Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@fergiea ja som na tom tak isto, ale väcsinou len prvy den, to som uplne odpisana na ten den sa vzdy snazim mat volno nech sa mozem doma zvijat v bolestiach.. To ma boli aj brucho aj krize niekedy mam k tomu migreny a zvraciam... ☹ ak takto nejako boli porod tak sa aspon nemusim bat a porodim s usmevom 😀
@fergiea ahoj...🙂 nie gynex som nedala muzovi kupit, uvidime ako to pojde dalej...ja som si teraz zacala robit ovu testy zase lebo som zacala aj ja pit alchemilku a dnes som mala relativne silny vysledok tak dufam ze nebude pozitivny skor ako toho 11-12.9 ale tak uvidime, svet sa preto nezruti...hoci by som klamala kebyze mi to nebude luto ked to nahodou presvihneme ale pevne verim ze stihame, to by bola na mna velmi neobvyklo skora ovu, zvycajne mavam ovu na 16-17dc, dnes som iba 11dc takze verim ze az takto skoro by nebola...
ale dostala som srdenko s tehu bacilami tak to musi zaucinkovat, ak nie pisem adminovi ze ich srdiecka nefunguju 😀 😀 😀
jeeeej krasne dakujem za srdiecko 🙂 dufam, ze je to 2v1 a su v nom aj tehu baciliky 😀 😀 😀
@motorolka uz ich mas aj ty... 😀 som si povedala ze nebudem posielat srdiecka pokial neotehu, uz sa mi tu nakopilo pekne cislo a chcem ich potm odoslat vsetky nejakej dlhodobej snazilke ked sa podari nam...no aletak spravila som vynimku... 😉 ja sem tiez nechodim casto, nemam cas, iba sem tam prekutrat a ked ma niekto spomenie tak odpisat atd...inak mam plne ruky prace, vkuse lepim, striham atd.. 😀
@motorolka ja som ostala dnes zaskocene ked som ho spravila, ale tak uvidime ci nahodou nebude zajtra slabsia 😀 to by ma uprimne potesilo... 🙂 ale tak uvidime...tomas je v sobotu doma tak to uz nie je daleko...
uvidime ci taketo odstate budu vobec uspesne 😀 😀 😀
mozno tam bude pes zakopany ze sa mojkame casto a teraz pri pauze to bude to prave orechove 😉
@janikm ahojky chodim nakukat do tejto diskusie, lebo aj my sa snazime s manzelom, ale chcela som ti odporucit na tie menstruacne bolesti cvicenie mojzisovej, citala som ze velmi pomaha, a navyse aj k otehotneniu, ja idem zajtra prvy krat, a zevraj ked je pri menstruacii bolest nieco nie je ok, a prave na to pomaha to cvicenie podla mojzisovej 🙂 ja mavam tiez bolesti silne prvy den, tak som zvedava ci zaberie 🙂
@fergiea ja si myslim ze mne alchemilka pomohla, pila som ju rok, pred vyse rokom som ju pit prestala, mavala som dlhe cykly a dost nepravidelne, ani som nevedela kedy mavam ovu atd...ked som pila tak som mala aj kratsie cykly, potom ked som prestala tak mi to opat vyskocilo, ale po 3-4 mesiacoch sa to ustalilo na 31-33dni, ale najcastejsie mavam 31..a ani take tazkosti nemam ako kedysi..ci to ma na svedomi pitie caju alebo nie netusim ale urcite mi v niektorych veciach to rocne pitie caju pomohlo...
@motorolka dnes som 11DC, my sme to doteraz riesili iba tak ked sme mali na seba chut, nechceli sme to silit ze ideme na to lebo sme sa mojkali predvcerom ale tak mi viac ako 2-3dni bez seba nevydrzime.. 😀
ale sme si este v maji tusim povedali ze ak nevyda do septembra tak v septembri pojdeme skusit obden, takze teraz to skusime trochu silit..uz aj 3 mesiace berieme vitaminy tak sa mi nechce kupovat zasoba na dalsi mesiac 😀
@trdielko149 a ako vam dopadli testiky? Dufam ze je vsetko ok..😉 moznoze ovu spoznas ked pride a ak nie tak ovu testiky su super..mne teraz velmi pomohli...😉 drzim palceky...

@janikm mne ta cista alchemilka chuti velmi 🙂 no urcite to nevyslo, lebo sme nezastihli ovulku a uz je to aj tak po. Drahy musel ist na nadcas do prace cize sme sa nemojkali. Ale nevadi, ved sok si povedala, ze na to kaslem. Ked to pride pride to.... mavas bezne bolestivy ten 1dc? Ja mavam neskutocne bolesti a dva dni som mimo