icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

lucia1002
8. sep 2015

@janikm ja som tiez neni na bylinkove caje..zo zaciatku som to tiez ledva vypila a potom som si tak zvykla ze uz mi bolo divne ked som si ho nedala 😀

fergiea
8. sep 2015

@lucia1002 nevesiam hlavu ani nie som smutna, len nemusim uz aspon stresovat ci sa podarilo a ci nie. Ak ak by nahodou ano aspon sa budeme tesit 🙂

majka_ka89
8. sep 2015

@puffu ahoj, my sme tento cyklus isli pekne obden tak som zvedava ci z toho nieco bude ale mojkali sme sa nie ze musime ale chceme, tento cyklus sme slova "baby, dieta, babo, drobec,..." Vypustili z nasho slovnika 🙂 a mojkali sa z lasky lebo tak bola aj chut a my sme tiez taky ze nevydrzime bez seba 🙂

espoleta
9. sep 2015

@fergiea ja si normalne uživam že niesom tehotna, žiadna zodpovednosť za dalši život, žiadne obmedzovanie, konečne mam aj chuť do všetkeho. Ako babätko si nadalej prajem ale až o rok najbližšie a už žiadne obmedzovanie a strachovanie. Budem fungovať ako keby som nebola tehotna ale teraz sa potrebujem dostať do formy, chcem začať cvičiť aktivne a neriešiť čo môžem a čo nie 🙂 Takže psychicky som na tom veľmi dobre len telo potrebuje nabrať stratene mineraly a rovnovahu 🙂

espoleta
9. sep 2015

@motorolka mam 4 balenia, jedno tak za 1,50 by som predala. Vyhovuje? 🙂

janikm
9. sep 2015

@fergiea to je super ze ti alchemilka tak pomohla, teraz budete mat vyssiu sancu na babo 🙂

janikm
9. sep 2015

@lucia1002 ja som si tak zvykala na ten zaludkovy caj, ale ozaj len studeny mi chuti, mne vadi ta horkost na bylinkach.. najradsej by som tam vytlacila citron nech sa to da aspon ako tak pit 🙂 ale ked viem ze pomoze tak sa zatnem a budem pit aj keby neviem co 🙂

juliett99
9. sep 2015

@lucia1002 dakujemmmmmmmmmmmmmmm,,, a chytam chytam 😵

poisonblu
9. sep 2015

ahojte, my sme teraz pocas plodnych dni snazilkovali 4krat, tak snad to vyjde..MUSI...
Maly mi chodi do skolky, hrozne zle to znasa, place, nechce sa obliekat...dnes.zostal.doma, lebo ochorel, takze si odvykne a v pondelok.mozeme zacat odznovu...dokonca zle.spi, nocne mory mava...rozmyslam, ci si ho.nenecham doma do januara...

juliett99
9. sep 2015

Babulky poradite mi pls.. je pozitivny??
Problem je ze moja polovicka pride ax v piatok... fnuk

tinka881
9. sep 2015

@juliett99 cicus, moj ked bol takyto, tak bol pozitivny.Takze v piatok cakaj medzi vchodovymi dverami na muzicka 🙂 🙂 🙂

juliett99
9. sep 2015

@tinka881 uvidim aky bude dnes..som fakt zvedava.... mojkali sme sa naposledy v pondelok 😉

petkazh
9. sep 2015

ja dnes ocikam premierovy ovu test 🙂 som len v 7 dc ale mam uz hlien tak som zvedava aky bude ...

puffu
9. sep 2015

@motorolka tak to by bolo super... 😀 dnes som este nemala pozitivny ovu test ale uz mu vela nechyba tak dufam ze aspon 2dni pocka ... 😀

puffu
9. sep 2015

@juliett99 ja si myslim ze mu este chyba...uvidis ako bude zajtra ale myslim ze zajtra by uz mohol byt pozitivny...moj muzik pride v sobotu...tak tiez dufam ze ovu nedojde skor 😠

juliett99
9. sep 2015

@puffu tento test je zo vcera ,,, takze uvidim aky bude dnes
takze mame rovnako ovulku teda skoro rovnako .. 😵

