icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

sandriika
14. sep 2015

@malalienka85 máááálinko...4tý mesiac 🙂vy?

malalienka85
14. sep 2015

trošku dlhšie už od januára, čiže 9-ty mesiac, pre nás už dosť začíme byť netrpezlivý 🙂

mojebabatko19
14. sep 2015

@fergiea veru je to strasne na psychiku. Ja som si potom vzdy povedala, ze ved tie deticky za to nemozu, tak preco by som nemohla dat svoju lasku a pozornost 🙂 a veru koniec koncov mi potom bolo lepsie, ale jasne ze v pozadi mojho vnutra je stale smutok z toho, ze nemam vlastne deti.

abusa
14. sep 2015

Ahojte zienky 🙂 jaj uz odratavam dni do ms 🙂 doteraz som dufala nech dojde a teraz sa modlim nech nedojde 🙂 snad sa podaria vo stvrtok nedojde 🙂

mojebabatko19
14. sep 2015

@sandriika ja tiez cakam v stredu - mavala som cyklus vzdy 28 dni, vzdy chodila v pondelok, ale minuly mesiac meskala 2 dni a prisla az v stredu.... cize 'po starom' by som uz dnes mala dostat, ale 'po novom' v stredu... alebo piatok ak by sa mi predlzil celkovo cyklus :D :D :D zatial ma bolia len prsia a picha ma raz na jednej a raz na druhej strane v podbrusku...

malalienka85
14. sep 2015

@mojebabatko19 ja čakám v piatok, aj ja som vždy mávala pravidelný 28 cyklus a odkedy sa snažíme mám to trochu rozhodené...
dievčatá držím nám palce 😀

malalienka85
14. sep 2015

@sandriika trošku dlhšie už od januára, čiže 9-ty mesiac, pre nás už dosť začíme byť netrpezlivý emoticon

vlasze
14. sep 2015

@abusa držim palce aj ja cakam v piatok ale skusame len prvy mesiac

dendus
14. sep 2015

Dievcata, je to tam! Dnes som robila test a su tam // 😀 😀 Drzim palce, nech si ich aj vy najdete co najskor.

lucia1002
14. sep 2015

@janikm dakujem krasne 😉 urcite aj kvoli tomu, predsalen zmena hormonov a pod.mi oslabila imunitu..uz som pocitala vselico na nete a vraj vysoka teplota moze uskodit alebo zapal...teplotu som mala zvysenu len prvy den a ked som sa vyspala tak zmizla chvalabohu..jaaj, stale lezim v posteli, pijem cajiky, papam ovocie...uz som tusim aj zlenivela 😀 a ty sa ako mas? V ktorej vyckavacej faze si? 😉

janikm
14. sep 2015

@lucia1002 ja tiez ked som chora tak stale zleniviem a priznam sa ze ku koncu aj ked mi uz nie je zle tak si to uzivam ze som oslobodena od domacich prac a muz okolo mna chodi po spickach 😀 ale psst 😀 a mas narok byt leniva tak si uzivaj, zababus sa v deke a sleduj filmy a rozpravky 🙂 ano ja som citala ze teplota nad 38 je nebezpecna, ale tusim ze paralen mozu aj tehotne zienky prinajhorsom ak by ta to este chytilo 🙂 no ja vyckavam na ovulku, meriam teplotu tak som zvedava ci zaberie zensky caj a pride skor alebo ju aspon budem citit 🙂 este musim objednat testiky nech mam istotu

lucia1002
14. sep 2015

@janikm tak mne to moj drahy moc nezozerie, ten na mne vidi kedy mi uz je lepsie...😀 ale samozrejme nic nerobim, len lezim..ostatne co nesuri, ma pocka 😀 ale paralen vraj az od 2.trimestra..ze v 1.je nebezpecny...no neviem, vsade sa docitam ine...najlepsie je nebrat nic 😉 drzim palce nech pride co najskor 😉

