Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Boze, baby, ja vam tak zavidim to tesenie sa na snazenie, to nadsenie, radost aj smutok nad nevydarenym snazenim... mna cele moje nadsenie preslo,s muzom sme sa vcera strasne pohadali (na nasej prvej dovolenke po dvoch rokoch) a uz nemam chut vobec riesit druhe babo... nechapem, ako mozem mat druhe dieta s takym sebeckym arogantnym ironickym chlapom... esteze tu mam moju Elisku, inak by som prerevala zvysok dovolenky. A najhorsie je, ze su tu s nami moji rodicia a len sa nechapavo prizeraju, co to ma znamenat.
Jediny dovod, preco pristupim teraz na druhe babo je ten, aby Eli mala surodenca, ked tu my nebudeme, aby neostala sama... aj ked pochybujem, ze v tejto nalade a mojom psychickom nastaveni sa nam nieco podari. A to som sa pol roka tesila na na dovolenku, oddych, more... aspon trochu romantiky a samoty s mm, kedze moji rodicia v pohode postrazia malu... a trt makovy, romantika sa nekonala, je mi fakt nanic... tuzim uz byt doma a nech ten moj vypadne do prace a nevidim ho aspon tyzden. A to sa mi blizi o tri, styri dni ovulka... do riti aj s tym
Ahojte uz som sem pisala ale neviem.Poradte ak viete prosim. 😉 Menzes som mala 16.8. trval 5 dni.Ciklus bol 28 dnovy.S priatelom sme sa milovali 25.8 a 26.8. Mohla som mat plodne dni?Dnes ma pobolieva podbrusko lavi vajecnik.Zeby plodne dni len teraz prisli? 😔
@renata1981 sme na tom skoro tak rovanko. 19.8. menzes trval 6 dni . Cyklus 28 dnovy a milovali sme sa od 23.8 🙂 a už nejaké 2-3 dnií ma pobolieva pravý vaječník. Tak pre istotu sa snazime každé dva dni/deň 🙂 raz sa trafiť musíme :D
Aj mi skusame hadam sa to podari
@fergiea toho som sa aj obavala ze mi napises 🙂 ach jaj... no skusala som . mam ich celkom dost za par drobnych tak testujem kedy chcem ... tiez sa mi zdalo ze sa zjavil mini duch ale to si asi len zelam...
mas pravdu najlepsie nesledovat a netestovat ... len keby to tak slo nemysliet nato 😔
..krasky moje, inak prajem pekny vikend a posluchajte 😉 ozvem sa ci prisla, alebo neprisla..ale boli ma podbrusko, tak sa to uz asi chysta 😅
@sandriika a vies kedy mas plodne dni?Ja som mala podla vypoctov zaciatok 25.8.10 den tak som zvedava.Vitala som ze zena moze ostat tehotna aj 2-3dni pred ovulaciou ked zacali plodne dni.Hlien som mala taky priesvitny.A ked som si merala BT dnes bola 37,5
@senselinka Nie su tvoje pocity len docasne? Vsak aj my sa casto pohadame a v afekte mam rovnake pocity,ze nie som si ista,ci prave s nim chcem mat dieta...ale ked zlost pominie a vrati sa vsetko do spravnych kolaji,tak potom su to opat pekne pocity...dajte malu rodicom,urobte si spolocny vecer a na pokoji si vydiskutujte problemy..aby vedel,ze nie je pre teba lahke plodit,ak nie ste prave 100% zohrati...urcite ta chapem,ako sa citis...ale pre manzelsky zivot a svoju rodinu sa skuste pozhovarat..drzim prsty
Baby chcem sa spytat ako casto sa pred, pocas a po ovulke snazite? Kazde dva dni alebo kazdy den? Lebo my ako kedy, niekedy mame chut aj kazdy ale bojim sa ze potom nebudu spermijky nebudu dozrete a ak kazde dva dni sa bojim ze to zas presvihneme, ci? Lebo vobec nemavam plodny hlien, takze spermie preziju podla mna dost kratko bez neho :( pocula som ze na hlien pomaha stava z odstaveneho grepu tak tyzden pred ovu kazdy den 2 grepy odstavujem :D
@sany944 citala som ze by sa malo kazde 2-dni.Aj pred ovulaciou aby stihli spermie dozrete vajicko 😅
@renata1981 @sany944 Našim známym povedal lekár, že treba na dozretie spermii 4 -5 dni... teda aj partner by ich mal "šetriť" 😀
..no divcata, tak ja mam test biely ako sneh 😀 postupujem s vami do ďalšieho kola 😉
@fergiea mam to podobne... neviem ako sa nesustredit .. len moja polovicka stale ze v pohode ze este aspon polroka skusime a potom do centra trebars... a to uz som koly tomu aby som nato nemyslela spravila celkom dost... dva vodicaky prihlaska na vs. zmena prace :D:D:D a aj tak nato myslim 🙂)) chapem ta .. smutno pride tak ci tak... ked pride ms 😵

@ninna86 snad nie! 😉