icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

pampuliska
30. júl 2015

ja beriem Duphaston a Femibion (myslim, ze Femibion obsahuje aj kyselinu listovu), snazim sa hybat a zdravo stravovat, tak dufam, ze nebudu problemy s otehotnenim 🙂 Len sa bojim, moja mamina pre tehotenstvom so mnou 3krat potratila, tak sa vsetkeho nejako velmi bojim a trosku som z toho celeho taka `pokakana`. Drzim ti palce!

meggie07
autor
30. júl 2015

@puffu my sme rok vnutrajsok dokoncovali.. a teraz dvor.. len sa betonuje a betonuje.. terasa, chodniky...... ved sama vies najlepsie.. 😉

juliett99
30. júl 2015

@puffu my uz mame aj dvor to len taky vymysel ze by sme chceli vacsi bazenik a nie nafukovanci ( ten stym golierom) ale tak zapusteny do zeme.. Mamina sa vyziva v zahradke ... kvety mame snad vsade 😀
No aj nam to dlho trvalo zozralo to kopec penazi ale aj nervov

puffu
30. júl 2015

@meggie07 my uz mame terasy nastastie hotove ale tak chodniky nas cakaju kedze sme dom davali 25m od zaciatku pozemku aby sme mali klud od aut a garaz je zhruba 50m od zaciatku pozemku takze aspon toto chceme zbuchat na dvore nech mame od toho pokoj..ale tak potom ked to budeme mat nakompletdokoncene to uz bude ina pohoda a spokojnost... 😉

puffu
30. júl 2015

@juliett99 nam to zatial zerie vela penazi ale nervov nastastie nie...7rokov pracujeme pre choreho cloveka pri ktorom treba vela, vela a este raz vela trpezlivosti...rok sme si zvykali a ucili kedy a ako reagovat takze nas dom vobec nerozhodil a celkovo odkedy sme tu v uk tak znasame stresove situacie velmi dobre 😀 na co sa vobec netazujem ale beriem to ako velku vyhodu dobuducna...

poisonblu
30. júl 2015

Ahojte, tak teda ideme dalej...mne skoncil v utorok menzes, zajtra ideme s malym na prazdniny a ked sa vratime, tak s mm ideme na to..snad to v auguste.vyjde

lucia1002
30. júl 2015

@meggie07 presne tak..dame to co najskor! A do vianoc budeme kazda tehu! Ruku na to 😉 inak to ani nemoze byt!
@juliett99
@ninna86
@mia005
@meggie07
@lilimoni
@fergiea a sj ostatne 😉

lucia1002
30. júl 2015

@ninna86
@mia005 baby ziadne kazenie pocasia..ja idem na dovcu do tatier a musi byt pekne pocasie! Mia ty radsej mrchu nedostan a bude to vyriesene 😉

lucia1002
30. júl 2015

@margaretkaoliver vsetko najlesie k narodeninkam 😉 nech coskoro dostanes ten najkrajsi darcek 😉

lucia1002
30. júl 2015

@fergiea tak uz dorazila mrchana? Ja si myslim ze mozes merat...ved to tak mas vzdy v noci...teda mas svoj zauzivany system a nemalo by ti to ovplyvnit hodnoty...takze v klude mozes skusit merat 😉

ninna86
30. júl 2015

@lucia1002 ved ale v tatrach bude krasne 🙂 😉

lucia1002
30. júl 2015

@fergiea mozno to boli len kanaliky...tie su tensie ako kontrolna a dosiva...duch je taky isty siroky ako kontrolna a doruzova...tak mozes skumat co to bolo zac 😀

fergiea
30. júl 2015

@lucia1002 ano dosla a uz sa aj poriadne rozbehla ... ja som tento prvy den vzdy uplne nanic

puffu
30. júl 2015

no zienky u nna sa uz zruzovieva takze rano bude ms tu ..

lucia1002
30. júl 2015

@juliett99 ze oddychnu 😀 prosim ta, chybat tu budes! 😉 ale len si pekne oddychni, zrelaxuj a vrat sa tehu!! 😉

fergiea
30. júl 2015

@lucia1002 no uz je jedno co to bolo, ale nemohlo to byt tolko kanalov aj pred mesiacom a aj predtym to by bolo divne 😀 uz netestujem, iba ak bude ms meskat 😀

lilimoni
30. júl 2015

@lucia1002 ja suhlasim, ci aj chlapovi plavci hodia riadneho kraula a doplavaju, kam maju, uz zarucit neviem 😀

cejarka
30. júl 2015

Ahojte dievcata, pridavam sa k vam a vsetkym nam drzim palce 🙂

lucia1002
30. júl 2015

@poisonblu drzim palce aby bol august uspesny 😉 na prazdninach si oddychnete a sup sup nato 😉

lucia1002
30. júl 2015

@ninna86 pokial nie, tak viem kto to ma na svedomi! 😀

lucia1002
30. júl 2015

@fergiea tak hlavne ze dosla a nemeska...nech rychlo ubehne 😉 ja akurat nepijem a setrim si na vzorku aby som isla testnut ovu 😀 rano som skusala po nocnej ale bola slabsia ako ostatne, ale v noci som zas vela pila, tak to asi bolo tym...dufam...

lucia1002
30. júl 2015

@fergiea no veru, ty uz radsej testuj az po meskani 😀 pri tvojom stasti 😀 co ty vies, mozno si natrafila na take ´stastne´ testy...alebo uz na tych testoch vidime to co chceme 😀

ninna86
30. júl 2015

@lucia1002 ktoooo??? :-P

fergiea
30. júl 2015

@lucia1002 veru, už nech je po nej, toto je ako za trest, tak držím palce, nech silnie tvoja čiarka na ovu teste 🙂 už tehu testy nechcem ani vidieť :D:D:D ja idem zase naspäť do postele.....

lucia1002
30. júl 2015

@ninna86 no vy dve potvorky 😉 😀

lucia1002
30. júl 2015

@fergiea no ja nastastie taketo problemy pri ms nemam, prvy den mam trocha krce a potom ani neviem , ze je... dakujem 😉 idem pomaly na to 😉

ninna86
30. júl 2015

@lucia1002 to urcite nieeee 😀

juliett99
30. júl 2015

@lucia1002 mojko dakujem a veru oddychneme.. ale este do utorka som tuuuu 😀 😲 😀 😲

margaretkaoliver
30. júl 2015

@lucia1002 Velmi pekne dakujem 🙂 aj ja ti zelam co najskor // 🙂

margaretkaoliver
30. júl 2015

Baby chcem sa spytat je nejaka aplikacia na ten graf ked si chcem zacat merat bazalnu teplotu? Videla som v snazilkach nejake grafy ale pytam sa radsej tu 🙂