Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Ahojte baby, dnes mam 30 DC a mrcha už dva dni mešká. Že by predsa...?
baby niktora nechce kupiť duphaston? 🙂 mne doma stojí a škoda je ho vyhodiť 🙂
Ahojte baby, sice sa az tak casto do konverzacii s vami nezapajam,ale srdcom som s vami.... kazdej jednej z vas tento mesiac prajem //
Ja mam tento cyklus daky divny, najskor stresy z pohovoru a celkovo take obdobie ohladom prace, dala som vypoved a hladam nieco nove + do toho take vytazene obdobie a ten prechod z tepla do zimy.... 1x som sa rozhodla vyskusat ovulacne testy a velmi to lutujem....ako na potvoru som vobec tento mesiac nebadala hlien....co sa mi teda stalo 1x od snazenia a tie testy neukazali vobec nic, tak som z toho troska smutna, ze som nemala ovulu (mate niektora skusenost?)...a z toho sa mi nechcelo ani snazit, tak myslim, ze na 99,9% sa uz teraz pripajam k oktobrovkam, tento mesiac som akosi stagnovala a hodila "flintu do zita"
Od 1DC budem pit alchemilku, potom ten grepovy dzusik a este skusim testy buduci mesiac, ale az ked sa objavi hlien, aby som sa nestresovala tym, ze sa tie testy nikam nehybu....
Ale do Vianoc to dame 🙂
Ahojte snažilky 🙂 Veľmi Vám všetkým držím palčeky, odhodlala som vám sem napísať, pretože už aj my s priateľom, by sme sa chceli začať snažiť od decembra 🙂 Plánujem si zakúpiť aj kyselinu listovú, podľa teda rád z diskusií. Aj sa toho obávam, že ako sa nám bude dariť, no túžba je silná. S priateľom sme spolu už pomaly 4 roky a posledný polrok už aj bývame vo svojom bytíku. Hoci mám len 22 rokov, vieme si to obidvaja predstaviť a myslím si, že budeme obidvaja dobrí rodičia, nezávisle od seba :-P a spoločne dokonalý tím. So svojou túžbou som sa už zdôverila aj s mojou maminou, a tá mi povedala, že sa veľmi teší a bude mi pomáhať, čo ma veľmi potešilo, to je ešte ďalší plus a podporu mám aj u priateľov maminky, ktorá je srdce rodiny. Už nech je ten december a môžem sa začať snažilkovať, spolu s vami 🙂 Keď tak rátam, a naozaj by sa to podarilo na prvýkrat, tak by sa dieťatko narodilo na moje 24 narodeniny, čo už je celkom dobrý vek 🙂 Také smiešne obavy mám aj z toho, že ja stále vyzerám fyzicky na 14 rokov, ja som taký typ človeka, čo bude mať detskú tvár asi až donekonečna =D a potom tie pohľady na ulici, ale to sú samozrejme také zbytočné somariny, ktoré nie sú podstatné. Všetkým nám držím palčeky, nech onedlho pomedzi nás pobehujú naše malé anjelíčky :-*
@cejarka ...ja som sa testovala cca 2 cykly a ani raz sa mi nepodarilo odhalit ovulku 😷 takze som tiez prestala testovat...tento mesiac ma chytili take bolesti v nočnej že som povedala ze takto asi boli nasich pacientov slepak...😩az na to ze mna bolelo vľavo 😆 tak naco testiky, telo sa ozve samo👍🌞
Ahojte babulky 😉 tak ja uz som videla svoju bublinecku ♥ v stredu som zacala spinit, tak som bola u dr. Ten ma zacal plasit, ze to nevyzera v pohode, ze je malinka..chcel ma aj do nemocnice poslat ☹ sak jasne ze je malinka, ked ja som mala ovu o 3 tyzdne neskor a on sa riadi podla poslednej mrchy...ale dnes som bola na kontrole a povedal ze je vsetko ok 😉 tak sa tesim a o tyzden dalsia kontrola...tak vam opat mozem poslat bacilky 😉
A vy ako zienky? Po niektorych sa akoby zlahla zem 😉
@fergiea @mia005 @puffu @juliett99 @meggie07 @janikm @ninna86
ahojte baby tak som tu aj ja 🙂 jul/august nevysiel tak mozno september ? netreba stracat nadej ! inak tento mesiac ukazkovo anovulacny a partner bol aj celkom pracovne vytazeny takze asi to naozaj je tak ako ma byt lebo ani toho snazenia nemohlo byt vela...ale aj tak 40dc a mrcha ziadna...az ma to taha si robit test ale potom sa zase pozriem na teplotu a viem ze aj tak nic z toho...tak nam teda vsetkym drzim palce aj paste aj vsetko nech to vyjde co najskor 🙂)
@juliett99 tak to je super ze ho mas uz doma..🙂 ja uz iba dnes a uz si tiez vystiskam toho mojho...on tiez chudak maka vela na dome, ale uz je linka v dome takze som mega spokojna ako to vyzera farebne,aj Tomasovi sa paci moc, co ma tesi lebo bol voci tej farbe dost skepticky a nechcel ju velmi a vcera mi dakoval ze som ho presvedcila 😀 , no a zajtrauz o 4rano cestuje a okolo 8 by uz mohol byt aj tu...🙂 ale chudak ci chce alebo nie, vecer musi byt pouzitelny 😀
@lucia1002 tak to je super, som rada ze je vsetko v poriadku, presne tak ako pises, vela lekarov ani neberie do uvahy dlzku cyklu a berie hned vsetko tabulkovo..ale drzim palce nech bublinka rastie ako ma, nech je u teba spokojna a nech sa tam pekne krasne ohreje este 8 mesiacov... 😉
Ahojte baby. Chceli sme sa tento mesiac s priateľom prvý krát pokúsiť o dieťa a práve som niejaká nachladená. Myslíte, že to máme posunúť alebo je to v pohode? Vopred ďakujem za rady.
@juliett99 tak ja mavam posledne mesiace 20-21 dnove cykly predtým som mala 26 dnove a teploty u mna boli od prveho dna cyklu:22.8. 36,6
23.8. 36,6
24.8. 36.6
25.8 36.5
26.8 36.5
27.8. 36.5
28.8 36.5
29.8. 36.5
30.8. 36.5
31.8. 36.7
01.09. 36.4
02.09.36.5
03.09.36.5
04.09.36.6
05.09 36.5
06.09.36.6
07.09 36.2
08.09. 36.6
09.09. 36.9
10.09. 36.8.
11.9 37,3 prve merania a druhe 36.9 tak co myslite ?
6.9. som mala velke bolesti v pravom vajecniku dakujem za rady

@puffu moc moc dakujem.. mojko .. len zla sprava od Mareka ze pride az v piatok v noci.. nieco nestihaju dnes dorobit a tak musia tam este zostat-.. ale tak nech uvidíme.. Tebe mojko drzim palceky aby stihol ten Tvoj prist nacas.
@tinka881 mojko Marek nestiha tak tento mesiac to bude bez nervov ked pride mrcha.. ale tak do konca roka to este dame.. musíme
a dakujem za podporu aj tehu bacilky moc moc si To vazim. 😵