puffu
9. sep 2015

@juliett99 ja cakam ovulku v nedelu, pondelok..ale akosi mi vysiel dost silno test tak uvidime, no verim ze aspon este zajtra a pozajtra nebude pozitivny.. 😀 si viem predstavit kebyze je tomas doma tak hypnotizujem tu druhu ciarku aby bola cim skor pozitivna.. 😀 ale teraz nech len pekne krasne na neho pocka..a dufam ze aj tvoja ovulka pocka na tvojho muzika... 😉

margaretkaoliver
9. sep 2015

Ahojte, tak sa ozyvam po dlhsej dobe...ked mi lekar oznamil ze na ultrazvuku je to moc mini a ze nevie ci to je mimomaternice alebo sa nevie ci sa bude spravne vyvyjat...som bola uplne nestastna z toho prestala som sem nakukat ..ale dnes som bola u lekara na ultrazvuk a takato krasna fazulka sa objavila je otocena chrbatikom, srdiecko krasne bilo a ma uz 2,22cm. Este nemam tehu knizku az 29.9.idem na odbery a kontrolny ultrazvuk tak ak bude vsetko ok dostanem uz aj knizocku. Povedal ze sa mozem zacat tesit 🙂 Drzim vam vsetkym silno palceky aby ste o chvilku davali foto ultrazvukov 🙂 a drze nam prosim silno palce nech je vsetko ok stale sa bojim ale trosku sa od dnes aj tesim 🙂

ninna86
9. sep 2015

@margaretkaoliver krasna fotka 🙂 gratulujem a vela stastie zelam 🙂

lucia1002
9. sep 2015

@fergiea presne tak mojko 😉 teraz uz budes cakat a mozno ta to vsetko prijemne prekvapi 😉

mima177
9. sep 2015

Ahojte,nam to opat nevyslo a to som sa tesila,ze sme ovu uplne trefne vystihli. Ja sa odtial na urcity cas vzdialujem..idem sa dat dokopy zdravotne, budem sa snazit aj schudnut..aj tak som mala depku zo seba,ze sa uz budem hanbit postavit pri sestricke na vahu...to som si verila,ze nam to vyjde na prvykrat...Pustim sa do atestacky a potom, ked budem mat plnu hlavu, mozno to potom vyjde..drzim vam vsetkym vytrvalym silno prsty

fergiea
9. sep 2015

@lucia1002 bodaj by...po vsetkych priznakoch uz neuverim nicomu 🙂

fergiea
9. sep 2015

@mima177 drzim palce.....netreba sa na to tak drzat poznam to... ja som si minuly cyklus naozaj mydlela, ze ro tiez vyslo, vsetko tomu nasvedcovalo a nic. Tak som si tiez povedala, ze idem mysliet na ine veci...tak ti velmi drzim palce 🙂

poisonblu
10. sep 2015

komu vdacim za srdiecko?

juliett99
10. sep 2015

Babule tusim 14 DC bol silnejsi ze??

tinka881
10. sep 2015

@juliett99 silnieee, tesim sa velmi, len tak dalej....to ti super vychadza, zrovna ked Marek dojde domov 🙂 supis

mimuska2109
10. sep 2015

@juliett99 Ja si myslim, ze 14 bol silnejsi:( ale treba to urcite vyskusat...nikdy nevies🙂

vlasze
10. sep 2015

@margaretkaoliver gratulujem držkajte sa

puffu
10. sep 2015

@juliett99 podla mna bol silnejsi 14dc ale tak hladina lh stupa a klesa, podla mna su obe negativne takze nic nie je stratene... 😉 je jedno ci je intenzivnejsi ten zo vcera alebo z dnes, ani jeden nie je rovnako silny ako kontrolna ciarka takze este tomu kusocek chyba...ja som dnes mala asi rovnaky ako mas dnes tak to naozaj u nas vyzera s ovulkou skoro v rovnake dni... 😀 uvidis ze s tehu bacilami to dame urcite 😉 😀

vlasze
10. sep 2015

ahojte babenky otázka nemala niektorá z Vas v uplnom zaciatku tehotenstva možno že ste o tom ani nevedeli že bude bábo vnutornu teplotu a stale studene nohy a ruky mna už ide potrafit neviem co to je diky