Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@sintuska06 no teším sa, že som tu našla niekoho známeho 🙂 tak mi napíš ako sa máš/máte a čo máte nové 🙂
@janikm Ahoj ja som na tom rovnako tiez by som uz testovala len je este skoro.Mam divne pocity BT 4 den nad 37 bolia ma prsia co ma v zivote neboleli a je mi divne
@renata1981 no ja nejak podobne, BT mi vcera klesla a dnes opät nad 37 a presne tie prsia ma hroozne bolia, sice ma bolia pred mrchou tak 3-4x do roka ale zacina to nejake 3 dni pred nou a nie od ovulacie 🙂 tak uvidime musime vydrzat s testovanim este par dni 🙂
janikm mne vadi oodprda toto som v zivote nemala ani pred menzesom.Nezkutocne aj to brusko krize .Teraz sa mi vlecie ten cas a este som aj doma bez prace takze to sledujem a myslim na to v kuse
janikm mne vadi podprda toto som v zivote nemala ani pred menzesom.Nezkutocne aj to brusko krize .Teraz sa mi vlecie ten cas a este som aj doma bez prace takze to sledujem a myslim na to v kuse
@renata1981 mna krize zatial nie, len predvcerom som citila podbrusko no inak nic 🙂 a uplne ta chapem ja som tiez bez prace tak mam tiez co robit aby som na to nemyslela 🙂
janikm najradsej by som uz testovala ☹
@renata1981 toto s tou podprdou to mam tiez :D dokonca som vcera obliekla jedny saty a sa mi zdalo ze ich cez cicky nedam :D
luciskooo ja som vcera nevedela spat na bruchu tak ma boleli bradavky.Kolko mas do menzesu?
Je nas tu dost co budeme vediet az buduci tyzden 🙂. Len to cakanie je dlheeee
Tak baby dopadlo to tak ako som si myslela, takže stredu vyšetrenia a dufam že štvrtok mi urobia zakrok, nech sa z toho začnem spamätávať. Je to ťažké, a veľmi to bolí, ale aspoň ideme stavať domček tak sa budem snažiť zamerať na niečo iné 😢
@espoleta Velmi ma to mrzi. Drzim palceky aby si sa rychlo opat zacala usmievat. A s domcekom tiez drzim palce.
@ninna86
@janikm
@mimuska2109
dakujem baby, najviac ma na tom štve že musim na kyretaž, človek by to aj prebolel ale fakt sa mi nechce pod narkozu, škoda že iné možnosti u nás neexistujú
takže ženy.. zahájila som taktiku totálneho nesledovania. Akurát som si poznačila začiatok mrchy a tým to pre mňa končí. Dopijem alchemilkový čaj čo mi ostal ako spomienka na môjho ex a s ním spojené časté mykózy 😀 vyhrabem z kabelky posledné tabletky femibionu a nechávam to už všetko plne v rukách božích 😀 čo sa má stať, to sa stane..
@renata1981 no ja uz mam po termine vcerajsom...teda vascinou mam 30 dnove cykly...a dnes som 31 ale este som nenabrala odvahu..bojim sa sklamania..tak cakam trosku dlhsie ci nahodou nepride
@mia005 ja to skusim este raz podla sledovania a potom tomu dam aj ja volny priebeh 😉 boze zajtra odovzdavam svije kralostvo malicke do prenajmu, hrozny vikend aj dnešok a este aj zajtrajsok.. Tolko pucovin co som za dva a pol roka nazbierala, mo vcera som uz revala jak mala, este som v noci dostala ms, tak to bol so mnou zazitok vcera..

Da sa ten infolic kupit aj v UK? Dakujem