Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@janikm no ja tiez niekedy pred ms mavam take spinenie, niekedy ano niekedy nie. ale toto bolo ine. ja mam totiz ms dostat az buduci tyzden v stredu - stvrtok. takto skoro som nikdy ani nezaspinila. a najskor rano teda ruzove na toaletaku, neskor nic nic a poobede som mala bledunkooranzovkaste a uz ma aj pobolieva to brucho... ved uvidime dalsie dni. a potom skusim ten tehu test....
@janikm dobre, tak sme dohodnute :D ved zajtra mozem odmeriat teplotu. poovulacne az do MS mavam 36,8-9 a po MS do ovu mavam tak 36,3-5...takze mozme sa odrazit od toho. dvakrat som si tento cyklus odmeriala teplotu, teda trikrat. v den ked mi prisla ms uz bola nizka a po ovulke uz som mala dva dni vyskocenu. minuly mesiac som poctivo merala. tak uvidime rano podla teploty :D a potom teda stvrtkom skusim test...alebo v piatok
@janikm ale podla mna jej este nemusi nic ukazat aj keby mohla byt tehu...ja som mala napr.uhniezdenie skor na 4- 5dpo..vtedy som spinila...a ducha som mala na 9dpo..hcg sa zacne vylucovat az po uhniezdeni..takze ak by mala @fergiea uhniezdenie az teraz, tak by jej podla mna este nic nemuselo ukazat...ale to su uz spekulacie, lebo ani ja presne neviem kedy naozaj doslo k uhniezdeniu u mna 😉 a tiez v akych hodnotach sa zacne na zaciatku vylucovat hcg..to je tiez u kazdeho individualne 😉
@fergiea ja ak nedostanem do piatku, tak v piatok rano otestujem 🙂 tak pockaj aj ty aspon dovtedy 😀
@mojebabatko19 dobre, pockam s tebou 🙂 potom daj vediet. ♥
@fergiea dohodnute 🙂 teda pokial mrcha skor neprekvapi, lebo miestami citim podbrusko.
@lucia1002 aha no mozno neukaze ja len preto pisem 2 dni lebo minule v snazilkach jedna kocka mala velky pokles teploty a pisali jej tam nech o dva dni testuje, nakoniec testovala den po poklese a mala ducha a dalsi den uz to bolo jasne 🙂 ale ona mala fakt rapidny pokled taky ako na MS (pod tu hranicu) 🙂 @fergiea tak odmeraj ak mas teplotu hore tak ms to nebude 🙂 len skoda ze dnesnu nemame ci tam bol aj pokles ale nevadi 🙂 a hadam sa aj nieco ukaze potom na testiku, bola by to sranda a aj to tak byva ze ked clovek kasle na snazenie tak vtedy to vyjde 🙂
@mojebabatko19
@janikm
@lucia1002 dobre ranko baby 😀 tak teplota je vysoko ako este nebola, ak nezacne pomaly klesat, tak bude dobre 😃😃😃 posielam vam moj biedny graf, kde tento cyklus nie je skoro nic poznacene 😀
ahojte babule... ako sa mi mate?? vobec nestiham sem chodit, citat.. netusim ako sa ktora mate.. ak ma niektora cas a chut, napisete mi zhrnutie ako ste na tom?? 😀 😀 dufam,ze aspon nejake pozitivne spravy.. ja v skratke.. od pregnylu nestiham sa sledovat,ani nic, ani Vas babulky citat.. v sobotu sme boli na svadbe.. no des, zle mi bolo celu dobu od zaludku, kyselina stale, prsniky bolest jak fras.. (asi z tych hormonov alebo co) od vtedy to pokracuje, co zjem, tak hned kyselina.. vcera zajedala langose s palacinkami.. (asi vadna uz 😀 😀 ) v noci som sa asi 3x zobudila na taku bolest v maternici.. to tiez neviem co malo byt... take stipanie na jednom mieste.. v piatok by ne/mala dojst mrcha, tak uvidim.. pekny den vsetkych prajem.. 😵 😵
@meggie07 jeeej drzime palce 🙂 ja som 8 dpo, vcera som si nasla na toaletaku rano ruzovu krv alebo ako to nazvat a teplota dnes velmi vysoka, ale tento cyklus skoro nic nemeriam a nesledujem, takze som zvedava ako to dopadne. V piatok by som chcela testovat 🙂 hadam to bolo vcera uhniezdobanie odvtedy nic a aziadne priznaky, len ma prsia svrbia 😀

@fergiea inak este ma napada ja som v maji mala asi tyzden pred mrchov tiez trocha krvi a potom este par dni pred mrchou take jemnucke ruzove spinenie ale fakt len ked som sa utrela a potom normalne dosla mrcha a to som tiez nikdy v zivote nespinila pred menzesom, cize aj takato sarapata sa moze zrazu stat 😠