icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

janicka0810
31. aug 2015

Da sa ten infolic kupit aj v UK? Dakujem

luciskooo
31. aug 2015

@sandriika ja som zacala brat inofolic pricom som mala pravidelny 30 dnove cykly..a hned po na sadeni prvy cyklus 24 a teraz vselialiako raz 28, 32,28...sice ho uz neberiem ale mam to rozhadzane odvtedy

petkazh
31. aug 2015

@lucia1002 este ja som nezistena tento tyzden sa dozviem co so mnou 🙂 velmi sa bojim mrchy a silno verim ze nedorazi !!!!

mojsap
31. aug 2015

@sintuska06 no teším sa, že som tu našla niekoho známeho 🙂 tak mi napíš ako sa máš/máte a čo máte nové 🙂

janikm
31. aug 2015

@lucia1002 10 dpo to uz je pomerne dost, nelaka ta este testovat? 😀 ja uz by som taky cas chcela vyskusat test 😀

renata1981
31. aug 2015

@janikm Ahoj ja som na tom rovnako tiez by som uz testovala len je este skoro.Mam divne pocity BT 4 den nad 37 bolia ma prsia co ma v zivote neboleli a je mi divne

janikm
31. aug 2015

@renata1981 no ja nejak podobne, BT mi vcera klesla a dnes opät nad 37 a presne tie prsia ma hroozne bolia, sice ma bolia pred mrchou tak 3-4x do roka ale zacina to nejake 3 dni pred nou a nie od ovulacie 🙂 tak uvidime musime vydrzat s testovanim este par dni 🙂

renata1981
31. aug 2015

janikm mne vadi oodprda toto som v zivote nemala ani pred menzesom.Nezkutocne aj to brusko krize .Teraz sa mi vlecie ten cas a este som aj doma bez prace takze to sledujem a myslim na to v kuse

renata1981
31. aug 2015

janikm mne vadi podprda toto som v zivote nemala ani pred menzesom.Nezkutocne aj to brusko krize .Teraz sa mi vlecie ten cas a este som aj doma bez prace takze to sledujem a myslim na to v kuse

janikm
31. aug 2015

@renata1981 mna krize zatial nie, len predvcerom som citila podbrusko no inak nic 🙂 a uplne ta chapem ja som tiez bez prace tak mam tiez co robit aby som na to nemyslela 🙂

renata1981
31. aug 2015

janikm najradsej by som uz testovala ☹

luciskooo
31. aug 2015

@renata1981 toto s tou podprdou to mam tiez :D dokonca som vcera obliekla jedny saty a sa mi zdalo ze ich cez cicky nedam :D

renata1981
31. aug 2015

luciskooo ja som vcera nevedela spat na bruchu tak ma boleli bradavky.Kolko mas do menzesu?

dendus
31. aug 2015

@janikm tak to sme na tom podobne, vysledok sa dozviem koncom buduceho tyzdna

renata1981
31. aug 2015

Je nas tu dost co budeme vediet az buduci tyzden 🙂. Len to cakanie je dlheeee

espoleta
31. aug 2015

Tak baby dopadlo to tak ako som si myslela, takže stredu vyšetrenia a dufam že štvrtok mi urobia zakrok, nech sa z toho začnem spamätávať. Je to ťažké, a veľmi to bolí, ale aspoň ideme stavať domček tak sa budem snažiť zamerať na niečo iné 😢

ninna86
31. aug 2015

@espoleta jeeemine zlato ☹ to mi je luto 😔

janikm
31. aug 2015

@espoleta boze velmi ma to mrzi ze to takto nestastne dopadlo ☹ ☹ ☹

mimuska2109
31. aug 2015

@espoleta Velmi ma to mrzi. Drzim palceky aby si sa rychlo opat zacala usmievat. A s domcekom tiez drzim palce.

espoleta
31. aug 2015

@ninna86
@janikm
@mimuska2109
dakujem baby, najviac ma na tom štve že musim na kyretaž, človek by to aj prebolel ale fakt sa mi nechce pod narkozu, škoda že iné možnosti u nás neexistujú

mia005
31. aug 2015

@espoleta to je mi ľúto.. ☹ poznám ten pocit.. dvakrát som si tým prešla.. ale bude dobre..

mia005
31. aug 2015

takže ženy.. zahájila som taktiku totálneho nesledovania. Akurát som si poznačila začiatok mrchy a tým to pre mňa končí. Dopijem alchemilkový čaj čo mi ostal ako spomienka na môjho ex a s ním spojené časté mykózy 😀 vyhrabem z kabelky posledné tabletky femibionu a nechávam to už všetko plne v rukách božích 😀 čo sa má stať, to sa stane..

poisonblu
31. aug 2015

@espoleta a nemoze sa to vylucit.same? mam znamu,ktora potratila a dr.jej dal len nejake tabletky a sledoval.ju, nemusela.ist do nemocnice...

ninna86
31. aug 2015

@mia005 amen 😀

ninna86
31. aug 2015

@espoleta 💜

mia005
31. aug 2015

@ninna86 presne tak.jakypak copak..uz to kaslem.nemam na nejake sledovacky nerv 😀

luciskooo
31. aug 2015

@renata1981 no ja uz mam po termine vcerajsom...teda vascinou mam 30 dnove cykly...a dnes som 31 ale este som nenabrala odvahu..bojim sa sklamania..tak cakam trosku dlhsie ci nahodou nepride

ninna86
31. aug 2015

@mia005 ja to skusim este raz podla sledovania a potom tomu dam aj ja volny priebeh 😉 boze zajtra odovzdavam svije kralostvo malicke do prenajmu, hrozny vikend aj dnešok a este aj zajtrajsok.. Tolko pucovin co som za dva a pol roka nazbierala, mo vcera som uz revala jak mala, este som v noci dostala ms, tak to bol so mnou zazitok vcera..

mia005
31. aug 2015

@ninna86 🙂 neplac..to.tie hormony sproste co..mne zase liezol vcera extremne na nervy moj chlap.neviem preco.ale uz len tym,ze rano vstal 😀 a vecer som ho uz zase strasne lubila a chcela byt stale pri nom 😀 nie som normalna,viem 😀