icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

mojebabatko19
1. sep 2015

@majka_ka89 ja som este pila tu grepovu stavu, a tak mi to zachutilo ze si doma robime rozne ovocne stavy 😀
@fergiea ano, aj ja pocitujem zrazu taku radost zo zivota 🙂

majka_ka89
1. sep 2015

@mojebabatko19 ovocné štavy sú zdravé 🙂 to mám rada aj ja. A hlavne ja baštím aj veľmi veľa ovocia a zeleniny, niekedy som len toto jedla a a žiadne mäso 🙂 Teraz už aspoň raz do týždňa si aj to mäso dám 🙂

mojebabatko19
1. sep 2015

@majka_ka89 aj ja mam velmi rada ovocie a zeleninu, teraz musim zase zacat papat vela zeleniny a masko tiez, lebo v lete som pribrala z mnozstva zmrzliny a sladkosti 😀 😀

majka_ka89
1. sep 2015

@mojebabatko19 tak ja zmrzlinu tiež môžem, keby som na SK tak v tom teple by som ju jedla na kilá 🙂 ale tu v chladnom počasí mi až tak moc nechutí 🙂 A sladkosti, popravde tie som tiež dosť obmedzila kvôli akné, čo sa mi robí, lebo už neviem ako naňho, z čoho som trocha zúfala, lebo som to vôbec nemala, a zrazu pol roka vyzerám ako keby som mala novú pubertu :/

mojebabatko19
1. sep 2015

@majka_ka89 ja tak vyzeram uz rok a neviem z coho 🙂 ale nabehnem pekne na zdravu stravu a snad sa to zlepsi a aj schudnem dufam 😀

majka_ka89
1. sep 2015

@mojebabatko19 neviem síce akú máš váhu a výšku, ale tak ja som mala raz také blbé obdobie a som za dva mesiace nabrala 8kg, to som jedla všetko čo som videla a hlavne moje raňajky tvorili vždy kukurične lupienky s mliekom, a rozkysla som neskutočne.
Keď som sa zrazu nevtrieskala do svojich 36tkovych nohavíc, tak mi už aj teplaky boli dobre 😀 .
No ale k pointe. Nahodila som pravidelnu stravu - ranajky - 2ks celozrný chleba (celý ten ovál), veľa zeleniny - chlebík s čímkoľvek načo som mala chuť, desiata buď jogurt alebo akékoľvek ovocie. Môj obed bolo striedanie veľkých porcií zeleninových šalátov alebo ryza s chudým mäsom (a ked bolo na výber soja alebo tofu tak som mala radšej to) olovrant znova ovocie a večera len jogurt. Poviem ti prvé 2 týždne som odpadávala som bola hladná, som naschvál nič nekupovala len jogurty, zeleninu a ovocie som mala v chladničke, žiadne sladkosti. A poviem ti že za 4 mes som mala spať 50kg a do toho som zapojila korčule a bicykel a som spať. Aj ked teraz mi znova vyletela váha a urobila sa mi akási pneumatika 😀 okolo brucha ale tak ak sa mi tento mesiac nepodarí otehu, tak musím už niečo robit lebo sa o mesiac a pol nevmestím do svadobných šiat 😨

lucia1002
1. sep 2015

Babulky, nejak to tu utichlo..tak tu musim vniest trocha radosti..😉 myslim, ze viete aky bol moj cyklus, zacal v juli a nakoniec mrchu neocakavam v septembri..bola som v soku, ked som si na 35dc nasla brutal pozitivny ovu test..😀 a ani len ma nenapadlo, ze prave tento by aj mohol byt uspesny..a asi je to tam! Zatial sa tesim potichucky, dnes som 11dpo a este sa moze vselico zmenit 😉 som stastna zienky 😉
@juliett99 @fergiea @meggie07 @mia005 @ninna86 @puffu @janikm @petkazh snad som na nikoho nezabudla 😉

janikm
1. sep 2015

@lucia1002 jeeejoo mala som pravdu ze budu kolajnicky 😀 !!!!!! gratulujem myslim ze to je uz jasne, zachranila si august 🙂 🙂

puffu
1. sep 2015

@lucia1002 uuuaaa... 😉 tak aspon jedna!!! super..tak nech uz len pekne silneje..priebezne informuj ako sa ti dari... 🙂 a myslim ze mozem gratulovat..🙂

lucia1002
1. sep 2015

@janikm 😀 veru, prva co som ho zachranila 😀 ja uz teraz cakam na tvoje aby som v tom nebola sama 😉 dakujem 😵

lucia1002
1. sep 2015

@puffu dakujem...zatial potichucky 😉 urcite budem tu s vami a podavat info, predsa musim vas musim vsetky nakazit 😉

janikm
1. sep 2015

@lucia1002 tak to by som bola rada keby sme spolu sli do majoviek no uvidime, kazdopadne tesim sa s tebou a nech ciarocka silnie 🙂

