Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@fergiea tak to je super ze si takto pozitivne naladena 😉 ja este cakam a ak to teraz nevyjde tak jasne, september je nas 😉 i ked moj bude tak ci tak lebo mrchu necakam v septembri 😀 sranda je ze tento moj nekonecny cyklus zacal v juli a mrcha ma prist v septembri 😀 co sa tyka nakupovania tak to je najlepsi liek na vsetky bolesti 😉 treba si robit radost a uzivat si ♡ v septembri sa to uz musi vsetkym podarit ♥
Kocky viem ze sa uz opakujem ale neviem co to moze byt este sa mi to nestalo.Uz som sem pisala.16.8 som mala menzes 25 a 26 sme sa s priatelom milovali.28 som mala asi ovu strasne ma bolel lavi vajecnik a podbrusko cely den ledva som si vedela sadnut.29 sme da s priatelom znovu milovali vecer a v noci ma znovu zscalo boliet podbrusko a boli stale aj teraz.Mezes urcite nemam dostat ten ma prist az okolo 14.9 Kocky co to moze byt?Nechcem vyzerat ako trapko uz ze vzdy sem pusem len o tomto ale urcite sa najde dobra dusa ktora napise 🙂
@renata1981 no mozno sa zadarilo a tie bolesti mozu byt uhniezdovanie vajicka 🙂 aspon si tak myslim...
mamonia ze by?🙂 aj hlava ma zacina boliet no keby ano to by sme sa velmi tesili a vyslo by nam to v podstate na prvy sup
mamonia ale test asi az ked by meskala?
@renata1981 na test je este dost skoro, ked mas dostat ms az 14.9. Staci niekedy tesne pred alebo ked bude meskat.
mamonia to viem ze je este velmi skoro to by som robila uplne zbytocne.Ale som velmi zvedava.Velmi by som bola stastna.A ty si na tom ako?Tiez sa snazite?
@renata1981 tak ti verim, ze si nedockava 🙂 ano my sme sa tento mesiac zacali snazit. Zajtra cakam ci dojde ms, uz som aj testovala vcera, ale vysiel negativny. Tak skor asi dojde ms a budeme sa dalej snazit v septembri.
mamonia Mi sme sa pred tym nikdy nemilovali cez plodne dni vzdy len ked bola chut ale nikdy to nevyslo tak sme to teraz skusili cez plodne dni vlastne od 10 DC mozno uz boli a od vtedy este tri krat medzi tym ovulka tak uvidime.Este sa opytam chcem ist tento tyzden k zenskej keby sa zadarilo je mozne ze by videla alebo keby mi zoberie krv? 😕
@renata1981 no to ti neviem povedat, na sone by asi este nebolo vidno a z krvi mozno tiez skoro, lebo sa este mozno nestihne dobre uhniezdit. To trva par dni, aspon co som citala.
mamonia a ved uvidime 🙂
mamonia a ty citis sa ako pred menzesom?
@lucia1002 mooja dakujem. No mas ten cyklus riadne natiahnuty. Ja vam vsetkym prajem aby ste si cim skor naslo dve ciarky ... ja som nastavena tak, ze je mi jedno krdy mimi pride, tak ani si nejdem hovorot, ze september vide, lebo si s tym davam uplnu pauzu, idem sa sustredit na ine veci. A ak to.vide z nicoho nic, budem stastna prestastna a prekvapena 🙂 tot moj plan 😀
@renata1981 no bolia ma prsia, to ma furt zvyknu pred ms a takisto boli aj podbrusko...tak si myslim, ze skor pride ako nepride.
