Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
tak kocky ja som uz definitivne v septembrovkach... 😉
@ninna86 ja uz sama sebe nerozumiem..dva dni som jak omacka.unavena..ale to pripisujem tomu ze som malo spala.jedna noc bola co ma maly budil ze mu tecie krv z nosa,dalsiu noc horuckoval..a ja rano velmi skoro vstavam do prace.takze unava skor z toho.prsia mam trosku vacsie a divne ale uz nebolia.dnes rano sme a mojim trosku tutu mutu a po utreti som mala trosicku ruzoveho.a odvtedy nic.tak ja uz to vzdavam.uz nech mrcha jedna pride..
Ahojte,tak pozitivny ovu test vysiel vcera na 11 DC.S manzelom sme boli spolu vcera rano.Dnes a zajtra uz spolu nebudeme.Ako to je? Vcera bol pozitivny test,tak ovu moze byt dnes?
@sintuska06 jeeeeeej. Ahoj 🙂 ideme sa spolu snazit?
@motorolka ja sa trochu spolieham na to ze budeme od seba 6 dni tak hadam bude material dobre dozrety.. 😀 a este na to ze budeme mat dovolenku, dojdu svokrovci, spravime nejaky vylet tak nebudem mat cas mysliet na to ci sa zadarilo alebo nie.. tak verim ze to vsetko zafunguje ako ma a nalepi sa cosi na mna 😀
@ninna86
@janikm
@espoleta
@puffu
@meggie07
@mojebabatko19
@mia005
@juliett99
@lucia1002
ahojte baby moje 🙂 tak som to tu zbezne rychlo preletela, no tesim sa a ideme na to v septembri co poviete? Uz sa zacinam psychicky pripravovat, ze od stredy do prace, nenormalne sa tesim, zase zmenim ovzdusie a HLAVNE nebudem mysliet na snazenie testovanie aky DC som ci sa podarilo atd, nasledujuce dva mesiace na to doslova uplne "kaslem", nech si oddychneme a celkom sa tesim 🙂 vsetkym nam drzim palce, nech sa to na nas uz nalepi 🙂 od tohto augustoveho sklamania som brazdila eshopy s oblecenim, cakam tri zasielky buduci tyzden, musela som sa nejak potesit, aj na to sa straaaaasne tesim 😂😂😂😍😍😍 zajtra sa chystam s kamoskou do nasich krasnych Bojnic, v utorok si mam vymysliet kam na vylet s drahym, no a potom uz ten pracovny kolotoc....tak som vas len chcela pozdravit a napisat vam 🙂 dobru noc Snazilky 🙂 💜💛💚💛💜
ahojte, mne vcera skoncila ms, tak teda ideme na to...horsie je, ze mm bude mat akurat cez moje plodne dni nocnu zmenu, tak snad to nejak vymyslime
Caute zeny.ja som uz na nervy.predvcerom po tutu mutu ruzove na toaletaku.dnes uz cela natesena ze sa to rozbieha rano.ale teraz kukam ze zase nic moc..tak ja uz neviem co je toto u mna za haluz.dnes som 30 DC 🙄
mia005 test si skusala?

@mia005 tak pockam s tebou aj na tu moju 🙂