icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

lucia1002
28. aug 2015

@ninna86 snad nie! 😉

ninna86
28. aug 2015

@lucia1002 jak sme sa zacali o tom bavit, tak ma zacali pobolievat krize a podbrusko 😀

senselinka
28. aug 2015

Boze, baby, ja vam tak zavidim to tesenie sa na snazenie, to nadsenie, radost aj smutok nad nevydarenym snazenim... mna cele moje nadsenie preslo,s muzom sme sa vcera strasne pohadali (na nasej prvej dovolenke po dvoch rokoch) a uz nemam chut vobec riesit druhe babo... nechapem, ako mozem mat druhe dieta s takym sebeckym arogantnym ironickym chlapom... esteze tu mam moju Elisku, inak by som prerevala zvysok dovolenky. A najhorsie je, ze su tu s nami moji rodicia a len sa nechapavo prizeraju, co to ma znamenat.
Jediny dovod, preco pristupim teraz na druhe babo je ten, aby Eli mala surodenca, ked tu my nebudeme, aby neostala sama... aj ked pochybujem, ze v tejto nalade a mojom psychickom nastaveni sa nam nieco podari. A to som sa pol roka tesila na na dovolenku, oddych, more... aspon trochu romantiky a samoty s mm, kedze moji rodicia v pohode postrazia malu... a trt makovy, romantika sa nekonala, je mi fakt nanic... tuzim uz byt doma a nech ten moj vypadne do prace a nevidim ho aspon tyzden. A to sa mi blizi o tri, styri dni ovulka... do riti aj s tym

renata1981
28. aug 2015

Ahojte uz som sem pisala ale neviem.Poradte ak viete prosim. 😉 Menzes som mala 16.8. trval 5 dni.Ciklus bol 28 dnovy.S priatelom sme sa milovali 25.8 a 26.8. Mohla som mat plodne dni?Dnes ma pobolieva podbrusko lavi vajecnik.Zeby plodne dni len teraz prisli? 😔

sandriika
28. aug 2015

@renata1981 sme na tom skoro tak rovanko. 19.8. menzes trval 6 dni . Cyklus 28 dnovy a milovali sme sa od 23.8 🙂 a už nejaké 2-3 dnií ma pobolieva pravý vaječník. Tak pre istotu sa snazime každé dva dni/deň 🙂 raz sa trafiť musíme :D

renata1981
28. aug 2015

Aj mi skusame hadam sa to podari

petkazh
28. aug 2015

@zuzy62 ja vydrzim este tyzden asi 🙂 je to hrozne toto cakanie :/ drzim aj tebe palce je fajn byt s niekym na tom rovnako 🙂

zuzy62
28. aug 2015

@petkazh ja asi tolko nevydrzim 🙂 asi v pondelok skusim 🙂 mam doma dost testov tak ma lakaju ale bojim sa sklamania

ivushka14
28. aug 2015

@fergiea ahoj... mozem vediet ako si dopadla ? som na tom podobne ..neviem nacom som a ovulacne testy tiez take ako tvoje vychadzaju aj davno po ovulacii... 😕 ale testy nic zatial ani ms..

fergiea
28. aug 2015

@ivushka14 ahoj 🙂 ja ked som chcela testovat v utorok tehu testom, prisla menstruacia. Takze som netestovala, pretoze MS dosla a este o 1den skor. Takze ja uz neverim ziadmym priznakom, ani nicomu. Uverim iba tomu, ked MS nepride 😀 a tehu test si skusala? 🙂

ivushka14
28. aug 2015

@fergiea toho som sa aj obavala ze mi napises 🙂 ach jaj... no skusala som . mam ich celkom dost za par drobnych tak testujem kedy chcem ... tiez sa mi zdalo ze sa zjavil mini duch ale to si asi len zelam...
mas pravdu najlepsie nesledovat a netestovat ... len keby to tak slo nemysliet nato 😔

ninna86
28. aug 2015

..krasky moje, inak prajem pekny vikend a posluchajte 😉 ozvem sa ci prisla, alebo neprisla..ale boli ma podbrusko, tak sa to uz asi chysta 😅

