icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

luciskooo
27. aug 2015

ahojte...tak to je fakt smolny mesiac tento august... ale pevne verim ze sa vam vsetkym podari v septembri uvidiet pekne dve ciarky.. a mozno sa uz coskoro k vam pridam....este stale mam tehu v hre..ale uz pomaly prestavam v to dufat ..som 27 DC ta som zvedava..

espoleta
27. aug 2015

@motorolka jaaaj tak toto som si nechcela prečitať a ja cely deň čakam kedy sa ozveš a povieš aspoň že ešte mrcha neprišla. Nevadi, hlavne aby prišla ovulka pekne v septembri, nech si nedá načas a už to určite vyjde 🙂 aj ked som si už myslela že to vyšlo 😉

papalinka7
27. aug 2015

baby my sa tiez snazime, sice len druhy mesiac a ako mi dnes doky povedal tak ze snazit sa do roka je v norme a nemam byt sklamana z kramov.. som 28dc a kramy chodia 34 tak uvidime.. 🙂

motorolka
27. aug 2015

@espoleta si zlatucka...ale ja sa v podstate tesim, lebo sme si aspon este dnes objednali posledny nabytok do nase prerabky bytiku a uz to bude hotove, cize asi to tak ma byt, vsetky plany hotove a mimi pride do novej, pripravenej izbicky 🙂 no verim tomu, ze sa to coskoro podari, nejako to citim, ze uz sa to blizi..ze uz sme na to pripraveny..

puffu
27. aug 2015

@motorolka coze??? ☹ tak to ma naozaj velmi mrzi.. a vyzeralo to tak nadejne po tej vyvolavacke ze nechodila .. no priznaj sa ze ty chces tiez rodit so mnou v juli.. 😀 alebo juni.. 😉

tinka881
27. aug 2015

@motorolka skoda, ze sa nezadarilo, ale je fajn, ze nemas depku a beres to, ze dojde mimco do hotoveho, to je super 🙂 september už musi vyjst kazdej, drzim vam palceky. A v novembri ma nakazite babule 🙂

motorolka
27. aug 2015

@puffu aaaa...som odhalena 🙂 no ono to nie je na zahodenie mat mimi pred letom 😉 cize asi to tak ma naozaj byt, cize pekne ma pockaj 😀

motorolka
27. aug 2015

@tinka881 jasna sprava...budeme sa snazit zakazit sa vsetky pekne navzajom...vsak aj manzelicek bude mat narodeninky 7.10. tak by ho urcite potesil testik s // cize musim aj ja "zamakat" nech sa v septembri podari zasadit semienko 😉

puffu
27. aug 2015

@motorolka neboj.. 😀 😀 urcite sa v nedelu k vam pridavam aj ja..ale stale ziadne bolesti tak neviem ci to zapricinuju tie vitaminy ale brala by som take nebolestive stale 😀

motorolka
27. aug 2015

@puffu ja som si dala dnes prvy krat alchemilkovy cajik, do toho pridam 14-ty den trosku chemie a nieco urcite namixujeme 😎 😀

puffu
27. aug 2015

@motorolka ano ano..🙂 tentokrat uz nieco urcite zamiesite..a dufam ze aj my.. pridu svokrovci tak budeme mat myslienky inde..🙂

janikm
27. aug 2015

@motorolka jooj skoda aspon ty si vyzerala velmi nadejne tento mesiac ☹ tak v septembri sa pridavas k nam co pojdeme spolocne do junoviek 🙂

dendus
27. aug 2015

Dievcata, tak aj my sa snazime. V juni sme si povedali, ze ideme na druhe, hned v ten mesiac sme sa tesili z pozitivneho tehu testu, no dlho nam to nevydrzalo. V 5tt sme o babo prisli. 😢 Takze v lete sme si dali nutenu prestavku a teraz skusame znova. Tentokrat to uz dufam dotiahneme az do uspesneho konca...

mia005
28. aug 2015

Dobré ránko žienky 🙂
ja hlásim dnes 28DC. Zatiaľ sa nič nedeje. Ani náznak na mrchu, ani na tehu 😀

meggie07
autor
28. aug 2015

dobre ranko zeny... 🙂 @motorolka toto nie!! take nadeje sme do teba vkladali,ze tu smolu tu rozbijes.. 😀 a este aj ty s negativnymi spravami? 😠 @mia005 @puffu @papalinka7 baby je to na Vas.. 😉

ninna86
28. aug 2015

@motorolka joooj no citam akurat .. spachame to cez september vsetky 🙂

lucia1002
28. aug 2015

@petkazh tak drzim silno moc palceky 🙂

petkazh
28. aug 2015

@meggie07 este ja ostavam nezistena dnes 23 dc o tyzden sa dozviem vysledok ....dufam ze to budu kolajnice 🙂

meggie07
autor
28. aug 2015

@petkazh prepac na teba som zabudla.. drzim palce silno.. prosim vytrhnite to tu z biedy.. 😝 😀 😀

mia005
28. aug 2015

@meggie07 ja sa už dobrovoľne popredu posúvam na septembrové snaženie 😀 😀

sandriika
28. aug 2015

Ahojte žienky snažilky 🙂 nám to v auguste nejak nevyšlo tak posúvame na september 🙂 Niekde som čítala, že september je najideálnejší na otehotnenie,taki nech sa nám zadarí a postretávame sa v pôrodniciach 🙂 🙂 😝

zuzy62
28. aug 2015

@petkazh ja som tiez 22 dc tak cakam s tebou 🙂 kedy chces prvy krat testnut?

mojsap
28. aug 2015

Baby,aj ja sa k vam pripajam a cakam na september! Duram,ze k nam pride babo. Mame dva mesiace po svadbe a velmi by babo chceli. 🙂

mojsap
28. aug 2015

Napisala som to ako cudzinka 🙂 pisem z mobilu..bola by som rada za kazde rady a skusenosti 🙂 vsetko v tomto smere je pre mna nove

lucia1002
28. aug 2015

@meggie07 aj ja som este v hre 😝

ninna86
28. aug 2015

@lucia1002 tak ked si to tak vezmeme aj ja som 😝 mne ma prist ms cez vikend, teda nemusela by, ale asi to tak citim ze dofrci..

puffu
28. aug 2015

@mia005 ja som na tom presne tak isto.. 😀

lucia1002
28. aug 2015

@ninna86 aj ja to citim... 😉 spinim uz 4den, a citim podbrusko na mrchuuu....

sintuska06
28. aug 2015

@mojsap jeziiiiisssssss ahoooj zlatkooo

ninna86
28. aug 2015

@lucia1002 ja uz praveze necitim vobec nic, ale ono sa to rozbehne 🙂