puffu
1. sep 2015

@lucia1002 no dufam ze ma nakazis uz dalsi mesiac.. 😀 prosiiim 😀

lucia1002
1. sep 2015

@puffu posielam zatial tu trochu tehu bacilkov co mam 😉 prajem vam to vsetkym uplne najviac a bola by som stastna,keby sa to podarilo teraz vsetkym, aby sme mohli spolu vsetky tehulkovat..lebo sme da tu zisli skvela partia 😉

alexko33
1. sep 2015

Ahojte baby,našla som túto tému,tak aj ja prispejem trošku,poslednú MS som mala 28.7,ovulku som podľa hlienu a bolesti mala 15.8. od 19.8 cítim bolesti v podbrušku,bolesť krížov a hlavy,tieto bolesti pretrvávajú do dnes,prsia ma ani veľmi nebolia len mám napuchnuté bradavky a mám pocit,že sa mi trošku zväčšili kedže som včera nedokázala zapnúť šaty,ktoré som pred tým zapla v pohode.Dnes je 1.9 a dalsia MS nikde,vzdy pred ms sa mi strasne zhorší pleť,teraz ju mám ukážkovú už dlho som takú nemala.Test som zatial nerobila lebo sa bojím sklamania

renata1981
1. sep 2015

@alexko33 skus sa testnut.

renata1981
1. sep 2015

alexko33 neboj vsetko bude ako ma byt 😕

mia005
1. sep 2015

@lucia1002 gratulkaaaa 🙂 :-* a prosim si riadnu extra davku tehu bacilov 😀

renata1981
1. sep 2015

lucia1002 Gratulujem

fergiea
1. sep 2015

@lucia1002 no ja odpadnem, to ma podrz!!! Velmi Ti to prajem a drzim palce, aby vsetko bolo v najlepsom poriadku !!! 💜💜💜💜💜 aspon niekto zlomil augustovy neuspesny mesiac 🙂

fergiea
1. sep 2015

@mojebabatko19 no presne, radost zo zivota. Do menstruacnrho kalendarika som sa tento cyklus este ani nepozrelam akurat ma sem tam pichne lavy vajrcnik co znaci ze pomaly sa chysta ovulka ale absolutne to nrchcem riesit a anis a nad tym zamyslat 😀 teraz mam ine starosti, psychicky sa pripravujem na zajtrajsi pracovny den, po dvoch mesiacoch!!! Dnes sme sa boli este vykupat v Partizanskom na Duhe, relax...no obavam sa zajtrajska 😀

mojebabatko19
1. sep 2015

@fergiea drzim zajtra palce, nech ti to rychlo ubehne 🙂

fergiea
1. sep 2015

@mojebabatko19 dakujem prkne...ja uz by som najradsej mala Vianoce 🙂

1234lubka
1. sep 2015

@lucia1002 nepriznala sa skor potvora 😉 😉 vsetky drzime palecky

renata1981
1. sep 2015

Kocky zacinam mat strach ze co to
Od ovuly na druhy den ma zacalo boliet brusko.Od vtedy v kuse z mensimi prestavkami bolia ma aj vajecniky niekedy taka pichlava bolest.Ma niektora taketo skusenosti?A prsia tiez ako naliate

hanik90
1. sep 2015

Baby a krvacate niektora cez ovulku? Ja som mala volakedy ešte pred rokom vždy take špinenie a doktor mi spravil sono, to bolo čiste tak povedal že to môže byť taka silnejšia ovulka, ale po pár mesiacoch mi to prestalo. A teraz, vlastne zajtra by som mala mať 28DC, (ale aj minulý cyklus mi 20 dní meškala mrcha) tak som mala taky hlien a v tom krv, ale len akoby take nite 😕 Tak rozmyslam ci by som mohla mať až takto opozdenu ovulku že na 28 den 😕 lebo na mrchu to teda nevyzerá a ani necítim, že by mala prísť.

tinka881
1. sep 2015

@espoleta ahoj moja, bola som na predlzenom vikende na chate,tak az teraz citam, Je mi to mooooc luto, viem co prezivas. Ja sa ešte teraz z toho neviem spamatat...tebe prestal rast plod?spolu to zvladneme, uvidis...strasne mi pomaha, ako sa tu podporujeme vsetky navzajom

meggie07
autor
2. sep 2015

dobre ranko baby.. co to citam?? @espoleta velmi ma to mrzi.. ja viem,ze ti slova nepomozu..ale tak silno sme ti drzali vsetky palce... ☹ ☹ moc ti prajem, aby si sa dala coskoro do poriadku a vsetko dotiahla do uspesneho konca..
@lucia1002 gratulujeeeeem... sa tak tesim,ze aspon jedna.. si mi dodala troska nadeje.. 😵 😵

lucia1002
2. sep 2015

@mia005 dakovalaaaa 😉 ked ich budem mat vyse vsetkym vam poposielam..zatial aspon tuto trocku posielam 😉 😵

lucia1002
2. sep 2015

@fergiea dakujem mojko... 😉 stale sa mi tomu nechce verit 😉 no veru, niekto musel to musel prelomit 😀 ja len dufam, ze sa coskoro vsetky ku mne pridate...musim vas nakazit 😉