icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

ninna86
29. aug 2015

@mia005 tak pockam s tebou aj na tu moju 🙂

puffu
29. aug 2015

tak kocky ja som uz definitivne v septembrovkach... 😉

mia005
29. aug 2015

@ninna86 ja uz sama sebe nerozumiem..dva dni som jak omacka.unavena..ale to pripisujem tomu ze som malo spala.jedna noc bola co ma maly budil ze mu tecie krv z nosa,dalsiu noc horuckoval..a ja rano velmi skoro vstavam do prace.takze unava skor z toho.prsia mam trosku vacsie a divne ale uz nebolia.dnes rano sme a mojim trosku tutu mutu a po utreti som mala trosicku ruzoveho.a odvtedy nic.tak ja uz to vzdavam.uz nech mrcha jedna pride..

mima177
29. aug 2015

Ahojte,tak pozitivny ovu test vysiel vcera na 11 DC.S manzelom sme boli spolu vcera rano.Dnes a zajtra uz spolu nebudeme.Ako to je? Vcera bol pozitivny test,tak ovu moze byt dnes?

mima177
29. aug 2015
lucia1002
29. aug 2015

@puffu prisla? Potvora jedna! 😠

lucia1002
29. aug 2015

@ninna86 tak si testla? Kolky den po ovu si? Tak to nic moc.. nikto tu nema dobre spravy babulky? ☹

lucia1002
29. aug 2015

@mia005 prisla? Neboj, teraz uz to pride 😉 teraz bude 4ty mesiac?

ninna86
29. aug 2015

@lucia1002 13dpo

mia005
29. aug 2015

@lucia1002 Práveže ešte neprišla. No zle je mi statočne.. dúfam, že nie nejaká viróza alebo čo.. konečne som sa premohla najesť a umyť aspoň riady. Ináč stále ležím čo som unavená ako kôň 😔

puffu
29. aug 2015

@lucia1002 ano, dosla skor...ako naschval ked ide muzik v septembri na 6dni prec tak to vychadza s ovulkou teraz dost natesno...tak snad bude spolupracovat a nedojde skor aby sme mohli zamiesit...uz musime!!! vsetky.. 😉

mojsap
29. aug 2015

@sintuska06 jeeeeeej. Ahoj 🙂 ideme sa spolu snazit?

motorolka
29. aug 2015

@puffu tak to mas uplnu pravdu, tento mesiac to uz musi vyjst...inak to uz nemam v plane az tak silit tak uvidime ako dlho mi to vydrzi

puffu
29. aug 2015

@motorolka ja sa trochu spolieham na to ze budeme od seba 6 dni tak hadam bude material dobre dozrety.. 😀 a este na to ze budeme mat dovolenku, dojdu svokrovci, spravime nejaky vylet tak nebudem mat cas mysliet na to ci sa zadarilo alebo nie.. tak verim ze to vsetko zafunguje ako ma a nalepi sa cosi na mna 😀

fergiea
29. aug 2015

@ninna86 
@janikm 
@espoleta 
@puffu 
@meggie07
@mojebabatko19
@mia005
@juliett99 
@lucia1002
ahojte baby moje 🙂 tak som to tu zbezne rychlo preletela, no tesim sa a ideme na to v septembri co poviete? Uz sa zacinam psychicky pripravovat, ze od stredy do prace, nenormalne sa tesim, zase zmenim ovzdusie a HLAVNE nebudem mysliet na snazenie testovanie aky DC som ci sa podarilo atd, nasledujuce dva mesiace na to doslova uplne "kaslem", nech si oddychneme a celkom sa tesim 🙂 vsetkym nam drzim palce, nech sa to na nas uz nalepi 🙂 od tohto augustoveho sklamania som brazdila eshopy s oblecenim, cakam tri zasielky buduci tyzden, musela som sa nejak potesit, aj na to sa straaaaasne tesim 😂😂😂😍😍😍 zajtra sa chystam s kamoskou do nasich krasnych Bojnic, v utorok si mam vymysliet kam na vylet s drahym, no a potom uz ten pracovny kolotoc....tak som vas len chcela pozdravit a napisat vam 🙂 dobru noc Snazilky 🙂 💜💛💚💛💜

motorolka
29. aug 2015

@puffu tak to vam drzim palceky 😉 ja som teraz prekvapena, ms zacala vo stvrtok, no bola len slabulinka, dnes uz nic...nechapem..zeby predsa? Ked sa zajtra nerozbehne asi skusim testnut

janikm
30. aug 2015

@fergiea to znie super ze mas tolko veci teraz na rozptylenie, nebudes mat kedy mysliet na snazenie a mozno prave preto to vyjde!! nie mozno ale urcite! 🙂 drzime si palce nech je september plodny 🙂

ninna86
30. aug 2015

@fergiea ja stale cakam ms

poisonblu
30. aug 2015

ahojte, mne vcera skoncila ms, tak teda ideme na to...horsie je, ze mm bude mat akurat cez moje plodne dni nocnu zmenu, tak snad to nejak vymyslime

fergiea
30. aug 2015

@ninna86 tak stale je nadej silno drzim palce 🙂 💜

espoleta
30. aug 2015

@motorolka určite skus zajtra testnuť ked sa nerozbehne 🙂

ninna86
30. aug 2015

@fergiea tak podla vypoctov dnes ma prist ms, vcera som rano robila test, ale biely jak stena.. Ved uvidime 😉

mia005
30. aug 2015

Caute zeny.ja som uz na nervy.predvcerom po tutu mutu ruzove na toaletaku.dnes uz cela natesena ze sa to rozbieha rano.ale teraz kukam ze zase nic moc..tak ja uz neviem co je toto u mna za haluz.dnes som 30 DC 🙄

renata1981
30. aug 2015

mia005 test si skusala?

lucia1002
30. aug 2015

@ninna86 tak sanca tam este stale je...este nedosla? Mne by mala dojst piatok..tak som zvedava...😉

lucia1002
30. aug 2015

@mia005 zlatko, takze ber tehotensky test a sup sup testovat!!! Kedy by mala nedojst?

lucia1002
30. aug 2015

@mia005 tak to ruzive si mohla mat po mojkani...mojhla to byt ranka alebo nieco podobne..cakam na ten tvoj testiiiik! 😉

lucia1002
30. aug 2015

@puffu potvora jedna...tieto mrchy taketo situacie vzdy vycitia! To je akokeby naschval! Snad si aspon ovulka da nacas 😉 aspon budete mat kvalitny material 😉

mia005
30. aug 2015

@lucia1002 vcera mi moj doniesol ale 25tkovy a na nom nic.takze cakam az sa mrcha rozbehne...neverim ze by som bola tehu.hahaaa ale kdezeeee 😀

lucia1002
30. aug 2015

@mia005 tak ale na 25tkovom este nemuselo byt este nic vidiet...mala by si skusit 10tkovy...a kedy ma prist mrchana?