Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@meggie07 my uz mame terasy nastastie hotove ale tak chodniky nas cakaju kedze sme dom davali 25m od zaciatku pozemku aby sme mali klud od aut a garaz je zhruba 50m od zaciatku pozemku takze aspon toto chceme zbuchat na dvore nech mame od toho pokoj..ale tak potom ked to budeme mat nakompletdokoncene to uz bude ina pohoda a spokojnost... 😉
@juliett99 nam to zatial zerie vela penazi ale nervov nastastie nie...7rokov pracujeme pre choreho cloveka pri ktorom treba vela, vela a este raz vela trpezlivosti...rok sme si zvykali a ucili kedy a ako reagovat takze nas dom vobec nerozhodil a celkovo odkedy sme tu v uk tak znasame stresove situacie velmi dobre 😀 na co sa vobec netazujem ale beriem to ako velku vyhodu dobuducna...
Ahojte, tak teda ideme dalej...mne skoncil v utorok menzes, zajtra ideme s malym na prazdniny a ked sa vratime, tak s mm ideme na to..snad to v auguste.vyjde
@margaretkaoliver vsetko najlesie k narodeninkam 😉 nech coskoro dostanes ten najkrajsi darcek 😉
no zienky u nna sa uz zruzovieva takze rano bude ms tu ..
Ahojte dievcata, pridavam sa k vam a vsetkym nam drzim palce 🙂
@lucia1002 Velmi pekne dakujem 🙂 aj ja ti zelam co najskor // 🙂
Baby chcem sa spytat je nejaka aplikacia na ten graf ked si chcem zacat merat bazalnu teplotu? Videla som v snazilkach nejake grafy ale pytam sa radsej tu 🙂

ja beriem Duphaston a Femibion (myslim, ze Femibion obsahuje aj kyselinu listovu), snazim sa hybat a zdravo stravovat, tak dufam, ze nebudu problemy s otehotnenim 🙂 Len sa bojim, moja mamina pre tehotenstvom so mnou 3krat potratila, tak sa vsetkeho nejako velmi bojim a trosku som z toho celeho taka `pokakana`. Drzim ti palce!