Ahojte dievcata.chcem sa len opytat.informovat. Takze ovulaciu som mala posunutu s 14 dna na 22 den. Testy mi vysli pozitivne. Pred vcerom bola ciaka o cosi slabsia. Vcera som dostala M.asi neviem. Zacala som rano krvacat poobede bola krv iba slabo cervena a od vcera vecera iba spinim. Kludne mozem vlozku vymenit az po 24 hod. Neviem ci som potratila asi hej alebo ci to mam povazovat za menstruaciu. Ale ja taku slabucka nemam nikdy. Takze vcera to bolo 12 dni od meskania co som zacala krvacat.myslite ze to bol potrat? Alebo to mohlo byt uhnuezdovanie Kedze som mala ovulaciu oneskorenu o 8dni. Dakujem za odpoved
@fergiea aj ja zacinam posledny rocnik na vs, od buduceho mesiaca ideme na to, ale bez vypoctov, len tak. Ak by sa to dalo uplne naplanovat, tak najlepsie nemat termin v okoli mojich statnic :D ale clovek mieni... A tiez som celkom vylakana, co tu na konovi, okrem ineho, citam, ze kto si moc moc praje babenko, tak sa nedari a kto nechce, resp. neplanuje, nepozoruje sa, nestresuje, tak sa k nemu 'dopracuje' raz dva. Ale vsetkym Vam tu drzim palce, paci sa mi Vasa vzajomna podpora, tak nech Vas tie babatka tesia co najskor 🙂
@janicka0810 moze to byt cokolvek z toho, co si spomenula. Pri dcerke som takto spinila cca v 4 mesiaci a potom aj este neskor, a podla dr. to bol pravdepodobne nejaky hematom na maternici, dcerku som normalne donosila, iba som bola pocas tehu na PN. V juni som mala ako ty, pozitivny tehu test a cca 10 dni od terminu, kedy mala prist ms, som zacala krvacat, najskor iba trocha spinit, a do rana uz to bolo len o nieco slabsie ako pri beznej ms. Na sono nebolo nic vidiet, ale hcg mi vyslo pozitivne, ale o 2 dni uz bola hodnota iba 4,4 co beru ako negativny vysledok. Dost som si vydychla, lebo tyzden som bola v neistote, či nejde o mimomaternicove tehu. Podla lekarky islo o biochemicke tehotenstvo. Najlepsie je asi navstivit lekara a budes mudrejsia.
Drzim palce, aby to bolo iba uhniezdovanie.
@hanik90 @renata1981no akoze aj pred insiminaciou isto chcu mat take 4dnove spermie, ale zas niekto aj kazdy den sa snazil a vyslo pomaly na prvy sup, tak je to asi individualne, ale podla mna by za tie dva dni mali dozriet, to mi aj gynekolog hovoril ze nie je potrebne setrit, ze na oplodnenie netraba celu armadu, ale jedinu sikovnu :D
@fergiea tak mojko, to je dobry plan...a ver, ze prave vtedy to vyjde 😉 sustred sa na zdravie a dobru zivotospravu, aby sa ti to vsetko upravilo a ono to pride 😉 ja praveze chcem aby to bolo uz cim skor 😀 lebo chcem cim skor odist z tejto roboty...a povedala som ze menit robotu nechcem, ale pojdem na matersku 😀 tak tento tyzden uvidim, ci sa zadarilo alebo ideme sa snazit dalsi mesiac 😉
mamonia no mna boli cely spodok uz od noci som daka na nic ta bolest hlavy presla ale boli ma zaludok je mi na vracanie dufam ze nemam nieco zo zaludkom
@bia49 ahoj 🙂 my sa snazime len 5 mesiacov, zatial neuspesne,ale dost som sa na to upla. V auguste som prvykrat merala ovu testami a merala som aj BT, no amen tma, horsie ako inokedy. Takze preto som spravila taky zaver, nejdem sa za tym hnat, stanovila som si ine ciele a ked to popritom vide, budeme stastni 🙂 asi to bolo treba. Az teraz sa citim taka vyrovnana. A drzim vam palce, nech to vide, ako si zelate 🙂

@lucia1002 cyklus mavam od 27 po cca 32dni..ako kedy..dnes som 30dc a mam divne spinenie..uz sa to rozbieha asi.