janikm
28. aug 2015

@ninna86 krasny vikendik prajem a nech ta hnusna mrcha nechodi 🙂

ninna86
28. aug 2015

@janikm dakujem :-*

renata1981
28. aug 2015

@sandriika a vies kedy mas plodne dni?Ja som mala podla vypoctov zaciatok 25.8.10 den tak som zvedava.Vitala som ze zena moze ostat tehotna aj 2-3dni pred ovulaciou ked zacali plodne dni.Hlien som mala taky priesvitny.A ked som si merala BT dnes bola 37,5

mima177
28. aug 2015

@senselinka Nie su tvoje pocity len docasne? Vsak aj my sa casto pohadame a v afekte mam rovnake pocity,ze nie som si ista,ci prave s nim chcem mat dieta...ale ked zlost pominie a vrati sa vsetko do spravnych kolaji,tak potom su to opat pekne pocity...dajte malu rodicom,urobte si spolocny vecer a na pokoji si vydiskutujte problemy..aby vedel,ze nie je pre teba lahke plodit,ak nie ste prave 100% zohrati...urcite ta chapem,ako sa citis...ale pre manzelsky zivot a svoju rodinu sa skuste pozhovarat..drzim prsty

sany944
28. aug 2015

Baby chcem sa spytat ako casto sa pred, pocas a po ovulke snazite? Kazde dva dni alebo kazdy den? Lebo my ako kedy, niekedy mame chut aj kazdy ale bojim sa ze potom nebudu spermijky nebudu dozrete a ak kazde dva dni sa bojim ze to zas presvihneme, ci? Lebo vobec nemavam plodny hlien, takze spermie preziju podla mna dost kratko bez neho :( pocula som ze na hlien pomaha stava z odstaveneho grepu tak tyzden pred ovu kazdy den 2 grepy odstavujem :D

renata1981
28. aug 2015

@sany944 citala som ze by sa malo kazde 2-dni.Aj pred ovulaciou aby stihli spermie dozrete vajicko 😅

hanik90
28. aug 2015

@renata1981 @sany944 Našim známym povedal lekár, že treba na dozretie spermii 4 -5 dni... teda aj partner by ich mal "šetriť" 😀

fergiea
28. aug 2015

@ivushka14 no mne testy duchuju celkom casto. Tiez mam testov dost, od lauritky. Ale uz ich pekne necham tam kde su 🙂 skoda, ja som tieto 4 dni mala take, nejake smutne. Nejak to na mna znova dolahlo, ze sa nam nedari.......ale moj drahy je moj anjel, vzdy ma z toho dostane 💜

ninna86
29. aug 2015

..no divcata, tak ja mam test biely ako sneh 😀 postupujem s vami do ďalšieho kola 😉

ivushka14
29. aug 2015

@fergiea mam to podobne... neviem ako sa nesustredit .. len moja polovicka stale ze v pohode ze este aspon polroka skusime a potom do centra trebars... a to uz som koly tomu aby som nato nemyslela spravila celkom dost... dva vodicaky prihlaska na vs. zmena prace :D:D:D a aj tak nato myslim 🙂)) chapem ta .. smutno pride tak ci tak... ked pride ms 😵

mia005
29. aug 2015

Dobre ranko zienky
@ninna86 ja dnes pravdepodobne 1DC.ukazkovy 28dnovy cyklus. Huraaaaa na september 😀 aj ked priznavam ze som uz z toho trosku unavena..

mamonia
29. aug 2015

@ninna86 kolko dni si dpo? Uz ti dosla aj mrcha? Ja som dnes rano tiez testovala, som 13 dpo cca a test takisto biely. Uz asi nieje sanca, zeby to bolo tehu, ci? To uz by asi aspon ducha ukazalo.

ninna86
29. aug 2015

@mia005 este mi neprišla ms, ale zajtra rano by uz mala.. Takze hor sa do septembra 😉

ninna86
29. aug 2015

@mamonia 13dpo som a zajtra mi ma prist ms, vzdy je nejaka samca, u kazdej to je vzdy uplne ine.. Takze to tazko takto povedat..

mia005
29. aug 2015

@ninna86 no ja som mala take trosku ruzove na papieri a teraz uz zas nic.tak ja neviem..uz nech sa mrcha jedna rozbehne a nenatahuje ma ako gumu v trenkach 😠

ninna86
29. aug 2015

@mia005 tak ma nestras.. Ja ze uz prisla v plnej parade.. 😅

mamonia
29. aug 2015

@ninna86 no tak uz len pockam ci dorazi alebo nie.

mia005
29. aug 2015

@ninna86 este nie ale urcite pride 🙂