam, ktore este veria drzim palce 🙂
@espoleta držím silno palce, všetko bude dobré 😉
@meggie07 šak preto 😀
@ninna86 zážitky boli fakt super.. aspoň máme na čo spomínať. ale keď sme videli tabuľu olomouc diaľnica, krvi by sa v nás nik nedorezal 😀 😀 úplne opačný smer ako sme mali ísť my 🙄 len som periférne videla, že kamoška sa pomaly na sedačke posúva nižšie a nižšie a prestáva byť s ňou reč 😀 😀 domy zatiaľ len obzeráme a selektujeme.. uvidíme ako to bude po prázdninách. Či sa uvoľnia ešte nejaké iné domy..

@fergiea ty si teda samé prekvapko.. nás tu napínaš jak gumu v trenkách 😝 mne tiež cyklus akosi preskakoval. dúfam, že už sa po pol roku dal do poriadku..
@ninna86 a že bezpríznaková.. baby naštvete ma ak sa jediná presuniem na september 🙄 😝 😀 Ale nieee, želám to každej jednej rovnako zúfalej snažilke ako som ja 😉