Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@mia005 vcera a predvcerom som bola v mojom malickom kralostve (garsonka) a balila si pomaly veci do priatelovho vacsieho kralovstva, tak som uz celkom aj utaha z toho nosenia cestovnych tasiek 😀 dnes na to kaslem..pojdeme tam cez vikend, veci co si neberem dam do dvoch krabic a necham v skrini uplne hore.. potom uz bude zase aj vacsi klud, tak si to budeme uzivat 🙂
@ninna86 my sme boli pozrieť jeden dom, ale moc nás neoslovil. stále špekulujeme nad jedným.. dnes to má môj zisťovať.. tak som zvedavá. jaaj a ty už si takmer presťahovaná 😉 to máš super.. aspoň budeš mať už pokoj a môžete sa vrhnúť v klídečku na výrobu detí, ak teda už nie je zamiesené 😀 😀
Ja končím v práci o trošku skôr ako ty, ale tvoje slová sú veeeeľmi výstižné 😀 😀 cca hoďku pred koncom začnem makať, aby som všetko stihla 😀
@mia005 noo tak potom daj vediet, ze ako pokracujete s domcekom 🙂 no len ja som si pred dva a pol rokom kupila to moje a to som bola sediva ked som sa balila a predvcerom som si zufala sadla na sedacku rozhliadla sa a zase bola zufala 😀 ze zase to baleni, ale vela veci asi aj pojde prec, lebo bud to nenosim, alebo to vlastne nenosim 😀
@ninna86 určite ťa budem informovať 😉 toto je vlastne predajňa, ale vedená v katastri ako rodinný dom. dole by mal môj firmu a hore by sme museli nadstaviť a spraviť tam bývanie.. O tom sťahovaní mi niečo hovor.. Ja som sa sťahovala od našich k ex. najprv sme bývali v garsonke, odtiaľ sme sa sťahovali do domu a o 3r neskôr som sa už zase ja od ex sťahovala tak na polovicu k našim a na polovicu k môjmu drahému dúfam už poslednému 😀
@ninna86 presne viem o čom píšeš.. môj drahý, keď videl koľko vecí mám, tak mu skoro oči vypadli. a to si naivne myslel, že do jedného prívesného vozíka dáme všetko 😀 😀 my tiež chceme dom, nie byt. obaja sme vyrastali v domoch, takže byt by bol pre nás utrpením.. a hlavne kam by sme dali motorky že ano.. 😝 😀 preto aj teraz "hľadáme" dom s veľkou záhradou, kde budú môcť jazdiť.
@1234lubka podla doktorov, pokial dodrziavam bezlepkovu dietu a zdravotny stav je v poriadku, otehotniet by nrmal byt problem. Ja si to ani nepripustam, cyklus mam ok, ovu byva, akurat mam momentalne este menej zeleza, ako by som mala mat. Myslim, ze ked sa aj toto do ppriadku, podari sa. Snazime sa od aprila iba. A poznam kopec ludi, co mali ine zdravotne problemy a mimo sa podarilo. Tak ja si ani nepripustam ze nejaka celiakia je choroba, treba drzat dietu a si zdrava 🙂
baby ja uz som taka nervozna z toho cakania dnes je 21 dc....
@mia005 ahoj 🙂 mala som 13 rokov a od 11 mi byvalo zle od zaludka, odrazu som bola bleda (v detstve ma starka volala cigana, lebo som sa rychlo opalila) a bolievala ma hlava. Posielali ma stale len na hematologiu a alergologiu a az po 2 rokoch zistili preco mam malo zeleza - chudokrvnost a dpvod celiakia. Robili mi uz 3krat biopsiu, kazda potvrdila celiakiu. Len som v puberte dietu prestala drzat a nabehla som znova na novy rok, lbo som si uvedomila, ze moze byt problem ked chceme babatko. Tak od noveho roka sa stravujem bexlepkovo, aj som sa toho obavala ale je to super. Az na pecenie. To musim vycibrit 😀 ale inak kym sim teraz nenabehla na dietu, necitila som ziadne priznaky, akurat ma bolievala hlava, obcas zlcnikove zachvaty, ale moze to byt skryte,nemusi mat clovek priznaky, u mnaje hlavny priznak chudokrvnost a malinko zeleza. Vo februari som mala 1,0 co sa doktori cudovali, ale uz mi pekne pomalicky stupa. Cize aj to moze byt dovod, ze sa nam zatial nepodarilo mimi, moj zly krvny obraz. Chce to cas.

@mia005 presneeee, ja stale cakam ze si budem mat co citat a mat docoho kybicovat a tu ticho 😒 ale ved baby sa ukaaazu coskoro a zase ked sa zacneme vsetky snazit dalsi mesiac tak to tu nebudeme stihat citat 😀