Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
baby my sa tiez snazime, sice len druhy mesiac a ako mi dnes doky povedal tak ze snazit sa do roka je v norme a nemam byt sklamana z kramov.. som 28dc a kramy chodia 34 tak uvidime.. 🙂
@espoleta si zlatucka...ale ja sa v podstate tesim, lebo sme si aspon este dnes objednali posledny nabytok do nase prerabky bytiku a uz to bude hotove, cize asi to tak ma byt, vsetky plany hotove a mimi pride do novej, pripravenej izbicky 🙂 no verim tomu, ze sa to coskoro podari, nejako to citim, ze uz sa to blizi..ze uz sme na to pripraveny..
Dievcata, tak aj my sa snazime. V juni sme si povedali, ze ideme na druhe, hned v ten mesiac sme sa tesili z pozitivneho tehu testu, no dlho nam to nevydrzalo. V 5tt sme o babo prisli. 😢 Takze v lete sme si dali nutenu prestavku a teraz skusame znova. Tentokrat to uz dufam dotiahneme az do uspesneho konca...
Dobré ránko žienky 🙂
ja hlásim dnes 28DC. Zatiaľ sa nič nedeje. Ani náznak na mrchu, ani na tehu 😀
dobre ranko zeny... 🙂 @motorolka toto nie!! take nadeje sme do teba vkladali,ze tu smolu tu rozbijes.. 😀 a este aj ty s negativnymi spravami? 😠 @mia005 @puffu @papalinka7 baby je to na Vas.. 😉
Ahojte žienky snažilky 🙂 nám to v auguste nejak nevyšlo tak posúvame na september 🙂 Niekde som čítala, že september je najideálnejší na otehotnenie,taki nech sa nám zadarí a postretávame sa v pôrodniciach 🙂 🙂 😝
Baby,aj ja sa k vam pripajam a cakam na september! Duram,ze k nam pride babo. Mame dva mesiace po svadbe a velmi by babo chceli. 🙂
Napisala som to ako cudzinka 🙂 pisem z mobilu..bola by som rada za kazde rady a skusenosti 🙂 vsetko v tomto smere je pre mna nove
@mojsap jeziiiiisssssss ahoooj zlatkooo

ahojte...tak to je fakt smolny mesiac tento august... ale pevne verim ze sa vam vsetkym podari v septembri uvidiet pekne dve ciarky.. a mozno sa uz coskoro k vam pridam....este stale mam tehu v hre..ale uz pomaly prestavam v to dufat ..som 27 DC ta som zvedava..