gabrielazuberova
14. sep 2015

Ahojte kocky, sledujem vas uz stvrty mesiac, tolko sa aj snazime, v sobotu mi skoncila ms ale citila som sa vselijako tak som robila vcera test a nic, dnes som spravila iny a toto je vysledok, len neviem co je to len duch ked je taka tenka, idem menit lekara, potrva to tak 2 tyzdne kym sa k nemu dostanem tak privitam vas nazor, dakujem

vlasze
14. sep 2015

@gabrielazuberova ja tam vidím čiarku tak počkaj na názor inych ženičiek my skúšame len prvý mesiac

gabrielazuberova
14. sep 2015

@vlasze nam sa prvy podaril na prvy sup, druhe zatial sa nedarilo, bola by som inak stastna 🙂

janikm
14. sep 2015

@lucia1002 no jasne najlepsie keby to samo preslo.. a zazvorovy caj sa moze? mne vzdy pomoze z toho najhorsieho 🙂

janikm
14. sep 2015

@gabrielazuberova mne to pripada ako kanalik kedze je to tenke a sive ☹ aka to je znacka testu?

vlasze
14. sep 2015

@gabrielazuberova aj nam sa dcerka podarila na prvy šup ale to už bolo davnejsie ň

lucia1002
14. sep 2015

@gabrielazuberova ked je ciarka takato tenka, tak je to kanalik..😉

lucia1002
14. sep 2015

@janikm myslela som si, ze sa nemoze...ale moze sa..samozrejme netreba to prehanat 😉 zazvor vraj aj pomaha proti tehotenskym nevolnostiam 😉 ja si radsej robim normalny caj a do neho si trocha zazvoru nakrajam, aby ho bolo citit 😉

gabrielazuberova
14. sep 2015

@janikm je to rapid, asi ano, zbytocne som sa tesila ☹

ninna86
14. sep 2015

@gabrielazuberova tiež sa priklanam skor ku kanaliku..je to moc tenucke

mojebabatko19
14. sep 2015

@majka_ka89 ako si na tom? Ty tiez niekedy teraz (ne) cakas mrchu, vsak?

janikm
14. sep 2015

@gabrielazuberova tak tieto to zvyknu robit ☹ drzim palce nech nabuduce uz bude naozaj pozitivny 🙂

janikm
14. sep 2015

@lucia1002 jaaj no jasne teraz ma napadlo ze som kdesi citala ze su aj zazvorove lizatka ci co a zevraj to pomaha na nevolnosti 🙂 a teba este netrapia nevolnosti? ci zatial ani necitis ziadne priznaky? 🙂

gabrielazuberova
14. sep 2015

@janikm dakujem, dufam aj ja

majka_ka89
14. sep 2015

@mojebabatko19 ahoj, no v nedelu by nemusela prist no neviem. som 8DPO a palia ma prsty na test lebo sme s drahym boli spolu poctivo kazdy druhy den, dokonca aj ovu som si odsledovala s testmi, tak uvidim. Ale nemam ziaden test doma, som leniva ist do obchodu 🙂 ale tiez mam toho cez tyzden dost, tak ma sad k nemu nezavedu moje tulave topanky. A ty ako?

mojebabatko19
14. sep 2015

@majka_ka89 no ak sa zachova moj 28 dnovy cyklus, tak by mala prist v stredu. Ak sa mi predlzil po tom poslednom meskani, tak v piatok. Ja najskor otestujem az v piatok ak dovtedy nepride..co by nemusela 😀

lucia1002
14. sep 2015

@janikm ano su aj zazvorove lizatka...😉 mna zatial nejak velmi nevolnosti netrapia...akurat ze mi nechuti moc jest...a sem tam na ponapina...ale nevracala som este...a to je vsetko...dufam ze viac ani nebude 😀 zatial mi to takto vyhovuje 😀

dendus
14. sep 2015

@lucia1002
@janikm baby mozem z vlastnej skusenosti potvrdit, ze zazvorovy caj pomaha. Vdaka nemu som pri dcerke ako-tak prezila prvy trimester, len ho treba pit s mierou, vsetkeho vela skodi 😉.